Sådan ser du NHL 2018-2019 Live online uden kabel

Sæsonen 2018-2019 af NHL begyndte 3. oktober 2018. Ligaen startede med 31 hold, der spiller deres kampe på 31 forskellige arenaer. Mesterskabet afsluttes den 6. april 2019. Så snart begivenheden startede NHL-fans begyndte at søge efter flere muligheder for at se NHL-spil online. Denne vejledning dækker, hvordan man ser NHL live online.


I denne vejledning giver vi også en tutorial om, hvordan man ser NHL på Kodi. Vi har listet en officiel add-on guide sammen med en tutorial til tredjeparts add-ons.

Sådan ser du NHL.TV på Kodi Krypton version 17.6 eller Kodi Leia

Hvis du ikke ønsker at blive svigtet af lav kvalitet eller andre afbrydelser, skal du bedre installere en officiel NHL Kodi-tilføjelse, der indeholder NHL live-kampe. Der er to lignende officielle Kodi-tilføjelser, dvs. NHL.TV og NHL Game Center. Abonnementsafgifter for NHL.TV er 19,99 dollar. Måned eller US $ 119,99 / årligt.

Her har vi drøftet, hvordan man installerer NHL.TV på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din enhed.
 2. Klik på fanen Tilføjelser fra hovedmenuen.
 3. Klik på boksikonet fra øverste venstre hjørne.
 4. Klik nu på Installer fra depot.
 5. Åbn Kodi Add-ons Repository.
 6. Rul ned på listen, og klik på NHL TV
 7. Klik på Installer og vent på meddelelsen, der er aktiveret for tilføjelse af tilføjelse.
 8. Når meddelelsen vises, kan du få adgang til tilføjelsen fra menuen Tilføjelser.

Sådan ser du NHL på Kodi Jarvis version 16 eller nedenfor (uofficiel tilføjelse)

 1. Åben Kodi Jarvis > Klik på System > Gå derefter til Filhåndtering > Her ser du Tilføj kilde valgmulighed, dobbeltklik på det.
 2. Klik ‘Ingen’ når dialogboksen vises > Type Opbevarings-URL http://mullafabz.net.rw/Repository/ > Klik Færdig > Skriv depotnavn ’Mullafabz’ > Klik Færdig > Klik Okay.
 3. Gå nu tilbage til Kodi hovedmenu > Vælg Systemmenu igen > Klik derefter på Add-ons > Installer fra zip-fil > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Installer fra depot > Rising Tide Repository > Video-tilføjelser > Rising Tide > Klik Installere.
 4. Åben Rising Tide Kodi-tilføjelse > Gå til Sportskanaler > Finde NHL-netværk HD eller NBCSN for at se live kampe.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL Streams)

ICANUCK var et gammelt NHL-arkiv, som blev fundet i Fusion Repository. Da der var et nedbrud mod TVAddons, faldt mange andre lagre med det, og ICANUCK NHL Streams var også den.

NHL.TV er nu blevet en officiel tilføjelse, der kunne findes i Kodi Add-on-arkivet. Der er ikke behov for at installere ICANUCK-arkiver, som ikke findes mere. Der er en enkel installationsproces til NHL.TV nævnt ovenfor.

Sådan ser du NHL uden kabel

At se sportsbegivenheder live online er ikke længere et problem på grund af de fantastiske online streamingtjenester, der er tilgængelige i dag. Der er nogle af de bedste streamingtjenester at vælge imellem for at se NHL live:

 1. Slynge-tv
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

Sådan ser du NHL på Sling TV

hvordan-til-watch-NHL-spil-on-slynge-tv

Sling TV er en af ​​de bedste online streamingtjenester, der findes i USA lige nu. Segregeret i forskellige pakker, hver pakke, den tilbyder, har forskellige kanaler. Den bedste del ved streaming af NHL online med Sling TV er, at du kan få adgang til begge tv-stationerne; NBC og Fox Sports.

