Sådan installeres Exodus Redux på Kodi Leia, Krypton og Jarvis

udvandring-redux-kodi-addon

Exodus Redux Kodi addon er en gaffel af den berømte Exodus Kodi add-on, der har næsten de samme funktioner og interface. Brugere kan nyde alle de nyeste film, tv-shows, dokumentarer osv. I HD-kvalitet gennem dets superhurtige streams.

Det anbefales stærkt, at brugere abonnerer på en pålidelig VPN for Kodi, for at beskytte deres privatliv og for at få adgang til geobegrænsede streams.

Exodus Redux er en anden Exodus Kodi-gaffel, der kom ind i branchen for nogen tid siden. I modsætning til andre Kodi-tilføjelser skal det dog indstilles korrekt med lambda-skrabere, så det kan fungere godt. Jeg har leveret en komplet installationsprocedure i denne vejledning; Sørg for, at du ikke går glip af noget trin.

Exodus Redux Kodi Add-on Repository

Du kan installere den opdaterede version af Exodus Redux addon fra IAC Github til dig KOdi Leia verison 18 eller dens nyere versioner. Hvad angår Krytpon-brugere, kan Exodus Redux Kodi-tilføjelse installeres gennem Lazy Kodi Repository, som er kendt som en komplet pakke til at have adskillige andre oplagringssteder i sig selv.

Ligesom Exodus Kodi addon, er Exodus Redux også tilgængelig gennem forskellige oplagringssteder. Pointen er, at depotudviklere kan lide at være vært for addons, der er efterspurgt eller populære, fordi det fremhæver dem.

Sådan installeres Exodus Redux på Kodi Leia version 18 og ovenfor

 1. Åbn Kodi, og klik på Systemikon (gearikon) fra hovedmenuen  > Klik på Filhåndtering mulighed
 2. Dobbeltklik på Valg Tilføj kilde > Klik hvor det står   og indtast dette URL: https://i-a-c.github.io/  som det i det respektive felt  > Klik Okay > Navngiv denne URL som Redux og klik Okay
 3. Vend tilbage til Kodi-hovedmenuen > Klik på Add-ons fanen > Klik på Pakkeinstallationsikon fra øverste venstre hjørne
 4. Klik på Installer fra zip-fil mulighed > Rul ned på listen, og vælg Redux > Vælg repository.exodusredux-x.x.x.zip > Vent på meddelelsen
 5. Klik nu på Installer fra depot mulighed > Gå til Exodus Redux Repo > Gå til Video-tilføjelser folder > Vælg Exodus Redux > Hit Installere > Vent på meddelelsen

Sådan installeres Exodus Redux på Kodi Krypton version 17.6 eller lavere

Følg disse trin for at installere Exodus Redux Kodi tilføjelse på dine Kodi Leia og Krypton versioner:

 1. Åben Kodi.
 2. Klik på Indstillinger ikon > Åben Filhåndtering > Dobbeltklik på Tilføj kilde.
 3. Klik ‘Ingen’ og indtast URL’en: http://lazykodi.com/ > Klik Okay. Navngiv nu denne kilde som ‘doven’ > Klik Okay > Klik Okay igen for at lukke dialogboksen.
 4. Gå tilbage til Hovedmenu > Klik Add-ons.
 5. Klik på Boksikon (Pakkeinstallationsikon) fra øverste venstre hjørne.
 6. Klik på Installer fra zip-fil mulighed > Rul listen over tilgængelige indstillinger, og vælg “Doven”.
 7. Klik på LYNLÅSE folder > Klik EXODUSREDUX.zip > Vent på meddelelsen.
 8. Klik nu Installer fra depot mulighed > Klik på Exodus Redux Repo > Åben Video-tilføjelser folder.
 9. Klik på Exodus Redux > Hit Installere.

Nu skal du aktivere Lambda Scrappers, følg disse trin:

 1. Åbn menuen Add-on formular-tilføjelser efter installationen..
 2. Klik på Værktøjer.
 3. Klik på Indstillinger: Udbydere.
 4. Hold markøren over Providers > Klik på Vælg moduludbyders kilde.
 5. Lave om Standard til Lambda Skrabere og klik

Exodus Redux Kodi Download

 1. Hent Exodus Redux Zip-fil.
 2. Lancering Kodi > Klik Add-ons.
 3. Klik på Boksikon > Vælg Installer fra zip-fil > Gennemse og åbn downloadet zip-fil.
 4. Vælg Installer fra depot > Klik på Exodus Redux Repo.
 5. video Add-ons > Klik Exodus Redux > Klik Installere > Vent på meddelelsen.

Exodus Redux Down / Not Working / Fejl / rettelser

Her er de to øverste fejl med rettelser, der normalt står over for Exodus Redux Kodi-add-on-brugere.

Kontroller logfejl

Undertiden når du downloader et arkiv, downloader et par filer ikke; forårsager problemer senere under installationen af ​​tilføjelsen. Kontroller logfejl er den fejl, der vises, hvis der er et problem med arkivfiler. En anden grund til fejl i Kontroller log er systemcachen, hvis den er fuld.

Rette op

Ryd blot alle dine baggrundsdata og cache, og prøv derefter igen. Hvis fejlen fortsætter, skal du downloade og installere depotet igen.

Kunne ikke oprette forbindelse til depot

Nogle gange lukker depotkilderne eller bliver forældede, hvilket forårsager problemer for brugeren. Når Kodi ikke er i stand til at oprette forbindelse til depotkilden, vises denne fejl.

Rette op

Hvis du ser denne fejl, skal du kontrollere URL’en og sørge for, at linket er aktivt. Hvis UR’en er aktiv, skal du derefter kontrollere, den URL-adresse, du har tilføjet i File Manager, du har muligvis forkert stavet adressen, og sørg for, at den er korrekt. Hvis fejlen stadig foreligger, kan du prøve et andet lager.

Konklusion

Talrige Exodus Kodi gafler er tilgængelige online, og det er åbenlyst svært at sige, hvilken af ​​dem der er den bedste, men en ting, jeg har oplevet med Exodus Redux, er, at streaminglinkene der leveres af det fungerer godt. Exodus Redux har den samme grænseflade som den legendariske Exodus Kodi-tilføjelse, og funktionaliteterne replikeres.

En ting, du skal huske på, er imidlertid, at det er et tredjeparts tilføjelse, og du skal bruge det med den bedste VPN til Kodi for at beskytte dig mod problemer med krænkelse af privatlivets fred.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this