7 razloga zašto vam je potreban VPN s Kodi-jem

to-i-need-VPN-za-kodi

Puno puta su me pitali pitanje: “Treba li mi VPN za Kodi”? A moj odgovor je uvijek “Da”, trebali biste koristiti VPN prilikom strujanja na Kodi.


To jednostavno ne znači da Kodi neće trčati bez VPN-a. To samo znači da puno toga ovisi o tome što struji.

Na primjer, 70% Kodi korisnika streamira besplatni sadržaj koje su inače dostupne za mnogo novca.

No, budući da gledanje besplatnog sadržaja može vas dovesti u probleme, korištenje najboljeg VPN-a za Kodi dokazan je način sakrivanja mrežnih aktivnosti od davatelja internetskih usluga i vlade.

Da biste to imali na umu, razgovarao sam sa 7 dobrih razloga zašto vam je potreban VPN s Kodi-jem.

Što je VPN?

VPN (virtualna privatna mreža) internetski je alat za zaštitu privatnosti ili softver koji sve vaše podatke čuva šifrirane u tunelu koji teče internetom.

Jednom kada se povežete s VPN-om, svi vaši podaci ostaju anonimni za davatelje internetskih usluga, hakere, vladu i sve strane..

Sve započinje s vašom IP adresom. VPN potpuno skriva vašu IP adresu i dodjeljuje vam IP adresu s jednog od njegovih poslužitelja.

Istovremeno, tisuće korisnika koristi isti IP. Dakle, nemoguće je pratiti što radite na mreži, što tehnički onemogućuje hakiranje.

7 razloga zašto vam je potreban VPN za Kodi

Razlog # 1 drži vaš streaming privatnim

anonimni-streamingKao što sam već rekao, Kodi vam pomaže u strujanju besplatnih filmova, TV emisija, TV uživo i sporta uživo pomoću dodataka treće strane koji su kreirali neovisni programeri.

Ako gledate bilo koji besplatni sadržaj, što mislite, što će učiniti vaš pružatelj internetskih usluga? Poslat će vam, naravno, pisma upozorenja.

Da biste Kodi streaming zadržali privatnim, trebat će vam VPN. Jednom kada instalirate VPN, a zatim upotrijebite Kodi, bit će strujan kao što je bio prije, ali ovaj put samo privatni.

Razlog broj 2. Budite anonimni na onome što radite na mreži

anonimni-lineAko struji besplatno na Kodi-u, onda to učinite s potpunom anonimnošću. Ako pregledavate Internet, onda to učinite uz potpunu privatnost.

Ukratko, zašto bi itko znao što radite putem interneta? Tako je! Preuzmite kontrolu nad svojom privatnošću na mreži i budite potpuno anonimni putem interneta.

Bilo da se radi o vašoj mobilnoj, računalnoj ili igračkoj konzoli, VPN vas pokriva. Surfshark VPN ima aplikacije za sve uređaje i platforme.

Razlog broj 3: deblokiranje TV programa Kodi Addons

deblokiranje-dodaciPostoje dodaci Kodi koji struju Filmove i TV emisije, a tu su i dodaci za TV uživo koji prenose televizijske kanale uživo iz cijelog svijeta..

Iako su ti kanali besplatni za gledanje, oni su geo-ograničeni. Na primjer, ako želite pristupiti kanalima iz Španjolske i nalazite se u SAD-u, nećete moći strujati.

Za to će vam trebati VPN. Ako se povežete sa španjolskim poslužiteljem, tada ćete dobiti pristup za pregled tog kanala. Isto vrijedi i za svaki kanal zemlje koji želite strujati.

Razlog # 4 Uživajte u boljoj brzini strujanja

brzo brzinaOpće je poznato da VPN-ovi usporavaju vašu brzinu interneta. Ali zašto kažem da pomaže u brzom prijenosu?

Pa, činjenica je u tome što prilikom strujanja besplatnog sadržaja vaš ISP gasi brzinu tako da se možete suočiti s problemima s međuspremnicima.

Ali ako koristite VPN, možete sakriti internetsku aktivnost od svog davatelja internetskih usluga. Ne bi znali gledate li neki sadržaj, je li besplatan ili ne.

