Sådan installeres Kodi på FireStick & FireTV med enkle trin i 2018

Kodi, der er den gratis open source-software, kan installeres på Amazon Fire TV / Fire Stick. Efter installationen af ​​Kodi på FireStick eller FireTV vil du kunne streame tonsvis af film og tv-shows direkte til dit Amazon Fire TV / Fire Stick. Og hvis du kæmper med at installere kodi på FireStick, skal du bedre gå over til jailbreak-ildsted.
Vi leverer trinvis vejledning i, hvordan du installerer Kodi på Fire TV / Fire Stick sammen med en nem installationsvejledning på vpn til firestick fra Amazon app store og uden det.

Sådan installeres Kodi på Fire TV Cube

Amazon skabte nogle nye standarder inden for underholdnings- og online streamingindustrien, da den frigav sit FireStick og Fire TV, det vandt en masse popularitet, og mange mennesker skiftede til FireStick for at slippe fri fra kabel-tv-kæderne.

Imidlertid er Amazon nu gået et skridt videre ved hjælp af sin Alexa-teknologi og har introduceret den helt nye Fire TV Cube. En enkelt stemmestyret terningformet streamingboks, der giver streaming op til 4k HDR-kvalitet.

Nu undrer du dig måske, hvordan man installerer Kodi på Fire TV Cube, vi ved rigtigt!

Fire TV Cube fungerer med integrationen af ​​Alexa, så brugerne kan styre streaming uden nogen fjernbetjening. Det har gjort streaming håndfri og har revolutioneret betydningen af ​​bekvemmelighed og underholdning.

Installation af Kodi på Fire TV-terningprocedure svarer til installationsproceduren, der bruges til FireStick. Installationsprocedurerne uddybes senere i denne vejledning.

Sådan installeres Kodi Krypton version 17.6 på Amazon FireStick / FireTV

Før du installerer Kodi på FireStick eller Amazon Fire TV, skal du oprette din Amazon-konto og oprette forbindelse til et Wi-Fi.

Kodi Krypton version 17.6 var den sidste opdatering til Kodi Krypton-serien, og den havde en masse fejlrettelser og forbedringer af tilgængeligheden. Brugergrænsefladen for Kodi forblev imidlertid den samme for hver Kodi Krypton-version.

Hele listen over trin er leveret nedenfor:

 1. Aktivér apps fra ukendte kilder. Indstillinger > Apparat > Udvikler muligheder > Apps fra ukendte kilder.hvordan man installerer kodi på amazon fire tv
 2. Download ES File Explorer. Kom til startskærmen > Søg > Type ES (Space) Explore > Klik på ES Explore > Hent > Åben.hvordan man installerer kodi på amazon firestick
 3. Udvid foretrukne i venstre side > Klik på Tilføj > En boks dukker op > Skriv https://www.kodivpn.co/repo/firestick.apk > Tryk på Næste > Skriv navnet f.eks. ‘Ny Kodi’ > Tryk på Næste > Tryk på Tilføj.hvordan man konfigurerer kodi krypton version 17 på Amazon Fire TV
 4. Kom til favoritter igen > rulle ned og klik på ‘Ny Kodi’ > Klik på ‘Mere’ -ikonet, der findes nederst på skærmen > Klik på ‘Åbn i browseren’ > Der åbnes en pop op-boks der lyder ‘Åbn med ES Downloader’ > Tryk bare én gang > Det vil begynde at downloade.hvordan man konfigurerer kodi krypton version 17 på amazon firestick
 5. Åbn Downloadet fil > Klik på Installer > Tryk på Åbn

kodi sidste trin brand-tv

Sådan installeres Kodi Jarvis version 16 på Amazon FireStick og FireTV

 1. Start Fire TV / Fire Stick > Gå til Indstillinger > System > Rul ned til Udviklerindstillinger > ‘Tænd’ ADB-fejl.hvordan man installerer kodi jarvis version 16 på Amazon Fire TV
 2. Gå tilbage til startskærmen > Klik på Søg > Skriv ‘ES (Space) Explorer > Klik på Download > Klik på Åbn.hvordan man installerer kodi jarvis version 16 på amazon firestickÅbn Es Explorer > Klik på ‘Foretrukne’ til stede på venstre side af din skærm > Klik på Tilføj>  Pop-up-boksen vises type http://htpcbeginner.com/aftv > Skriv navnet f.eks. Kodi16 > Klik på Tilføj > Rul ned og klik på ‘Kodi16’> Det vil begynde at downloade.hvordan man konfigurerer kodi jarvis version 16 på Amazon Fire TV
 3. Åben fil > Installere > Åbn Kodi og nyd!

kodi firestarter

Sådan installeres Kodi 18 Leia (Alpha-version) på FireStick

Kodi Leia version 18 er den seneste udgivelse af Kodi version, der blev introduceret efter Kodi Krypton version 17 serie. Der er ikke mange forskelle i brugergrænsefladen til den nye Kodi Leia version 18.

