NordVPN Netflix: Sigurno rješenje zaobići ograničenje Netflix-a (100% radno)

Pristup Netflix knjižnici različitih regija više nije problem kakav je bio. Zasluge su dodijeljene NordVPN-u, što je doista jedna od najboljih VPN usluga za rješavanje Netflixa. Nadogradivši svoje NordVPN Netflix poslužitelje, omogućio je korisnicima da zaobiđu geo-ograničenja Netflix-a i njegova pametna zaštita ide neotkriven putem Netflix VPN blokatora. Da biste upoznali više o NordVPN i Netflixu, slijedite ovaj vodič ili pristupite cjelovitom Netflix VPN vodiču ako i dalje ne možete zaobići Netflixovo ograničenje koristeći NordVPN..


Netflix je trenutno kralj svijeta streaminga zbog svoje visokokvalitetne streaming usluge i sadržaja remek-djela dostupnog u svojoj knjižnici koji stvara uzbuđenje u odabiru najbolje emisije za gledanje na netflixu. Nekoliko konkurenata ušlo je na streaming tržište kako bi se natjecalo s Netflixom, ali nažalost, nisu mogli zbog svestranosti sadržaja koji Netflix nudi.

Jedan od najvećih konkurenata Netflixa je Amazon Prime, koji je nedavno pokušao ići head-to-head s Netflixom. Unatoč velikom dosegu i pohvalama koje je primio Amazon Prime, nije uspio pobijediti najpopularniju uslugu streaminga.

Najbolja stvar o Netflixu je njegova globalna dostupnost u gotovo 200 zemalja svijeta. Neke od glavnih zemalja u kojima je Netflix dostupan:

Najbolje zemlje na Netflixu

AvganistanMađarskaPortugal
ArgentinaIslandRumunjska
AustralijaIndijaSaudijska Arabija
AustrijaIndonezijaSingapur
BangladešIranJužna Korea
BelgijaIrakŠpanija
BrazilIrskaŠri Lanka
BugarskaIzraelŠvedska
KanadaItalijaŠvicarska
ČileJapanTajvan
KolumbijaMalezijaTajland
DanskaMeksikopurica
EgipatNizozemskaUkrajina
FinskaNovi ZelandUjedinjeni Arapski Emirati
FrancuskaNorveškaUjedinjeno Kraljevstvo
NjemačkaPakistanUjedinjene države
GrčkaFilipiniUrugvaj
Hong KongPoljska

Međutim, postoje četiri istaknute zemlje u kojima Netflix još nije dostupan, a razlozi su još uvijek nepoznati. Te zemlje su:

 1. Kina
 2. Krim
 3. Sjeverna Koreja
 4. Sirija

Ako ste promatrač pića i volite provoditi svoje vrijeme gledajući najnovije i vrtoglave sadržaje, onda morate isprobati Netflix. Ima sav nevjerojatan i zabavan sadržaj iz raznih regija, a najbolje je što Netflix ima svaki sadržaj u HD kvaliteti. S obzirom na sve to, pretplata na Netflix vrlo je razumna u usporedbi s drugim servisima za streaming, što je korisnicima daje velika prednost. Još jedna sjajna stvar o Netflixu je ta što se korisnici ne moraju brinuti zbog problema s reprodukcijom poput onih koje imaju druge usluge streaminga.

Radi li NordVPN s Netflixom i američkim Netflixom ?

VPN usluge postale su neophodne da bi već za nekoliko dana imali alat za netizene, posebno za promatrače bingeja koji koriste VN usluge za potrebe strujanja i bujice. Samo nekoliko VPN usluga koje su se usredotočile na Netflix jer zaobići geo-ograničenja Netflixa nije lako, čak ni za VPN usluge.

Radi li NordVPN s Netflixom i američkim Netflixom?

U početku su korisnici uspjeli zaobići ograničenja upotrebom privatnog internetskog pristupa netflix vpn i proxy usluga. Budući da je Netflix poduzeo pametan potez blokiranja proxy poslužitelja i VPN usluga, za mnoge VPN usluge postalo je gotovo nemoguće zaobići ograničenja.

