Netflix VPN ne radi – krajnje rješenje koje djeluje u 2019. godini

Netflix VPN ne radi? Pa, moraš raditi nešto pogrešno, druže!


Taj se problem pojavljuje kada pokušate pristupiti Netflixu putem VPN usluga koji ni sami ne znaju pravo značenje privatnosti, šifriranja i sigurnosti..

Kad vjerujete nepouzdanom, možete ugristi prašinu!

Krenite putovanjem kroz ovaj vodič da biste saznali više o odnosu VPN-a za Netflix.

Zašto mi treba VPN s Netflixom?

Netflix ima politiku pružanja različitih knjižnica sadržaja u svim regijama zbog licenci i regulatornih pitanja o distribuciji sadržaja. Međutim, korisnici više vole pristupiti biblioteci najboljeg sadržaja, tj. Američkoj knjižnici Netflix, kao i kanadskoj i australijskoj američkoj biblioteci, ali to nisu u mogućnosti učiniti zbog primijenjenog geo ograničenja.

Da bi zaobišli ta ograničenja, korisnici su prisiljeni na korištenje VPN-a i ispunjavati svoje potrebe za binge gledanjem putem VPN usluge.

Netflix VPN ne radi – ali zašto?

U početku je pristupanje Netflix bibliotekama s ograničenom geološkom dostupnošću bilo vrlo jednostavno jer je bilo tko mogao zaobići ograničenja putem internetskih proxy web stranica i VPN usluga. To je postao široko praćen trend i gotovo svi su to radili širom svijeta. Međutim, ova praksa korisnika nanijela je veliku štetu prihodima Netflixa i distributera sadržaja i zato je Netflix bio prisiljen blokirati upotrebu VPN usluga i Proxy web mjesta.

Netflix je počeo uskladiti adresu DNS poslužitelja s korisničkom IP adresom, a gdje god nađu kontradikciju između njih, Netflix smatra da je to VPN poslužitelj i zabranjuje joj pristup. Adresa poslužitelja je na crnoj listi i taj poslužitelj više ne može niko koristiti za pristup Netflixu.

Mnogi davatelji VPN usluga tvrde da omogućavaju pristup Netflix bibliotekama, ali sve su te tvrdnje počivane kad ih Netflix VPN blokator na crnim popisima. Ako mislite da vaša VPN usluga ne zaobilazi Netflixovo ograničenje, to znači da je poslužitelj koji koristite već otkrio Netflix i zabranjen..

Kako zaobići Netflix VPN ban i riješiti Netflix VPN koji ne radi na poteškoćama?

Iskreni prijedlog u vezi s tim je korištenje pouzdane VPN usluge koja nudi za šifriranje linije i privatnost. Rekavši to, provjerite je li dobavljač kojeg ste odabrali ima ažurirane poslužitelje; u suprotnom, šanse za pristup Netflix knjižnici su 50/50.

Nekoliko vrhunskih VPN pružatelja usluga poput ExpressVPN, PureVPN i NordVPN itd. Pružaju izvrsnu IP maskiranje osiguravajući da vas ne uhvati nijedan sustav. Ovi VPN pružatelji imaju velik broj brzih poslužitelja za izbor, a najbolji dio je taj što oni dodaju više vremena na poslužitelju.

Da biste zaobišli Netflix VPN, povezajte se s VPN poslužiteljem prije pristupa web stranici Netflix i osigurajte da vaša IP adresa i vaš DNS poslužitelj imaju istu adresu. Nakon što se uvjerite u to, pristupite web stranici Netflix i prijavite se na svoj račun. Vidjet ćete sve naslove sadržaja određenog regionalnog poslužitelja koji koristite. Npr ako ste se povezali s američkim VPN serverom, moći ćete pristupiti američkoj knjižnici Netflix.

U slučaju da ste testirali DNS adresu VPN poslužitelja i vašu novu IP adresu i da se podudaraju, ali ne možete pristupiti regionalnoj biblioteci, tada morate resetirati vezu. Uvjerite se da vaš VPN nema curenja DNS-a, što se ponekad može dogoditi kao problem.

Još jedna stvar koja će popraviti vašu VPN vezu za korištenje Netflixa jest pokušati povezati se na drugi poslužitelj. Ponekad poslužitelji ostanu neodgovorni, što stvara probleme korisnicima u zaobilaženju Netflixovih ograničenja.

Express VPN ne radi s Netflixom

Korisnici s puno povjerenja i više vole ExpressVPN za zaobilaženje Netflix knjižnice jer ima širok raspon poslužitelja koji su bili vrlo učinkoviti u zaobilaženju ograničenja. Međutim, korisnici su nedavno prijavili nekoliko problema s obzirom na to da ExpressVPN ne radi s Netflixom.

Razlozi za to mogu biti jedan od sljedećih:

 1. Sukob IP adrese
 2. Problem s ispiranjem adrese DNS poslužitelja
 3. Konfiguracija proxy poslužitelja
 4. Poslužitelji koji zaostaju / neodgovaraju

To nije nešto obično s ExpressVPN-om, ali ove se pogreške mogu lako popraviti. Saznajte više pogledajte naš ExpressVPN Netflix vodič. Ima sve pojedinosti o korištenju Netflixa s ExpressVPN-om, kao i sve ispravke pogrešaka.

Mnogi korisnici stalno govore o tome kako VPN pružatelji naplaćuju previše, ali onako kako ja vidim, privatnost i sigurnost koju pružaju vrijedi.