En anden ting at forstå herover er, at Kodi Leias stabile version endnu ikke er frigivet. Det er stadig i testfasen, og dens Alpha-version er kun tilgængelig lige nu.

Samme installationsprocedure vil blive brugt til installation af Kodi Leia version 18, der er illustreret i denne vejledning.

Sådan bruges Kodi på FireStick?

Brug af Kodi på FireStick svarer til at bruge Kodi på andre enheder, fordi grænsefladen for Kodi forbliver den samme på enhver enhed. Imidlertid er installationsproceduren for Kodi på alle enheder forskellig, især på FireStick. Årsagen til at Kodi understøttes ikke officielt af FireOS og kan kun installeres ved at jailbreaking FireStick dog, hvilket kan kræve opsætning af en VPN på Firestick.

Der er flere procedurer til jailbreaking af en FireStick; her er en trin for trin gennem alle metoder:

Installer Kodi på FireStick vha. AppStarter

Følg disse trin for at installere Kodi ved hjælp af AppStarter:

 1. Gå til indstillinger.
 2. Åbn udviklerindstillinger.
 3. Aktivér “ADB Debugging” og “Apps fra ukendte kilder” i udviklerindstillinger.
 4. Klik på Søg > Skriv “ES File” i søgefeltet.
 5. Klik på Apps & Spil> Klik på ES File Explorer > Download nu ES File Explorer.
 6. Når det er downloadet, skal du åbne ES File Explorer > Klik på Favorit > Klik på Tilføj.
 7. Skriv denne kilde-URL, http://fs.bpx.li > Navn det ild.
 8. Vælg Tilføj > Rul ned og klik på Fire.
 9. Vælg AppStarter APK-filen > Klik på Installer.
 10. Vælg Åbn > AppStarter åbnes, og den er klar til brug.
 11. Nu skal du installere Kodi > Gå til opdateringer > Klik på Opdater til den nyeste version
 12. Vente > Klik på Installer.
 13. Når den er installeret, kan du klikke på åben og Kodi kører.

Installer Kodi på Firestick vha. FireDL

 1. Start din FireStick > Gå til indstillingsmenuen > Vælg Enhedsindstilling.
 2. Klik på rullelisten, og klik på Udviklerindstillinger.
 3. Aktivér ADB Debugging og apps fra ukendte kilder for at installere tredjeparts apps på din FireStick.
 4. Vend tilbage til din Kodi FireStick-hovedmenu, og klik på søgemuligheden.
 5. Skriv “Firedl” i søgefeltet, og vælg det første resultat, der vises.
 6. Klik på Hent og download FireDL på din FireStick-enhed.
 7. Vend tilbage til FireStick-hjemmet og åbn FireDL fra apps-sektionen.
 8. For at installere Kodi skal du indtaste den korrekte FireDL-kode.

Her er et par FireDL-koder til Kodi:

 1. kodi32 – Kodi 17.6 (ARM7) 32 bit
 2. kodi64 – Kodi 17.6 (ARM8) 64 bit

 Installer Kodi på FireStick vha. Downloader-appen

 1. Klik på søgemuligheden på din FireStick.
 2. Skriv ‘Downloader’ i søgefeltet, og vælg Downloader-appen fra søgeresultatet.
 3. Et skyikon vises under appen.
 4. Nu vil din enhed downloade og installere applikationen.
 5. Programmet kører efter download, Klik på Ok for at lukke velkomstdialogboksen.
 6. Klik på Indstillinger
 7. Aktivér JavaScript > Gå hjem.
 8. Skriv URL til Kodi, dvs.http://kodi.tv’ på startskærmen og tryk på “Gå” > Hjemmesiden åbnes.
 9. Gå til downloadsiden og download Android-versionen af ​​Kodi. Klik på “ARMV7A (32BIT)”.
 10. Efter at have downloadet Kodi, skal du klikke på Installer.
 11. Klik nu på Åbn for at køre Kodi og nyd streaming.

