Az USTVNow Kodi Addon telepítése 5 egyszerű lépésben

ustvnow-Kodi


Az USTVNow Kodi egyedülálló online streaming Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc amerikai csatornáikat nézzék.

Kövesse az útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan kell telepíteni az USTVNow Kodi kiegészítőt a különböző Kodi verziókra és eszközökre. Mielőtt azonban elkezdené a kiegészítő telepítését, kérjük, vegye figyelembe, hogy földrajzilag korlátozott Kodi kiegészítő, és a Kodi számára VPN-re lesz szükség az USA-n kívüli feloldáshoz. Ha továbbra is zavart vannak, például miért van szüksége VPN-re a Kodi-hoz, akkor kövesse ezt a Kodi-VPN-útmutatónkat.

USTVNow Kodi tároló

Az USTVNow egy hivatalos Kodi-kiegészítő, és elérhető a hivatalos Kodi-kiegészítők adattárán keresztül.

Az USTVNow Kodi Addon telepítése a Kodi Leia és a Krypton verziókra

1. Nyissa meg a Kodi-t > Kattints a Fogaskerék ikon > kettyenés fájl Menedzser.
USTVNow-installation-1

2. az ön itthon képernyő, kattintson a hozzáadkiegészítők lap.
USTVNow-installation-2

3. Most kattintson a gombra Doboz ikonra > kettyenés Telepítés a tárházból.
USTVNow-installation-3

4. Válassza a lehetőséget Kodi hozzáadtovább raktár > Nyisd ki Videó hozzáadkiegészítők.
USTVNow-installation-4

5. Válassza a lehetőséget USTVnow > kettyenés Telepítés.
USTVNow-installation-5

Az USTVNow Kodi Addon telepítése a Jarvis 16-os vagy újabb verziójára

 1. Nyisd meg a Kodi-t.
 2. kettyenés RENDSZER > fájl Menedzser.
 3. kettyenés Add Source.
 4. kettyenés Egyik sem > Írja be ezt URL http://fusion.tvaddons.co/ és válassza ki Kész.
 5. Adjon nevet ennek a médiaforrásnak,fúzió” & választ rendben.
 6. Visszatérés neked itthon Képernyő > választ RENDSZER > választ hozzáadkiegészítők.
 7. kettyenés Telepítés zip fájlból > választ magfúzió > kettyenés kodi-repo > választ angol > kettyenés repository.xbmchub-x.x.x.zip > Várja meg az értesítést.
 8. kettyenés Telepítés a lerakatból > választ TVADDONS.ag kiegészítő tároló > kettyenés Videó kiegészítők.
 9. kettyenés USTVnow Plus > kettyenés Telepítés > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítést.

Az USTVNow Kodi Addon telepítése a Fire Stick-re

 1. Telepítés Kodi tovább Fire Stick útmutatónk segítségével.
 2. Menj Fejlesztő Opciók > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és Alkalmazások tól től Ismeretlen források
 3. Dob Kodi tovább Tűz Rúd

Próbáljon ki egy Kodi-mentes VPN-t használni a Firestick-eszközön, hogy feloldja ennek a kiegészítőnek a folyamát.

Most kövesse az USTVNow Kodi letöltését

Ha azt tervezi, hogy letölti az USTVNow Kodi kiegészítőt egy harmadik féltől származó lerakatból, akkor alkalmazhatja ezt a módszert:

 1. Letöltés USTVNow Kodi kiegészítő Zip fájl
 2. választ Kiegészítői böngésző > választ Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg a letöltött ZIP fájlt > választ kodi-repo > választ angol > választ repository.xbmchub-x.x.x.zip > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését.
 3. választ Telepítés a tárházból > választ TVADDONS.CO kiegészítő tároló > választ Videó kiegészítők > választ USTVnow Plus > választ Telepítés.

Az USTVNow Kodi nem működik / hibák / problémák

A legnépszerűbb kiegészítőkkel kapcsolatban a felhasználók néhány problémával szembesülnek. Ha az USTVNow Kodi kiegészítőt használja, vagy tervezi használni, akkor előfordulhat, hogy felmerül ezek egyikének problémája.

Az USATVNow nem tudta telepíteni a függőséget

Ezt a hibát világszerte láthattuk, amikor a tároló nemrég leállt. Ez a hiba mindig két fő ok, a megszakadt forráshivatkozás vagy a lerakat frissítése miatt fordul elő.

fix

A helyes és frissített lerakat-linket a fenti telepítési útmutató említi, használhatja, és nem kell semmilyen problémával szembesülnie.

USTVNow bejelentkezési hiba

Ez a hiba bejelentkezéshez és jelszóhoz szükséges kiegészítőknél fordul elő. Mivel az USTVNow Kodi 17.4, USTVNow 17.5 és USTVNow 17.6, mindhárman bejelentkezést igényeltek, ezért a hiba jelentkezik használat közben.

fix

Ha ez a hiba jelentkezik, akkor próbáljon bejelentkezni egy másik fiókkal újbóli regisztrációval. A kiegészítő tökéletesen működni fog.

USTVNow Kodi vélemények

A felhasználók az egész világon problémákkal szembesültek az USTVNow-val, mert az leállt. A Reddit szálak felbukkantak az USTVNow Kodi kérdéseivel. Sok felhasználó elkezdte kérdését, hogy továbbra is működik-e vagy sem, nézd meg:

Kártya

Ez a felhasználó tévesen véli a USTVNow Kodia kiegészítőt, mivel láthatja, hogy úgy gondolja, hogy annak használatához újra regisztrálnia kell. Ez teljesen téves, mert az USTVNow Kodi kiegészítő egy hivatalos Kodi kiegészítő, és tökéletesen működik azzal a számlával, amelyet az online szolgáltatásához használ..

Kártya

Úgy tűnik, hogy ez a felhasználó valódi szeretője ennek a kiegészítőnek, ítélve annak alapján, ahogyan leírta az általa kínált szolgáltatásokat.

Itt van az egyik legszarkasztikusabb tweet, amely az USTVNow Kodi-t dicséri:

Kaptam, és most a felesége kapaszkodott! Nézzük a #Jeopardy #kodi korábban #xbmc fájlt a #ustvnow bővítményen keresztül ….

– Szürke lúd (@PatrickGuice), 2015. január 8

USTVNow ingyenes fiók

Az USTVNow csak fiókkal történő bejelentkezéshez használható. A regisztráció ingyenes, de csak hét csatornára korlátozódik. Ha teljes hozzáférést szeretne kapni a 29 csatornához, akkor fizetnie kell az előfizetési díjakat.

USTVNow regisztráció / Fiók / Bejelentkezés

Ingyenes fiókját létrehozhatja a regisztrációs oldalukon keresztül. A regisztráció teljesen ingyenes, és legalább 45 napig jól működik. Miután online létrehozta fiókját, képes lesz streamálni a kedvenc csatornáit.

USTVNow ingyenes alternatívák

 1. Szövetség
 2. Kivonulás
 3. Bennu
 4. Specto Villa

Végső gondolatok

Az USTVNow egy csodálatos online streaming-kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az összes amerikai legnépszerűbb csatorna elérését. De az előfizetési problémák és a felhasználókkal kapcsolatos egyéb problémák olyasmi, amit a felhasználók utálnak. Azonban néhány javítást is közöltünk útmutatónkban, a fenti problémákkal kapcsolatban. Reméljük, hogy a felhasználók imádják ezt a kiegészítőt. Mint mindig, maradjon biztonságban és okos, használja a Kodi VPN-t!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map