ExpressVPN Netflix | Pristupite američkoj Netflix aplikaciji ExpressVPN

Pokušavate pristupiti najboljem sadržaju na Netflixu i ne možete to učiniti? Pokušajte kombinirati najbolju VPN uslugu i najbolju uslugu streaminga. To je tačno, isprobajte ExpressVPN Netflix kombinaciju i pristupite kompletnoj Netflix US ili knjižnici bilo koje zemlje u vašoj zemlji..


Krenite u naš vodič i pogledajte kako možete uživati ​​u strujanju ExpressVPN-om ili kompletnim Netflix VPN opcijama.

Geografske knjižnice za ograničenje Netflixa

Netflix nije popularan samo zbog kvalitete sadržaja, ali nudi i raznovrstan sadržaj.

Američki Netflix ima najveću biblioteku filmova i TV emisija s 4.593 filmova i 1.157 TV emisija, a broje i.

Međutim, unatoč sadržaju sa svih strana svijeta, američka knjižnica Netflix je ograničena na geo i može joj se u potpunosti pristupiti samo u SAD-u. Možete saznati koja emisija trebate gledati na netflixu.

Svaka zemlja u kojoj djeluje Netflix ima različitu biblioteku zbog problema s autorskim pravima. Regije poput većih azijskih i drugih europskih zemalja imaju samo 5% -25% pristupa kompletnoj biblioteci. Glavni razlog ovog geo-ograničenja je razlika u pravilima i propisima o autorskim pravima koji se razlikuju od regije do regije. Prethodni privatni pristup internetu na poslužiteljima Netflix lako je zaobišao ovo ograničenje. No, stvari su se promijenile i ExpressVPN dobro napreduje što je najbolji Netflix VPN.

Radni poslužitelji Expressvpn Netflix

Mnogi VPN servisi tvrde da zaobilaze ograničenja Netflixa, ali te tvrdnje nisu uvijek istinite i često se ispostave pogrešnim. Korisnici koji su novi u streaming svijetu uhvaćeni su u takve zabludne tvrdnje i na kraju kupuju VPN usluge koje nisu dovoljno sposobne zaobići ograničenja Netflix knjižnice..

Da bismo potvrdili sposobnost pristupa ExpressVPN poslužiteljima, kontaktirali smo njihovu podršku za život i osigurali su nam da njihovi poslužitelji rade.

Expressvpn netflix poslužitelji

nordvpn netflixVeselimo se streamu Netflixa? Deblokira ExpressVPN Geo-ograničenje Netflixa. Da biste pristupili Netflixu, knjižnici SAD-a, Velike Britanije ili bilo koje druge zemlje. Preporučujemo da koristite VPN i promijenite lokaciju u željenu zemlju da biste strujili sve dostupne na Netflixu.expressvpn cta

Da li ExpressVPN zaobilazi Netflix Geo ograničenje? Pravo testiranje

Odlučili smo testirati tvrdnje ExpressVPN-a da njihovi poslužitelji mogu pristupiti Netflixovim geo-ograničenjima i pružiti pristup Netflix američkoj biblioteci. Dakle, mi kupio ExpressVPN paketni paket, povezan s američkim poslužiteljem i pristupio Netflix.com te smo mogli pristupiti američkoj knjižnici Netflixa. ExpressVPN je vrlo pouzdan dobavljač za strujanje i to možete procijeniti iz činjenice da ga čak i Kodi korisnici nazivaju jednim od najboljih Kodi VPN-a..

Ako želite pristupiti Thoru Ragnaroku ili nekom vašem omiljenom filmu iz američke knjižnice izvan SAD-a, dobit ćete sljedeću poruku.

Da li ExpressVPN zaobilazi Netflix Geo ograničenje? Pravo testiranje

Ova slika, prikazana dolje, označava popularni film “Thor Ragnarok”, koji je dostupan samo u SAD-u, a deblokiran je iz druge regije putem vrhunskog VPN-a.

