Kako instalirati i4atv na Kodi Leia, Krypton i Jarvis za manje od 3 minute

Bilo bi samo nekoliko dodataka na kojima možete gledati mnoštvo IPTV kanala, a i4atv dodatak možete pronaći na vrhu tog popisa.

Korištenje VPN-a za Kodi toplo se preporučuje kada strujite dodacima IPTV Kodi jer imaju geografski ograničene protoke i morate biti sigurni da sigurno struji..

Upozorenje: Prebacivanje omiljenog programa ili filma putem Addonsa treće strane bez VPN-a definitivno će vas dovesti u probleme s autorskim pravima i kršenjem prava. Neslužbeni dodaci Kodi razmatraju se NEZAKONITO u većini zemalja. Ovo je mjesto gdje Kodi VPN štiti vaš identitet & zaštićuje vas od autorskih prava i DMCA obavijesti, dok deblokira geo-ograničeni sadržaj.
 HAT

I4atv je najnoviji dodatak dodatku za IPTV kanal Kodi koji nekako uspijeva strujati mnoge popularne kanale iz cijelog svijeta. Pogledajte naš najbolji dodatak Kodi dodataka da biste znali koji dodatak je na vrhu popisa.

U ovom vodiču za postavljanje razgovaramo o tome kako instalirati i4atv na Kodi kako biste mogli gledati sportske akcije uživo na svom uređaju.

 1. Kako instalirati i4atv na Kodi Leia / Krypton verzije 18 / 17.6
 2. Kako instalirati i4atv na Kodi Jarvis verzije 16
 3. i4atv Repo Zip Download
 4. i4atv Apk
 5. i4atv ne radi / Pogreške / Problemi

Kako instalirati i4atv na Kodi Leia / Krypton verzije 18 / 17.6 ili više

 1. Pokrenite Kodi Krypton na vašem sustavu > Kliknite na Gear-ikona (Ikona postavki) koja se nalazi na vrhu > Odaberite opciju Upravitelj datoteka > Pomaknite se prema dolje i dvokliknite na lijevoj strani Dodajte izvor.Kako-instalirati-i4atv-na-Kodi
 2. Na vašem će se zaslonu uskoro pojaviti okvir pa Dodirnite „Nitko” opciju i zalijepite URL http://srp.nu/ > Klik u redu > Sada na dnu okvira upišite naziv spremišta ‘Super Repo’ > Klik u redu da zatvorim kutiju.kako instalirati i4atv na Kodi kripton verzije 17 ili novije
 3. Ići Kodi početna stranica dodirivanjem „Esc” tipku na tipkovnici > Zatim krenite prema Add-ons izbornik > Odaberi Ikona okvira na vrhu.i4atv na Kodi
 4. Sada kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Ovdje ćete vidjeti okvir, pa se pomaknite prema dolje i odaberite Super Repo > Zatim Kripton > Kliknite na Skladišta > SuperRepo > Sada kliknite na SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Instalacija će potrajati nekoliko minuta.postava i4atv kodi
 5. Nakon što je spremište instalirano, u gornjem desnom kutu zaslona pojavit će se skočni prozor koji će potvrditi instalaciju > Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > SuperRepo skladišta [Krypton] [v7].postavke i4atv kodi
 6. Sada odaberite Repozitorij dodataka > Ovdje ćete pronaći popis mnogih Super Repo skladišta, pa kliknite na SuperRepo Svi [Krypton] [v7] > Klik Instalirati > Pričekajte instalaciju spremišta.konfiguracija i4atv kodi
 7. Vratite se opet na Instaliraj iz skladišta opciju pritiskom na „Esc” tipku na tipkovnici > Pomaknite se prema dolje i kliknite na SuperRepo Svi [Krypton] [v7] > Odaberi Video dodaci > Pomaknite se prema dolje da biste pronašli i4atv > Pogoditi Instalirati > Pričekajte da se instalacija završi.kako instalirati i4atv DX na kodi jarvis verzije 16 ili starije
 8. Sada je instaliran dodatak i4atv > Da biste otvorili dodatak i4atv 2017, vratite se na Kodi dom > Odaberi Add-ons opcija > Kliknite na Video dodatak > Na desnoj strani zaslona kliknite na i4atv > Uživati!

