A Netflix VPN nem működik – A végső megoldás, amely 2019-ben működik

A Netflix VPN nem működik? Nos, ott kell tennie valamit rosszul, haver!


Ez a probléma akkor merül fel, amikor megpróbálja elérni a Netflixet olyan VPN-szolgáltatásokkal, akik még csak nem ismerik a magánélet, a titkosítás és a biztonság valódi jelentését.

Amikor bízik a megbízhatatlanban, meg kell harapni a port!

Fedezze fel ezt az útmutatót, hogy többet megtudjon a Netflix VPN kapcsolatáról.

Miért van szükségem VPN-re a Netflix segítségével??

A Netflix azon politikája, hogy az engedélyek és a tartalom terjesztését szabályozó kérdések miatt minden régióban különféle tartalomkönyvtárakat kínál. A felhasználók ugyanakkor inkább a legjobb tartalom könyvtárhoz, azaz az USA Netflix könyvtárhoz, valamint a kanadai és ausztrál amerikai könyvtárhoz férnek hozzá, ám a végrehajtott földrajzi korlátozás miatt ezt nem tudják megtenni..

Ezeknek a korlátozásoknak a megkerülésére a felhasználókat arra kényszerülnek, hogy VPN-t használhassanak, és VPN-szolgáltatáson keresztül teljesítsék a túlzott figyelési igényeiket.

A Netflix VPN nem működik – de miért?

Az elején a Netflix földrajzilag korlátozott könyvtárakhoz való hozzáférés nagyon egyszerű volt, mivel bárki megkerülheti a korlátozásokat az online proxyhelyek és a VPN szolgáltatások révén. Ez egy széles körben követett trend lett, és szinte mindenki ezt csinálta világszerte. A felhasználók ez a gyakorlata azonban nagy károkat okozott a Netflix és a tartalomszolgáltatók bevételeinek, ezért a Netflix-et kénytelen volt blokkolni a VPN-szolgáltatások és a Proxy-oldalak használatát..

A Netflix elkezdte a DNS-kiszolgáló címének egyeztetését a felhasználói IP-címmel, és bárhol is találnak ellentmondást a kettő között, a Netflix úgy véli, hogy VPN-szerverként működik, és megtiltja a hozzáférését. A kiszolgáló címe feketelistában van, és a kiszolgálót már senki nem használhatja a Netflix eléréséhez.

Számos VPN-szolgáltató állítja, hogy hozzáférést biztosít a Netflix könyvtárakhoz, ám ezeknek az igényeknek nyugodniuk kell, amint a Netflix VPN-blokkoló feketelistára teszi őket. Ha úgy gondolja, hogy VPN-szolgáltatása nem túllép a Netflix korlátozáson, az azt jelenti, hogy a használt szervert a Netflix már észlelte és betiltotta.

A Netflix VPN letiltásának megkerülése és a Netflix VPN nem működő problémák kijavítása?

Őszinte javaslat ebben a tekintetben egy megbízható VPN szolgáltatás használata, amely a vonal titkosítását és magánéletét kínálja. Ezt követően győződjön meg arról, hogy a kiválasztott szolgáltató frissítette a szervereket; egyébként a Netflix könyvtárhoz való hozzáférés esélye 50/50.

Kevés olyan kiváló VPN-szolgáltató, mint az ExpressVPN, PureVPN és NordVPN stb., Kiváló minőségű IP-maszkolást biztosít, ügyelve arra, hogy egyetlen rendszer sem tartóztasson be Önökbe. Ezeknek a VPN-szolgáltatóknak nagyszámú nagysebességű szerver közül lehet választani, és a legjobb az, hogy ezek a szolgáltatók időről időre további kiszolgálókat adnak hozzá.

A Netflix VPN megkerüléséhez csatlakoztasson egy VPN szerverhez, mielőtt belépne a Netflix webhelyre, és győződjön meg arról, hogy IP-címének és DNS-kiszolgálójának ugyanaz a címe. Miután meggyőződött róla, lépjen be a Netflix webhelyre, és jelentkezzen be fiókjába. Látni fogja a használt régiószerver összes tartalmi címét. Például. Ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, akkor hozzáférhet az USA Netflix könyvtárához.

