Sådan installeres Supremacy Kodi Repository på Krypton, Jarvis & FireStick

Supremacy Repository er en komplet pakke til alle streaming geeks, der ønsker at have et enkelt arkiv til film, tv-shows og sport osv. Supremacy har tjent et godt navn for sig selv takket være sin Supremacy Kodi add-on, som er populær blandt mange brugere.


Gå igennem denne vejledning af KodiVPN og lær mere om depotet og de bedste Kodi-tilføjelser.

Supremacy Repo Review

Supremacy Repository er blandt de mest populære opbevaringssteder i Kodi-samfundet. Årsagen bag dens popularitet er, at den er vært for egne tilføjelser såvel som andre tredjeparts tilføjelser. Ikke mange arkiver har deres egen Kodi-tilføjelse, og det bedste ved Supremacy er, at det har sine egne tre forskellige tilføjelser:

 1. Overhøjhed; den vigtigste tilføjelse, der giver brugerne mulighed for at se film, dokumentarer, tv-shows, 4K-film, børnefilm og live-tv.
 2. Overherredømme Sport; en sportsfokuseret tilføjelse med strømme til live sport.
 3. Overlegenhed iptv; en tilføjelse til alle IPTV-elskere.

Supremacy repository opdateres regelmæssigt af dens udviklere, og dette er grunden til, at enhver foretrækker at bruge denne repository og dens tilføjelser. Supremacy Kodi-tilføjelser har uafhængigt fortjent et stort ry for dem ved at give streamingoplevelse af høj kvalitet.

Sådan installeres Supremacy-arkivet på Kodi krypton 17.6 og nyere

Følg disse trin for at installere Supremacy Repository på din Kodi Krypton version 17.6:

 1. Åben Kodi > Klik på Indstillinger (Gear) Ikon > Åben Filhåndtering.hvordan man installerer overherredømme kodi repository på krypton 17.6
 2. Dobbeltklik på Tilføj kilde > En dialogboks vises > Klik hvor det står > Skriv denne URL i adresselinjen “http://2supremacy.uk/repo/” > Klik Okay > Giv denne mediekilde et navn som “Overhøjhed> Klik Okay > Klik Okay igen for at lukke dialogboksen.hvordan man installerer overherredømme kodi repository på jarvis
 3. Gå tilbage til Hovedmenu > Klik Add-ons > Klik på Boksikon fra øverste venstre hjørne.hvordan man installerer overherredømme kodi repository på firestick
 4. Vælg Installer fra zip-fil > Klik på Overhøjhed > Vælg supremacy-2.6.zip > vent på meddelelsen.download overherredepot
 5. Klik på Installer fra depot mulighed > Nu kan du nemt installere enhver tilføjelse fra dette arkiv.

installer overherredømme kodi repo fra zip-fil

Sådan installeres Supremacy Repo på Kodi Jarvis 16 og nedenfor

 1. Åben Kodi Jarvis.
 2. Klik System > Gå til Filhåndtering.
 3. Klik Tilføj kilde.
 4. Klik <Ingen> og skriv dette URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik Færdig > Giv et navn til dette mediekilde-link som Overhøjhed > Klik Færdig > Klik
 5. Gå tilbage til Kodi Home skærm > Klik System > Åben Add-ons.
 6. Vælg Installer fra zip-fil > Klik Overhøjhed > Klik på supremacy-2.6.zip.

Sådan installeres Supremacy-lageret på FireStick Kodi

 1. Installere Kodi on Fire Stick-enhed.
 2. Gå til Udvikler muligheder > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.

Når du har gennemført ovennævnte trin, skal du se installationsproceduren for Kodi Krypton version 17.6.

Supremacy Repository Download

 1. Download Supremacy Kodi zip-zip-fil fra (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Gå til Kodi hovedmenu.
 3. Klik på Add-ons.
 4. Klik Boks
 5. Klik Installer fra zip-fil.
 6. Gennemse systemet og åbn den downloadede zip-fil.
 7. Klik nu på Installer fra depot mulighed.
 8. Klik på
 9. Åben Video-tilføjelser mappe og installere et af dine foretrukne Kodi-tilføjelser, der findes i depotet, og start streaming.

Overherredømme Kodi Addons

Supremacy Repository er fyldt med adskillige populære Kodi-tilføjelser som:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Elektra Vault
 5. Natterror
 6. Planet MMA
 7. Overlegenhed iptv
 8. Supremacy Sports
 9. HELT
 10. joyride

Alle disse tilføjelser er opdaterede, og de fungerer perfekt. Jeg personligt prøvede at installere alle disse tilføjelser en ad gangen, og jeg stod ikke over for noget problem.

Ofte stillede spørgsmål om overherredømme

Mange mennesker over hele verden har brugt overherredepot. Tilsvarende har dets brugere lagt mange forespørgsler på forskellige fora. Her er de to mest almindelige bekymringer rejst af mange brugere:

Overherredømme fungerer ikke

På bestemte tidspunkter har du muligvis ikke adgang til Supremacy-arkivet, og det kan være på grund af to hovedårsager. Enten opbevares depotet en opdatering, eller den kilde-URL, du har tilføjet i Kodi, er forkert.

Sørg altid for, at du indtaster den korrekte URL til mediekilden, og inden du tilføjer URL’en, skal du altid kontrollere, om kilden URL er online eller ikke.

Supremacy-tilføjelse fungerer ikke

Dette sker normalt ikke, fordi Supremacy Kodi-tilføjelsen opdateres gang på gang, og tilføjelsen aldrig er gået ned. Hvis tilføjelsen imidlertid ikke fungerer på dit system, skal du prøve at geninstallere tilføjelsen fra depotet.

Sørg for, at du bruger et opdateret Supremacy-arkiv, fordi hvis du prøver at installere dette tilføjelse fra et andet arkiv, er chancerne for, at du måske falder for en forældet version.

Konklusion

Supremacy er et fremragende arkiv, der har alle de tilføjelser, der er nødvendige til binge-overvågning. Opbevaringsstedet er pålideligt, da det har været opdateret i ganske lang tid nu, og brugere angående det har rapporteret nogen fejl eller problemer.

Det faktum, at det er vært for sine egne tilføjelser, gør det til et troværdigt lager, og kvaliteten af ​​dets tilføjelser er også bemærkelsesværdigt. Jeg vil anbefale brugere at prøve dette arkiv, men ikke uden en betalt eller bedste gratis VPN til Kodi, fordi brug af tredjepartsudvidelser gør dig sårbar over for juridiske problemer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map