Najbolji VPN-ovi za FireStick (travanj 2020.)

VPN-za-firestick


Kao korisnik Fire TV Stick-a, vjerojatno gledate filmove i TV emisije iz udobnosti svog kauča, dok ste zaglavili kod kuće.

Ako struji besplatni sadržaj ili pokušavate pristupiti američkim Netflix, Hulu ili drugim uslugama streaminga, potreban vam je najbolji VPN za FireStick.

FireStick VPN čuva vaš internetski identitet privatnim, a omogućuje vam pristup web lokacijama i aplikacijama za strujanje iz cijelog svijeta.

U ovom sam vodiču uspio sastaviti popis najboljih VPN-ova za Fire TV, FireStick i Fire Cube koji imaju brzu brzinu, izvornu FireStick aplikaciju i ne čuvaju nikakve zapisnike..

Također sam u ovom vodiču također raspravljao o tome kako instalirati VPN na FireStick i kako možete provjeriti radi li vaš VPN na Amazon Fire TV Stick.

7 najboljih VPN-a za FireStick

Testirali smo preko 60 i više pružatelja VPN-a kako bismo vam donijeli ovaj popis najboljih VPN-ova za FireStick. Odabrali smo ove VPN-ove temeljene na brzoj brzini, izvornoj aplikaciji FireStick te jednostavnoj postavki i upotrebi.

Evo popisa najboljih VPN-ova:

1. PureVPN

2. Surfshark

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-najbolji-VPN-za-firestick

PureVPN je naš vrh preporuka kao najbolji VPN za FireStick. Sa sjedištem u Hong Kongu i nudi 2.000+ poslužitelja u više 140 zemalja.

Ako se pomaknete dolje na njenoj aplikaciji FireStick, možete se povezati s aplikacijama za strujanje poput Netflix, Hulu, ESPN +, ITV Player, i drugi za početak strujanja.

PureVPN ima Amazonska ocjena 3,4 zvjezdice i značajno se povećava iz tjedna u tjedan. Također nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje i za FireStick korisnike.

Treba manje od 3 minute za instalaciju njegova aplikacija na FireSticku, o kojoj ću govoriti u ovom odjeljku. Osim toga, donosi vam velika brzina veze s 256-bitna enkripcija.

Na PureVPN možete spojiti 10 uređaja istovremeno. Na primjer, ovaj VPN možete koristiti istovremeno na Fire TV, Roku, Androidu, iOS-u, računalu, Nvidia Shield-u i drugim..

PureVPN košta 2,91 dolara mjesečno s a 31-dnevna garancija povrata novca.

Posjetite 31-dnevno jamstvo povrata novca na web lokaciji

2. Surfshark

Surfshark-firestick-VPN

Surfshark je nesumnjivo najpovoljnija VPN usluga. To je jedini VPN uz ExpressVPN koji nudi ubiti prekidač značajka na FireStick uređaju.

Trenutno nudi 1.040 poslužitelja koji će vam pomoći da deblokirate usluge streaminga, dok su njihove AES-256 bitna enkripcija događa se da vaša stvarna IP adresa ostane skrivena prilikom strujanja besplatnog sadržaja.

Ima impresivno 4,1 zvjezdice u Amazon Storeu i traje manje od 4 minute.

Aplikacija će vam reći koliko opterećenja ima svaki poslužitelj, tako da možete povezati samo onaj poslužitelj koji ima minimalno opterećenje za brži streaming.

Sa jednim Surfshark računom to možete povežite se na neograničene uređaje također. svoj Značajka CleanWeb ostat će vaš uređaj slobodan od bilo kakvog zlonamjernog softvera, virusa ili pokušaja krađe identiteta.

Kad sam rekao da je pristupačna, uistinu sam tako mislio. Surfshark košta samo 1,99 USD mjesečno s a 30-dnevna garancija povrata novca.

Posjetite Site-30-dnevno jamstvo povrata novca

3. CyberGhost

CyberGhost-najbolji-VPN-firestick

CyberGhost je lijep jednostavan za postavljanje i upotrebu na Fire TV Stick. To je prošlo 5.900 poslužitelja, što je najveća mreža koju nudi bilo koji pružatelj VPN usluga.

Ima an Amazonska ocjena od 3,6 zvjezdica, što je prilično pristojno, a s jednim se CyberGhost računom možete povezati 7 uređaja istovremeno.

