Kako instalirati Elektra trezor na Kodi za manje od 5 minuta

Elektra Vault, sveobuhvatni dodatak koji na jednom mjestu sadrži sportove uživo, filmove, TV emisije i dokumentarne filmove. Čak i ako pronađete najbolje Kodijeve dodatke kao što su Savez ili Izlazak, na njihovom popisu nećete vidjeti kategoriju Sports. Dodatak koji sadrži sve ove kategorije rijetki su u svijetu Kodija. To je razlog zašto svi korisnici Kodija moraju imati dodatak Elektra.
U ovom smo vodiču pokazali kako instalirati Elektra Vault na Kodi. Slijedite dolje navedene korake za Kodi Krypton i Jarvis, instalirajte ovaj dodatak u roku od 5 minuta.

 1. Kako instalirati Elektra trezor na Kodi 17
 2. Kako instalirati Elektra trezor na Kodi 16
 3. Elektra trezor Kodi Zip Download
 4. Pogreške u trezoru Elektra / problemi / ne radi

Upozorenje! Trebate koristiti VPN da biste ostali anonimni dok koristite Elektra Vault jer će tako zaštititi vašu privatnost. Iskoristite 85% popusta na PureVPN i struji neograničen sadržaj na Elektra trezoru.

Kako instalirati Elektra trezor na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Da biste instalirali Elektra Vault na Kodi, morate Otvori Kodi Krypton > Ići Ikona postavki da vidite vrh > Sada odaberite opciju koja se zove Upravitelj datoteka > Dvostruki klik Dodajte izvor naveden na lijevoj strani.Kako instalirati Elektra trezor na Kodi
 2. Pojavit će se okvir na koji trebate kliknuti „Nitko” i upišite URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik u redu > Upišite Name „Supremacy” > i Kliknite u redu dok okvir ne pohrani podatke i nestane.Kako instalirati Elektra Vault na Kodi kripton verzije 17 ili novije
 3. Sad idi na Kodi Početni zaslon pritiskom na „Esc” tipku na tipkovnici više puta > Kliknite na Add-ons karticu koja se nalazi okomito na lijevoj strani > Sada dodirnite Ikona alata za instalaciju paketa postavljen na gornjoj lijevoj strani.Kako dodati trezor Elektra na Kodi
 4. Ovdje ćete vidjeti mali popis opcija, kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Pomaknite se prema dolje da biste pronašli i kliknite na vrhovna vlast > Sada kliknite na 1,2 repository.supremacy > Zatim kliknite na repository.supremacy-1.2.zip > Sada pričekajte da instalirate dodatak.Elektra trezor na postavi Kodi
 5.  Pronaći ćete isti mali popis opcija, ali sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Spremište nadmoći > Video dodaci > Trezor Elektra > Instalirati.Trezor Elektra o konfiguraciji Kodi
 6. Nakon što instalirate dodatak, vratite se ponovo na Kodi Početni zaslon > Kliknite na Add-ons > Video dodaci > Pogledajte udesno i pomaknite se prema dolje da pronađete Elektra trezor > Uživati!

Elektra Vault kodi postavke

Kako instalirati trezor Elektra na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvori Kodi Jarvis > Odaberite Izbornik sustava vodoravno prisutan na zaslonu > Sada kliknite na File Manager > Zatim dvaput kliknite Dodaj izvor.
 2. Kliknite “None” i zatražit će URL spremišta http://supremacy.org.uk/zip/repo/ kopiraj zalijepite ovu vezu i kliknite Gotovo. > Sada upišite naziv spremišta, tj. ‘Nadmoć’ i kliknite Gotovo > Kliknite U redu.
 3. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Sada se pomaknite dolje da biste pronašli Supozitorij > Idite na dodatke za videozapise > Trezor Elektra > Instalirati > Uživati!

Elektra trezor Kodi Zip Download

Elektra Vault možete preuzeti sa Zip datotekom koju možete preuzeti OVDJE. Nakon preuzimanja datoteke možete slijediti korake u nastavku:

 1. Nakon što otvorite Kodi, idite na Dodaci > Kliknite na ikonu u obliku kutije u gornjem lijevom kutu > i kliknite na Install from Zip File
 2. Pojavit će se okvir gdje trebate pregledavati datoteku koju ste preuzeli u ZIP datoteci spremišta Supremacy > Pričekajte da se instalira
 3. Jednom instaliran, kliknite na Instaliraj iz spremišta > Kliknite na Repozitorij Supremacy > Video dodaci > Trezor Elektra > Instalirati > Uživajte u narodu!

Pogreške u trezoru Elektra / problemi / ne radi

Vaf Elektra nije uspio instalirati ovisnost

Kad god je spremište nepodobno za instaliranje dodatka, prikazivat će se “Neuspjelo instaliranje pogreške ovisnosti”. Ova se pogreška obično ne odnosi na problem s dodatkom, već uglavnom s spremištem.

Riješenje

Promjena spremišta može učiniti trik. Trenutno se Elektra Vault nalazi u raznim spremištima, ali preferirano je skladište Supremacy. Razgovarali smo o postupku instalacije Elektra Vault s Supremacy Repozitorijom, što ja savršeno radim.

Pitanja o sprečavanju trezora u Elektru

Ponekad veze koje pruža Elektra Vault dugotrajno spremaju videozapise. Punjenje je uobičajeno pitanje koje se može naći kod mnogih Kodi dodataka.

Riješenje

Da biste riješili problem s međuspremnikom, morate očistiti predmemoriju Kodija. Ponekad bi predmemorija mogla preopteretiti Kodi, a to može ometati tijekom punjenja video zapisa. Za brisanje predmemorije pokušajte instalirati Merlin Auto Cleaner.

Završetak

Elektra Vault ima potencijal dostići visine popularnosti ako uspije uvjeriti korisnike Kodija kao sveobuhvatni dodatak. Sa sportovima uživo, filmovima, TV emisijama i dokumentarnim filmovima na zalihama sigurno će postati popularni dodatak. Ovaj je vodič pokazao kako instalirati Elektra Vault na Kodi kako biste mogli gledati bilo koji medijski sadržaj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this