Sådan ser du Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov UFC 229 Fight Pay Per View

McGregor vs Khabib; ”Den største kamp i UFC-historien” siges for UFC 229, der afholdes den 6. oktober 2018. Arrangementet er beregnet til at finde sted i T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada. I denne guide afslører vi, hvordan du kan se UFC 229 i Pay Per View på forskellige tjenester, du muligvis allerede ejer.


Khabib, den lette mester er fast besluttet på at nedtage Conor McGregor, den tidligere mester i to divisioner. Rivaliseringen har oplyst en masse hype blandt MMA og UFC fans. Betaling per visning (PPV) for UFC 229 forventes at overgå 3 millioner ordrer, som det fremgår af Dana White.

UFC 229 fans over hele kloden bliver gale for at se Mcgregor vs Khabib live online i løbet af weekenden. Det dårlige blod mellem de to bedste UFC-krigere har givet anledning til mange rygter. Men ikke desto mindre kan du se UFC 229 med Pay Per View på forskellige tjenester, du muligvis allerede har.

Hvordan man ser UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor på Amazon Prime

Mange brugere bruger allerede Amazon Prime Video-service til deres streamingbehov. Men ingen bekymringer, hvis du ikke er abonneret på Amazon Prime, kan du stadig se McGregor vs Khabib på Amazon Prime med Pay Per View. ufc 229 på amazon prime

Omkostningerne ved betaling pr. Visning for Amazon Prime er USA$ 64,99.

Følg nedenstående trin for at se denne kamp med Amazon Prime:

 1. Log ind på din Amazon-konto, eller tilmeld dig gratis, hvis du ikke har en.
 2. Bestil UFC 229 gennem Amazon (Bestil her)

Efter at have købt PPV til UFC 229 kan du se kampen på en af ​​følgende enheder.

 1. På telefon, tablet, computer ved at gå til Amazon websted
 2. På din streamingenhed (Apple TV, Roku, Xbox) via Amazon Video-app (gratis at downloade)
 3. Lige på din Amazon FireStick eller Amazon Fire TV uden at skulle downloade video-appen.

Sådan ser du UFC 229 på Sling TV

Prisen for at se Pay Per View på Sling TV til UFC 229 er den samme som Amazon Prime, USA$ 64,99. Du skal dog have en Sling TV-konto for at se UFC 229 på Sling TV. Men det bedste er, at du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode på 7 dage til Sling TV. se mcgregor vs khabib på slynge-tv

Følg nedenstående trin for at se McGregor vs Khabib på Sling TV med PPV:

 1. Log ind på din Sling TV-konto
 2. Gå ind på din konto for at købe UFC PPV
 3. Åbn nu Sling TV-webstedet på din computer, og begynd at se. Eller Sling TV-app, hvis du ser frem til at se McGregor vs Khabib på mobiltelefonen.

Sling TV er kun tilgængeligt i USA, for at få Sling TV uden for USA skal du få en VPN og oprette forbindelse til en amerikansk server.

få vpn cta

Sådan ser du UFC 229 på PS4 Live gratis og med betaling per visning

At se det mest forventede til kamp gratis er en drøm for enhver fan. For at se Khabib vs McGregor gratis på PS4 skal du følge nedenstående trin:

Du kan se UFC 229 gratis på Matchtv.ru, som er et russisk websted, og kræver derfor, at du opretter forbindelse til en VPN og vælger en russisk server.få vpn cta

 1. Opret forbindelse til din VPN-udbyder.
 2. Gå til PlayStation-mægleren.
 3. Type http://matchtv.ru/on-air i din browser (sørg for, at du har tilsluttet VPN med en russisk server).matchtv ur ufc 229 gratis

Du vil være i stand til at få adgang til strømmen gratis på Ps4. Hvis du imidlertid ser frem til at betale pr. Visning på Ps4 for UFC 229, end du bliver nødt til at følge nedenstående trin:

 1. Opret forbindelse til VPN.
 2. Start derefter PS4 Internet Browser.
 3. Gå over for at besøge UFC’s officielle websted.
 4. Log ind med dit UFC Fight Pass.
 5. Der vil du kunne se Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor på PlayStation 4.

Sådan kan du se UFC 229 gratis live online

For nylig stødte jeg på en nyhed, hvori det blev oplyst, at en mand blev arresteret for at se gratis dækning før kampen. Dette fik mig til at grave yderligere ind i nyhederne. Når kampen nærmer sig, vil der være gratis livestreams for McGregor vs Khabib på Facebook og Twitter. se mcgregor vs khabib gratis

Dog noget der fik min opmærksomhed på, at denne mand blev bøde for at se gratis PPV-strømme på Periscope. Hæng derfor fast indtil kampdagen og tilmeld dig Periscope, som er en gratis live stream-app til Android og iOS. Når det var gjort hit “Go Live”. Med Periscope kan du se McGregor vs Khabib på din mobil, som enten kan være en Android-enhed eller iOS.

Men manden, der så forkampen af ​​UFC 229, blev enormt bøde, da internetudbydere opdagede hans placering. Derfor anbefales det at bruge en VPN til at beskytte din identitet og se gratis streaming for at være sikker.

få vpn cta

Officiel promo fra McGregor vs Khabib Fight – Ventetiden er forbi

Konklusion

UFC 229 er årets mest forventede kamp, ​​du vil bestemt ikke gå glip af et eneste minut af denne betagende kamp. End skal du sørge for at få dine streaming-enheder klar til at se den ultimative kamp blandt de bedste krigere i verden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map