Sådan kan du se NFL sæson 2020-2021 på Kodi Live Gratis online streaming

Hvad er NFL Network Kodi-tilføjelse?

National Football League (NFL) Preseason er endelig startet, og kampene begynder fra 10. september i NFL 2020/2021-sæsonen. Arrangementet sparkes med 32 hold, der kæmper for en NFL-krone. NFL Network er en officiel kanal, der streamer NFL på Kodi med live kampe på din skærm.


NFL-strømme fungerer muligvis ikke i dit område på grund af Geo-begrænsningerne. Den bedste måde at se NFL live uden nogen begrænsninger eller ISP-throttling er med en VPN på Kodi. Det krypterer din trafik og beskytter din identitet.

I denne guide har vi drøftet, hvordan man ser NFL på Kodi. Vi har yderligere drøftet officielle Kodi-tilføjelser og tredjeparts Kodi-tilføjelser, der kunne installeres på Kodi Krypton og Jarvis. Med de nedenstående tilføjelser kan du se NFL Network på Kodi 2020.

 1. Kodi NFL søndag billetter 2020
 2. Sådan kan du se NFL på officielle NFL Addon
 3. Sådan ser du NFL på gratis NFL Addon
 4. Sådan ser du NFL på Kodi 16
 5. Sådan ser du NFL-højdepunkter / gentagelser på Kodi
 6. Sådan ser du NFL på Kodi Firestick
 7. Sådan får du Kodi NFL GamePass gratis

Sådan ser du NFL på Kodi Krypton version 17 eller højere

Som omtalt tidligere har du to muligheder for at se NFL på Kodi eller sport på kodi. Du kan enten se NFL med officielle tilføjelser, der kræver abonnement, eller du kan se NFL med tredjepartsudvidelser uden abonnement. Vi har drøftet den officielle med abonnement og tredjepart uden abonnementsmetode.

Sådan ser du NFL-spil på Kodi (Officielle tilføjelser)

1) NFL Game Pass på Kodi

 1. Åben Kodi > Gå til Add-ons > Rul nu ned og klik på Downloads fanen.Sådan ser du NFL på kodi
 2. Klik nu på Video-tilføjelser.Sådan ser du nfl på kodi krypton version 17 eller nyere
 3. Her ser du en liste over tilføjelser, der er tilgængelige på din Kodi > Rul ned for at finde NFL Game Pass tilføjelse og klik på det > Klik nu Installere.nfl spilpas på kodi
 4. Gå tilbage til for at se tilføjelsen Kodi-startskærm > Klik på Add-ons > Video-tilføjelser > NFL Game Pass > Gå ind Brugernavn og Adgangskode.nfl om kodi-opsætning
 5. Du kan abonnere på NFL HER. Der er en engangsbetaling af USA$ 124,99, mens du også kan betale i rater fra USA$ 44,99 / rate.

nfl officiel kodi addon

2) NFL.com på Kodi

 1. Åben Kodi > Klik på Add-ons fane placeret i en lodret menu på din venstre side > Klik nu på Downloads fanen.
 2. Vælg Video-tilføjelser mulighed fra listen.
 3. Der er en liste over tilføjelser, der vises arrangeret i alfabetisk rækkefølge > Find og klik på NFL.com > Klik Installere.Sådan ser du NFL på NFL.com addon
 4. Gå tilbage til Kodi-startskærm > Gå til Add-ons > Derefter Video-tilføjelser > På din højre side af skærmen vil du se listen over tilføjelser, rulle ned og klikke på NFL.com og god fornøjelse!nfl.com på kodi krypton version 17 eller nyere
 5. NFL.com Kodi-tilføjelse viser ikke live NFL-kampe, men kun højdepunkter og analyse.

Sådan ser du NFL-spil på Kodi uden abonnement (tilføjelser fra tredjepart)

1) Elektra Vault For NFL

Elektra Vault indeholder mere end bare NFL-kampe eller andre sportsgrene, som du ønsker at se. Det tilbyder film, tv-shows og dokumentarer. Her er vores guide til installation af Elektra Vault på Kodi.

 1. Når du installerer Elektra Vault, Åbn tilføjelse > Rul ned for at klikke på Live sportsbegivenheder.Sådan ser du NFL på Kodi uden abonnement
 2. Hver gang showet er live, vises det på denne liste ligesom billedet herunder.

hvordan man ser nfl på elektra hvælving

2) Sportsverden

Sports World har specifikt designet til sportsfanatikere, hvor du kan se mange kanaler, der viser NFL-kampe. Installer Sports World-tilføjelse fra vores guide.