Sådan opdateres Kodi på FireStick og Fire TV

Med hurtig udvikling i Kodi og Firestick skal der være et presserende behov for at opdatere kodi på FireStick eller Fire TV. Med forskellige versioner fra 15 til den nyeste Kodi 18 Leia-version, skal du opdatere din enhed. Du kan nemt lære at opdatere kodi på firestick med vores omfattende guide med 3 forskellige metoder.

FireOS skal opdateres tid, fordi hver ny opdatering har nogle fejlrettelser og justeringer for at forbedre brugeroplevelsen. Her er trinnene til FireStick Update 2018:

 1. Tilslut din FireStick > Start enheden.
 2. Åbn indstillinger > Gå til enhed > Klik på About.
 3. Klik på “Softwareversion” og vælg “Kontroller for systemopdatering”.
 4. Hvis systemet viser en tilgængelig opdatering, skal du klikke på Installer systemopdatering.

Bedste bygger til Kodi på FireStick

Kodi fans er muligvis bekendt med alle dets populære Builds, men de er mindre fortrolige med Kodi Builds, der specifikt er beregnet til Fire TV Stick. De bedste Kodi Fire TV Stick-bygninger diskuteres nedenfor:

Ingen grænser Magic Build

Det har ikke taget så meget tid for denne Build at blive populær midt i Kodi-fans. Det har en dedikeret Fire Stick Build, som har et pænt layout og endnu bedre kodi fire tv-tilføjelser, der er installeret og klar til brug.

bedste kodi amazon brand tv-stick bygger

Asection er beregnet til film, tv-shows og musik til børn. Så alt hvad du har brug for er på din armlængde med denne Kodi Fire TV Stick Builds.

Wookie Lite

Wookie Lite Kodi Fire TV Stick undlader aldrig at skuffe sine fans på grund af dens hurtige og glatte kørsel på Fire TV Stick. Denne Build har så meget at tilbyde sine fans, fordi den indeholder populære fir tv-kodi-tilføjelser som Sports Devil, BB fodboldscore, UFC Finest, Teevie, UK Turk, og mange flere.

wookie lite amazon fire stick kodi build

Hyper TT Fire Stick

En anden Kodi Fire TV Stick Build, som ikke undlader at ødelægge det sjove for Kodi-fans, der kan lide at se film og tv-shows non-stop. Du kan nemt overse en hel episode af tv-serier let på grund af dens lette navigation og layout. Gennem forskellige genrer kan film og tv-shows let placeres.

hyper tt amazon firestick kodi build

En anden Kodi Fire TV Stick Build, som ikke undlader at ødelægge det sjove for Kodi-fans, der kan lide at se film og tv-shows non-stop. Du kan nemt overse en hel episode af tv-serier let på grund af dens lette navigation og layout. Gennem forskellige genrer kan film og tv-shows let placeres.

FireStick / Fire TV alternative enheder til Kodi

 1. Kodi på Windows
 2. Kodi på Raspberry Pi 
 3. Kodi på iPad
 4. Kodi på Roku
 5. Kodi på Apple TV
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Sådan bruges Keymaps og Fire TV Remote på Kodi

Kodi Fire TV-fjernbetjening er lettere at bruge, end det ser ud til. Der er færre knapper installeret i Kodi Fire TV-fjernbetjeningen med klare indikationer og logoer indlejret oven på disse knapper. Den nye Fire TV-fjernbetjening indeholder 6 knapper og 1 cirkulær knap.

Sådan bruges Keymaps og Fire TV Remote på kodi

Den cirkulære knap indeholder 4 taster, dvs. Up, Down, Left, Right. De øvrige seks knapper, der findes i bunden, inkluderer fra øverste venstre mod højre, ’tilbage’ -knap, ‘hjem’-knap,’ hovedmenuknap ‘,’ spole tilbage ‘-knap,’ play og pause ‘-knap og’ hurtig fremad ‘-knap.

Sådan opdateres Fire TV til Kodi

For at downloade de nyeste Kodi-tilføjelser og for at fungere problemfrit på en Fire TV-enhed, er Kodi Fire TV-opdatering nødvendig. Følg nedenstående trin for installation af opdatering:

 1. Åben ild TV > Klik på Enhed > Udvikler muligheder > Tænd apps fra ukendte kilder.hvordan man opdaterer kodi på brand tv
 2. Gå til Fire TV-startskærmen > Klik på fanen Søg > Skriv ‘Downloader’ for at finde et downloader-program > Hent > Åben.hvordan man opgraderer amazon fire tv på kodi
 3. Skriv URL’en > Klik på Download > Der vises en boks, der beder om dit svar ved download af ny Kodi-version. Flyt markøren ned, og klik på Installer >Du har følgende skærm.

hvordan man får en ny brand-tv-version på kodi

Sådan fremskyndes Kodi Fire TV Buffering

Kodi Fire TV-brugere spørgsmål ofte om buffering problemer i deres Amazon-enhed. De fleste bufferingsproblemer forsvinder, når du opgraderer til den nyeste version af Fire TV. På trods af denne kendsgerning har vi imidlertid leveret to måder, hvor du kan fremskynde Kodi Fire TV-buffering. Den ene er den lette, mens den anden er en smule kompliceret måde. Prøv begge at fremskynde bufferen.

