7 ok, amiért szüksége van VPN-re a Kodi-val

do-i-igény-VPN-for-kodi

Sokszor feltettek egy kérdést: ‘Szükségem van VPN-re Kodi-ra?’ És a válaszom mindig „Igen”: VPN-t kell használnia, amikor a Kodi-on streamálsz.


Ez egyszerűen nem jelenti azt, hogy Kodi VPN nélkül nem fog futni. Ez csak azt jelenti, hogy sok attól függ, hogy mit közvetít.

Például, A Kodi-felhasználók 70% -a közvetít ingyenes tartalmat amelyek egyébként sok pénzért elérhetők.

Mivel azonban az ingyenes tartalom megnézése bajba kerülhet, a legjobb VPN használata a Kodi számára bizonyított módszer az online tevékenységek elrejtésére az internetszolgáltatók és a kormány ellen.

Ezt szem előtt tartva, 7 jó indokról megbeszéltem, miért van szüksége VPN-re Kodival.

Mi a VPN??

A VPN (virtuális magánhálózat) egy online adatvédelmi eszköz vagy szoftver, amely titkosítva tartja az összes adatát az interneten átfolyó alagútban..

Ha csatlakozik egy VPN-hez, az összes adata anonim marad az internetszolgáltatók, a hackerek, a kormány és az összes kívülálló számára..

Minden az Ön IP-címével kezdődik. A VPN teljesen elrejti az Ön IP-címét, és az egyik szerveréről hozzárendel egy IP-címet.

Egy időben több ezer felhasználó használja ugyanazt az IP-t. Tehát lehetetlen nyomon követni, hogy mit csinálsz online, ami technikailag lehetetlenné teszi a feltörést.

7 ok, amiért szüksége van VPN-re a Kodi számára

Az 1. ok megtartja a privát adatfolyamot

névtelen-streamingMint már korábban mondtam, a Kodi segítséget nyújt az ingyenes filmek, TV-műsorok, élő TV és élő sport közvetítéséhez harmadik fél által létrehozott kiegészítőkkel, amelyeket független fejlesztők készítettek.

Most, ha bármilyen ingyenes tartalmat néz, mit gondol, mit fog tenni az internetszolgáltató? Természetesen figyelmeztető leveleket fog küldeni.

Ahhoz, hogy a Kodi streaming privát legyen, VPN-re van szüksége. Miután telepítette a VPN-t, majd felhasználta a Kodi-t, az ugyanolyan streamként fog működni, mint korábban, de ezúttal csak privát.

2. ok: Legyen anonim, bármit is teszel online

névtelen-lineHa ingyenesen közvetít a Kodi-on, akkor teljes névtelenséggel csináld. Ha az interneten böngész, akkor teljes magánélettel csináld.

Röviden: miért tudná senki, amit csinál az interneten keresztül? Úgy van! Vedd át online adatvédelmi irányelveidet, és maradj teljesen anonim az interneten keresztül.

Legyen szó akár a mobiltelefonról, a számítógépről, akár a játékkonzolról, a VPN biztosítja az Ön védelmét. A Surfshark VPN alkalmazásokat kínál minden eszközhöz és platformon.

3. ok: Engedje fel az Élő TV Kodi kiegészítések blokkolását

unblock-addonsVannak Kodi kiegészítők, amelyek a filmeket és TV-műsorokat közvetítik, majd vannak olyan élő TV-kiegészítők, amelyek az egész TV-csatornákat közvetítik a világ minden tájáról..

Bár ezek a csatornák ingyenesen megtekinthetők, földrajzilag korlátozottak. Például, ha spanyol csatornákhoz szeretne hozzáférni, és az Egyesült Államokban található, akkor nem fogja tudni közvetíteni.

Ehhez VPN-re lesz szüksége. Ha csatlakozik egy spanyol szerverhez, akkor hozzáférést kap a csatorna megtekintéséhez. Ugyanez vonatkozik minden ország csatornára, amelyet streamálni szeretne.

4. ok. Élvezze a jobb streaming sebességet

gyors sebességűKöztudott, hogy a VPN-k lelassítják az internet sebességét. De miért mondom, hogy segít a gyors streamingben?

Nos, az a tény, hogy amikor ingyenes tartalmat közvetít, az internetszolgáltató fojtja a sebességet, így pufferelési problémákkal szembesülhet..

De ha VPN-t használ, elrejtheti internetes tevékenységeit az internetszolgáltatójától. Nem tudnák, hogy néz-e valamilyen tartalmat, akár ingyenes, akár nem.

