Kako gledati NHL 2018-2019 uživo online bez kabela

Sezona NHL-a 2018-2019 počela je 3. listopada 2018. Liga je započela s 31 ekipom koja svoje utakmice igra u 31 različitoj areni. Prvenstvo će se zaključiti 6. travnja 2019. Čim je događaj započeo NHL fanovi počeli su tražiti više opcija za gledanje NHL igara na mreži. Ovaj vodič opisuje kako gledati NHL uživo online.


U ovom vodiču dajemo i udžbenik o tome kako gledati NHL na Kodi-ju. Naveli smo službeni vodič za dodatke, zajedno s vodičem za dodatke drugih proizvođača.

Kako gledati NHL.TV na Kodi Krypton verzije 17.6 ili Kodi Leia

Ako ne želite iznevjeriti niske kvalitete ili bilo kakve druge prekide, bolje je instalirati službeni dodatak NHL Kodi koji sadrži NHL utakmice uživo. Postoje dva slična službena dodatka Kodi, tj. NHL.TV i NHL Game Center. Cijena pretplate za NHL.TV iznosi 19,99 USD ili 119,99 USD godišnje.

Ovdje smo razgovarali o tome kako instalirati NHL.TV na Kodi:

 1. Otvorite Kodi na svom uređaju.
 2. Kliknite karticu Dodaci iz glavnog izbornika.
 3. Kliknite ikonu okvira u gornjem lijevom kutu.
 4. Sada kliknite na opciju Install from Repository.
 5. Otvorite Kodi skladište dodataka.
 6. Pomičite se prema dolje po popisu i kliknite na NHL TV
 7. Kliknite Instaliraj i pričekajte obavijest s omogućenim dodatkom.
 8. Jednom kada se obavijest pojavi, možete pristupiti dodatku na izborniku Add-ons.

Kako gledati NHL na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod (neslužbeni dodatak)

 1. Otvorena Kodi Jarvis > Kliknite na Sustav > Zatim idite na Upravitelj datoteka > Evo vidite Dodajte izvor opciju, dvaput kliknite na nju.
 2. Klik „Nitko” kad se pojavi dijaloški okvir > Tip URL spremišta http://mullafabz.net.rw/Repository/ > Klik Sastavljeno > Unesite naziv spremišta „Mullafabz” > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 3. Sada se vraćam na Kodi Glavni izbornik > Odaberi Izbornik sustava opet > Zatim kliknite na Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Instaliraj iz skladišta > Spremnik za plime u usponu > Video dodaci > Diže plima > Klik Instalirati.
 4. Otvorena Diže plima Kodi dodatak > Ići Sportski kanali > Pronaći NHL mreža HD ili NBCSN za prikaz mečeva uživo.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL tokovi)

ICANUCK je bio staro NHL skladište koje je pronađeno u Fusion Repozitorijumu. Budući da je došlo do napada na TVAddons, s njim su pala i mnoga druga spremišta, a ICANUCK NHL Streams je bio i onaj.

NHL.TV je sada postao službeni dodatak koji se mogao naći u skladištu dodataka Kodi. Nema potrebe za instaliranjem ICANUCK spremišta koje više ne postoji. Za gore spomenuti NHL.TV postoji jednostavan postupak instalacije.

Kako gledati NHL bez kabela

Gledanje sportskih događaja uživo putem interneta više nije problem zbog nevjerojatnih internetskih streaming usluga koje su danas dostupne. Postoji nekoliko najboljih streaming usluga za gledanje uživo u NHL-u:

 1. Sling TV
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

Kako gledati NHL na Sling TV-u

kako-to-sat-NHL-igre-na-remen-tv

Sling TV jedna je od najboljih internetskih usluga za streaming trenutno u SAD-u. Razdijeljeni u različite pakete, svaki paket koji nudi ima različite kanale. Najbolji dio u vezi s streamingom NHL-a na mreži sa Sling TV-om je taj što možete pristupiti obama emitera; NBC i Fox Sports.

