Sådan installeres Watch5S på Kodi Krypton 17.6 og Jarvis 16

Hvis du er en desperat bedste fan til kodi-addons og en film-fan på samme tid, skal du tjekke Watch5S Kodi-tilføjelse, en fantastisk film der tilbyder tilføjelse. Watch5S har et enormt filmbibliotek baseret på nyeste og ældste film. I denne vejledning giver vi nemme trin til, hvordan du installerer Watch5S på Kodi, den nye måde.


Før vi starter, er det vigtigt at huske, at StremHub-arkivet (ældre link) ikke længere fungerer. Ejeren af ​​det bestemte tredjeparts tilføjelse har fjernet Watch5S Kodi tilføjelse af ukendt grund. For hvad vi skal vise dig er nyere version om, hvordan man installerer Watch5S på Kodi. Så fortsæt med at læse.

Advarsel! Du skal bruge en Kodi VPN for at forblive anonym, mens du bruger Watch5S, da det vil beskytte dit privatliv. Benyt 85% rabat på PureVPN og stream ubegrænset indhold på Watch5S.

Sådan installeres Watch5S på Kodi Krypton version 17.6 eller nedenfor

 1. Start Kodi > Gå til Indstillinger > Klik derefter på File Manager > Dobbeltklik på Tilføj kilde.hvordan man installerer watch5s på kodi
 2. Skriv nu URL-koden kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Skriv navnet på mediekilden ‘Cazwall’.Sådan installeres Watch5S på Kodi Krypton version 17.6
 3. Gå til Kodi-startskærm ved at trykke på ‘Esc’ -knappen på tastaturet > Klik på tilføjelser > Klik nu på ikonet “Pakkeinstallatør”.hvordan man tilføjer watch5s på kodi
 4. Installer fra zip-fil > Vælg depot > Find repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s download zip-fil på kodi
 5. Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tilføjelser > Rul ned, og klik på Watch5S > Klik på Installer.hvordan man installerer watch5s på jarvis version 16
 6. Gå nu til Kodi-startskærm > Add-ons > Video-tilføjelser > Watch5S.Watch5S er ikke blokeret
 7. Nyd og se de nyeste film.

Watch5S App-download

Sådan installeres Watch5S på Kodi Jarvis version 16 eller nedenfor

 1. Åbn Kodi Jarvis > System > Filhåndtering > Dobbeltklik på Tilføj kilde.
 2. Skriv URL-adressen http://cazwall.com/repo > Skriv mediekildenavnet Cazwall > Klik på OK > Gå til Kodi-startskærm.
 3. System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Repository > Find repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tilføjelser > Rul ned, og klik på Watch5S > Klik på Installer.
 5. Du kan få adgang til tilføjelsen fra Veos > Video-tilføjelser > Watch5S og nyd!

Watch5s Kodi Download

 1. Download Zip-fil på din enhed > Gå til Kodi-startskærm.
 2. Klik Add-ons > Klik på Boksikon > Installer fra zip-fil > Find og åbn repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Nu Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tilføjelser > Vælg Watch5S > Klik Installere.
 4. Du kan få adgang til tilføjelsen Video-tilføjelser > Watch5S.

 Watch5s Kodi fungerer ikke / fejl / problemer

Kontroller logfejl

Når du prøver at installere tilføjelsen, kan der muligvis opstå en fejlmeddelelse, der angiver ‘Kontroller log for mere information’. Det betyder, at der mangler en fil i depotet, og det er grunden til, at depotet ikke er i stand til at installere. En anden grund er, at depotet muligvis er forældet.

Rette op

For at løse denne fejl skal du sikre dig, at tilføjelsen, du skal installere sammen med depotet, er opdateret. Dette forhindrer, at denne fejl dukker op.

Ugyldig zip-URL

Mens du prøver at installere fra zip-fil, kan du muligvis møde denne fejl. Dette er ikke noget at bekymre sig om og kan let løses.

Rette op

Når denne fejl dukker op, skal du gå tilbage til filhåndteringen og kontrollere, om du har indtastet den korrekte kilde-URL. Hvis den indtastede URL er korrekt, skal du kontrollere linket, om det fungerer eller ej. Undertiden brydes linkene eller lukkes, hvilket forårsager et problem.

Watch5S App-download

Watch5S bringer dig alle de nyeste film på dine mobile enheder med installationen af ​​Watch5S-appen. Denne Android-applikationspakke (APK) kan bruges med en Android version 4.4 eller nyere. Den indeholder bestemt ingen fejl og er gratis at bruge. Gå ikke glip af en chance for at se gratis film på din mobile enhed med Watch5S-appen.

Watch5S er ikke blokeret

Det kan forekomme, at nogle af de film, du prøver at få adgang til, er geobegrænset eller blokeret af en eller anden grund. Betydning, at noget medieindhold er tilgængeligt i specifikke lande, mens det er blokeret i andre lande.

Der er dog ingen grund til at frygte, når du stadig kan fjerne blokering af Watch5S-medieindhold ved hjælp af en Kodi VPN. En VPN-tjeneste vil fjerne blokering af Watch5S-film ved at ændre din IP-adresse, der gør film tilgængelige.

En anden fordel ved en VPN-tjeneste er, at din internetaktivitet aldrig spores af regeringen eller internetudbyder. Nu kan du strejfe rundt på internettet frit!

Watch5s Game of Thrones

Hvem vil ikke se Game of Thrones? Historien om bedrag, regime, blod, herlighed og skeptiske følelser; Game of thrones har taget verden med en storm. Der er milliarder af fans over hele verden, der er ivrige efter at se hver nye sæson af Game of Thrones, der kommer op.

Men barrieren, de står overfor, er, hvor man kan se den, hvor man kan streame strømme i lav kvalitet, upålidelige kilder osv. Nå, der er en enkel løsning til det! Alle Game of Thrones fans har ikke noget at bekymre sig om mere, da de kan se Game of Thrones på Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Alt hvad du skal gøre er at besøge https://watch5s.is/ og søg efter Game of Thrones ved hjælp af søgefeltet på webstedet. Du får alle de links, der findes på webstedet, åbner et hvilket som helst link og se din yndlingssektion / sæson.

Sådan ser du Moana på Watch5s Kodi

Sådan ser du Moana på Watch5s Kodi

Du kan se Disneys populære film ‘Moana’ på Watch5S kodi tilføjelse. Til dette skal du installere Watch5S på Kodi fra installationsvejledningen vist ovenfor.

Når Watch5S-tilføjelsen er installeret, skal du gå til Kodi Main Menu > Add-ons > Video-tilføjelser > Watch5S > Klik på Søg > Type Moana > Se Moana på HD.

hvordan man ser moana HD på watch5s kodi

At tilføje ting op

For et stort og uendeligt filmudbud er der intet sted som Watch5S på Kodi. Det massive filmbibliotek bringer dig alle typer film fra alle generationer på få sekunder. Dette er den nyere version af installation af Watch5S på Kodi, da StreamHub har adskilt sig selv fra Watch5S. Hvis du står over for geobegrænsninger, mens du streamer en film, får du en VPN for at få adgang. I denne vejledning leverede vi trin til installation af Watch5S på Kodi, så tune ind for flere Kodi-tilføjelser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map