Sådan kan du se Game of Thrones sæson 8 på Kodi Leia, Krypton og Jarvis gratis

Den 8. sæson af verdens mest populære tv-show; Game of thrones er lige rundt om hjørnet, og hypen er højere end nogensinde. Fansne bliver utålmodige, da dette er den sidste sæson af dette fantastiske tv-show, og skæbnen til Westeros og de syv kongeriger vil blive isoleret i det.

Hvis du er en Game of Thrones-fan, der spekulerer på, hvordan du ser Game of Thrones på Kodi, så er du ankommet til det rigtige sted. Vi har dækket alt hvad du har brug for i denne guide, så du ikke står over for nogen problemer, mens du prøver at streame dette fantastiske show.

Den sidste sæson af Game of thrones sendes på HBO den 14. april, og denne sæson vil kun have seks episoder. Sørg for, at du er klar til at streame Game of Thrones sæson 8 online, fordi du ikke har råd til at gå glip af actionen og dramaet i denne sæson.

Game of Thrones sæson 8 Official Trailer af HBO

Kilde: Game of Thrones Official

Sådan ser du Game of Thrones sæson 8 på Kodi Leia 18

 1. Åben Kodi > Klik på Gearikon at tage til Indstillinger > Klik på Filhåndtering.
 2. Dobbeltklik på Tilføj kilde > En dialogboks åbnes > Klik og indtast dette URL: http://legionworldtv.com/zips/ > Klik Okay > Navngiv denne kilde som MrFreeworld > Klik Okay > Klik Okay for at lukke dialogboksen.
 3. Gå tilbage til Hovedmenu > Klik på Tilføjelser fra menuen til venstre > Klik på Boksikon fra øverste venstre hjørne.
 4. Klik på Installer fra zip-fil > Rul ned på listen, og vælg MrFreeworld > Vælg mrfreeworld.zip > Vent på meddelelsen.
 5. Klik på Installer fra depot > Åben MR FREEWORLD > Gå til Video-tilføjelser > Rul ned på listen, og klik på Moderkage > Hit Installere > Vent på meddelelsen.

Når underretningen vises, kan du gå tilbage til hovedmenuen og få adgang til denne tilføjelse fra afsnittet om videoudvidelser.

hvordan man kan se tronespil på kodi gratis

9 Game of Thrones-huse

Sådan ser du GoT 8 på Kodi Krypton version 17.6

 1. Åben Kodi > Klik på Indstillinger (Gearikon) fra venstre kolonne.
 2. Åben Fil Manager > Dobbeltklik på Tilføj kilde mulighed > Klik hvor det står <Ingen> og skriv denne URL ’Http://www.lvtvv.com/repo/’ > Klik
 3. Navngiv mediekilden som ‘Kodil Repo ‘ > Klik Okay > Klik Okay igen for at lukke dialogboksen.
 4. Vend tilbage til hovedmenuen > Klik på Tilføjeons fanen > Klik på Boks
 5. Klik på Installer fra zip-fil mulighed > Klik på Kodil Repo fra listen > Vælg kodil-1.3.zip > Vent på meddelelsen.
 6. Klik nu på Installer fra depot > Klik på Kodil Repository > Gå til Video-tilføjelser folder > Rul ned på listen, og vælg indtrængen > Klik Installere > Vent på meddelelsen.

Sådan ser du Game of Thrones på Kodi Jarvis version 16 eller nedenfor

 1. Åbn Kodi > Gå til systemer > Klik på File Manager > Dobbeltklik på Tilføj kilde.
 2. Skriv URL’en http://jesusboxrepo.xyz/repo/ hvor det står ‘Ingen’ > Skriv nu mediekildenavnet ‘Jukebox’ > Klik derefter på OK.
 3. Gå nu tilbage til Kodi hovedmenu > Klik på Systemer > Derefter Indstillinger > Add-ons > Installer fra zip-fil.
 4. Klik på Jesusbox >  Find og klik nu på repository.jesusboxtv.zip > Vent på, at depotet installeres.
 5. Installer fra depot > Klik på JesusBox Repository > Video-tilføjelser > Genesis Genfødt > Installer tilføjelsen.
 6. Besøg nu Kodi hovedmenu > Add-ons > Genesis genfødt en fornøjelse!

