Sådan kan du se IPL 2018 Live Online gratis streaming i Indien, Australien, Storbritannien, USA

Ord som ikonisk, glamourøs, underholdende er ikke nok til at forklare denne ekstravagante cricketliga; IPL (Indian Premier League). Den 11. udgave af den mest populære cricket-liga globalt blev sparket i gang for to dage siden, og hypen af ​​denne turnering er på sit højeste lige nu. IPL fans over hele verden leder efter måder at se IPL på deres hjem og kontorer ved hjælp af kodi addons.


Vi ved dog, hvad der er bedst for Kodi VPN-fans, og det er derfor, vi har oprettet en guide, der hjælper dig. Sådan ser du IPL på Kodi.

Advarsel!! Du kan streame IPL-kampe på IPL-kanaler fra hele verden. For at få adgang til geobegrænsede IPL-tv-sendere skal du fjern blokering af IPL-kanaler med en VPN.
CTA

IPL 2018-listen over kanaler / tv-stationer

Land / RegionTv-selskaber
IndienStar Sports

Hotstar

AfrikaSuper sport
Forenede StaterESPN
Det Forenede KongerigeSky Sports
CanadaSportsnet
AustralienCricket Gateway
New ZealandSky Sports

Sådan ser du IPL på Kodi krypton version 17.6 eller lavere

Der er mange tilføjelser til live sports streaming, men vi har valgt ZEM TV Kodi addon til dig, da det giver HD-streaminglink til live streaming af IPL. Følg disse trin for at installere ZEM TV til at se IPL live på Kodi.

 1. Åbn Kodi > Gå til Kodi hovedmenu > Klik på ikonet Indstillinger > Åben Filhåndtering > Dobbeltklik nu på Tilføj kilde.hvordan man ser ipl
 2. Klik hvor det står ‘Ingen’ > Indtast dette URL i adresselinjen http://kdil.co/repo/ > Klik nu Okay > Navn det ‘Kodil repo’  og klik derefter på Okay > Dobbeltkontrol af begge URL og Navn og Klik på Okay igen for at lukke dialogboksen.hvordan man ser ipl på kodi krypton version 17.6 eller lavere
 3. Vend tilbage til Kodi Hovedmenu > Åben Tilføjeons menu fra venstre kolonne > Klik på Boksikon.hvordan man ser ipl på kodi jarvis version 16 eller nyere
 4. Klik nu på Installere fra Zip Fil > Rul ned og klik på Kodil repo > Åben Kodil.zip > Vent på meddelelsen.hvordan man ser ipl på kodi firestick
 5. Når meddelelsen vises, skal du klikke på Installer fra depot > Åben Kodil Repository > Gå til Video-tilføjelser.IPL 2018 Kodi Download
 6. Rul ned og åbn Zem TV > Klik Installere > Vent på meddelelsen, der er aktiveret for tilføjelse af tilføjelse.

Sådan ser du IPL 2018 på Hotstar i USA

Der har du det, nu er tilføjelsen installeret, og nu kan du nemt se dine foretrukne IPL-spil live i Kodi.

Sådan ser du IPL på Kodi Jarvis version 16 eller højere

 1. Lancering Kodi Jarvis V16 > Klik på System.
 2. Gå til Filhåndtering > Dobbeltklik nu på Tilføj kilde.
 3. Klik hvor det står <Ingen> > Skriv dette URL http://kdil.co/repo/ > Klik Færdig.
 4. Giv dette et navn URL som ‘Kodil Repo ” > Klik Færdig > Klik Okay.
 5. Gå tilbage til Startskærmen > Klik System.
 6. Åben Add-ons > Klik på Installer fra zip-fil > Åben Kodil Repo> Klik på Kodil.zip.
 7. Gå tilbage til Startskærmen.
 8. Gå til Add-on installationsprogram > Åben Kodil Repo > Bliver nødt til Video-tilføjelser og vælg Zem TV.
 9. Klik Installere.

Sådan ser du IPL på Kodi Firestick

 1. Åben Kodi på Fire Stick. Hvis du ikke har installeret Kodi, skal du installere Kodi på Fire Stick.
 2. Gå til Udvikler muligheder > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.
 3. Følg derefter de trin, der er nævnt ovenfor til tilføjelse af installation på Kodi Krypton V17.6.

