Az Exodus nem működik – a frissített javításokkal (2020)

Az Exodus Kodi kiegészítő az egyik legnépszerűbb Kodi kiegészítő, HD minőségű streaming linkei és legújabb tartalomszolgáltatása miatt. Ez a kiegészítő hosszú ideje uralta a Kodi közösséget, amíg fejlesztője be nem jelentette, hogy már nem fogja frissíteni.


Nos, ez több mint egy évvel ezelőtt volt, és mióta leállt a frissítés, a felhasználók őrültnek indultak rajta.

Sok Exodus Kodi villa elkezdett felbukkanni, hasonló felülettel és funkciókkal. Ezen replikált Kodi kiegészítések egyike sem volt képes helyettesíteni vagy versenyezni az Exodus Kodi kiegészítéssel.

Az Exodus Kodi addon helyébe a Covenant Kodi addon lépett, amelyet állítólag ugyanaz a csapat fejlesztett ki, és ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy villa is. Ennek ellenére ennek a csodálatos Kodi-kiegészítőnek és fejlesztőjének az MPA jogi értesítése miatt meg kellett harapnia a port.

Exkluzív KodiVPN.co különleges ajánlatok 2020
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet

surfshark

11,95 USD 1,99 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet (3 hónap ingyenes)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet

Exodus Kodi Addon újjászületése

Alleluja! Az Exodus Kodi Addon újra dolgozni kezdett, és erre a visszatérésre egyáltalán nem számítottak. A Kodi Exodus megjelent egy frissített könyvtárral, és elég jól működik. A streamek kiváló minőségűek, és 4k minőségű adatfolyamok is vannak bizonyos tartalmak számára.

Az Exodus Kodi kiegészítő újbóli megjelenése előre nem látható, mivel a közösségben senki sem jósolta meg. Az Exodus villák szinte minden héten megjelennek, és ugyanolyan ütemben állnak le.

Ezért mindenki úgy gondolta, hogy az Exodus Kodi kiegészítő és elődje, a Covenant Kodi kiegészítő jóvoltából megszűnt..

Többé nem!

Most, hogy az Exodus Kodi visszatért a játékba, letöltheti és telepítheti ugyanazzal a módszerrel, mint amelyet korábban telepített. Lásd az „Hogyan telepítsem az Exodus Kodi” című útmutatóomat, amely többféleképpen ismerteti az Exodus kiegészítő telepítését.

Hibák és javítások

Most, hogy az Exodus Kodi kiegészítő frissítve van, és tökéletesen fut, nem szabad hallani, hogy ez a Kodi kiegészítő nem működik.

Mivel azonban ez egy harmadik fél Kodi-kiegészítő, bizonyos hibákkal és akadályokkal szembesülhet, de ha a fent említett útmutatót követi, akkor az Exodus Kodi-hibákkal és javításokkal foglalkozik.

Segíthet abban, hogy fenntartsd az Exodus Kodi futását, és megszabadulj az összes olyan exodus Kodi-tól, amely nem közvetíti a problémákat.

Ennek ellenére van néhány dolog, amelyet érdemes megtennie, ha bármilyen problémával szembesül:

1. Frissítse a kiegészítőt

Ha bármilyen problémája merül fel a kiegészítő streamingjével, vagy nem talál legfrissebb adatfolyamokat, akkor egyszerűen frissítse a kiegészítőt az alábbi lépések végrehajtásával:

 1. Indítsa el a Kodi készüléket
  Frissítse Exodus Kodi
 2. Lépjen a Kiegészítők menübe
  Az Exodus Kodi Addon nem működik frissítés
 3. Kattintson a Videó kiegészítők fülre
  Frissítse Exodus Kodi
 4. Görgessen le a listán, és kattintson a jobb egérgombbal az Exodus-ra > Kattintson az Információ elemre > Egy új ablak nyílik meg
  Exodus Kodi információk
 5. Kattintson a Frissítés elemre, és válassza ki a forráslerakatot > Várja meg az értesítést
  Exodus a Kodi frissítésén

2. Használjon VPN-t

Mivel az Exodus Kodi a filmek és a TV-műsorok streamingjének kiegészítője, a melldarabok a linkeket letöltik a különböző szolgáltatókon keresztül az interneten. Számos szolgáltató rendelkezik földrajzilag korlátozott adatfolyamokkal, amelyekhez csak meghatározott régiókból lehet hozzáférni.

A Kodi-felhasználók nem használhatják ezeket az adatfolyamokat, ha nem azokban a régiókban vannak. Ezért VPN-re van szükség a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és számos kiváló minőségű adatfolyam eléréséhez.

Kiválaszthatja a legmegfelelőbb VPN-t a Kodi számára, és telepítheti azt, hogy javítsa streaming élményét az adatvédelem megőrzésével is. A legjobb az egész Kodi-nál, ha VPN-kapcsolata integrálható a VPN-kiegészítők és a VPN-kezelő segítségével.

3. Törölje a kiegészítő gyorsítótárat

Ha a kiegészítő lelassul, vagy annak ellenére, hogy a könyvtárban megjelenik, nem fut stream, akkor hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Kattintson a Kiegészítők fülre
 2. Lépjen a Videó kiegészítők oldalra > Válassza az Exodus lehetőséget > Kattintson az Eszközök elemre
 3. Most kattintson a Szolgáltatók törlése lehetőségre > Kattintson az Igen gombra
 4. Most kattintson a Cache törlése lehetőségre > Kattintson az Igen gombra

Ott van a Cache törlése, indítsa újra a Kodi-t, és simának kell működnie.

Következtetés

Úgy gondolom, hogy ez az útmutató hasznos lenne az emberek számára, mivel sok Kodi-felhasználó még mindig tisztában van az Exodus Kodi-kiegészítő visszatérésével. A telepítési útmutató linkje már fent található, így nem kell aggódnia, hogyan kell az Exodust telepíteni a Kodi-ra.

Online blogokat talál, amelyek javasolják a grafikus kártya és más perifériák frissítését, de bízz bennem, ez nem segítőkész. Ezeknek a dolgoknak semmi köze nincs a kiegészítőhöz, tehát nem tartoznak hozzájuk.

Ne felejtse el kipróbálni ezt a Kodi kiegészítőt, ha még nem használta. Biztosan imádni fogja ezt a kiegészítőt, mert nyilvánvalóan van ok arra, hogy ezt a kiegészítőt tiszteletben tartották és népszerűvé tették.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map