Sportsmatrix Kodi Addon: Trin for trin Installationsvejledning til Kodi Krypton 17.6

Sports Matrix Kodi addon leverer live streaming trykfarver til American Sports og Fifa World Cup. Denne tilføjelse er faktisk en improviseret form af den populære Pure Sports Kodi-tilføjelse, som var tilgængelig via Pure repo, og Pure Repo blev hostet af Blamo Repository.


Blamo-arkivet gik dog ned og tog alle disse tilføjelser med det. Kodi-sportsudvidelser er meget bageste, og det er grunden til, at Sports Matrix har stor betydning blandt brugerne, hvilket foretrækkes med en vpn på kodi.

Sportsmatrix Kodi Addon Repository

Sportsmatrix Kodi Addon er tilgængelig gennem MasterZd Repo, som har alle de store Kodi-tilføjelser som Neptune Rising, Uranus og Planet MMA osv. Tidligere var den tilgængelig gennem det berømte Blamo-lager, men det blev lukket for et par uger siden og siden da blev Kodi-brugere hjælpeløse.

Her er URL’en til depotet: http://kodimatija.eu/repo/

Sådan installeres sportsmatrix på Kodi Krypton version 17.6 eller lavere

Følg nedenstående trin for at installere Sports Matrix Kodi-tilføjelse på din enhed:

 1. Åben Kodi > Klik på Indstillinger (Gear ikon) > Et nyt vindue åbnes, og du vil se nogle muligheder > Vælge Filhåndtering fra de tilgængelige indstillinger > Dobbeltklik på Tilføj kilde mulighed.Sådan installeres sportsmatrix på Kodi Krypton version 17.6 eller lavere
 2. En dialogboks åbnes, klik på hvor den står  > Type http://kodimatija.eu/repo/ > Klik Okay > Navngiv dette URL som “MasterZd”Og klik Okay > Dobbeltkontrol af den indtastede URL og navn, og klik på OK igen for at lukke dialogboksen.Download Sports Matrix Kodi addon
 3. Gå tilbage til Kodi-hovedmenuen, og klik på Add-ons fanen fra menuen til venstre > Klik på Boks ikon.opsæt sportsmatrix på kodi jarvis
 4. Klik nu på Installer fra zip-fil mulighed > Vælg MasterZd > Klik på repository.masterzd-1.1.5 > Vent på meddelelsen.sportsmatrix zip-fil
 5. Når meddelelsen vises, skal du klikke på Installer fra depot > Vælg MasterZDRepo > Åbn Video-tilføjelser folder > Rul listen og vælg Sportsmatrix > Klik Installere og vent på meddelelsen.

sportsmatrixlager

Sports Matrix Kodi Download

Direkte download er den enkleste måde at installere en tilføjelse på, og hvis du vil vælge denne procedure, skal du følge disse trin:

 1. Download MasterZd-arkiv Zip fil. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Åbn Kodi.
 3. Klik på Add-ons fanen
 4. Klik på Boks ikon.
 5. Klik nu på Installer fra zip-fil mulighed.
 6. Gennemse dit system, og indlæs den downloadede zip-fil > Vent på meddelelsen.
 7. Klik på Installer fra depot.
 8. Vælg MasterZd Repo.
 9. Åbn Video-tilføjelser folder.
 10. Vælg Sportsmatrix.
 11. Klik Installere > Vent på meddelelsen.

Sportsmatrix Ned / fungerer ikke / fejl / rettelser

Ingen strømme til rådighed

En af de mest almindelige fejl ved add-ons fra tredjepartsvideo streaming er fejlen “Ingen streams tilgængelig”. Det vises, mens du prøver at få adgang til strømmen fra tilføjelsen.

Den grundlæggende årsag bag denne fejl er utilgængeligheden af ​​udbydere eller streaming-links. En anden grund er, at scrapere på grund af den uklarede cache ikke skraber streaming-links.

Rette op

For at løse denne fejl skal du rydde din add-on cache og udbydere og tilføjelsen vil være i stand til let at få fat i streaminglinks. En anden ting at kontrollere, om dit tilføjelse er opdateret eller ej. Hvis der er en opdatering tilgængelig, skal du få den til.

Kunne ikke installere afhængighed

Mange brugere af Sports Matrix Kodi-tilføjelser har rapporteret denne fejl, fordi denne ad-on tidligere var tilgængelig med Pure Repo, der er vært hos Blamo Repository.

Blamo-arkivet er lukket for nylig, og alle Kodi-brugere, der forsøger at installere denne add-on form fra den forrige kilde, står over for afhængighedsproblemer.

Dette problem opstår, når depotet har nogle manglende filer, eller hvis depotet er forældet.

Rette op

Installer Sports Matrix Kodi add-on fra MasterZd Repository (som nævnt ovenfor i installationsproceduren). Fordi det ikke er tilgængeligt andre steder end dette arkiv, og det har den opdaterede version af Sports Matrix.

Konklusion

Ace Streams foretrækkes meget af Kodi-brugere på grund af deres problemfri streamingoplevelse. Kun et par Kodi-sportsudvidelser, der giver kvalitetsoplevelse og Sports Matrix er kommet til konkurrencen på det rigtige tidspunkt.

Streaminglinks leveret af denne tilføjelse fungerer perfekt, og det er det, der betyder noget. Det faktum, at denne tilføjelse opdaterer tid til tome, er en god ting at se, fordi dette viser, at denne tilføjelse er her for at blive.

Brug af en tredjepart Kodi-tilføjelse til streaming er dog slet ikke sikkert på grund af privatlivets problemer. Brug derfor en VPN til at beskytte din online frihed og streame uden frygt for besvær eller afbrydelser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map