Sådan rettes Covenant Kodi-fejl ikke

Ingen kan benægte det faktum, at Covenant Kodi-tilføjelse er et af de mest populære Kodi-tilføjelser globalt. Årsagen bag dens popularitet er det fantastiske opdaterede indholdsbibliotek og dets funktioner, der ligner Exodus. Denne lighed i disse to tilføjelser skyldes, at de samme udviklere, der bruger den samme kode, udviklede Covenant.

På det seneste har jeg bemærket brugere, der klager over, at Covenant Kodi ikke fungerer, hvilket er ret alarmerende. Efter nogle undersøgelser indså jeg, at udviklerne ikke længere opdaterer denne tilføjelse, men biblioteket med tilføjelsen viser ellers. Jeg var i stand til at få adgang til de nyeste film og tv-udsendelser på trods af de rygende nedlukkede rygter i branchen.

Jeg har set på de forskellige fejl rapporteret af brugere på forskellige platforme og fora og diskuteret dem med deres respektive rettelser i denne vejledning.

Covenant Kodi Ingen tilgængelige fejl

En af de mest almindelige fejl rapporteret af brugerne er Ingen strømme tilgængelige. Denne fejl dukker op, når du prøver at få adgang til et bestemt tv-show eller en film fra add-on-biblioteket. Det er også tilfældet med Covenant, når du prøver at spille en indholdstitel, vises fejlen. Dette har intet at gøre med add-on-depotet, og det er bare fordi tilføjelsen ikke kan finde udbydere.

Rette op

 1. Åben Kodi og gå til Tilføjeons menu
 2. Gå til Video-tilføjelser og klik på Covenant
 3. Du vil se Værktøj valgmulighed, klik på det
 4. Klik nu på Indstillinger: Generelt
 5. Du vil se en mulighed: Udbyderens timeout > Indstil det til 30
 6. Hvis ikke ændre det til ”30”
 7. Klik nu på Afspilning fanen fra venstre kolonne.
 8. Rul ned på listen og aktiver “Hostere med captchas
 9. Du vil se en indstilling, der hedder “Maksimal kvalitet”, Gå til det og indstil det til“1080p”. Normalt er det indstillet på 4k som standard, dette skal sænkes.
 10. Klik nu på Okay for at gemme disse indstillinger
 11. Rul ned på listen og klik på “Pagt klar cache” mulighed > Klik Ja
 12. Vælg nu indstillingen Pagt: Klare udbydere > Klik Ja

Genstart tilføjelsen, og prøv at streame den ønskede indholdstitel; du vil ikke stå over for dette problem længere.

Covenant Kodi-streamingfejl

Problemet med tilføjelsesprogrammer, der har streamingfejl, skyldes hovedsageligt, at de streams, der skrotes af tilføjelsesprogrammerne fra udbyderen, er geobegrænset eller forældede. Hvis du ikke er i stand til at streame en af ​​de nyeste indholdstitler, er det tydeligt, at det er en geobegrænset strøm, ikke en forældet. Af og til snubler brugerne fortsat med sådanne strømme, og dette er ikke noget nyt.

Rette op

Du kan nemt omgå disse Geo-begrænsninger og streame din favorit indholdstitel med en VPN.

Ja!

En VPN maskerer din IP og DNS såvel som krypterer dine data, hvilket giver dig ubegrænset adgang til det indhold, der er tilgængeligt i biblioteket. Vælg den bedste VPN til Kodi, og abonner på den pakke, der passer dig bedst. Hent derefter sin app eller klient, opret forbindelse til den pågældende server og få adgang til enhver begrænset strøm, det vil helt sikkert fungere.

Desuden vil en VPN beskytte dig mod hackere og myndigheders spionering på din aktivitet. Mange mennesker er ikke opmærksomme på de risici, de tager, mens de streamer online og forbliver sårbare over for cyberangreb.

Kodi Covenant Install Error

Kodi Covenant-installationsfejl refererer til den fejl, der vises, når du prøver at installere tilføjelsen, der vises en meddelelse om “installation mislykkedes”. Covenant Kodi er en populær Kodi-tilføjelse, der er tilgængelig gennem flere Kodi-lagre. Du er nødt til at forstå, at ikke alle lagre har den opdaterede version af tilføjelsen, hvorfor du muligvis støder på Kodi Covenant-installationsfejl.

Rette op

Den bedste måde at løse denne fejl er ved at vælge et lager, der har ajourført add-on version. Under henvisning til Covenant Kodi-tilføjelsen kan du finde den opdaterede og fungerende version i Kodi Israel-arkivet. Du kan finde et stort udvalg af opdaterede og populære Kodi-tilføjelser i dette fantastiske lager.

Kodi Covenant Download-fejl

For nylig begyndte mange Kodi-brugere at klage over Kodi Covenant Download-fejl, hvilket skyldtes det forældede lager. Mange brugere forsøgte at installere Covenant Kodi-tilføjelsen fra forældede zip-arkiver.

Rette op

Brugere kan nemt downloade og installere Kodi Covenant-tilføjelse fra Kodi Israel-arkivet. Det er et opdateret depot og har den fungerende Covenant Kodi-version tilgængelig i sin mappe Video-tilføjelser.

I tilfælde af at du ikke er i stand til at downloade tilføjelsen fra dette arkiv, skal du rydde Kodi-cache og derefter prøve igen. Dette skulle løse problemet, fordi cachen undertiden er stablet, og tilføjelsen ikke downloader eller installerer.

Udskiftning af Kodi Covenant

Der er mange andre bedste Kodi-tilføjelser end Covenant Kodi, som kan bruges til at se film og tv-shows på Kodi. Her er et par top valg lige til dig:

 1. Exodus 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. Moderkage
 5. Gaia

Konklusion

Ikke mange tilføjelser har været i stand til at efterlade et sådant præg, som Covenant Kodi har gjort gennem årene. Efter at Exodus Kodi add-on ophørte med at arbejde, overtog Covenant sin plads og blev en go-to add-on for alle binge watchers. En sådan pålidelig tilføjelse, der henvender sig til alle de nyeste shows og film, er svært at komme i dag.

Jeg håber, at de fejl og rettelser, der diskuteres i denne vejledning, vil være nyttige for dig ved at løse problemerne. Ikke desto mindre værdsætter jeg brugerfeedback, og hvis der er noget, du tror mangler i denne vejledning, skal du venligst kommentere og fortæl mig det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this