Sådan installeres IceFilms på Kodi på mindre end 4 minutter

icefims-kodi-add-on

Denne tilføjelse fås med Kodil Repository og er dækket for Kodi Leia, Krypton og for Kodi Jarvis i denne vejledning.

I mange år har IceFilms leveret op til sine forventninger som en af ​​de bedste filmtilsætninger i Kodi-verdenen. Du kan film hele dagen lang.

Sørg for, at du bruger en kodi vpn for at beskytte din online tilstedeværelse mod malware og hackere. Ikke bare det, det vil også give dig ubegrænset adgang til en masse indhold, der er begrænset i din region.

Sådan installeres IceFilms på Kodi Leia og Krypton versioner

 1. Åben Kodi > Gå derefter til Indstillinger > Klik på Fil Manager > Dobbeltklik nu Tilføje Kilde > Der vises et felt, så klik på ‘Ingen’hvordan man installerer isfilter på kodi
 2. Skriv URL til depot http://kdil.co/repo/ > Klik derefter på Okay > Hvis du ser på bunden, vil det bede om mediekildenavnet, så skriv ‘Kodil repo’ > Klik derefter på Okay.hvordan man installerer icefilms på kodi krypton version 17.6 eller lavere
 3. Gå til Kodi Hjem > Vælg derefter Tilføjeons valgmulighed, der vises i menuen til venstre > Klik nu på Boksikon placeret i øverste menu.icefilms på kodi setup
 4. På denne side skal du vælge Installere fra Zip-fil mulighed > Rul ned for at klikke på ‘Kodil Repo’ > Vælg depot Kodil.zip > Det vil tage tid at installere depotet.icefilms kodi zip-fil download url
 5. Når det er installeret, skal du klikke på Installer fra depot > Vælg derefter Kodil Repository > Gå til Video-tilføjelser > Derefter IceFilms > Trykke Installere > Vent nu til installationen finder sted.icefilms på kodi-indstillinger
 6. Når du er færdig, skal du gå tilbage til Kodi-startskærmen > Klik på Add-ons > Derefter Video-tilføjelser > Endelig får du klikke på IceFilms > Vælg sektion Film og Nyd!

hvordan man tilføjer icefilms på kodi

Sådan installeres IceFilms på Kodi Jarvis version 16 eller højere

 1. Åben Kodi Jarvis > Klik på foran på din skærm System > Klik derefter på Fil Manager > Rul ned for at dobbeltklikke på Tilføje Kilde.
 2. Klik på ‘Ingen’ når dialogboksen åbnes > Skriv derefter dette URL http://kdil.co/repo/ og klik Færdig > Skriv nu dette navn ‘Kodil Repo‘Og klik igen Færdig hvis indstillingen vises > Klik derefter på Okay at lukke kassen.
 3. Gå nu til Kodi Hjem > Klik på System > Derefter Add-ons > Installer fra zip-fil mulighed > Dette bringer dig til en anden boks, hvor du skal klikke på Kodil Repo > Derefter Kodil.zip
 4. Klik nu på Installer fra depot > Dette vil føre dig til et antal lagre, så klik på Kodil Repository > video Add-ons > IceFilms > Installere > Nyd film og tv-shows!

IceFilms Download Zip URL

Der er en mulighed for, at du kan springe over de første tre trin i installationen af ​​IceFilms Kodi 2019 ved at følge nedenstående trin:

 1. Download IceFilms Zip File fra HER og gem den på din computer.
 2. Åbn Kodi > Gå derefter til tilføjelsesprogrammer > Boksikon > Klik på Installer fra zip-fil og derefter naviger den downloadede fil og vent på installationen.
 3. Gå til Install fra depot > Kodil Repository > Video-tilføjelser > Så IceFilms > Installere > god fornøjelse!

IceFilms fungerer ikke / rettelser / problemer på Kodi

Da Fusion Repository blev fjernet af retshåndhævelsen, var IceFilms nødt til at finde andre kodi-depoter, der kunne passe ind, og det var her der begyndte fejl. Nogle af fejlene og deres rettelser findes nedenfor:

IceFilms kunne ikke installere afhængighed

IceFilms Kodi 2019 var først tilgængelig på Fusion Repository. Efter sammenbruddet af Fusion forsøgte mange Kodi-brugere at installere tilføjelsen, men det viste ‘Fejl i at installere afhængighed’ fejl. Dette betyder, at det depot, som denne tilføjelse var tilgængelig, manglede nogle nødvendige filer.

Løsning

IceFilms er nu tilgængeligt i Kodil Repository, der fungerer perfekt. I vores vejledning ovenfor har vi drøftet den samme tilgang til Fusion Repository.

IceFilms kan ikke streame

Kodi-brugere konstateres også, at de klager over tilføjelsens manglende streaming af noget. Disse problemer er relateret til udviklerne af IceFilms, dvs. Eldorado. Tilføjelsen klarer ikke at fange de eksterne links og er ikke i stand til at levere streamingtjeneste.

Løsning

For denne type fejl er det bedre at vente på, at udviklerne løser dette problem og derefter prøve at få adgang til tilføjelsen efter et par minutter. Nogle gange kan endda en opdatering få add-onet til at opføre sig på en sådan måde.

IceFilms Kodi Anmeldelser

Disse 3 arbejder store isfjelde og skraber ikke godt. Få det fra smash repo, og han siger ikke rettet

– MO (@kmar_NY) 20. september 2017

Daglige fejl og fejl har ført til et stærkere svar fra Kodi-brugere i den sidste måned. Det mest almindelige af dem er skrapningsproblemet. IceFilms introduceres af Kodil repo, efter at det blev grøftet af Fusion Repository. Siden da har det mistet sin charme.

Hvorfor bruge isfilm, når indkalderen har alt sammen?

– Shaun Bradley (@ShaunBradders) 19. august 2017

Det ser ud til, at Covenant har fået alt i lyset i så kort tidsperiode, at det har fjernet en stor videoudvidelse af sin tid. Da der er for mange fejl i IceFilms-tilføjelsen, foretrækker Kodi-brugere en mest enkel løsning, dvs. installation af Covenant. Dette har resulteret i faldet i popularitet for IceFilms.

Indpakning af det

IceFilms er måske ikke det samme, som det var før, men det giver stadig lange timers underholdning. Du kan se alle de nyeste film, når du installerer Icefilms på Kodi. Denne tilføjelse findes i Kodil Repository og har siden mistet sin charme.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this