Ha kipróbálta a VPN-kiszolgáló DNS-címét és az új IP-címét, és mindkettő megegyezik, de nem fér hozzá a regionális könyvtárhoz, akkor vissza kell állítania a kapcsolatot. Győződjön meg arról, hogy a VPN-ben nincs DNS-szivárgás, néha ez problémát jelenthet.

A VPN-kapcsolat javításának másik módja a Netflix használatához, ha megpróbálja csatlakozni egy másik szerverhez. A kiszolgálók néha nem válaszolnak, ami problémákat okoz a felhasználók számára a Netflix korlátozások megkerülésében.

Az Express VPN nem működik a Netflixnél

A felhasználók nagyon bíznak az ExpressVPN-ben, és jobban részesítik a Netflix könyvtár megkerülését, mivel a kiszolgálók széles skálája rendelkezik, amelyek rendkívül hatékonyak voltak a korlátozások megkerülésében. A felhasználók azonban a közelmúltban számos problémát jelentettek azzal kapcsolatban, hogy az ExpressVPN nem működik együtt a Netflix-rel.

Ennek okai a következők lehetnek:

 1. IP-cím ütközés
 2. A DNS-kiszolgáló címének öblítési problémája
 3. Proxy szerver konfigurációja
 4. Elmaradott / felelőtlen szerverek

Ez nem valami szokásos az ExpressVPN esetén, de ezeket a hibákat könnyen kijavíthatják. Tudjon meg többet az ExpressVPN Netflix útmutatónk megtekintéséből. Minden részletet tartalmaz a Netflix ExpressVPN-vel való használatáról, valamint az összes hibajavítást.

Sok felhasználó továbbra is azt állítja, hogy a VPN-szolgáltatók túl sok díjat számítanak fel, de ahogyan látom, az általuk biztosított adatvédelem és biztonság megéri.

A VPN alternatívája: a Netflix Proxy nem fog működni

Sok felhasználó úgy véli, hogy a VPN-k túl költségesek, és ezért választják a proxy Netflix webhelyeket, gondolva, hogy ezek a proxyk jó alternatívát jelentenek a VPN-k számára, de a valóságban messze nem állnak alternatívának..

Azok a felhasználók, akik proxy útján próbálják elérni a Netflixet, ezt az üzenetet látják:

A Netflix vpn nem működik

Ez a hiba nem jelenik meg, amikor proxyval látogat meg a webhelyen, de akkor jelenik meg, amikor megpróbál megnyitni egy tartalomcímet.

Ezért mindig azt kérdeztem a felhasználóktól, hogy ne használjon proxy-webhelyet, mert egyáltalán nem megbízható.

Néhány felhasználó vitatja az ingyenes VPN-ek használatát is, és úgy gondolja, hogy jobban működhetnek, mint a proxy-helyek, de az igazság az, hogy hasonlóan érzékenyek a Netflix VPN-blokkolók észlelésére..

Az ingyenes VPN-szolgáltatások egyáltalán nem megbízhatóak hatástalan IP-maszkolás és titkosítás miatt, valamint alacsony minőségű szerverek miatt. Ez az a fő ok, amiért nem ajánlom az ingyenes VPN-eket a Netflixhez vagy bármely más, földrajzilag korlátozott webhelyet elérni próbáló felhasználók számára..

Netflix nem működik

Lehet, hogy a magán-Internet hozzáférés népszerű VPN-szolgáltató, de sajnos már nem hagyja meg a Netflix földrajzi korlátozásait, hogy hozzáférést biztosítson a Netflix könyvtárakhoz. A PIA korábban megkerülte a Netflix földrajzi korlátozásait a korábbi napokban, de mióta a Netflix felismerte a PIA szervercímeit, az egész világ lezuhant rájuk..

A PIA a Szilícium-völgy szerverein keresztül biztosította a hozzáférést a Netflixhez, ám ezeknek a forgalmazóknak a feketelistája van, és nem használhatók többé. Ez nagy károkat okozott a magán-Internet hozzáférés hírnevének.