NordVPN je među nekoliko vrhunskih VPN usluga koji mogu zaobići Netflix VPN blokatore i geo-ograničenja. Korisnici širom svijeta koriste NordVPN, a niti jedan korisnik ne prijavljuje tako osebujne probleme u pristupu Netflixu SAD. Umjesto toga, korisnici su cijenili uslugu o njezinoj brzini i povezanosti s Netflixom u SAD-u.

Kako nabaviti američki Netflix koristeći NordVPN?

Da bi uživali u NordVPN US Netflix iskustvu, korisnici su obavezni da pretplaćuju pretplatu sa službenog web mjesta NordVPN. Postoje tri različita plana paketa koje nudi NordVPN različita s obzirom na njihovu valjanost. Među tim NordVPN paketima, trogodišnji plan paketa je onaj koji korisnici imaju veliku prednost zbog snižene cijene i ekskluzivnog posla za ljubitelje Netflixa..

Kako dobiti američki Netflix koristeći NordVPN?

Jedna od najboljih stvari u vezi s cijenama NordVPN paketa je to što su tržišno konkurentni i vrlo razumni za svakog korisnika u usporedbi s ostalim pružateljima usluga.

Da biste deblokirali Netflix US NordVPN korisnici će morati slijediti ove korake:

 1. Posjetite službenu stranicu NordVPN-a i odaberite željeni paket paket.
 2. Stvorite račun za prijavu.
 3. Odaberite način plaćanja za svoj odabrani plan.
 4. Sada preuzimajte klijent aplikacije za stolnu aplikaciju NordVPN ili ako koristite neki drugi uređaj, a zatim preuzmite odgovarajuću aplikaciju koju podržava OS NordVPN dostupnu na njihovoj web stranici.
 5. Instalirajte aplikaciju na svoj uređaj.
 6. Otvorite aplikaciju i prijavite se na svoj NordVPN račun.
 7. Spajanje na američki poslužitelj. Svaka VPN usluga ima popis servera koje možete odabrati, a NordVPN ima 1800+ poslužitelja za SAD. Jednostavno odaberite željenu lokaciju nakon prijave s popisa poslužitelja u aplikaciji.
 8. Sada otvorite Netflix i prijavite se na svoj račun, vidjet ćete dodatke u knjižnici.

To je to! Sada imate pristup američkoj biblioteci Netflix.

Kako sigurno gledati Netflix pomoću NordVPN-a ?

Binge satovi uvijek su imali izlaz za ispunjavanje svojih potreba za streamingom, čak i ako su morali kršiti zakonske granice zaobilazeći geo-ograničenja putem VPN-a i proxyja. Pokušali su to učiniti s Netflixom i u početku su uspjeli, ali Netflix je bio dovoljno pametan da ga primijeti i suprotstavi mu se.

Kako sigurno gledati Netflix uz NordVPN?

Netflix VPN zabrana je započela s provedbom, a Netflix je postavio pametni VPN detektor i blokator kako bi sve proxy i VPN usluge bio podalje od probijanja njihovih ograničenja. Mnoge poznate VPN usluge nisu uspjele zaobići ovu Netflix VPN zabranu, ali nisu uspjele, posebno besplatne VPN usluge. Unatoč tome, bilo je samo pitanje vremena dok će vrhunski VPN servisi poput NordVPN-a iznaći način za prolazak iako su VPN detektori za razliku od drugih jeftinih i niskokvalitetnih VPN usluga. Do sada, postoji samo nekoliko VPN usluga koje korisniku pružaju mogućnost zaobilaženja Netflix VPN zabrane.

NordVPN je posvetio poslužitelje za korisnike koji žele pristupati Netflixu s bilo kojeg mjesta na svijetu, a to su NordVPN serveri:

Netflix USA (SAD):

Poslužitelji NordVPN-a iz američke regije izvrsni su za pristup Netflix US knjižnici, a korisnici mogu birati poslužitelje sa 1800+ i više.