Pogreške / problemi Expressvpn Netflixa

Pogreške ExpressVPN Netflixa

Postoje određene pogreške s kojima biste se mogli suočiti dok pokušavate pristupiti Netflixu putem ExpressVPN-a. Evo popisa pogrešaka ExpressVPN Netflix:

1. Sukob IP adresa

Moguće je da ćete se možda suočiti s ovom pogreškom iako ste spojeni na VPN poslužitelj. Ponekad se vaš IP ne mijenja nakon povezivanja s poslužiteljem. Česta greška događa se s gotovo svakom VPN uslugom zbog nekih grešaka i tehničkih kvarova. U tom slučaju, kada vaš IP nije maskiran ili promijenjen i pokušavate pristupiti Netflixu, ne daje vam se pristup.

2. Izdanje DNS-a

Ponekad web mjesto kojem pokušavate pristupiti preuzmite svoj DNS od svog davatelja internetskih usluga jer je ostavljeno u predmemoriji vašeg uređaja i tako stvara gnjavažu za vas. Netflix vatrozid i poslužitelji su vrlo pametni i vrlo lako otkrivaju vaše DNS i IP petlje. Stoga takve pogreške ne mogu zaobići ograničenja usluge Netflix.

3. Nepravilna konfiguracija proxyja

Konfiguracija proxy-a vašeg preglednika možda nije ažurirana ili je možda pogrešno konfigurirana što uzrokuje probleme. Ako vaš proxy nije pravilno konfiguriran, nećete moći pristupiti američkoj biblioteci Netflix.

4. ExpressVPN poslužitelji ne rade / ne reagiraju

Čest problem sa svim VPN uslugama je neodgovornost ako se poslužitelji mogu dogoditi bilo kada. Činjenica da je Netflix počeo blokirati VPN i proxyje stvorila je velik problem za mnoge VPN usluge. Samo je nekoliko VPN usluga uspjelo zaobići ograničenja i u takvim okolnostima kada poslužitelji ne rade, korisnik mora trpjeti.

ExpressVPN Netflix ne radi ispravke

1. Sukob IP adresa

To je uobičajena pogreška i može se lako ispraviti. Jednostavno ponovno pokrenite ExpressVPN aplikaciju i pokušajte ponovno se povezati s željenim VPN-om. Zatim provjerite, promijenit će se vaš IP.

2. Izdanje DNS-a

Ako koristite Windows, ovu pogrešku možete ispraviti na sljedeći način:

 1. Idite na izbornik Start svog računala > Kliknite na Svi programi > Kliknite na Dodatna oprema.
 2. Odaberi značajku Run odavde ili ako upotrebljavate usinf Window 8 ili 10, a zatim jednostavno pritisnite tipke “Windows Key + R ” da biste otvorili značajku Run.
 3. Sada upišite “cmd“U naredbenom polju dijaloškog okvira.
 4. Kad se otvori naredbeni redak, upišite “ipconfig / flushdns” i pritisnite Enter.

Vaš DNS će sada biti izbrisan i moći ćete pristupiti američkoj biblioteci Netflix.

3. Nepravilna konfiguracija proxyja

Konfiguriranje postavki proxyja i veze preglednika malo je složeno i složeno. Stoga svaki preglednik ima potpun postupak uklanjanja problema za takve slučajeve u svom vodiču za pomoć. Ako se suočite s bilo kojim takvim problemom, kliknite rješenje svog odgovarajućeg preglednika:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. ExpressVPN poslužitelji ne rade / ne reagiraju

Ako se suočite s takvim problemom, ako povezivanje s poslužiteljem ne uspije, odmah se obratite podršci ExpressVPN uživo. Ako to ne pomaže, pokušajte ponovno povezati ručno DNS-om. Niže smo naveli vezu do konfiguracije DNS poslužitelja ExpressVPN, kliknite na nju da istražite više:

 1. Konfiguracija DNS poslužitelja za Windows
 2. Konfiguracija DNS poslužitelja za Mac
 3. Konfiguracija DNS poslužitelja za Linux

Netflix ExpressVPN Reddit Recenzije

Binge promatrači širom svijeta koriste ExpressVPN za streaming na Netflixu i čini se da se s njim odlično provode. Razlog zbog kojeg smo koristili riječ “čini se” je zbog korisničkih recenzija koje su dostupne na Redditu. Evo, pogledajte:

Komentar iz rasprave Komentar BlindSins iz rasprave "što su poslužitelji ExpressVpn US koji i dalje radi s Netflixom ?".