Ha nem tudják, mit néz, akkor nem lesznek képesek gázzal forgatni a sebességet.

# 5. Ok: A rosszindulatú programok elleni védelem

védelem-from-malwareMivel annyira mélyen elmész a harmadik féltől származó kiegészítő telepítésében, szinte elfelejti, hogy valószínűleg van egy rosszindulatú program vagy egy vírus, amelyet ezekkel a kiegészítőkkel telepíthetnek..

Amint ez a rosszindulatú program bekerül a rendszerbe, minden információ veszélybe kerül.

A rosszindulatú programok elleni védelem legjobb módja a VPN beszerzése. A VPN nem engedélyezi a rosszindulatú szoftverek belépését a rendszerébe, akár kiegészítés formájában.

6. ok: A hackerek elleni védelem

védelem-from-hackerekHa harmadik féltől származó alkalmazást telepít, a rendszer kiszolgáltatottá válik a hackelés ellen. Bármely hacker első fegyvere az, hogy belép a rendszerébe vagy eszközébe, ha megtéveszti, hogy rákattint vagy letölt a gyanús cuccokat.

Miután megszerezte a rendszert, az adatai veszélybe kerülnek, ugyanúgy, mint a személyes, banki és egyéb információk.

A hackerek megakadályozása érdekében ismét VPN-re van szüksége. A VPN létrehoz egy tűzfalat, amelyet még képzett hackerek számára sem lehet átjutni.

# 7. Ok. Kerülje a jogi figyelmeztetéseket

elkerül-jogi-közleményekHa a Kodi-t hivatalos Kodi-kiegészítéseivel használja, akkor ne aggódjon a jogi kérdések miatt. Ugyanakkor azok a Kodi-felhasználók, akik harmadik fél által készített Kodi-kiegészítőket használnak, jogi problémákkal nézhetnek szembe.

A harmadik fél által gyártott Kodi-kiegészítők többsége ingyenes tartalmat kínál, amely egyébként költségekkel áll rendelkezésre, ezért ezek használata jelentős kockázatot jelent.

Számos Kodi-felhasználót letartóztattak az Egyesült Államokban, míg néhányan jogi értesítést kaptak. Ennek elkerülése érdekében csak szerezzen be egy VPN-t, és végezzen el vele.

Biztonságos-e ingyenes VPN használata a Kodi-val?

Ingyenes VPN-k vannak mindenhol. Mindannyian azt állítják, hogy a legjobb biztonságot nyújtják, és azt állítják, hogy minden kiegészítést feloldanak, de ez nem igaz.

Az ingyenes VPN-vel kapcsolatos probléma az, hogy naplókat vezetnek és eladják az adatait harmadik feleknek pénzcsere céljából.

A Kodi használatakor és a korlátozott tartalom blokkolásának feloldásakor szükség lesz egy ingyenes VPN-re a Kodi számára, amely csúcskategóriás biztonsági funkciókkal rendelkezik és nem tárolja a naplóit.

Javasoljuk, hogy olyan VPN-t használjon, amely fedezi az összes biztonsági és streaming-igényt. Még a rendelkezésre álló ingyenes VPN-szolgáltatók valójában fizetett VPN-szolgáltatók, korlátozott funkciókkal rendelkező ingyenes csomaggal.

Más ingyenes VPN-szolgáltatók nem számítanak megbízhatónak minden áron. Naplókat vezetnek, rendelkeznek IP-címmel és DNS-szivárgással kapcsolatos problémákkal, és nem férnek hozzá a korlátozott tartalomhoz.

Lelassíthatják a médialejátszót vagy a TV-dobozt is, így csalódást okozva. Ezenkívül nem használható a Kodi egy ingyenes VPN-kiegészítővel, amelyre telepítve van, és mindig a háttérben kell futtatnia..

Előfordulhat, hogy néhány problémával is szembesül a médialejátszóval, mivel az elmaradhat vagy összeomlik.

Kulcs elvihető

Egyre növekszik a VPN-igény, mint még soha. A kiberbiztonsági bűncselekmények rendkívüli mértékben növekedtek, ezért az online identitás megőrzése elengedhetetlenné vált.

A Kodi használata vagy annak tartalma streaming általában nem igényel VPN-t, de ha online védelmet szeretne tartani, és IP-címét rejtett módon szeretné megtartani, akkor VPN-re lenne szüksége..

A VPN titkosított alagútban rejti az internetes forgalmat, és továbbra is védett az internetszolgáltatók, a hackerek és a kormány ellen..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map