Netflix Canada (CA):

Za korisnike koji žele pristupiti knjižnici Netflix Canada, mogu birati između 300+ NordVPN poslužitelja iz cijele kanadske regije.

Netflix Nizozemska (NL):

Netflixovi obožavatelji koji žude za Netflix Europe knjižnicom mogu pristupiti Netflixu putem poslužitelja NordVPN u Nizozemskoj, jer NordVPN nudi oko 300 poslužitelja za nizozemsku regiju.

Netflix Japan (JP):

Pristup usluzi Netflix s japanskim sadržajem i bibliotekom NordVPN je sada olakšao jer nudi više od 60 japanskih pretraživača NordVPN korisnicima.

Jako zabrinjavajuće pitanje postavili su korisnici VPN-a na platformama društvenih medija u vezi sa NordVPN Netflix UK serverom, žaleći se da to ne radi i korisnici nisu mogli pristupiti Netflixu UK putem britanskih poslužitelja. Evo nekoliko niti korisnika koji se žale na NordVPN Netflix 2018.

Komentar iz rasprave Komentar Josh_august iz rasprave "Ne mogu vidjeti emisiju za koju znam da je na UK Netflixu kad se povežem s VPN-om".

Komentar iz rasprave .

Međutim, poslužitelji Netflix USA rade u punom zamahu i korisnici dobivaju pohvale. Uostalom, postoji više od 1800 poslužitelja NordVPN-a iz američke regije. Još jedna stvar koju morate imati na umu je da je Netflix regija kojoj se najviše pristupa upravo Netflix US zbog raznolikosti i ekskluzivnog sadržaja.

Značajke NordVPN Netflix

VPN usluge uvijek se međusobno uspoređuju s obzirom na njihove značajke jer su korisnici vrlo osjetljivi na svoju privatnost i sigurnost te stoga vole mjeriti svaki aspekt prije nego što donesu odluku. Zaobilaženje Netflix VPN blokera nije laka stvar i samo nekoliko VPN usluga to može učiniti. NordVPN je jedna od tih VPN usluga što može ponuditi svojim korisnicima.

NordVPN nudi svojim korisnicima vrhunsku internetsku privatnost i zaštitu bez propuštanja DNS-a i nule čuvanja dnevnika. Nord

NordVPN Netflix pregled performansi i pregled izvješća o ispitivanju

NordVPN je poznat po tome što se ne miješa u streaming servise za razliku od ostalih servisa za streaming koji usporavaju brzinu strujanja jer njihovi poslužitelji ne prolaze propusnu širinu dobro. Međutim, američki poslužitelji NordVPN prošli su veliku količinu propusnosti prilikom testiranja; brzina se kretala između 45 i 60 mbps, što je izvrsna brzina za strujanje HD sadržaja na mreži i čini NordVPN nevjerojatnim izborom za Netflix streaming.

VPN nudi 256-bitnu AES enkripciju s 2.048-bitnim DH tipkama na OpenVPN protokolu. Korisnici NordVPN-a mogu se istovremeno povezati na 6 uređaja i pristupiti 4800+ poslužiteljima širom svijeta nevjerojatnom brzinom povezivanja.

NordVPN Netflix Reddit

Ako posjetite Reddit kako biste vidjeli korisničke recenzije u vezi sa NordVPN Netflixom, vidjet ćete da postoje dostupne mješovite recenzije. Neki su se korisnici žalili da NordVPN Netflix poslužitelji ne rade, a drugi su pohvalili NordVPN Netflix 2018. Evo nekoliko tema koje će vam dati jasnu sliku:

Komentar iz rasprave Symbolicdeathwish komentar iz rasprave "nord VPN više ne radi na netflixu".

Komentar iz rasprave IlexAquafolium komentar iz rasprave "nord VPN više ne radi na netflixu".

Sljedeće su teme stare 6 mjeseci i ti su se korisnici žalili da njihovi NordVPN severs nisu u stanju zaobići Netflix VPN blokator ili geo ograničenja.