Alternativno VPN-u: Netflix proxy neće raditi

Mnogi korisnici vjeruju da su VPN preskupi i zato se odlučuju za proxy Netflix web mjesta misleći da će ovi proxyji biti dobra alternativa VPN-ima, ali u stvarnosti oni još uvijek nisu alternativni.

Korisnici koji pokušaju pristupiti Netflixu putem proxyja mogu vidjeti ovu poruku:

Netflix vpn ne radi

Ova se pogreška ne pojavljuje kada posjetite web mjesto s proxyjem, ali prikazuje se kada pokušate otvoriti naslov sadržaja.

Zato sam uvijek skidao korisnike da ne koriste nijedno proxy mjesto jer oni uopće nisu pouzdani.

Neki se korisnici također svađaju oko korištenja besplatnih VPN-ova i misle da bi mogli raditi bolje od proxy web-mjesta, no istina je da su slični ranjivosti da ih otkrije Netflix VPN blokator..

Besplatne VPN usluge uopće nisu pouzdane zbog neučinkovite IP maskiranja i enkripcije, kao i zbog slabe kvalitete poslužitelja. To je glavni razlog što ne preporučujem besplatne VPN-ove ni korisnicima koji pokušavaju pristupiti Netflixu ili bilo kojoj drugoj web lokaciji s ograničenom geološkom ograničenju..

Privatni pristup internetu Netflix ne radi

Privatni pristup Internetu mogao bi biti popularan davatelj VPN-a, ali nažalost, više ne zaobilazi Netflixova geo-ograničenja radi pružanja pristupa Netflix knjižnicama. PIA je ranije zaobišla Netflixove geo-ograničenja, ali otkad je Netflix shvatio adrese poslužitelja PIA-e, cijeli se svijet srušio na njih.

PIA je omogućila pristup Netflixu putem poslužitelja u Silicijskoj dolini, ali svi su ti severe sada na crnom popisu i više se ne mogu koristiti. To je nanijelo veliku štetu ugledu privatnog pristupa internetu.

Međutim, ako i dalje pronađete bilo koju stranicu koja govori o tome da možete koristiti PIA za Netflix, obavezno ga odmah zatvorite. Ipak, možete koristiti NordVPN za korištenje Netflixa.

PureVPN proširenje za zaobilaženje Netflix VPN zabrane

PureVPN je još jedan od popularnih i pouzdanih VPN pružatelja usluga koji je visoko cijenjen za svoju uslugu širom svijeta. PureVPN ima nevjerojatne značajke i brojne brze poslužitelje širom svijeta.

netflix vpn zabrana

PureVPN je najbolji izbor za deblokiranje Netflixa jer ima vlastito proširenje preglednika Chrome, što korisnicima omogućuje zaobilaženje geo-ograničenja i pristup Netflix knjižnicama. Ovo je jedinstvena značajka PureVPN-a koja se ne može vidjeti u nijednoj drugoj VPN usluzi.

Zaobilaženje Netflix VPN zabrane uz PureVPN vrlo je jednostavno i može se obaviti u trenu. Preuzmite klijenta PureVPN i prijavite se na svoj PureVPN račun. Instalirajte njegovo kromirano proširenje i pristupite Netflixu. Uvjeravam vas da se nećete suočiti s bilo kojim problemom tijekom pristupa Netflixu putem usluge PureVPN.

Međutim, u ovom scenariju postoji zaokret da bez proširenja PureVPN kroma ne možete zaobići Netflix VPN zabranu.

Netflix VPN Besplatno

Jedna stvar koju svaki razuman netizen zna jest da svaka dobra stvar ima cijenu koju mora platiti, a najbolje stvari na internetu nikada nisu besplatne. Isti je slučaj i s VPN uslugama, za one najbolje zahtijevaju pretplatu, a besplatne nisu pouzdane.

Kada govorimo o korištenju Netflixa s besplatnim VPN-om, prva briga koja nastaje je hoće li besplatni VPN moći zaobići geo-ograničenje ili ne. Međutim, uspio sam pronaći tri besplatne VPN usluge koje se mogu koristiti s Netflixom:

 1. Smart DNS proxy
 2. HomebrewVPN
 3. UltraSurf

Ovi VPN-ovi isprobani su i testirani s Netflixom i otkrilo se da rade dobro. Međutim, pouzdanost ovih besplatnih VPN usluga nije zajamčena. Sigurnost i privatnost besplatnih VPN pružatelja usluga su uvijek upitne jer su mnoge od tih usluga uključene u evidenciju podataka i curenje informacija. Besplatne VPN usluge uvijek su rizične za upotrebu i nikad ih nikome ne preporučujem, ali ako niste spremni platiti za svoju privatnost i želite koristiti besplatan VPN i riskirati, onda budite moj gost.

Zaključak

Zabrana Netflix VPN-a bila je prava bol gledateljima bingeja jer je pristup geofriziranim Netflix bibliotekama postao težak za sve. Oduzimanje najboljeg sadržaja posljednja je stvar s kojom bi se svaki netflix kodi binge gledatelj želio suočiti i zato je odabir pouzdanog pružatelja VPN-a nužan.

Mnogi novaci ne razumiju tu činjenicu i postaju plijen besplatnim VPN uslugama koje tvrde da zaobilaze ograničenja Netflixa, ali čim njihova veza padne, počinju se žaliti da Netflix ne radi s VPN-om na mnogim društvenim platformama.

Sigurnije je nego žaliti što kažu, pa koristite pouzdanu i pouzdanu VPN uslugu s Netflixom da biste se spasili od gnjavaže u zaobilaženju Netflixovih ograničenja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map