Ako ne znaju što gledate, neće moći smanjiti brzinu.

Razlog # 5 Zaštita od zlonamjernog softvera

zaštita od zlonamjernog-Budući da ste toliko duboko instalirali dodatak treće strane, gotovo da zaboravljate da postoji vjerovatno zlonamjerni softver ili virus koji bi se mogao instalirati s tim dodacima.

Jednom kada ovaj zlonamjerni softver dođe u vaš sustav, sve vaše informacije bit će ugrožene.

Najbolji način zaštite od zlonamjernog softvera je dobivanje VPN-a. VPN neće dozvoliti nikakvom zlonamjernom softveru da uđe u vaš sustav, bilo da je u obliku dodatka.

Razlog br. 6 Zaštita od hakera

Zaštita-s-hakeraKad god instalirate aplikaciju treće strane, vaš sustav postaje ranjiv na hakiranje. Prvo oružje za svakog hakera je ulazak u vaš sustav ili uređaj tako što vas zavarava da kliknete ili preuzmete sumnjive stvari.

Jednom kada se uhvati u vaš sustav, vaši podaci se ugrožavaju, kao i vaši osobni podaci, bankarski podaci i još mnogo toga.

Da biste spriječili hakere, trebat će vam VPN. VPN će stvoriti vatrozid do kojeg nije moguće probiti čak ni vješt haker.

Razlog br. 7 Izbjegavajte pravne obavijesti

izbjeći-pravne-obavijestiAko Kodi koristite sa službenim dodacima Kodi, onda se ne biste trebali brinuti oko pravnih problema. Međutim, Kodi korisnici koji koriste dodatke Kodi treće strane mogu se suočiti s pravnim problemima.

Većina dodataka Kodi treće strane pruža besplatan sadržaj koji je inače dostupan uz cijenu, zbog čega je njihova upotreba značajan rizik.

Brojni korisnici Kodija u Sjedinjenim Državama uhićeni su, dok su neki dobili pravnu obavijest. Da biste izbjegli bilo što od toga, samo nabavite VPN i učinite s njim.

Je li sigurno kodi Kodi koristiti besplatni VPN?

Besplatni VPN-ovi postoje svugdje. Svi tvrde da imaju najbolju sigurnost i tvrde da će deblokirati svaki dodatak, ali to nije istina.

Problem s besplatnim VPN-om je što vode evidencije i prodaju vaše podatke trećim osobama radi razmjene novca.

Dok koristite Kodi i pokušavate deblokirati ograničeni sadržaj, trebat će vam besplatan VPN za Kodi koji ima vrhunske sigurnosne značajke i ne pohranjuje vaše zapisnike..

Preporučuje se korištenje VPN-a koji pokriva sve vaše sigurnosne i strujne potrebe. Čak su i neki od dostupnih besplatnih pružatelja VPN-a zapravo plaćeni davatelji VPN-a koji imaju besplatni plan s ograničenim mogućnostima.

Ostali davatelji besplatnih VPN-a nisu pouzdani ni po koju cijenu. Oni vode zapisnike, imaju IP adresu i probleme s propuštanjem DNS-a i ne mogu pristupiti ograničenom sadržaju.

Oni bi također mogli usporiti vaš medijski uređaj ili TV kutiju, a tako ćete ostati frustrirani. Također, Kodi ne možete koristiti s instaliranim besplatnim VPN dodatkom i uvijek ćete ga morati pokretati u pozadini.

Možda ćete se suočiti i s nekim problemima s medijskim uređajem jer bi mogao početi zaostajati ili se rušiti.

Ključni odvodi

Postoji sve veća potreba za VPN-om kao nikad ranije. Zločini protiv cyber-sigurnosti porasli su u iznimnoj mjeri, zbog čega je čuvanje vašeg internetskog identiteta postalo neophodno.

Korištenje Kodi ili strujanje njegovog sadržaja obično ne zahtijeva VPN, ali ako želite ostati zaštićeni na mreži i zadržati svoju IP adresu skrivenom, potreban vam je VPN.

VPN čuva vaš internetski promet skrivenim u šifriranom tunelu i ostaje zaštićen od očiju davatelja internetskih usluga, hakera i vlade..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map