Kako instalirati GitHub Browser Kodi na Krypton 17.6, Jarvis i Firestick

Kako djeluje GitHub

GitHub preglednik doista je inovativna inovacija u svijetu Kodija. Jedan preglednik dopušta korisnicima da pretražuju svoje omiljene kodi dodatke i kodi spremišta. Dodatak GitHub Browser briše cijeli GitHub hosting poslužitelj u skladu s upitima za pretraživanje korisnika, a zatim daje relativne rezultate korisniku.


Korisniku čini cijelu instalaciju jednostavnom i pomaže im štedeći njihovo vrijeme i memoriju sustava. Slijedite naš vodič kako biste vidjeli kako instalirati GitHub preglednik Kodi i doživjeti potpuno novo poboljšano Kodi iskustvo.

GitHub preglednik Uvod

GitHub je jedno stajalište za štrebere i rješenje njihovih problema. Korisnici preferiraju GitHub za preuzimanje bilo koje Zip datoteke s web stranice jer ima instalacijske datoteke za gotovo sav softver i aplikacije. Čak i Kodi korisnici radije koriste GitHub za preuzimanje svojih omiljenih dodataka u skladišta.

Sva najnovija dodatna skladišta prenose programeri na GitHub. Stoga, čak i ako su veze izvora skladišta zatvorene, korisnici mogu preuzeti skladišta putem GitHub-a.

Značajke GitHub preglednika Kodi

prozodijakontra
Jednostavan za korištenjenestabilan
Jedan dodatak za sve ostale dodatkeNepouzdani ZIP datoteke
Jednostavnost u pronalaženju nepopularnih dodatakaU procesu razvoja
Poticanje novih programera

Kako instalirati GitHub preglednik na Kodi Krypton verzije 17.6 ili starije

 1. lansiranje Kodi > Kliknite na postavke.kako instalirati github preglednik kodi
 2. Otvorena Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite na Dodajte izvorkako instalirati github preglednik kodi na krypton verzije 17.6 ili starije
 3. Pojavit će se dijaloški okvir i kliknite gdje piše „Nitko” > Upišite ovaj URL http://fusion.tvaddons.co/ > Klik u redu.github preglednik kodi download
 4. Dodijelite naziv ovog izvora medija kao “TV Addons Repo ‘ > Klik u redu > Dvaput provjerite URL i ime i Kliknite U redu opet.kako instalirati github preglednik kodi na firestick
 5. Vrati se na Kodi Početni zaslon > Sada otvoreno Add-ons izbornik > Kliknite gumb Box-ikona > Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke.kako instalirati github preglednik kodi na jarvis verziji 16
 6. Otvorena TV Addons Repo > Odaberi početak-ovdje > Otvorena plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github preglednik kodi ne radi pogreške i probleme
 7. Pojavit će se obavijest koja kaže da je “Indigo dodatak instaliran” > Nakon što se obavijest pojavi, vratite se na Kodi Početni zaslon > Otvorena Izbornik dodataka> Ići Video dodaci > Kliknite na Indigo.postava za github preglednik
 8. Sada kliknite Instalator dodatka > Kliknite na GitHub preglednik.Kodi postavke preglednika Github
 9. Zatvorite dijaloški okvir s uputama koji će se pojaviti.
 10. Na popisu ćete vidjeti tri opcije, tj. GitHub korisničko imeNaziv spremišta i Ime dodatka. Odaberite željene metrike pretraživanja.