Kako instalirati i4atv na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvorena Kodi Jarvis > Ići Sustav izbornik > Kliknite na podizbornik “Upravitelj datoteka” > Dvostruki klik Dodajte izvor koji se nalazi dolje.
 2. Klik „Nitko” opcija kad se pojavi okvir > Upišite URL http://srp.nu/ > Klik Sastavljeno > Na dnu upišite naziv spremišta ‘Super Repo’ > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 3. Vrati se na Kodi Glavni izbornik pritiskom na „Backspace” tipka na tipkovnici > Kliknite na Sustav > Zatim Add-ons > Sada dodirnite Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Iz okvira odaberite Super Repo > Kliknite na Jarvis > Zatim Skladišta > SuperRepo > Sada odaberite superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. Jednom kada je instaliran Super Repo, kliknite na Instaliraj iz skladišta > Pronađite i kliknite na SuperRepo skladišta [Jarvis] [v6] > Repozitorij dodataka > Odaberi SuperRepo Sve [Jarvis] [v6] > Instalirati.
 5. Vrati se na Instaliraj iz skladišta opcija > Kliknite na SuperRepo Sve [Jarvis] [v6] > Video dodaci > Odaberi i4atv > Pogoditi Instalirati.

i4atv Repo Zip Download

Drugi način za instaliranje i4atv 2017 je preuzimanje datoteka Zip datoteke Super Repo Repository. Prije nego što započnete instalaciju, preuzmite zip datoteku odozdo:

Za Kryptona: Preuzmite Super Repo Zip datoteku

Za Jarvisa: Preuzmite Super Repo Zip datoteku

 1. Otvorena Kodi Krypton > Ići Add-ons > Ikona okvira na vrhu > Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke > Kretanje ili Učitaj preuzeta Super Repo Zip datoteka > Pričekajte da se instalira.
 2. Ići Instaliraj iz skladišta opcija > Kliknite na SuperRepo skladišta [Krypton] [v7] > Repozitorij dodataka > SuperRepo Svi [Krypton] [v7] > Instalirati.
 3. Jednom instaliran, Hit „Backspace” tipku dva puta i pomaknite se prema dolje da biste odabrali SuperRepo Svi [Krypton] [v7] > Ići Video dodaci > Odaberi i4atv > Klik Instalirati > Uživati!

i4atv Apk

Sada možete instalirati i4atv na Android uređaj preuzimanjem i4ATV apk. Slijedite korake u nastavku kako biste instalirali i4atv apk na Fire Stick / TV ili bilo koji drugi Android uređaj.

 1. Preuzmite i4atv APK
 2. Na svom Android uređaju idite do preuzete datoteke.
 3. Otvorite čarobnjaka za instalaciju i počnite instalirati i4atv. Pogledajte ove najbolje kodi čarobnjake.

i4atv Reddit Recenzije

Hvala bogu za ovaj i4atv.us stream jer ne mogu navesti ESPN da radi za mene život …

– Gymtertainment (@Gymtertainment) 15. travnja 2017

Samo nekoliko Kodi dodataka može prenositi ESPN kanal uživo na Kodi. To su prepoznali i mnogi Kodi korisnici jer je ovo dodatak za gledanje sportova uživo. Donosi vam sportsku akciju uživo iz cijelog svijeta.

Bilo dobrih veza za sesiju 2? Spremnici I4atv.us non stop su za mene

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14. travnja 2017

Iako će dodatak i4atv Kodi ponuditi puno izbora za strujanje, ali puferiranje je čest problem s kojim se većina suočava. Kodi puferiranje može vam upropastiti sav fond pri gledanju sporta, pa slijedite donji odjeljak kako biste riješili probleme s međuspremnicima i4atv.

i4atv ne radi / Pogreške / Problemi

Pitanja vezana uz bufer

Punjenje je uobičajen problem s dodacima, a posebno s i4atv. Kodi puferiranje tijekom filmova i TV emisija jednako je neugodno kada se gledaju sportovi uživo. To bi moglo uništiti svu zabavu, ali što je najvažnije, može podstaći korisnike da više ne posjećuju Kodi.

Riješenje

Do problema sa punjenjem kodi-a dolazi zbog povećanja predmemorije na Kodi-ju. Stoga preporučujemo Kodi korisnicima da očiste predmemoriju s čarobnjakom Merlin. Uz brisanje predmemorije, Merlin Wizard također briše sličice i pakete.

Instalacija ovisnosti nije uspjela

Kada instaliraju i4atv dodatak različit od Super Repo-a, Kodi korisnici često dobivaju pogrešku nazvanu “Neuspjela instalacija ovisnosti”. Taj se problem obično događa kada je spremište ili dodatak prestao raditi ili prolazi kroz ažuriranje.

Riješenje

Za rješavanje ovog problema postoji jednostavno rješenje, a uključuje instalaciju ispravnog spremišta za i4atv. Super Repo je pravo skladište za instaliranje i4atv. Stoga smo iz Super Repo-a pružili vodič za postavljanje koji će riješiti problem.

Zamotati stvari

i4atv Kodi dodatak ostavlja snažan dojam na Kodi korisnike impresivnim popisom IPTV kanala dostupnih za streaming. Taj se dodatak može naći u Super Repo Repositories među mnogim drugim dodacima. Ovaj vodič za postavljanje sadrži detalje o tome kako instalirati i4atv na Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this