CyberGhost koristi 256-bitna AES enkripcija to je nemoguće dešifrirati. Vaš internetski promet prolazi ovim tunelom, a on čuva vaš internetski promet potpuno anonimnim.

Također ima DNS i IP zaštita od curenja, tako da vaša lokacija i aktivnost nikada nisu izloženi. Na FireSticku možete sigurno pregledavati, pregledavati i bilo što preuzeti.

Jednim klikom možete se povezati s njim optimalni poslužitelj i zaštititi svoj internetski identitet.

CyberGhost je također pristupačan, dostupan po cijeni od 2,75 dolara mjesečno s 45-dnevna garancija povrata novca. Instalacija vam traje manje od 5 minuta.

Posjetite Site45-dnevno jamstvo povrata novca

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

ExpressVPN je zaista najbrži VPN za FireStick zbog svog 3.000 poslužitelja velike brzine koje su dostupne u 94 zemlje.

ExpressVPN ima 4,1 zvjezdice u Amazon Storeu, što je daleko najviše među najboljim VPN-ovima na ovom popisu. Ima najjače 256-bitna enkripcija AES-a da bi vaš uređaj bio zaštićen od bilo kakvih oštećenja.

Najbolji dio je što nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje za FireStick korisnike bez dodavanja podataka o vašoj kreditnoj kartici. Mnogi VPN-ovi nude besplatnu probnu verziju bez podataka o kreditnoj kartici.

Ono ima Kill Switch značajka da također nedostaje mnogo VPN-a na vatrogasnoj televiziji. Automatski se povezuje svaki put kada se ponovno pridružite nepouzdanoj Wi-Fi mreži.

ExpressVPN možete spojiti na 5 različitih uređaja istodobno s jednim računom. To je malo skupo dostupno po 8,32 USD mjesečno, ali vrijedi svakog penija.

Posjetite Site-30-dnevno jamstvo povrata novca

5. NordVPN

NordVPN-za-FireTV

NordVPN je onaj najsigurniji VPN zbog mnogih sigurnosnih značajki koje nudi ova usluga. Ima dvostruka VPN enkripcija koji šifrira vaš promet ne jedanput, već dvaput.

Trenutno ima Amazonova ocjena 4 zvjezdice i je rangirana # 3 aplikacija u kategoriji sigurnosti od Amazon Store.

Možete se povezati s NordVPN-ovima 5.600 poslužitelja i dostupan je u 60 zemalja. Sa svojom FireStick aplikacijom, NordVPN nudi P2P i zakinuti poslužitelji.

Ako ste u Kini ili bilo kojoj drugoj zemlji u kojoj postoje strogi internetski propisi, možete se povezati s njezinim zamagljenim poslužiteljima i strujati bilo koji sadržaj ili web mjesto koje želite.

S jednim NordVPN računom možete napraviti 6 VPN veza istovremeno. NordVPN košta samo 3,49 USD mjesečno s a 30-dnevna garancija povrata novca.

Posjetite Site-30-dnevno jamstvo povrata novca

6. IPVanish

IPVanish-firestick-VPN

IPVanish je zbog nje najbolji izbor za FireStick korisnike jaka i snažna enkripcija. Internetsku vezu možete učiniti sigurnom čak i ako FireStick povežete s besplatnim javnim Wi-Fi-jem.

Ima an Amazonova ocjena 4 zvjezdice, što je izuzetno impresivno i jest 1. mjesto u kategoriji sigurnosti od same Amazonije.

IPVanish ponude 1.300 poslužitelja preko 75+ lokacija koji će vam pomoći da deblokirate Netflix, Hulu, iPlayer i ostale aplikacije na Fire TV Stick.

Možete povezati IPVanish na 10 uređaja istovremeno također. Aplikacija IPVanish jednostavno je za upotrebu sa svim opcijama koje se nalaze na lijevoj strani izbornika.

IPVanish je dostupan za 3,25 USD mjesečno uz samo 7-dnevna garancija povrata novca. Velika je brzina s apsolutno nultim zapisnicima koji čine vašu vezu privatnom.

Posjetite jamstvo povrata novca za Site7 dana

7. VyprVPN

VyprVPN-Firestick

VyprVPN ima jednostavno sučelje i ono je s funkcijom kill switch. Instalacija je vrlo jednostavna i ima je 700+ poslužitelja u 70+ zemalja. 