IPL 2018 Kodi Download

 1. Download Zip-filen > Åben Kodi på din enhed > Åben Add-ons menu > Klik på Pakkeinstallatørikon.
 2. Klik på Installer fra zip-fil > Gennemse og Åben det downloadet zip-fil.
 3. Klik på Installer fra depot > Åben Kodil Repository > Åben Video-tilføjelser > Klik på Zem > Hit Installere.

Sådan ser du IPL 2018 på Hotstar i USA

Sådan ser du IPL 2018 på Hotstar i USA

HotStar er et indisk program, der giver brugerne mulighed for at se deres foretrukne IPL-kampe, men ironien er, at den kun er tilgængelig i Indien. Derfor skal brugere, der er bosiddende i udlandet, få adgang til denne applikation på deres Android-enheder og Apple-enheder ved hjælp af en Kodi VPN-service.

Gennem VPN-service skal brugerne først vælge en indisk regionserver og derefter få adgang til applikationen. Når du har downloadet applikationen gennem Play Store og iTunes, kan du nemt se IPL live.

Sådan kan du se IPL Live Free Online Streams

For de brugere, der er bosiddende i Afrika og Mellemøsten, og de ønsker at se ubegrænset IPL-handling gennem en gratis service, kan de vælge disse femmere:

 1. Cricingif (verdensomspændende)
 2. Cricketgateway (verdensomspændende)
 3. IPL Live 2018
 4. SuperSport (For brugere i Sydafrika)
 5. OSN Play (For brugere i Mellemøsten)
 6. Smartcric-app
 7. Willow TV
 8. JIO TV
 9. Vivo IPL
 10. Cricbytes
 11. CricHD
 12. DD Sports
 13. Suvarna Plus

Cric In Gif

Sådan kan du se IPL Live Free Online Streams

Cricingif er en sportsnyhedsside, der leverer ball-by-ball seneste opdateringer af igangværende cricket-kampe rundt om i verden. Besøgende kan se højdepunkterne i hvert spil og kontrollere de seneste nyheder fra hele cricket-ordet. En anden stor funktion ved Cricingif er, at det har en dedikeret sektion til brugere, der ønsker at se IPL T20 live.

Cricket Gateway

cricket gateway til ipl

Cricket gateway-mobilapplikation giver brugerne mulighed for at holde sig opdateret med den nyeste cricket-handling. Brugeren kan se alle højdepunkterne i kampene og se scorecards, når de vil. En stor funktion, som dette websted har, er dets arkivafsnit, der gør det muligt at bruge en tur gennem nogle nylige cricket-begivenheder fra hele verden. Brugere kan også se det nyeste og de nyeste om deres yndlingshold gennem denne app.

IPL Live 2018

ipl live 2018

IPL Live 2018 er et dedikeret websted, der kun leverer online streamingtjeneste til IPL. Kvaliteten af ​​strømme, som dette websted leverer, er af høj kvalitet, og de servere, som dette websted har, er problemfri. Det tilbyder tre forskellige servere til streamingkampe og giver detaljer om andre streamingtjenester.

Super sport

supersport til ipl

SuperSport er uden tvivl en af ​​de mest berømte sportsudsendelser i verden. SuperSport skabte navn ved at udsende live sport på tv, og nu er det begyndt at fokusere på online streaming service af live cricket og andre sportsbegivenheder. Brugere kan se alle de nyeste resultater og tidsplaner for IPL-kampene, mens de streamer. SuperSport streamer IPL til Sydafrikansk region men deres videoer er tilgængelige fra hele verden.

OSN Play

OSN Play til ipl

OSN Play leverer sportsstrømme på arabisk for det mellemøstlige publikum. Det er en geobegrænset tjeneste, der kan fjernes fra andre lande ved hjælp af en VPN-service af god kvalitet. Den bedste del ved OSN Play er, at dens applikation til Android og iOS også er tilgængelig i de respektive platformbutikker. Brugere, der har abonnement på OSN-tjenesterne, kan få adgang til deres foretrukne sportsindhold uden at betale ekstra gebyrer.