Kako instalirati GitHub preglednik Kodi na Jarvis verzije 16 ili više

 1. Otvorena Kodi Jarvis V16 > Klik Sustav.
 2. Otvorena Upravitelj datoteka > Dvostruki klik Dodajte izvor.
 3. Klik <nijedan> i upišite ovo URL http://fusion.tvaddons.co/ > Klik Sastavljeno.
 4. Imenujte ovaj izvor ‘TV addons’ > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 5. Povratak na Kodi Početni zaslon > Klik Sustav.
 6. Klik Add-ons > izabrati Instalirajte iz Zip datoteke > Odaberi TV Addons > Odaberi početak-ovdje > Odaberi plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Povratak na Kodi Početni zaslon > Kliknite na Indigo.
 8. Otvorena Instalator dodatka > Otvorena GitHub preglednik > Zatvorite dijaloški okvir koji će se pojaviti.
 9. Sada pretražite željeni dodatak pomoću imena razvojnog programera, imena dodatka ili imena skladišta.

Kako instalirati GitHub preglednik na Kodi Fire Stick

Instalirajte Kodi na Fire Stick prije nego što instalirate GitHub preglednik. Nakon toga, slijedite ove korake:

 1. Otvorena Kodi na vatri
 2. Ići Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.

Sada pogledajte postupak ranije naveden za instaliranje dodatka preglednika GitHub za Kodi Krypton V.17. Preostali postupak bit će isti od ovdje pa nadalje.

Preuzimanje GitHub preglednika Kodi

 1. Preuzmite Zip datoteku > Ići Kodi Početni zaslon > Otvorena Add-ons > Kliknite gumb Box-ikona > Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke.
 2. Pregledajte svoj sustav i otvorite preuzetu Zip datoteku spremišta.
 3. Pojavit će se obavijest „Indigo dodatak instaliran“ > Povratak na Kodi Početni zaslon > Otvorena Izbornik dodataka> Otvorena Video dodaci > Kliknite na Indigo.
 4. Klik Instalator dodatka > Kliknite na GitHub preglednik.
 5. Zatvorite dijaloški okvir za upute.
 6. Sada potražite dodatak po imenu programera, spremišta ili samog dodatka.

Pogreške preglednika GitHub / ne radi / problemi

Nije moguće pronaći željeni dodatak / spremište

Tijekom pretraživanja dodataka ili spremišta možda nećete dobiti željene rezultate ili preglednik može pružiti neka nevažna ili nepravilna spremišta. Na GitHub poslužiteljima postoje brojni dodaci i zato pretraživanje njih nije tako lako kao što se čini. Preglednik će dati rezultate upita prema onome što nalazi u odnosu na vaš upit za pretraživanje ili u odnosu na njega.

Popraviti

Provjerite je li vaš upit za pretraživanje ispravan i ispravno upotrebljavate li naziv programera ili naziv spremišta. Najbolja praksa je pretraživanje po imenu programera. Pokazuje pomalo točne rezultate u usporedbi s ostalim mjernim podacima.

Instalacija dodataka nije uspjela

Kako je sam dodatak u fazi razvoja, tako da instalacija dodatka možda neće uspjeti. U nekim se slučajevima dodatak sam instalirao savršeno, ali ostali dodaci koji su pokušani instalirati putem preglednika GitHub nisu uspjeli instalirati..

Popraviti

Što se tiče pogreške u instalaciji dodatka za preglednik GitHub, ona će se uskoro riješiti nakon što se ispravljaju svi programi. Dok ostali dodaci koji nisu uspjeli instalirati putem preglednika GitHub možda nisu uspjeli zbog pogrešnog odabira Zip datoteka. Obavezno odaberite ispravne ZIP datoteke koje prikazuju ovaj preglednik.

Završne riječi

GitHub preglednik je nevjerojatna stvar koju je razvio TV Addons jer je omogućio korisnicima Kodija da uživaju u svom Kodi iskustvu bez pretraživanja tu i tamo dodataka. Korisnici imaju poteškoće u pronalaženju veza radnog izvora u spremištima, dok su sve dostupne na GitHub-u. Ovo je zasigurno nevjerojatan razvoj i preporučujemo da ga isprobate. Slijedite naš vodič da biste vidjeli kako instalirati GitHub Browser Kodi i provjerite koristite li najbolji VPN za Kodi uslugu da biste ostali zaštićeni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map