VyprVPN je ocijenjen 3 zvjezdice u Amazonovi trgovini, što je iznadprosječno. To je jedno od rijetkih VPN-ova koje izvode javne revizije svojih zapisa.

Kad sam testirao VyprVPN na FireSticku, trebalo mi je manje od 4 minute za instalaciju. Ovaj VPN također podržava 4K strujanje i ne usporava vašu brzinu.

to je sa sjedištem u Švicarskoj to nije dio zemlje sa 5 očiju i to ne čuva zapisnike ili. Sa svojim OpenVPN 256-bitna enkripcija, čuva vas zaštićenima tijekom strujanja.

VyprVPN se povezuje na 5 više uređaja istovremeno i dostupan je za 2,50 USD mjesečno s a 30-dnevna garancija povrata novca.

Kako instalirati i koristiti VPN na FireSticku

Postoji jednostavna metoda instaliranja VPN-a na Amazon Fire TV Stick koja se može preslikati na sve FireStick VPN-ove koje sam nabrojao u ovom vodiču..

Uzet ću primjer PureVPN-a o tome kako ga instalirati, postaviti i koristiti na Fire TV. Prati ove korake:

Korak 1: Prijavite se putem PureVPN-a

Korak 2: Otvorena Početna stranica FireStick

korak-dva-kako-to-install-VPN-na-firestick

3. korak: U gornjem lijevom izborniku kliknite na traži bar

korak-3-kako-to-install-VPN-na-firestick

4. korak: Sad upišite PureVPN i kliknite bilo koji od rezultata pretraživanja

korak-4-kako-to-install-VPN-na-firestick

Korak 5: Odaberi aplikacija PureVPN

korak-5-kako-to-install-VPN-na-firestick

Korak 6: Sada pritisnite Dobiti ili preuzimanje datoteka

korak-6-kako-to-install-VPN-na-firestick

Korak 7: Instalacija će potrajati nekoliko minuta, ovisno o brzini vašeg interneta

korak-7-kako-to-install-VPN-na-firestick

Korak 8: Jednom instaliran, kliknite Otvorena

korak-8-kako-to-install-VPN-na-firestick

Korak 9: Sad uđi Korisničko ime i lozinka ili kliknite na 7-dnevno besplatno probno razdoblje

korak-9-kako-to-install-VPN-na-firestick

Korak 10: Jednom kada uđete, vidjet ćete PureVPN FireStick sučelje

korak-10-how-to-install-VPN-na-firestick

Korak 11: Možeš odaberite poslužitelj odabirom bilo koje zemlje

korak-11-how-to-install-VPN-na-firestick

12. korak: Ako želite deblokirati bilo koji usluga struje možete odabrati i tu mogućnost

korak-12-how-to-install-VPN-na-firestick

Korak 13: Jednom kada odaberete poslužitelj ili uslugu streaminga, zatražit će zahtjev za povezivanje, pa kliknite u redu

korak-13-how-to-install-VPN-na-firestick

14. korak: Počet će se povezivati ​​s poslužiteljem ili aplikacijom za streaming

korak-14-how-to-install-VPN-na-firestick

Korak 15: Vaš FireStick sada je siguran nakon spajanja

korak-15-how-to-install-VPN-na-firestick

Posjetite 31-dnevno jamstvo povrata novca na web-lokaciji

Zašto vam treba VPN za Fire TV Stick

Brojni su razlozi zašto će vam trebati VPN za vaš Amazon FireStick uređaj. Ti se razlozi mogu razlikovati od visokog do niskog prioriteta, ovisno o vašim potrebama:

1. Izbjegavajte geo-ograničenja

geo-ograničenjeAplikacije za strujanje kao što su US Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player i mnoge druge ograničene su u jednoj zemlji i nedostupne drugima..

Da biste deblokirali sve te aplikacije s trenutne lokacije, trebat ćete imati VPN.

Na primjer, ako želite gledati američki Netflix koji ima više naslova nego bilo koji drugi region Netflixa, morat ćete se povezati s američkim poslužiteljem.

Isto vrijedi i za BBC iPlayer, ali morat ćete se povezati s britanskim poslužiteljem.

2. Zaštita od davatelja internetskih usluga i vladinog praćenja

vlada i-ISPVaš davatelj internetskih usluga, kao i vlada zna što struji na svom uređaju Fire TV Stick.

Ako struji besplatni sadržaj, tj. Filmove i TV emisije uz pomoć najboljih FireStick aplikacija, bolje se pripremite za posljedice.

