Sådan installeres ikke sikker på Kodi Addon på mindre end 3 minutter

Alle de mennesker, der ønsker at have alt under ét tag, ‘Not Sure’ Kodi er for dem. Brugere kan følge denne vejledning for at downloade Not Sure Kodi Repo og se, hvordan man installerer Not Sure Kodi addon.

“Ikke sikker” er ikke et udtryk, det er en helt ny tilføjelse blandt mange kodi-tilføjelser til brugere, der er fyldt med alt. Når vi siger alt, mener vi film, sport, tv-shows, børneshows osv. Ikke sikker på at Kodi tager Kodi-samfundet med storm.

Der er flere ikke Sure Kodi-download- og installationsprocedurer. Denne guide fra Kodi VPN giver dig en tur gennem.

Ikke sikker på Kodi Download URL-arkiv med zip-fil

Ikke sikker på Kodi repo kan downloades direkte fra dette link.

Hvis du ønsker at installere Not Sure Kodi addon direkte, skal du downloade Not Sure Zip-fil på din enhed. Når du har downloadet filen, skal du følge disse trin:

 1. Klik TilføjeOns > Klik på Boks ikon.
 2. Klik Installer fra zip-fil > SEDUNDNES > repository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent på meddelelse, der er aktiveret med tilføjelse af tilføjelse.
 3. Installer fra depot > Klik seduNdnes Repo >Gå til Video-tilføjelser > Vælg Ikke sikker > Hit Installere > Vent på meddelelse om aktiveret add-on.

Ikke sikker på at Kodi-download er så let! god fornøjelse.

Sådan installeres ikke sikker Kodi Addon på Krypton version 17.6 eller lavere

 1. Åbn Kodi > Klik på Indstillinger ikon > Åben file Manager > Dobbeltklik Tilføje Kilde.hvordan man installerer ikke sikker kodi addon
 2. Gå ind http://firetvguru.net/fire/ > Klik Okay > Navngiv denne kilde SEDUNDNES > Klik Okay> Klik Okay.hvordan man installerer ikke sikker på kodi krypton version 17.6 eller lavere
 3. Gå tilbage til Hjem skærm > Gå til TilføjeOns > Klik på Pakkeinstallatør ikon.ikke sikker kodi
 4. Vælg Installer fra zip-fil > Klik SEDUNDNES > Klik repository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent på meddelelse, der er aktiveret med tilføjelse af tilføjelse.ikke sikker på kodi addon
 5. Installer fra depot > Klik seduNdnes Repo >Gå til Video-tilføjelser > Vælg Ikke sikker > Hit Installere > Vent på meddelelse om aktiveret add-on.ikke sikker på kodi repo
 6. Not Sure tilføjelse er installeret og klar til brug > For at få adgang til Ikke sikker på Kodi skal du gå til Tilføjelser Ons > Klik Ikke sikker.

ikke sikker på kodi download

Sådan installeres ikke sikker Kodi Addon på Jarvis version 16 eller højere

 1. Åben Kodi > Klik på System > Åben Fil Manager > Tilføje Kilde > Indtast dette URL http://firetvguru.net/fire/  > Klik på Udført.
 2. Navngiv kilden SEDUNDNES > Klik Færdig > Klik Okay > Gå tilbage til startskærmen.
 3. Klik på System > Klik Tilføjeons > Klik Installere fra zip-fil > Vælg SEDUNDNESrepository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent til meddelelsen vises.
 4. Klik Installere fra Repository > Klik seduNdnes repo > Åben video Tilføjeons > Klik på Ikke sikker > Klik Installere > Vent på meddelelsen > god fornøjelse!

Ikke sikker på Kodi fungerer ikke / fejl / rettelser

Virker ikke sikker på, at Kodi ikke fungerer? Eller er der installeringsproblemer, rulle nedenfor for at løse dem!

Ikke sikker på Kodi Ingen strømme til rådighed

Denne fejl betyder, at strømmen, du leder efter, enten er ny eller for gammel til at hente til Not Sure Kodi.

Løsning

Følg følgende trin for at løse denne fejl:

 1. Gå til Main Menu> Værktøj.
 2. Klik på Klar Udbydere> Ja> En anmeldelse ‘Behandle komplet’ vises.
 3. Nu Klar Cache> Ja > En meddelelse ‘Process complete’ vises.
 4. Klik Generel > Udbydere Tiden er gået> Sænk den ned til 20> Klik Okay.
 5. Generel> Afspilning > Tur af kro med captchas> Okay.
 6. Værktøjsmenu > Undertekster > Aktiver Undertekster > Okay.

Ikke sikker på Kodi kunne ikke installeres afhængighed

Denne fejl opstår, når der er problemer med versionen af ​​Not Sure Kodi. Der er flere hostede domæner, der tilbyder et enkelt depot. Mange af dem er forældede, og de installeres derfor ikke. Ikke sikker på at Kodi ikke fungerer er ikke noget at være bange for.

Løsning

For at løse denne fejl skal du bruge en betroet kilde, helst det officielle sted, fordi du finder den opdaterede version der.

Ikke sikker på Kodi Addon anmeldelser

Ikke sikker på at Kodi-tilføjelse virkelig er en fantastisk ting. Du kan streame, hvad du ønsker. Der er dog altid brugere, der har blandet svar på enhver tilføjelse. Lad os se:

Denne bruger sarkastisk over navnet på denne tilføjelse, og det er så indlysende. Navnet er i sig selv et udtryk, der kan forvirre os.

ikke sikker på addon anmeldelse

To ting er uundgåelige, tilfredse kunder og tilfredse add-on-brugere. Du kan ikke bare tilfredsstille alle brugere. Der vil altid være mennesker klar til at klage. Denne bruger er bekymret over den plads, som denne tilføjelse dækker og også den fantastiske kodi-tilføjelse.

ikke sikker på kodi anmeldelse

Her har du det; en sådan fejl fortsætter med at dukke op. Nu har vi fortalt dig grunden til det.

ikke sikker på addon reddit anmeldelse

Ikke sikker på Kodi Addon Adgangskode Login

Ikke sikker på at Kodi-adgangskode-login er påkrævet for at få adgang til indhold af voksne (18+).

Konklusion

Not Sure Kodi-tilføjelse er en en-for-alle-pakke. Udstyret med forskellige indhold, denne tilføjelse har helt sikkert potentialet til at stjæle rampelyset fra alle andre kodi-tilføjelser.

Fire TV-guruer er kommet med noget ekstra almindeligt denne gang, og som vi ser, er det begyndt at tjene en vis anerkendelse på markedet. Vi bliver dog nødt til at vente og se, om det forbliver opdateret eller går ud af spillet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this