Proces 1: Aktivér hardwareacceleration

Dette er en nem måde at fremskynde Kodi Fire TV-buffering på.

 1. Start Kodi på Fire TV > Indstillinger > Afspillerindstillinger.hvordan man fremskynder kodi fire tv-buffering
 2. Klik på ikonet nederst til venstre og ændre det til ‘Ekspert’ > Placer nu musen over videoer > Skift Aktivér HQ-skalere til skalering over indstillingen fra 20% til 0% > Aktivér ‘Tillad indstilling af hardwareacceleration.

hvordan man løser kodi fire tv langsom streaming

Proces 2: Installation af Ares-projekt

Nu med en kompliceret proces, skal du installere Ares Project på Kodi for at øge din Kodi Fire TV-buffering. Her er trinnene:

 1. Start Kodi > Indstillinger > Filhåndtering > Dobbeltklik på ‘Tilføj kilde’ >Skriv linket http://areswizard.uk/ hvor det står, skriv navnet ‘Magic’, og tryk på OK-knappen.brand tv kodi ares projekt
 2. Gå tilbage til Kodi Startskærm > Klik på tilføjelser > Klik på det lille feltikon øverst til venstre > Installer fra zip-fil > Klik på Magic >repository.aresproject og tryk på OK, mens installationen begynder.ares projekt tilføjelse kodi brand tv
 3. Installer fra depot > Ares projekt > Program tilføjelser> Ares Wizard > Installere.ares-guiden på kodi fire tv
 4. Gå tilbage til startskærmen > Add-ons > Program tilføjelser > Når du klikker på Ares Wizard, starter en anden download > En skærm vises.ares guiden justerer
 5. Klik på ‘Tweaks’ i de øverste faner > Klik på Avancerede indstillinger > Klik på Næste > Generer indstillinger > Anbefalede indstillinger > Anvend disse indstillinger.ares wizard buffer mode
 6. Ares Wizard har muligheden for at anbefale dig de indstillinger for buffertilstand, der passer til din Fire TV-enhed. Det løser ethvert af dine bufferingsproblemer og fremskynder din buffering. Hvis ares-guiden ikke fungerer for dig, har vi en anden bedste kodi-guide.

Bedste Kodi Fire TV 4K AddOns og kanaler

Streaming med FireStick er allerede den bedste oplevelse, men når du samarbejder med Kodi, krydser streamingoplevelsen et nyt niveau. Alt godt ved Kodi skyldes dets fantastiske Kodi-tilføjelser til FireStick.

Her er et par Kodi-tilføjelser med deres installationsprocedurer, som jeg mener, du skal prøve på FireStick:

Installer Covenant på FireStick

Covenant er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser, der har domineret Kodi-samfundet i lang tid og stadig er i spillet. Denne tilføjelse giver brugerne mulighed for at se deres yndlingsfilm og tv-udsendelser i HD-kvalitet uden at møde nogen små besvær.

Klik på linket for at se installationsproceduren: Installer Covenant på FireStick

Installer Exodus på FireStick

En af de ældste og en populær Kodi-tilføjelse, der tog Kodi-streamingstandarderne til et nyt par, Exodus kører en egen mafia. Exodus viste, hvad nyt kunne introduceres til Kodis verden, og lige siden det gik ud af spillet begyndte newbies efter den benchmark, den havde sat.

Det er helt sikkert et must-to-have Kodi-tilføjelse, og du kan installere det ved at følge linket til dets installationsguide, der findes nedenfor:

Installer Exodus på FireStick

 Installer Neptune Rising på FireStick

Neptune Rising er en anden meget værdsat og vidt brugt Kodi-tilføjelse, som fortjener at blive anbefalet på grund af dens store streamingkvalitetslink og pålidelighed. Installer Neptune Rising Kodi-tilføjelse og stream problemfrit på din FireStick. Klik på nedenstående link:

Installer Neptune Rising Kodi Addon

Installer SkyNet på FireStick

SkyNet er den nyeste Fire TV Kodi-tilføjelse i byen. Det er øverst på stigen blandt de bedste Kodi Fire TV-tilføjelser til 4K videoindhold. Når du downloader dette, kan du se Maverick, Silent Hunter og andre kanaler i ultra HD.

