Sådan kan du se UFC 223 Live online gratis på Kodi

Bemærk: UFC 223 er afsluttet, men Mcgregor vs Khabib vinder meget hype i år. Du kan se Mcgregor vs Khabib live online.


UFC 223 er på vej til at overraske UFC-fans med en ultimativ spændende tur og et sammenstød mellem verdens bedste titaner i den mest populære blandede kampsportturnering i branchen. Med al adrenalinpumping ser UFC-fans deres yndlingskampe kæmpe mod Octagon.

Men hvilken bedre måde at se UFC 223 kampe online end Kodi? Der er simpelthen ingen. Du kan fange alt sammen UFC 223 kampe lever gratis online på kodi sport. Du vil blive overrasket over, hvor let du kan se ufc 223 uden kabel på Kodi. Så læs videre for at finde ud af det. Men inden du går videre, er der givet den før-kamp pressekonference af Khabib vs Holloway.

Sådan kan du se UFC 223 på Kodi gratis live online uden kabel

Der er andre, mere enkle og omkostningseffektive måder, hvorpå du kan streame UFC 211-begivenhed på dit internet. Da det ikke kræver et ID eller adgangskode til live streaming, kan denne metode muligvis lyde ulovlig. Internettet er overfyldt med sådanne UFC 211 Kodi-tilføjelser, men det kræver et rigtig geni at adskille et tilføjelsesprogram, der fungerer fuldt ud uden dårlige links fra dem, der oversvømmer med dårlige links.

Efter screening af en række Kodi-tilføjelser til UFC 211, der kunne være pålidelige og fuldt fungerende, har vi trukket ud 3 bedste kodi-tilføjelser til UFC 223 Kodi-tilføjelser sammen med deres kanaler, hvor du kan se UFC 223 live.

Følgende er de Geo-begrænsede Kodi Addons til Stream Live UFC 223.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Installer på Kodi)
 3. PROSPORT

CTA UFC

Sådan ser du UFC 223 kæmpe mod Kodi ved hjælp af ProSport Kodi Addon

ProSport Kodi addon kan installeres fra SuperRepo-arkivet. Følg de givne trin for at installere addon for at se UFC 223 på Kodi.

 1. Installer SuperRepo-arkiv
 2. Fra Kodi-startskærm, gå til indstillinger (gearikon)
 3. Klik på Filhåndtering
 4. Klik på Tilføj kilde to gange (venstre side)
 5. Under “Indtast stierne, eller søg efter medieplaceringer”Indtast den nøjagtige adresse: http://srp.nu
 6. Indtast navnet på denne mediekilde som Superrepo
 7. Gå til Add-ons
 8. Klik på Mine tilføjelser
 9. Klik på ellipser (..) på toppen
 10. Vælg installation fra Zip-fil
 11. Find din SuperRepo-mappe og klik på det
 12. Klik på Kodi-version du har (f.eks. Jarvis, Krypton)
 13. Vælg Arkiver
 14. Klik på superrepo
 15. Klik på zip-filen: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x står for et versionnummer, der kan ændre sig over tid)
 16. ProSport er installeret nu

Sådan ser du Khabib vs Holloway på Kodi Krypton version 17.6 og lavere

 1. Start Kodi
 2. Klik på Add-ons
 3. Klik nu på Pakkeinstallatør (boks) ikonet i øverste venstre hjørne
 4. Vælg derfra Installer fra depot
 5. Klik på Video-tilføjelser
 6. Find DAZN fra listen over tilføjelser og klik på den
 7. Vælg Installer, og vent til Add-on Aktiveret anmeldelse til pop-up
 8. Gå tilbage til startskærmen
 9. Klik derefter på Tilføjelser Video-tilføjelser og vælg DAZN
 10. Log ind på tilføjelsen og se Joshua vs Parker på Kodi gratis

Den givne addon fungerer kun i nogle få lande, da det er en geobegrænset addon, og derfor skal du sørge for at konfigurere Kodi VPN.

Sådan ser du UFC 223 kæmpe lovligt på Kodi ved hjælp af UFC Fight Pass

Du kan fange alle UFC 223-kampe gennem en officiel kilde, dvs. UFC Fight Pass-tilføjelse. Denne lovlige Kodi-tilføjelse til ufc er til internetbrugere, der allerede er betalte abonnenter af UFC-mærket. På denne måde kan UFC-brugere lovligt live stream UFC-kampe.

Før du begynder at installere UFC Fight Pass Kodi-tilføjelse, skal du downloade Portses depot til din enhed, og derfra kan du direkte linke det til din Kodi-enhed. For at installere UFC Fight Pass på Kodi skal du følge nedenstående trin:

 1. Start Kodi > Klik på tilføjelser > Klik på det lille feltikon placeret øverst til venstre > Installer fra zip-fil > Naviger i zip-filen, som du downloadede, inden installationen startes > Vent, indtil tilføjelsen er aktiveret.hvordan man installerer ufc fight pass på kodi
 2. Installer fra depot > Portses add-on-arkiv > Video-tilføjelser > UFC Fight Pass > Installere.hvordan man tilføjer ufc fight pass
 3. Vent, indtil tilføjelsen er installeret.hvordan man lovligt kan se ufc 211 på kodi
 4. Gå til Startskærm for at åbne tilføjelsen > Tilføjelse > Video-tilføjelse > UFC Fight Pass > Indsæt ID og adgangskode > god fornøjelse!

Sådan fjernes blokering af UFC Fight Pass Addon og se UFC 211 vha. VPN

På trods af begivenhedens enorme popularitet udsendes UFC PPV kun i specifikke lande og på specifikke kanaler. Det betyder, at hvis du ikke bor i et af de lande, hvor UFC ikke har tilladelse, så har du ringe eller ingen chance for at se live-arrangementet på trods af at du har et lovligt pas.

Det forekommer, at vi også har en løsning på dette problem. Du kan stadig live stream UFC 223 begivenhed overalt i verden med en Kodi VPN. Denne VPN blokerer geo-begrænsninger og lader dig se live action med ekstrem komfort.

Indpakning af det

Med kun 2 dage tilbage i starten af ​​UFC 211, spekulerer internetbrugere måske på, hvordan man streamer UFC 211-kampe på deres enhed. UFC 211 Fight Pass Kodi-tilføjelse er en måde, du lovligt kan streame UFC 211-kampe på, som kræver dit ID og adgangskode-login. Hvis du imidlertid ønsker at finde en ufc 211 Kodi-tilføjelse, hvor du ikke bliver bedt om login-væsentlige, så ser du stadig UFC 223-kampe med cCloud, Evolve, VidTime og Castaway Kodi-tilføjelser til UFC 223.

For eventuelle spørgsmål og forslag, bedes du skrive en kommentar i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map