Kako instalirati maverick spremište na Kodi Krypton, Jarvis i FireStick

Maverick Repozitorij je dobro poznat po tome što posjeduje vlastiti dodatak Maverick TV Kodi i mnoge popularne Kodi dodatke poput Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X itd. bilo kakvih pitanja. Slijedite naš vodič kako biste saznali kako instalirati Maverick Repository na Kodi.


Pregled spremišta Maverick Kodi

Maverick Repository stekao je popularnost zbog vlastitog dodatka Maverick. Međutim, postoji još mnogo glavnih dodataka kodi treće strane. Ovo je spremište prije bilo poznato kao Joker TV i bilo je prilično popularno.

Joker je preimenovao ime u Maverick, a Maverick Repository postao je istaknuto ime u Kodi zajednici. Maverick spremište sadrži dodatke za ispunjavanje svačijih potreba za streamingom.

Kako instalirati Maverick repo na Kodi kripton 17.6 i novije verzije

Slijedite ove korake za instaliranje Maverick Repozitorija na Kodi Krypton verzije 17.6:

 1. Otvorena kodi > Kliknite gumb Ikona postavki > Clizati Upravitelj datoteka.Kako instalirati Maverick repo na Kodi kripton 17.6
 2. Dvostruki klik Dodajte izvor > Otvorit će se dijaloški okvir s adresnom trakom i poljem imena > Klik > i upišite ovaj URL u adresnu traku „http://mavericktv.net/mavrepo > Klik U redu > Označite ovaj medijski izvor kao “disident> Klik u redu > Klik u redu ponovo za zatvaranje dijaloškog okvira.Kako postaviti Maverick repo na Kodi kripton 17.6
 3. Povratak na Glavni izbornik > Klikni na Add-ons kartica > Klikni na Ikona za instalaciju paketa (okvir) iz gornjeg lijevog ugla.kako instalirati maverick repozitorij na kodi jarvis
 4. Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke > Kliknite na disident > Odaberi maverickrepo-3.5.zip > pričekajte obavijest.

instalirati maverick kodi repo iz zip datoteke

Kako instalirati Maverick repo na kodi jarvis 16 i stariji

 1. Otvorena Kodi Jarvis V16.
 2. Klik Sustav > Klik Upravitelj datoteka.
 3. Dvaput kliknite na Dodajte izvor.
 4. Klik <nijedan> i upišite ovo URL http://mavericktv.net/mavrepo > Klik Sastavljeno > Dodijelite vezu ovoj izvoru medija kao disident > Klik Sastavljeno > Klik
 5. Vratite se natrag Kodi dom Zaslon > Klik Sustav > Klik Add-ons.
 6. Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Odaberi disident > Kliknite na maverickrepo-3.5.zip.

Kako instalirati Maverick spremište na FireStick Kodi

Instalacija Maverick Repozitorija na FireSticku nije drugačija kao na ostalim uređajima. Prvo, morat ćete instalirati Kodi na vašem uređaju Fire Stick. Nakon toga omogućit ćete instalaciju usluga treće strane na svoj uređaj.

Ići Mogućnosti za razvojne programere s izbornika i UKLJUČITE ispravljanje pogrešaka ADB-a i aplikacija iz nepoznatih izvora.

Nakon toga, možete jednostavno instalirati Maverick spremište na svoj FireStick uređaj i uživati ​​u svim sjajnim dodacima koje ovo skladište nudi na svom FireStick uređaju.

Dodaci Maverick Kodi

Ovdje je popis svih najboljih Kodi dodataka uključenih u skladište:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Čarobni Zmaj
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. Na Flixu
 8. Crtana mreža
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Najčešća pitanja o spremištu Maverick

Evo nekoliko najčešće postavljanih pitanja Kodi korisnika u vezi s Maverick Repozitorijom:

 Maverick Repo ne radi

Ako imate problema s pristupom ili instaliranjem dodatka, trebali biste odmah provjeriti je li izvorni URL koji ste dodali u upravitelj datoteka točan ili ne.

Ako je izvorni URL koji ste unijeli točan, ali spremište i dalje ne radi, spremište će se možda ažurirati i trebali biste pričekati nekoliko sati.

 Maverick TV nije uspio instalirati ovisnost

Neuspješna instalacija pogreške ovisnosti događa se ako je spremište zastarjelo, izvorni URL je istekao ili ako u spremištu nedostaju neke datoteke. Ako naiđete na ovaj erozor, ponovo preuzmite spremište i pokušajte ga ponovo instalirati.

Zaključak

Mnoga Kodi repozitorija stekla su popularnost pružanjem ažuriranih dodataka Kodi, a Maverick Repository je jedno od njih. Njegov vlastiti dodatak Maverick Kodi također je nevjerojatan Kodi dodatak za visokokvalitetno strujanje filmova i TV emisija..

Jedna stvar koju svako skladište ne uspije preživjeti u konkurenciji u industriji. Mnoga sjajna spremišta dolaze i odlaze jer mnoga od njih nemaju nikakvu inovaciju ili jedinstvenost. Dok su mnogi od njih kažnjeni od strane vlasti i prisiljeni su zatvoriti svoju službu.

Način korištenja oklade za upotrebu dodataka ili skladišta kodi treće strane je s plaćenim ili besplatnim VPN-om za Kodi kako bi se osigurala vaša privatnost. Budite sigurni dok strujate i odaberite najboljeg VPN pružatelja na tržištu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map