Ova tema bila je pitanje o radnim poslužiteljima, a korisnik je detaljno odgovorio i koristio je ExpressVPN podršku.

Komentar iz rasprave .

Evo još jedne teme, osoba koja je pokrenula tu nit izgleda vrlo romantično i čini se kao da je izraz „Netflix i ohladio“ na potpuno novu razinu. U svakom slučaju, na pitanje koje je postavljeno odgovorilo je vrlo precizno i ​​osoba je pohvalila ExpressVPN za Netflix.

Expressvpn Netflix blokiran u 2018. godini

Netflix je otkrio velik broj korisnika koji pristupaju američkoj biblioteci putem VPN usluga i proxy poslužitelja. To je očito izazvalo veliku zabrinutost za Netflix i stoga su počeli planirati blokirati ove VPN i proxy usluge.

Netflix je implementirao jedinstveni VPN sustav za otkrivanje koji blokira promet koji dolazi preko VPN poslužitelja.

To je razlog zašto mnogi korisnici koji pokušaju pristupiti Netflixu putem VP usluga ne uspiju.

U početku, mnoge vodeće VPN usluge, uključujući ExpressVPN, nisu uspjele pristupiti Netflix US-u, ali najbolja stvar u vezi sa ExpressVPN-om je ta što je pronašao način da pristupi Netflixu, a sada su njegovi serveri u SAD-u u stanju vrlo lako zaobići implementirane restrikcije..

Međutim, ova jurnjava za mačkama i mišima nastavila bi n i Netflix će opet pokušati srušiti ExpressVPN, ali to tek treba vidjeti. U slučaju da se to dogodi, bilo koji korisnik možda će morati pričekati neko vrijeme dok VPN poslužitelji ponovo počnu raditi ili bi se trebali odlučiti za bilo koju drugu VPN uslugu koja bi im mogla omogućiti pristup Netflixu.

Kako kupiti ExpressVPN za Netflix s bilo kojeg mjesta

Kupnja ExpressVPN-a za Netflix vrlo je lak postupak, a ExpressVPN možete kupiti iz bilo koje regije širom svijeta jednostavno slijedeći ove korake:

 1. Idite na web mjesto ExpressVPN i kliknite karticu “Get ExpressVPN”.
 2. Otvorit će se nova stranica s prikazom svih planova za paket.
 3. Odaberite željeni paket paket.
 4. Navedite svoju adresu e-pošte za registraciju.
 5. Odaberite način plaćanja.
 6. Unesite svoje podatke, podatke i kliknite “Pridružite se sada”.
 7. Nakon što kliknete “Pridruži se sada”, dobit ćete e-poštu s podacima o prijavi.
 8. Sada preuzmite ExpressVPN aplikaciju i instalirajte je na svoj uređaj. Konfigurirajte aplikaciju i prijavite se na aplikaciju s priloženim vjerodajnicama.
 9. Odaberite željeni američki poslužitelj za povezivanje i otvorite netflix.com.

Eno ga, lako!

Radi li ExpressVPN s Netflixom?

Da, ExpressVPN surađuje s Netflixom, a potvrdili su ga i drugi korisnici. Također smo ga testirali kako bismo bili sigurni da su tvrdnje davatelja usluga istinite.

Završne riječi

Netflix je vodeća svjetska streaming usluga u industriji zabave i slično, ExpressVPN je vodeći pružatelj VPN usluga. Kombinacija ove dvije usluge za gledanje bingeva zasigurno je stvar ljepote, jer vam omogućava pristup čitavoj Netflix biblioteci koju ne možete imati ako ste iz bilo koje druge regije osim SAD-a. Pružili smo vam cjelovit uvid u ExpressVPN Netflix kombinaciju i nadamo se da sada nećete imati problema. Neka nastavi strujanje i budite sigurni!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map