Kako instalirati GAIA Kodi Addon

GAIA Kodi Addon je vilica poznatog Bubbles Kodi dodatka koji ima gotovo iste karakteristike, ali je kvaliteta, očito poboljšana. GAIA Kodi izvrstan je dodatak za streaming filmova i TV emisija u visokoj razlučivosti.

Sučelje dodataka prilično je pristojno i prilagođeno korisnicima te ima veze za brzi streaming koji djeluju savršeno za razliku od mnogih drugih dodataka.

Ipak, imajte na umu da bi zaštita vaše prisutnosti na mreži trebala biti prvi prioritet tijekom strujanja na mreži. Zbog toga uvijek preporučujem Kodi korisnicima da koriste VPN uz Kodi koji nudi šifriranje visokog cenovnog stupnja. Još jedna prednost koju ćete imati s VPN-om je ta što ćete moći strujati geografski ograničen sadržaj i zaobići prigušivanje ISP-a..

Evo preporučenih VPN pružatelja za Kodi korisnike:

Ekskluzivne posebne ponude za KodiVPN.co 2019
PureVPN

 10,95 američkih dolara 1,32Per mjesec

Uzmi ovaj posao

surfshark

 11,95 američkih dolara 1,99 mjesečno po mjesecu

Uzmi ovaj posao (3 mjeseca besplatno)

Ivacy

 9,95 USD mjesečno 2,75 USD po mjesecu

Uzmi ovaj posao

GAIA Kodi Addon repozitorij

GAIA Kodi addon dostupan je kroz vlastito “GAIA Repository”.

Još jedna sjajna stvar kod GAIA Kodi addon-a je ta da ima svoju službenu web stranicu: https://gaiakodi.com/. Možete pronaći važne podatke i detalje o ovom dodatku, kao i veze na njegovo spremište.

Kako instalirati GAIA Kodi Addon na Kodi Leia i Krypton

 1. Otvorena Kodi
 2. Klikni na postavke ikona > Otvorena Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite na Dodajte izvor > Kliknite gdje piše nijedan a otvorit će se dijaloški okvir.
 3. Unesite ovo URL u području http://repo.gaiakodi.com > Klik u redu
 4. Sada navedite ovaj izvor kao „GAIA” > Klik u redu
 5. Vratite se na glavni izbornik i kliknite na Add-ons kartica > Sada kliknite na Paket instalater ikona (kutija ikona u gornjem lijevom kutu)
 6. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Pomaknite se prema dolje po popisu i odaberite GAIA > Kliknite na repository.gaia.zip > Pričekajte obavijest
 7. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta opcija > Otvorena Spremište Gaia 1 > Ići Video dodaci mapa > Kliknite na Gaia > Klik Instalirati > Pričekajte obavijest

Kako instalirati GAIA Kodi Addon na FireStick

 1. Instalirati Kodi na FireSticku.
 2. Ići Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.
 3. Sada pogledajte postupak instalacije raspravljen gore jer će biti isti za instaliranje ovog dodatka na FireStick.

GAIA Kodi Addon Preuzimanje

 1. Preuzmite GAIA Kodi Zip datoteku
 2. Otvori Kodi > Kliknite na Add-ons
 3. Klikni na kutija ikona (preglednik s dodatkom)
 4. Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Pregledajte sustav i otvorite preuzeta zip datoteka > Pričekajte obavijest
 5. Odaberi Instaliraj iz skladišta opcija
 6. Ići Spremište Gaia 1 > Otvorena Video dodaci mapa
 7. Odaberi Gaia > Klik Instalirati > Pričekajte obavijest

GAIA Kodi ne radi pogreške i ispravke

Slijede neke uobičajene pogreške Kodi-a na koje biste mogli naići dok koristite dodatak GAIA Kodi:

Provjerite pogrešku dnevnika

Pogreška dnevnika provjere obično se pojavljuje ako nešto nije u redu s dodatkom. Problem može biti u dodatnoj predmemoriji ili nedostaju potrebne datoteke potrebne za pokretanje dodatka.

Popraviti

Ovu grešku možete riješiti tako da očistite svoj Kodi cache i rezervne podatke. Ako o tome nemate pojma, pogledajte vodič “Kako očistiti / ukloniti predmemoriju videozapisa u Kodi”..

Nema dostupnih streamova

Ponekad kada pokušavate strujati određeni naslov sadržaja, ova se pogreška može pojaviti. Razlog koji stoji iza pogreške Nema protoka dostupan je u tome što dodatni strugači nisu u stanju povući nijednu vezu struje od pružatelja usluga. To se događa kada imate preopterećenu predmemoriju ili je vaš dodatak zastario.

Popraviti

Očistite Kodi predmemoriju, a zatim pokušajte ponovo strujati jer to obično rješava problem.

No ako se problem nastavi, pokušajte ažurirati dodatak. Možete saznati više o rješenjima ove pogreške tako što ćete potražiti u našem „Kako popraviti Kodi bez vodiča dostupnog struje“..

Završne riječi

GAIA Kodi je prekrasan Kodijev dodatak za sve promatrače jer omogućuje da emitiraju svoje omiljene filmove i TV emisije u HD rezoluciji. Vrlo malo Kodi dodataka nudi visokokvalitetno strujanje jednim klikom.

Osobno sam isprobao ovaj dodatak i smatrao ga prilično zanimljivim, jer nisam naišao na bilo kakve zaostale protoke wilea. Dodatak radi nesmetano bez ikakvih pogrešaka ili pad sustava i ne usporava vaš sustav.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this