Installer britiske Turk-afspilningslister på FireStick

Hvis du finder en mere pålidelig Kodi-tilføjelse til Fire TV, der skal tilbyde dig film i 4K-kvalitet, er dette det rigtige sted. Det er uden tvivl en ældste brand-tv Kodi-tilføjelse og heftigt den største.

Du kan ikke kun se film, men du kan også se sport, tegneserier, dokumentarer og andet relateret medieindhold alt sammen i 4K-videokvalitet.

Installer Easynews Kodi Addon til FireStick

Easynews er en anden Kodi Fire TV 4K-tilføjelse, der tilbyder en enorm database med de nyeste film, tv-shows og sport med 4K-videokvalitet, men med en pris. Det er en premium usenet-service og har masser af 4K-indhold at tilbyde sine Kodi Fire TV-fans.

Bedste skins til Kodi på FireStick

Ny version af Kodi betyder forskellige skind for kodi på firestick. I øjeblikket er Kodi Krypton version 17.6 den nyeste version af Kodi, der er tilgængelig på Fire TV. Vi har beskrevet nedenfor 3 af de allerbedste skind til Kodi på FireStick:

1) Estuary Mod

Estuary Mod er en opdateret version af standardhuden til Kodi Krypton version 17 på brand-tv. Huden giver et beroligende look på dine øjne, som er let at navigere på grund af de store ikoner, og reflekterer derfor en eksklusiv touch til dens design.

bedste kodi fire tv skins

Da det har flere muligheder, er det let at tilpasse efter brugernes anmodning. Kodi-brugere kan tilføje genveje til mange forskellige steder og ændre farveskemaet i henhold til deres smag.

2) Arktisk: Zephyr

Arktisk: Zephyr er favorit blandt mange Kodi-brugere til Fire TV Kodi Skins 2017. Menysystemet er i bunden af ​​din skærm og efterlader meget plads andre steder som et resultat. Selv når du åbner mediebiblioteker, er 2/3 af pladsen på din skærm dækket med billede eller information. Minimal navigation gør dit liv problemfrit.

arktisk zephyr kodi brand tv-hud

3) Titan

Der er ingen bedre mulighed, hvis du vil have hurtig og nem adgang til medieindholdet uden at blive bombarderet med forskellige indstillinger. Titan Kodi Skin til brand-tv har en lignende touch som Windows 10, som er et genialt, men alligevel effektivt træk. Du kan komme til dit foretrukne medieindhold inden for få sekunder.

titan kodi fire tv skin

Kodi Fire TV vs Kodi Fire Stick

Selvom begge enheder har lignende funktioner og Fire Stick-apps, men når Kodi er installeret i enten Fire TV eller Fire Stick, er der en lille forskel.

I denne henseende har Kodi Fire TV en let overhånd over Kodi Fire Stick. Det tager færre sekunder at installere Kodi Krypton version 17 på Fire TV, mens det i tilfælde af download af Kodi på Fire Stick kan tage ca. et minut at færdiggøre installationen.

amazon kodi firetv vs kodi firestick

Det samme tilfælde opstår, når du downloader Kodi-tilføjelser på enten Fire TV eller Fire Stick. Mens man sammenligner funktionerne mellem Fire TV vs Fire Stick, er Fire TV en 4,5 * 4,5 tommer firkantet enhed, mens Fire Stick er en lodret lille pind.

Begge enheder har kapacitet til at få adgang til en række kanaler og holder det samme spor for din videokvalitet. Fire TV er imidlertid et alsidigt design i sammenligning med Fire Stick, fordi det har HDMI, strømporte, Ethernet-port, digital lydport og en hukommelsesplads. I dette tilfælde har Fire Stick kun HDMI og USB-port.

At være en alsidig enhed, Kodi på FireStick er et bedre valg til streaming.

Indpakning af det

For streaming af film og shows, se sport og underholdningsindhold eller se tegneserier og dokumentarer er der ingen bedre mulighed end at installere Kodi på FireStick eller Kodi på FireTV. Med nogle få enkle trin at følge, kan du få Kodi Fire TV installeret, der giver dig en livsoplevelse.

Hvis du har spørgsmål angående installationsprocessen, bedes du skrive en kommentar, og vi vil svare dig tilbage.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this