En ting at huske er imidlertid, at Sling TV sammen med de tidligere nævnte tv-stationer er regionale netværk, og de vil ikke være tilgængelige uden for USA. Sling TV-service er geobegrænset, og du kan kun få adgang til det fra andre steder end USA er ved hjælp af en VPN-service.

få vpn cta

Se NHL-spil på Fubo TV

hvordan-til-Wach-NHL-online-on-Fubo-tv

Hvis du er europæisk bosiddende og vil streame NHL live online, er den bedste mulighed for dig at streame det med Fubo TV. Det er faktisk en amerikansk online-streamingtjeneste, men dens strømme er ikke begrænset til kun USA og kan fås i Europa.

Fubo TV har meget rimelige priser pakker og et stort antal kanaler til at streame live streaming handling. Du kan se live NHL-handling på BeIN-sportskanalen, der er vært for udsendelser fra den officielle NHL-tv-station; NBC Sports.

Stream NHL Online på ESPN

ur-nhl-on-ESPN

ESPN er faktisk et af de fineste valg til streaming af live sportsbegivenheder på grund af dens kvalitetskringkøbstjeneste såvel som HD-streaming. NHL fans kan abonnere på ESPN online streamingtjeneste og se hvert spil live, og de kan også holde sig ajour med de seneste nyhedsopdateringer og scoringer via ESPNs websted.

ESPN leverer imidlertid strømme til NHL gennem ESPN +, som kun er tilgængelig i USA. For at få adgang til ESPN + ud af USA i Canada, UK, Australien for at streame NHL; du har brug for en VPN. Få en VPN og opret forbindelse til en amerikansk server og nyd non-stop NHL-streaming på ESPN.

få vpn cta

Stream regionale og out-of-market NHL-spil?

Uden for markedspil er et udtryk, der ofte bruges i medieudsendelsesindustrien, hvilket betyder at give dampende indenlandske ligaer eller nationale ligaer, der har regionale deltagere til andre regioner over hele kloden, hvor officielle tv-selskaber ikke sender deres indhold, eller som ikke er deres fokuserede markedssegmenter.

Sådan ud af markedspil blev for nylig forbudt af NHL og MLB, fordi det skader troværdigheden og markedsandelen for de regionale / lokale tv-selskaber. Udsendelserne af disse begivenheder er geobegrænset, og endda onlinestreamingtjenesterne blev opfordret til at begrænse adgangen til deres strømme fra uautoriserede regioner.

En ting du kan gøre for at streame disse begivenheder live fra begrænsede regioner er, at du kan bruge forskellige online streaming platforme som

 1. DIRECTV nu
 2. Hulu live tv
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Disse tjenester tilbyder et antal sportsstreamingskanaler til brugere, og deres strømme kan let fås ved hjælp af en VPN-service. Du kan oprette forbindelse til en amerikansk server ved hjælp af en VPN, og du får adgang til live-begivenhedsudsendelser.få vpn cta

Sådan omgås NHL.tv Blackout

Du kan få adgang til NHL-blackout ved at omgå geo-begrænsningerne ved hjælp af en VPN. A spørger din IP og ændrer din faktiske IP-adresse til IP-adressen på den VPN-server, du er tilsluttet.

Derfor, hvis du ønsker at omgå NHL.Tv-blackout og se det live, skal du få en VPN, oprette forbindelse til en amerikansk server og begynde at få adgang til live-streams fra enhver region i verden uden at blive blokeret.

Indpakning af det hele

Med kun en dag tilbage i begyndelsen af ​​National Hockey League har vi leveret forskellige metoder til at se NHL-kampe online. Der er en officiel metode med officielle tilføjelser, og der er en uofficiel metode med tredjeparts tilføjelser. Et officielt abonnementsgebyr på 19,99 US $ / måned gælder for officiel Kodi-tilføjelse, mens intet abonnementsgebyr gælder for tredjepartsudvidelser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map