Bedste Kodi Game of Thrones-tilføjelser

For at se Game of Thrones sæson 8 på Kodi, er der forskellige kodi-tilføjelser andre end Genesis Reborn. Her er listen over de bedste Game of Thrones Kodi-tilføjelser og stream sæson 8-episoder inklusive episoder fra tidligere sæsoner:

Bedste Kodi Game of Thrones Addons

 1. Exodus
 2. Gurzil
 3. Covenant
 4. 123Movies
 5. SALTE
 6. Phoenix
 7. Specto
 8. HEVC VideoClub
 9. Poseidon
 10. Firefly

Kodi Game of Thrones undertekster

Det kan være meget deprimerende, når du har fulgt hele trin-for-trin-guiden for at installere Kodi Game of Thrones 8 addon. Men til sidst når episoden begynder at streame, er der ingen undertekster til Dothraki-sprog.

Vi har fundet en måde, hvor Kodi Game of Thrones-undertekster kan tilføjes i en temmelig lettere metode. Der er to metoder beskrevet, dvs. manuelt og automatisk.

Kodi Game of Thrones undertekster

Metode 1: Installer manuelt Kodi Game of Thrones-undertekster

 1. Start Kodi > Klik på tilføjelser > Klik nu på ikonet “Pakkeinstallatør” øverst til venstre> Installer fra depot > Kodi Add-on Repository > Undertekster > Find og klik på Subscene.com.hvordan man ser tronspil på kodi med undertekster
 2. Klik på Installer > Vent på, at tilføjelsen aktiveres > Gå nu til Kodi hovedmenu > Gå til Indstillinger > Klik på afspillerindstillinger.game of thrones substitles on kodi
 3. Klik på fanen Sprog, der er anført lodret i venstre side af skærmen > Du kan ændre sproget for undertekster ved at klikke på indstillingen ‘Sprog til download af undertekster til’.hvordan man tilføjer undertekster for at se tronspil på kodi
 4. Næste gang du ser Game of Thrones-episoden på Kodi, vil du kunne se underteksterne.

Metode 2: Installer automatisk Kodi Game of Thrones-undertekster

 1. Start Kodi > Gå til tilføjelser > Klik på Package Installer-ikonet > Installer fra depot > Rul ned og klik på Tjenester > AutoSubs > Installere.game of thrones auto undertekster på kodi
 2. Videoen giver underafsnittet for Kodi Game of Thrones-episoden, når du ser videoen næste gang.

Sådan ser du Game of Thrones på Kodi HD

hvordan man ser tronspil i HD på Kodi

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, kan du stadig se Kodi Game of Thrones på HD ved at installere HEVC VideoClub. Det streamer videoer i HD og såvel som i 3D-kvalitet, der kan fås i et komprimeret format.

Forventninger fra Game of Thrones sæson 8

Traileren til Game of Thrones sæson 8 har virkelig givet anledning til mange spørgsmål og sammensværgelser. Traileren viser Jon Snow og Daenerys, der marsjerer med deres hær sammen gennem Winterfell og Arya Stark og Sansa Stark forbløffet over at se dragerne flyve over fæstningen. Dragerne, der flyver over Winterfell, er en vigtig ting at bemærke, fordi ingen drage har fløj der i mere end de sidste 100 år.

Sam og Bran lærte om Jon Snow’s sandhed, at han ikke rigtig er en Bastard, men den sande arvtager fra jerntronen. På den anden side optrådte Tyrion Lannister, der var meget bekymret for forholdet mellem Jon Snow og Daenerys, i traileren med et foruroligende udtryk. Vi kan ikke måle, hvad han var bekymret for, da han kun optrådte i traileren en gang.

Jon Snow og Daenerys kan ses besøger mærkbare steder, og traileren ender med, at hesten fra White Walkers ankommer til fæstningen. En følelse af, at denne trailer giver, er, at alle forbereder sig til en kamp, ​​og tilsyneladende er det imod de hvide vandrere.

Du kan se Game of Thrones gratis på Kodi med ovennævnte retningslinjer. Men hvis du har brug for at holde dig ude af juridiske problemer, kan du muligvis få en Kodi VPN til at spille sikkert.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this