Ha azonban még mindig talál olyan webhelyet, amely arról szól, hogy a PIA-t a Netflixhez is használhatja, akkor azonnal zárja be. Ennek ellenére választhat NordVPN-t a Netflix használatához.

A PureVPN kiterjesztése a Netflix VPN Ban megkerülésére

A PureVPN egy másik népszerű és megbízható VPN-szolgáltató, amelyet világszerte rendkívül elismertek szolgáltatásáért. A PureVPN néhány fantasztikus funkcióval és számos nagysebességű szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról.

netflix vpn ban

A PureVPN kiváló választás a Netflix feloldásához, mivel saját Chrome böngésző-kiterjesztésével rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a földrajzi korlátozások megkerülését és a Netflix könyvtárak elérését. Ez a PureVPN egyedülálló tulajdonsága, amely nem látható más VPN-szolgáltatásokban.

A Netflix VPN tilalmának megkerülése a PureVPN segítségével nagyon egyszerű, és időben megtehető. Töltse le a PureVPN klienst és jelentkezzen be a PureVPN fiókjába. Telepítse a króm kiterjesztését és nyissa meg a Netflix szoftvert. Biztosíthatom önöket, hogy a Netflixhez a PureVPN használatával való hozzáférés során semmilyen kérdés nem merül fel.

Van azonban olyan akadály ebben a forgatókönyvben, hogy a PureVPN króm kiterjesztés nélkül nem lehet megkerülni a Netflix VPN tilalmát.

Netflix VPN Ingyenes

Az egyik dolog, amit minden ésszerű netizen tud az, hogy minden jó dologért fizetendő áron kell fizetni, és a legjobb dolgok soha nem ingyenesek. Ugyanez vonatkozik a VPN-szolgáltatásokra, a legjobbak előfizetési díjat igényelnek, míg az ingyenes szolgáltatások nem megbízhatók.

Amikor a Netflix ingyenes VPN-sel történő használatáról beszélünk, az első kérdés az, hogy vajon egy ingyenes VPN képes-e megkerülni a földrajzi korlátozást, vagy sem. Három ingyenes VPN szolgáltatást találtam, amely használható a Netflixnél:

 1. Intelligens DNS-proxy
 2. HomebrewVPN
 3. UltraSurf

Ezeket a VPN-ket kipróbálták és tesztelték a Netflix segítségével, és kiderült, hogy jól működnek. Ezen ingyenes VPN szolgáltatások megbízhatósága azonban nem garantált. Az ingyenes VPN-szolgáltatók biztonsága és magánélete mindig megkérdőjelezhető, mivel ezek közül a szolgáltatások közül sok részt vesz az adatnaplózásban és az információszivárgásban. Az ingyenes VPN-szolgáltatások használata mindig kockázatot jelent, és soha senkinek nem ajánlom ezeket a szolgáltatásokat, de ha nem hajlandó fizetni a magánéletért, és ingyenes VPN-t szeretne használni, és kockázatosan utazik, akkor legyen a vendégöm.

Következtetés

A Netflix VPN-tilalma valódi fájdalmat jelentett a túlzott figyelők számára, mivel a földrajzilag korlátozott Netflix könyvtárakhoz való hozzáférés mindenki számára megnehezült. A legjobb tartalomtól való megfosztás az utolsó dolog, amellyel bármilyen netflix kodi binge figyelő szembesülne, ezért szükséges választani egy megbízható VPN szolgáltatót..

Sok kezdő nem érti meg ezt a tényt, és az ingyenes VPN-szolgáltatások áldozatává válik, amelyek állítólag megkerülik a Netflix korlátozásait, ám amint kapcsolatuk megszakad, panaszkodni kezdnek azzal, hogy a Netflix nem működik VPN-rel sok társadalmi platformon..

Sokkal inkább biztonságos, mint sajnálom, amit mondanak, ezért használjon megbízható és megbízható VPN szolgáltatást a Netflixnél, hogy megmentse magát a gondjától a Netflix korlátozások megkerülésével..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map