Međutim, treba imati na umu da je Sling TV zajedno s ranije spomenutim emiterima regionalna mreža koja neće biti dostupna izvan SAD-a. Usluga Sling TV-a je ograničena zemljopisnim pristupom i pristupiti joj možete samo s bilo kojeg mjesta osim u SAD-u uz pomoć VPN usluge.

dobiti vpn cta

Gledajte NHL igre na Fubo TV-u

kako-Wach-NHL-line na fubo-tv

Ako ste europski stanovnik i želite NHL prenositi uživo putem interneta, onda je najbolja opcija da ga možete prenositi Fubo TV-om. Zapravo, to je američki mrežni streaming servis, ali njegovi protoci nisu ograničeni samo na SAD i njima se može pristupiti u Europi..

Fubo TV ima vrlo povoljne cijene paketa i velik broj kanala za streaming streaming uživo. Možete uživo gledati NHL akciju na sportskom kanalu BeIN koji ugošćuje emisije sa službenih NHL emitera; NBC Sports.

Stream NHL Online na ESPN

sat-NHL na ESPN

ESPN je doista jedan od najboljih izbora za streaming sportskih događaja uživo zbog svoje kvalitetne radiodifuzne usluge kao i HD streaminga. NHL fanovi mogu se pretplatiti na ESPN internetsku uslugu streaminga i gledati svaku utakmicu uživo, a također mogu biti u tijeku s najnovijim vijestima i novostima putem ESPN web stranice.

Međutim, ESPN pruža struje za NHL putem ESPN + koji je dostupan samo u SAD-u. Da biste pristupili ESPN + izvan SAD-a u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji za streaming NHL-a; trebat će vam VPN. Nabavite VPN i povežite se s američkim poslužiteljem i uživajte u non-stop NHL streamingu na ESPN.

dobiti vpn cta

Stream regionalne i izvan tržišne NHL igre?

Izvanmrežne igre je pojam koji se često koristi u industriji medijskog prenosa koji znači osigurati parenje domaćih liga ili nacionalnih liga koje imaju regionalne sudionike u drugim regijama svijeta, u kojima službeni emiteri ne emituju svoj sadržaj ili koji nisu njihov fokusirani tržišni segmenti..

Takve tržišne igre nedavno su zabranile NHL i MLB jer su naštetile kredibilitetu i tržišnom udjelu regionalnih / lokalnih emitera. Emisije tih događaja su ograničene na geo, a čak je i mrežnim servisima za strujanje preporučeno da ograniče pristup svojim strujama iz neovlaštenih regija.

Jedna stvar koju možete učiniti za strujanje ovih događaja uživo iz ograničenih regija jest da možete koristiti različite platforme za strujanje poput interneta

 1. DIRECTV Sad
 2. Hulu TV uživo
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Ove usluge korisnicima nude brojne sportske streaming kanale, a njihovim se potocima može lako pristupiti putem VPN usluge. Na američki poslužitelj možete se povezati pomoću VPN-a i imat ćete pristup prijenosima događaja uživo.dobiti vpn cta

Kako zaobići crnu netlagu NHL.tv

NHL-ovom prekidu možete pristupiti zaobilazeći geo-ograničenja uz pomoć VPN-a. A pita vaš IP i mijenja vašu stvarnu IP adresu u IP adresu VPN poslužitelja na koji ste povezani.

Stoga, ako želite zaobići zamračenje NHL.Tv-a i gledati ga uživo, nabavite VPN, povežite se s američkim poslužiteljem i započnite pristup streamovima uživo iz bilo koje regije svijeta bez ikakvih blokada..

Zamotavajući sve gore

Uz samo preostali dan od početka Nacionalne hokejaške lige, osigurali smo različite metode za gledanje NHL mečeva na mreži. Postoji jedna službena metoda s službenim dodacima, a postoji i jedna neslužbena metoda s dodacima treće strane. Naknada za pretplatu od 19,99 USD mjesečno vrijedi za službeni dodatak Kodi, dok se pretplata ne odnosi na treće dodatke.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map