Smartcric-app

Smartcric-app til ipl

SmartCric er et fantastisk program til at streame live cricket-kampe fra hele verden på smartphones. En af de mest besværlige ting ved denne smarte app til smarttelefoner er imidlertid, at den ikke er tilgængelig i Google Play Store. Brugere, der ønsker at installere denne app, skal hente sin apk-fil fra et tredjepartswebsted og derefter installere den. Bortset fra dette er applikationen en stor en til at bruge, da den har en stor venlig grænseflade og det fungerer godt.

Willow TV

WillowTV til at streame ipl

Willow TV er en førende amerikansk sports dedikeret tv-kanal, der udsender live cricketbegivenheder og højdepunkter, der finder sted over hele kloden. Baseret i Californien sender denne kanal den indiske Premier League live online, og brugerne har let adgang til streams.

Jio TV

jiotv til gratis ipl-streaming

Jio TV tilbyder sine brugere en bred vifte af kanaler fra forskellige regioner over hele kloden og forskellige sprog også. Det tilbyder mere end 350 tv-kanaler, hvoraf 50+ er HD-kanaler. Jio TV-applikationen kan downloades fra Google Play Store og Apple App Store til respektive enheder.

En af de bedste funktioner, som denne app har, er, at brugere kan pause en live kamp, ​​når de vil og spille for at fortsætte fra samme punkt. Brugere kan også se deres foretrukne shows ved at vælge det udsendte indhold fra de foregående syv dage. Brugere kan abonnere på Jio-eksklusive mobile tjenester for så lavt som? 49.

jio plan for ipl

Vivoipl

Vivo til at streame ipl

Vivo er den officielle sponsor af den indiske Premier League 2018, og den udsender al action fra IPL 2018 live på sin hjemmeside. Brugere vil være i stand til at se alle kampe af IPL 2018 på VivoIPL websted. Hjemmesiden har også komplet turneringsplan og pints fortælling, der let kan ses.

Cricbytes

se ipl online på cricbytes

Cricbytes er faktisk et blogside, der offentliggør nyheder og blogs om alle de aktuelle og seneste nyheder og resultater fra cricketverdenen. Brugere vil dog ikke være i stand til at se spillet live på dette websted, men de kan holde sig ajour med scorekortet og alle nyheder og ting på banen. Brugere kan let holde sig ajour med alle de seneste nyheder om cricket-begivenheder og spillere.

CricHD

se ipl oncrichd.tv

CricHD er et fantastisk streaming-site, der giver live-streaming på et enkelt klik for en række forskellige sportsgrene som fodbold, cricket, rugby, amerikansk fodbold, wrestling, UFC, boksning, golf osv. Det giver strømme i høj kvalitet fra nogle af de bedste tv-net som BT Sport, ESPN HD, Euro Sport, PTV Sports og Sky Sports osv. Denne streamingtjeneste har overhovedet ingen geo-begrænsninger, så du kan nyde gratis streaming af dine yndlingssport overalt og når som helst.

DD Sports

dd sport at se ipl gratis

DD-sport er faktisk et indisk sports-telecasting-netværk, der fokuserer på at dække de fleste af de indenlandske sportsbegivenheder i Indien. Dog vil det dække IPL 2018, og dens streams vil være tilgængelige online på websitetens “sportssektion” på GoHelloTV.in. Brugere, der ønsker at gratis stream IPL 2018 live, kan streame det gennem DD Sports. Ikke desto mindre er det relevante punkt i denne sag, at det muligvis er en geobegrænset strøm, og at du muligvis bliver nødt til at bruge en VPN-tjeneste for at få adgang til den.

Suvarna Plus

Stjerne-Suvarna-plus

Suvarna Plus også kendt som Star Suvarna Plus er en indisk underholdningskanal ejet af Star Networks. Det sender de nyeste og vintage Bollywood-film og internationale og indenlandske sportsbegivenheder. IPL er en fascinerende verdensomspændende cricketliga, og den vil blive sendt direkte på Suvarna Plus. Derfor, hvis du ikke er i stand til at se det hjemme på tv, kan du nemt se det live via Suvarna Plus online stream.

Afsluttende ord

Indian Premier League er en af ​​de største cricketligaer i ikke kun Sydasien, men også i verden. Der er millioner af fans over hele kloden, der elsker at se denne spændende cricketliga. Brugere, der ikke kan se IPL på tv eller bor i udlandet, kan nemt se IPL på Kodi, eller de kan også streame det live gennem streaminglinkene, der leveres af os.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map