 1. Når du installerer Sportsverden Kodi-tilføjelse, åbn det > Klik nu på Sportskanaler.Sådan ser du NFL på Sports World
 2. Her ser du en liste over kanaler, der i øjeblikket vises af Sports World > Klik NFL-netværk eller Sky Sports da begge disse kanaler viser NFL-kampe. god fornøjelse NFL på Kodi 2018.

Sådan kan du se NFL-spil på Kodi Jarvis version 16 eller nedenfor

1) NFL Game Pass

 1. Åben Kodi Jarvis > Klik på System Menu > Vælg derefter Add-ons.
 2. Gå nu til Installer fra depot > Find og klik på Kodi Add-on Repository.
 3. Klik på Video-tilføjelser > Rul derefter ned og se efter NFL Game Pass > Installere.
 4. Når den er installeret, vil den bede om ID og Adgangskode. Abonner med NFL websted det koster os$ 124,99 engangs betaling.

Sådan ser du Highlight / gentagelser på NFL-spil på Kodi

 1. Åben Kodi Jarvis > Vælg System mulighed foran > Klik på Add-ons.
 2. Vælg nu Installer fra depot mulighed > Rul ned, og vælg Kodi Add-on Repository.
 3. Gå nu til Video-tilføjelser > Find og klik på NFL.com > Klik Installere.
 4. Denne tilføjelse er helt gratis, men viser ikke live NFL-kampe. Du kan imidlertid se fremhævnings-, præ-kampanalyse og post-kampanalyse.

Sådan ser du NFL på Fire Stick

For at se NFL på Kodi Fire Stick overvejer vi et tredjeparts add-on Elektra Vault, som muligvis har brug for dig til at konfigurere en Firestick VPN. Følg nedenstående trin for at se NFL på Kodi Fire Stick:

 1. Åben din Fire Stick-enhed > Gå til Indstillinger > Derefter System > Klik nu på Udvikler muligheder > Her skal du tænde ADB-fejlfinding og tænd Apps fra ukendte kilder.
 2. Gå nu til Fire Stick Startside > Klik på søgemuligheden i øverste venstre hjørne og søg efter Kodi > Åbn Kodi.
 3. Følg nu de trin, der er fremhævet i vores guide til installation af Elektra Vault på Kodi.

Kodi NFL søndag billetter 2018

IPTV Subs er en premium Kodi-tilføjelse, der indeholder mange PPV’er og live streaming af populære sportsbegivenheder. Dog er jailbreak NFL søndag billet mulig, men det anbefales ikke.

Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket er en kanal, der er angivet i denne tilføjelse, der viser live NFL-kampe.

Den store funktion ved denne tilføjelse er dens mange NFL Sunday Ticket-kanaler, der viser NFL-kampe samtidigt. Hvis der spilles 4 kampe på samme tid, vil det dele sine kanaler, så de indeholder alle disse kanaler. Trin til installation af IPTV Subs findes nedenfor:

 1. Åben Kodi Krypton > Klik på gearformet Indstillinger ikon > Vælg File Manger > Dobbeltklik Tilføj kilde.
 2. Tap ‘Ingen’ og type URL http://gfservers.com/repo/ > Klik Okay > Type Navn ‘GF-server’ > Klik Okay.
 3. Gå tilbage til Kodi hovedmenu > Gå til Add-ons > Pakkeinstallatør ikon i øverste venstre hjørne > Klik på Installer fra zip-fil > GF-server > Vælg derefter repository.gfserver.zip.
 4. Gå nu til Installer fra depot > GF-servere > Video-tilføjelser > IPTV Subs > Installere > Tilmeld HER for IPTV-abonnement med USA$ 13 / måned eller USA$ 132 / årligt abonnement.

Sådan får du Kodi NFL Game Pass Free

NFL Game Pass-tilføjelse kræver et abonnement, som du skal betale engang for at se alle NFL-kampe i sæsonen. Der er ingen måde, du kan få Kodi NFL Game Pass gratis, men du kan benytte tjenesten til en 7-dages gratis prøveperiode. Du kan afslutte gratis prøveperiode når som helst du ønsker.

Sådan ser du Kodi NFL-afspilninger

For at se Kodi NFL-udskiftninger, højdepunkter og ekspertudtalelse kan du installere NFL.com Kodi-tilføjelse, der er leveret i denne blog. Dette er en officiel Kodi-tilføjelse og kan findes i Kodi-tilføjelseslageret. Denne tilføjelse giver dig en fuldstændig indsigt i holdene, spillerne og deres strategier.

Pakken op

Kodi-tilføjelser, der er fremhævet i denne blog, streamer NFL-netværket med succes på Kodi 2018. NFL er en af ​​de fire mest populære sportsgrene i hele Nordamerika og har stor fan efter. Denne blog indeholder, hvordan man ser NFL på Kodi og Fire Stick. Så nyd at se NFL med Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map