Sådan installeres Players Klub på Kodi Leia, Krypton og Jarvis

Players Klub er en IPTV-tilføjelse, der indeholder hundreder af amerikanske kanaler, videoer on-demand, live sport og Retro TV. Det er ikke længe siden denne Kodi-tilføjelse har ramt Kodi-verdenen med sine nyeste funktioner.

For at tilføjelsen til at arbejde i Kodi kræver det et brugernavn og en adgangskode, som nu er blevet ændret i ganske mange gange. Derudover er det en IPTV-tjeneste, og du har brug for en VPN til Kodi, der kan hjælpe dig med at omgå geo-begrænsningerne og kryptere din trafik til streaming af kvalitet.

Imponerende del af denne tilføjelse er dens beskrivelse af, hvor længe showet har kørt. Denne tilføjelse er blevet flyttet til premium / betalt version, men du kan stadig finde mange gratis kodi-tilføjelser her.

Advarsel! Du skal bruge en VPN for at forblive anonym, mens du bruger Players Klub, da det vil beskytte dit privatliv. Benyt 85% rabat på PureVPN og stream ubegrænset indhold på Players Klub.

For at se amerikanske kanaler og nogle canadiske kanaler, skal du vide, hvordan du installerer Players Klub på Kodi. For at lære dig det, har vi listet trin for Kodi Leia, Krypton og Jarvis. Så læs videre!

Sådan installeres Players Klub på Kodi-tutorial – video estimeret tid: 2 minutter

Sådan installeres Players Klub på Kodi Leia og Krypton

 1. Start Kodi > Klik på tandhjulsikonet øverst, hvilket også kaldes Indstillinger-ikonet > Vælg nu Filhåndteringsindstilling i slutningen > Rul ned, og dobbeltklik på Tilføj kilde.hvordan man installerer spillerklubben på kodi
 2. Ved at dobbeltklikke på Tilføj kilde får du en boks, hvor du skal klikke på ‘Ingen’ > Ved at klikke på Ingen vises der en indstilling, der beder om en depot-URL, så skriv http://theplayersklub.us/playersklub/ > I bunden af ​​boksen skal du nu rette navnet på depotet, så skriv ‘Players Klub’ > Klik på OK, indtil boksen forsvinder.hvordan man installerer spillerklub på kodi krypton version 17
 3. For at gå videre til næste trin skal du gå tilbage til Kodi Main Menu > Klik på fanen Tilføjelser > og klik derefter på Box-ikonet kaldet Package Installer.spillerne klub på kodi
 4. Når du har klikket på Package Installer-ikonet, skal du vælge Installer fra zip-fil > Denne mulighed åbner en anden boks, hvor du skal vælge spillere Klub > Klik derefter på repository.playersklub-1.0.zip.spillere klub kodi zip-filinstallationsopsætning
 5. Vent på, at depotet installeres. Når det er gjort, viser det et tegn ‘Add-on installeret’ øverst til højre på din skærm..spillerne klub kodi indstillinger
 6. Klik nu på Installer fra depot > Søg og klik på Players Klub Repository > Video-tilføjelser > Klik derefter på Players Klub > Installere.spillere klub på kodi
 7. Vent på, at tilføjelsen installeres.spillerne klub xbmc konfiguration på kodi
 8. Når installationen er afsluttet, skal du gå tilbage til Kodi Main Menu > Klik på tilføjelser > Video-tilføjelser > Spillere Klub > god fornøjelse!

spillere klub kodi guide

Sådan installeres Players Klub på Kodi Jarvis version 16

 1. Åbn Kodi Jarvis på dit system > Klik på Systemindstilling > Klik derefter på File Manager > Dobbeltklik derefter på Tilføj kilde.
 2. Du vil se en boks vises foran dig, klik på ‘Ingen’ > Skriv denne URL http://theplayersklub.us/playersklub/, og klik på Udført > Skriv nu navnet på depotet ‘Players Klub’ og klik på Udført > Klik nu på OK.
 3. Når boksen forsvinder, skal du gå tilbage til Kodi-startskærmen og klikke på System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Spillere Klub > Klik derefter på repository.playersklub-1.0.zip
 4. Vælg nu Installer fra arkivindstillingen > Find og klik på Players Klub-arkivet > Video-tilføjelser > Spillere Klub > Installere > god fornøjelse!

Spillere Klub adgangskode

For ikke længe siden var Players Klub en gratis version, der var tilgængelig for Kodi-brugere. Det gav et brugernavn og en adgangskode til sine gratis brugere, som ofte ville ændre sig. Dette er dog ikke længere muligt. Kodi-brugere skal få en premiumkonto for at låse kanalerne op.

Spillere Klub IPTV

Players Klub tilbyder en række amerikanske IPTV-kanaler, herunder nogle af de canadiske kanaler. Her er nogle af listen over kanaler, som tilføjelsesfunktionerne:

 1. ESPN
 2. Opdage
 3. Historiekanal
 4. MSNBC
 5. EN&E

Spillere Klub Premium

Players Klub Premium-kontoen tilbyder over 500 amerikanske kanaler startende fra USA$ 5. Der er ingen skade at betale 5 USD for at se nogle af de fineste amerikanske IPTV-kanaler.

En anden fordel, du får med en premium version, er dens videokvalitet. Selvom Players Klub ikke lover at tilbyde HD-kvalitet, men det er ikke desto mindre finere.

Pakken op

Players Klub er en premium add-on, der indeholder over 500 amerikanske IPTV-kanaler inklusive live sport. For ikke længe siden var Players Klub en gratis version Kodi-tilføjelse, der vendte sig til premium service på grund af dens popularitet.

Det har øget antallet af IPTV-kanaler på sin premiumversion med en bedre videokvalitet, startende fra US $ 5. Men der er et alternativ til Players Klub, som er Neptune Rising Kodi-addon, som langtfra er en af ​​de bedste kodi-tilføjelser. I denne vejledning leverede vi detaljerede trin til, hvordan man installerer Players Klub på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this