Ili možete sebi postaviti VPN koji će vaše internetske aktivnosti učiniti potpuno privatnim i anonimnim.

VPN kriptira vaš promet i usmjerava vašu vezu putem sigurnog poslužitelja, štiteći vaš identitet i fizičku lokaciju kao i internetsku aktivnost.

3. Zaštita od hakera

VPN-spriječiti-hakeraVaš kućni Wi-Fi ili javni Wi-Fi mogu biti povremeno osjetljivi. Bilo koja osoba s osnovnim znanjem o hakiranju može lako provaliti u vaš uređaj i dobiti osobne podatke.

Pogledajmo ovako. Ako ste ikada instalirali aplikaciju treće strane ili neslužbenu aplikaciju, također može ugroziti vaše mrežne podatke.

Da se to ne bi dogodilo, VPN stvara vatrozid između vašeg uređaja i mreže koji bilo koji iskusni haker neće moći hakirati vaš uređaj.

4. Pristupite Kodi Addons

Kodi-addons-za-firestickKao što svi znamo, Kodi je bio popularna aplikacija za sve FireStick korisnike. To je zato što može besplatno strujati besplatni sadržaj uz pomoć Kodi dodataka.

Ali budući da su besplatne, vaše mrežne aktivnosti, kao i vaša stvarna IP adresa, u potpunosti su izložene. VPN će zamijeniti vašu originalnu IP adresu s bilo kojim od svojih poslužitelja i zadržati vaš identitet potpuno anonimnim.

Možete koristiti i najbolji VPN za Kodi ako vam se dogodi da struji pomoću aplikacije Kodi.

Kako provjeriti radi li VPN na FireSticku?

Ponekad se VPN može prekinuti zbog problema s mrežom ili se može dogoditi da poslužitelji ne reagiraju, a zatim kako provjeriti radi li vaš VPN.?

Da biste osigurali da VPN radi na FireSticku, ovo su koraci koje morate slijediti:

# 1 Idi na postavke u glavnom izborniku

# 2 Kliknite na Moj Fire TV ili Uređaj

# 3 Odaberite Oko opcija

# 4 Na desnom bočnom izborniku možete vidjeti polje trenutna IP adresa koja će se razlikovati od vaše izvorne IP adrese

Kako ažurirati FireStick VPN aplikaciju

Najvjerojatnije, vaš VPN tražit će vas kad god bude ažuriran kad otvorite aplikaciju. Ako se ne zatraži ili ste propustili, slijedite ove korake:

# 1 Otvorena Početna stranica Firestick

# 2 Idi na Prijave

# 3 Kliknite na Upravljanje instaliranim aplikacijama

# 4 Kliknite na VPN koji želite ažurirati

# 5 Ako je dostupno ažuriranje, ‘Ažuriraj’ pojavit će se ikona

Često postavljana pitanja

Moram li dobiti drugi VPN za drugi uređaj?

Ne. Potreban vam je samo jedan VPN koji će raditi na svim vašim uređajima, bilo da je to mobilni telefon, računalo, Roku ili vaš Smart TV. Ne želite kupiti zasebni VPN za svaki uređaj.

Koji je najbolji besplatni VPN za FireStick?

Besplatnim VPN-ovima ne mora se uvijek vjerovati. Vodili bi zapisnike i prodavali vaše podatke oglašivačima ili trećim stranama. Najbolji besplatni VPN za FireStick su oni koji ne ugrožavaju vaše podatke.

Završne riječi

Amazon Fire TV Stick savršen je streaming uređaj koji bi bilo koji redoviti televizor pretvorio u Smart TV.

Jednom kada spojite FireStick na HDMI port svog televizora, možete strujati i pregledavati bilo što, baš kao što to radite na računalu ili telefonu.

Budući da više ljudi nego ikad gleda filmove i TV emisije zbog zaključavanja, pristup novim Netflix naslovima postali su obvezni.

Za to vam je potreban najbolji VPN za FireStick koji ima poslužitelje u mnogim zemljama i također je dovoljno brz za strujanje bez problema s međuspremnikom..

Radi vaše jednostavnosti, također smo razgovarali o tome kako instalirati VPN na svoj FireStick nakon što se pretplatite na uslugu.

VPN također skriva vašu mrežnu aktivnost dok struji. Recimo ako strujite besplatni sadržaj, aktivnost će ostati anonimna dok to činite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map