Komentar iz rasprave Komentar Cameron69er iz rasprave "nord VPN više ne radi na netflixu".

Međutim, ova je tema objavljena prije 4 mjeseca i korisnik tvrdi da poslužitelji rade za njega. Korisnik koji komentira prethodnu temu, komentar je objavljen u nastavku, dijelio je još jednu dobru misao:

Komentar iz rasprave Komentar KingHeenrry iz rasprave "nord VPN više ne radi na netflixu".

NordVPN Netflix Često postavljana pitanja

NordVPN ne radi s Netflixom

Ovo je najčešći upit koji ćete pronaći na gotovo svakom forumu. Budući da su NordVPN stari poslužitelji i prijavljeni su u Netflix VPN bankovnoj bazi podataka ili poslužiteljima koje ljudi obično koriste i prijavljeni su u njihovoj sistemskoj predmemoriji, ovi poslužitelji ne zaobilaze ograničenje i stvaraju gnjavažu streamersima..

Međutim, treba imati na umu da NordVPN poslužitelji za Netflix rade dobro i dostupni su u više regija.

Nordvpn Netflix Sporo

NordVPN Netflix motori obično su vrlo brzi jer je količina propusnosti kojom prolaze dosta nevjerojatna. U prosjeku je brzina provedena kroz poslužitelje NordVPN oko 40 do 60 mbps, što je doista dovoljno za bilo koji streaming geek.

Ipak, ako se i dalje suočavate s bilo kakvim problemima sa širinom opsega ili brzine, tada biste trebali provjeriti brzinu svoje osobne veze ili se posavjetovati sa svojim davateljem internetskih usluga.

NordVPN poslužitelji Netflix u SAD-u nisu u mogućnosti zaobići geo-ograničenje

Ovaj je upit netočan, jer ne samo mi, već i mnogi ljudi širom svijeta provjeravaju NordVPN poslužitelje Netflix US-a i svi rade bez problema..

Je li NordVPN Netflix dostupan u Kini

Ni Netflix ni NordVPN nisu dostupni u Kini. Usluga Netflix dostupna je u stotinama zemalja svijeta, ali ne i u Kini. Slično tome, NordVPN nema poslužitelje koji se nalaze u Kini; radije ima poslužitelje u Japanu, Južnoj Koreji i mnogim drugim azijskim zemljama.

Nordvpn Netflix Japan

nordvpn netflix japan

NordVPN ima oko 63 poslužitelja koji se nalaze u Japanu, što znači najveći broj NordVPN servera među svim azijskim zemljama. S druge strane, Netflix je pokrenut u Japanu 2015. godine, a govori se da do sada Netflix Japan ima najveću biblioteku sadržaja.

Još jedna sjajna stvar o Netflix Japanu je ta što ima i nevjerojatan Anime sadržaj. Svi ljubitelji Animea mogu lako pristupiti Netflix-u Japan koristeći NordVPN Netflix Japan poslužitelje.

Završne riječi

NordVPN Netflix poslužitelji omogućavaju milijunima korisnika širom svijeta pristup NordVPN US Netflix i drugim NordVPN Netflix poslužiteljima za streaming najkvalitetnijeg sadržaja dostupnog na mreži.

Zamislite iskustvo streaminga u kojem uživaju korisnici kombinirajući najbolju internetsku streaming uslugu s jednom od najboljih VPN usluga i onu s dostupnošću više od 4800 poslužitelja širom svijeta.

Kako je test brzine NordVPN poslužitelja Netflix dokazao da je brzina strujanja Netflixa kada se koristi s NordVPN-om neusporediva i nešto vrijedi pokušati. Jedna od najvažnijih stvari koju NordVPN želi cijeniti je usluga podrške korisnicima koja je dostupna 24 sata dnevno putem chata uživo. Također možete pristupiti netflixu na kodi. ili pristupite tisućama TV emisija pomoću kodi dodataka.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map