Kako instalirati Specto Fork na Kodi – 6 koraka Osnovni vodič

Specto Kodi zaživio je kad su Genesis srušili policijski organi. Specto vilica bio je jedan od dodataka Kodi-a koji je izveo tim programera nazvanog Mrknow. To je video dodatak koji sadrži filmove i TV emisije. Ima sučelje slično Exodusu i također nudi automatske titlove za videozapise.


U ovom smo vodiču pružili detaljne upute o kako instalirati Specto Fork na Kodi. Stoga slijedite dolje navedene korake:

Kako instalirati Specto Fork na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Prvi korak koji zahtijevaju Kodi korisnici je pokretanje kodi na njihov sustav > Zatim kliknite na Ikona postavki locirajte na vrhu pored ikone napajanja > Ovdje ćete vidjeti različite opcije, odaberite Upravitelj datoteka > Otvorit će se na stranici s vezama u spremištu, dodati spremište dvostrukim klikom na Dodajte izvor.kako instalirati specto fork na kodi
 2. Ispred vašeg zaslona pojavit će se okvir pa kliknite gdje piše „Nitko” > Zatražit će se da upišete URL spremišta kodivpn.co/repo/kodil.zip i kliknite u redu > Na dnu morate upisati naziv spremišta, pa ga upišite „Kodil” i kliknite u redu tako da kutija nestane.kako instalirati specto fork na kodi kripton verzije 17
 3. Da biste instalirali spremište, morate se vratiti na Kodi Glavni izbornik > Kliknite na Add-ons kartica > Sada kliknite na ikonu okvira u gornjem lijevom kutu također poznat kao Instalacijski paket ikona.specto vilica na kodi
 4. Odaberite opciju Instalirajte iz Zip datoteke > Trebate pronaći opciju „Kodil” i kliknite na nju > Pronaći ćete dvije zip datoteke, kliknite na Kodil.zip > Instalirat će spremište.dodajte specto vilicu na kodi
 5. Kliknite na opciju Instaliraj iz skladišta > Zatim Kdil repozitorij > Videozapisi Dodajna > Specto vilica > Kliknite na Instalirati.postavljanje specto vilice kodi
 6. Ići Kodi Glavni izbornik > Odaberi Kartica Dodaci > Kliknite na Video dodaci > Specto vilica > Zato uživajte!

postavke specto fork kodi

Kako instalirati Specto Fork na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Da biste instalirali Specto Fork, prvo morate otvoriti Kodi na vašem sustavu > Zatim klik na kartici System koja se nalazi u glavnom izborniku > Zatim File Manager > Dvostruki klik Dodajte izvor > Klik „Nitko” > Upišite URL kodivpn.co/repo/kodil.zip > Klik Sastavljeno > Upišite naziv ‘Kodil’ > Kliknite Gotovo > Klik u redu.
 2. Kodi Početni zaslon > Sustav > Klik na Dodacima > Sada klik on Install from Zip File > Kodil > Kodil.zip > Pričekajte instalaciju > Instaliraj iz skladišta > Kdil repozitorij > Video dodaci > traži za Specto Fork s vrlo dugog popisa dodataka > Zatim kliknite na Instalirati > Instalacija će vam trebati vremena.
 3. Da biste pogledali filmove i TV emisije iz ovog dodatka, vratite se na početni zaslon Kodi > Video > Add-ons > Specto vilica!

Specto vilica ne radi

Mogli bi biti razni razlozi koji sprečavaju Specto Fork da radi na Kodi-ju. Naveli smo 3 najčešće pogreške s kojima se suočavaju korisnici Specto Forka, evo:

Specto Kodi Nema dostupne struje

Kad pregledavate film da biste pogledali, kliknete na poveznicu ili izvore koji se pojavljuju po vašoj preporuci. Kad god kliknete na te veze, tada vam se kaže da stream nije dostupan. Ova greška može svakoga Kodi korisnika naljutiti jer moraju ponoviti cijeli korak ponovo samo kako bi utvrdili da nema dostupnog struje.

Riješenje

Da biste riješili taj problem, morate otvoriti Kodi > Idite na Dodaci > Video dodaci > Desnom tipkom miša kliknite Specto Fork i idite na Postavke. Ispred vašeg zaslona pojavit će se okvir, a ovdje možete vidjeti mnoge kartice na lijevoj strani okvira.

Idite na odjeljak Filmovi gdje ćete pronaći popis izvora ili web mjesta. Ovo su web stranice s kojih vam Specto Fork donosi filmove. Možeš Isključiti web stranice čije su veze prekinute.

Specto nije uspio instalirati ovisnost

Specto se može naći u mnogim spremištima. Međutim, ne moraju sva spremišta redovito ažurirati dodatke. Ako bilo koje spremište sadrži stariju verziju dodatka, onda se ne može instalirati, stoga će se pojaviti poruka “Neuspjelo instaliranje pogreške ovisnosti”.

Riješenje

Da biste riješili ovu pogrešku, morate instalirati Specto Fork iz Kdil Repository-a koji redovito ažurira dodatak u svom spremištu.

Instalacija Specto vilice nije uspjela

Ova se pogreška traži zbog mnogih razloga, uključujući nedostatak interneta i zatvaranje spremišta. Ako ste prethodno instalirali spremište koje je trenutno zatvoreno, možda ćete vidjeti dodatke navedene u njegovom odjeljku dodataka. Međutim, kada nastavite instalaciju, zatražit će se pogreška ‘Instalacija nije uspjela’.

Riješenje

Provjerite internetsku vezu prije nego što nastavite s instaliranjem Specto Fork-a, u protivnom instalacija opet neće uspjeti. Druga tehnika koja rješava problem je provjera spremišta koje trenutno radi i nije zatvoreno.

Specto vs Exodus

Specto Fork je u početku pušten da se nadmeće s Exodusom i sličnim kodi dodacima koji su nudili besplatne filmove i TV emisije. Međutim, Exodus je postao popularni dodatak za sva vremena zbog svog otpornog tima programera koji je Exodus dosljedno ažurirao i osigurao da Kodi korisnici lakše surfaju njegovim dodacima..

S druge strane, iako je Specto Fork imao uspjeha u raznim prilikama, ali svojim korisnicima nije ponudio istu vrijednost kao što je to pružao Exodus. Nedostajalo mu je uklanjanje loših veza, nije mogao ponuditi česte nadogradnje, iako se nikada nije isticao kao snažni konkurent protiv Exodusa.

Međutim, Specto Fork će se nasmijati dok Exodus stiže do kraja u bliskoj budućnosti nakon što ga preuzme Savez. Sada Kodi korisnici mogu instalirati Covenant umjesto Exodusa.

Zamotati stvari

Specto Fork nikada nije imao dosljedno pokretanje kao dodatak, ali kad je mrežni, nema boljeg dodatka koji bi odgovarao njegovim značajkama. Sličan je dodatku Genesis and Covenant, ali ima nekih problema s spremnicima kodi-a koji to dopušta. Međutim, dodatak u posljednje vrijeme dobro funkcionira i cilja glatko jedro. U ovom smo vodiču dali upute o tome kako instalirati Specto Fork na Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map