Kako gledati UFC 223 uživo online besplatno na Kodi

Bilješka: UFC 223 je završio, no Mcgregor vs Khabib i ove godine dobiva mnogo buke. Ovdje možete gledati Mcgregor – Khabib uživo.

UFC 223 sprema se iznenaditi obožavatelje UFC-a vrhunskom uzbudljivom vožnjom i sukobom najboljih svjetskih titana na najpopularnijem turniru mješovitih borilačkih vještina u industriji. Sa svim ispumpavanjem adrenalina, navijači UFC-a gledaju svoje omiljene borce kako se bore protiv Octagona.

Ali koji je bolji način za gledanje UFC 223 mečeva na mreži od Kodija? Jednostavno nema. Možete uhvatiti sve UFC 223 utakmice uživo se besplatno igraju na kodi sportovima. Začudit ​​ćete se kako lako možete gledati ufc 223 bez kabela na Kodi-ju. Zato pročitajte da biste saznali. Ali prije nego što nastavite dalje, daje se konferencija za tisak pred borbu Khabiba protiv Hollowayja.

Kako gledati UFC 223 na Kodi Besplatno uživo online bez kabela

Postoje i drugi, jednostavniji i ekonomičniji načini na kojima možete uživo prenositi UFC 211 događaj na svom internetu. Budući da ne zahtijeva ID ili lozinku za live streaming, ova metoda može zvučati ilegalno. Internet je prepun takvih UFC 211 Kodi dodataka, ali potreban je pravi genij da se dodatak koji potpuno radi bez ikakvih loših veza od onih koji su prepuni loših veza, odvoji..

Nakon prikazivanja raznih Kodi dodataka za UFC 211 koji bi mogli biti pouzdani i u potpunosti funkcioniraju, izdvojili smo 3 najbolja kodi dodatka za UFC 223 Kodi dodatke zajedno s njihovim kanalima s kojih možete gledati UFC 223 uživo.

Slijede Geo-ograničeni Kodi dodaci koji će prenositi UFC 223 uživo.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Instalacija na Kodi)
 3. PROSPORT

CTA UFC

Kako gledati UFC 223 borbu protiv Kodija pomoću ProSport Kodi Addon

ProSport Kodi addon može se instalirati iz spremišta SuperRepo. Slijedite dane korake da biste instalirali dodatak za gledanje UFC 223 na Kodi.

 1. Instalirajte SuperRepo repozitorij
 2. Iz Kodi početni zaslon, idite na postavke (ikona zupčanika)
 3. Kliknite na Upravitelj datoteka
 4. Kliknite na Dvaput dodajte izvor (lijeva strana)
 5. Pod, ispod “Unesite staze ili potražite mjesta medija“Unesite točnu adresu: http://srp.nu
 6. Unesite ime za ovaj izvor medija kao Super Repo
 7. Ići Add-ons
 8. Kliknite na Moji dodaci
 9. Klikni na elipsa (..) na vrhu
 10. Odaberite instalirati iz ZIP datoteka
 11. Nađi svoj SuperRepo mapa i kliknite na nju
 12. Klikni na Verzija Kodi imate (npr. Jarvis, Krypton)
 13. Odaberi Skladišta
 14. Kliknite na superrepo
 15. Kliknite na zip datoteku: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x označava broj verzije koji se može vremenom mijenjati)
 16. ProSport je instaliran sada

Kako gledati Khabib vs Holloway na Kodi Krypton verzije 17.6 i niže

 1. Pokrenite Kodi
 2. Kliknite na Add-ons
 3. Sada kliknite gumb Instalacijski paket (okvir) ikona u gornjem lijevom kutu
 4. Odaberi Instaliraj iz skladišta
 5. Kliknite na Video dodaci
 6. Pronađite DAZN s popisa dodataka i kliknite na nju
 7. Odaberite Instaliraj i pričekajte Dodatak Omogućena je obavijest za skočne prozore
 8. Vratite se na početni zaslon
 9. Zatim kliknite Dodaci Dodaci za videozapise i odaberite DAZN
 10. Prijavite se na dodatak i gledajte Joshua vs Parker na Kodi besplatno

Dati dodatak djeluje samo u nekoliko zemalja s obzirom da je to geo-ograničeni dodatak, stoga ćete morati osigurati postavljanje Kodi VPN-a.

Kako gledati UFC 223 kako se legalno bori protiv Kodija koristeći UFC Fight Pass

Sve UFC 223 utakmice možete uhvatiti kroz službeni izvor, tj. Dodatak UFC Fight Pass. Ovaj zakoniti dodatak Kodi za ufc namijenjen je internetskim korisnicima koji su već plaćeni pretplatnici UFC marke. Na ovaj način korisnici UFC-a mogu legalno prenositi UFC borbe uživo.

Prije nego što počnete instalirati dodatak UFC Fight Pass Kodi, morate preuzeti Portseovo spremište na svoj uređaj i odatle ga možete izravno povezati sa svojim Kodi uređajem. Da biste instalirali UFC Fight Pass na Kodi, morate slijediti dolje navedene korake:

 1. Pokrenite Kodi > Kliknite Dodaci > Kliknite ikonu malog okvira smještenog u gornjem lijevom kutu > Instalirajte iz zip datoteke > Pomičite zip datoteku koju ste preuzeli prije početka postavljanja > Pričekajte dok se dodatak ne omogući.kako instalirati ufc borbu proslijedi kodi
 2. Instalacija iz skladišta > Portseovo spremište dodataka > Video dodaci > UFC Fight Pass > Instalirati.kako dodati ufc borbu pass
 3. Pričekajte dok se instalira dodatak.kako legalno gledati ufc 211 na kodi
 4. Da biste otvorili dodatak, idite na Početni zaslon > Dodatak > Video dodatak > UFC Fight Pass > Umetnite ID i lozinku > Uživati!

Kako deblokirati UFC Fight Pass Addon i gledati UFC 211 pomoću VPN-a

Unatoč ogromnoj popularnosti događaja, UFC PPV emitira se samo u određenim zemljama i na određenim kanalima. To znači da ako ne živite u nijednoj zemlji u kojoj UFC nema autorizaciju, tada imate malo nikakvih šansi da gledate događaj uživo unatoč legalnoj propusnici..

Tako se čini da imamo i rješenje za ovaj problem. Uz Kodi VPN možete uživo prenositi UFC 223 događaj bilo gdje u svijetu. Ovaj VPN deblokira geo-ograničenja i omogućuje vam da uživo pratite akciju uživo.

Zamotavanje

S samo 2 dana preostalog u startu UFC 211, korisnici interneta se možda pitaju kako strujati UFC 211 borbe na svom uređaju. UFC 211 Fight Pass Kodi dodatak je jedan od načina na koji možete legalno strujati UFC 211 borbe koje će zahtijevati vašu ID i lozinku za prijavu. Međutim, ako želite pronaći dodatak za Kodi 211 Kodi gdje nećete tražiti bitne podatke za prijavu, i dalje gledate borbe UFC 223 s dodacima cCloud, Evolve, VidTime i Castaway Kodi za UFC 223.

Za bilo kakve upite i prijedloge, pošaljite komentar u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this