Sådan installeres Elektra Vault på Kodi på mindre end 5 minutter

Elektra Vault, en all-round add-on, der indeholder live sport, film, tv-shows og dokumentarer på et sted. Selv hvis du finder de bedste Kodi-tilføjelser som Covenant eller Exodus, vil du ikke se Sportskategori på deres liste. En tilføjelse, der indeholder alle disse kategorier, er sjælden i Kodi-verdenen. Dette er grunden til, at alle Kodi-brugere skal have Elektra-tilføjelse.
I denne guide viser vi dig, hvordan du installerer Elektra Vault på Kodi. Ved at følge nedenstående trin til Kodi Krypton og Jarvis, skal du installere denne tilføjelse inden for 5 minutter.

 1. Sådan installeres Elektra Vault på Kodi 17
 2. Sådan installeres Elektra Vault på Kodi 16
 3. Elektra Vault Kodi Zip Download
 4. Elektra Vault fejl / problemer / fungerer ikke

Advarsel! Du skal bruge en VPN for at forblive anonym, mens du bruger Elektra Vault, da det vil beskytte dit privatliv. Benyt 85% rabat på PureVPN og stream ubegrænset indhold på Elektra Vault.

Sådan installeres Elektra Vault på Kodi Krypton version 17 eller højere

 1. Hvis du vil installere Elektra Vault på Kodi, skal du Åbn Kodi Krypton > Gå til Indstillinger ikon at du ser toppen > Vælg nu en kaldet mulighed Filhåndtering > Dobbeltklik Tilføj kilde listet til venstre.Sådan installeres Elektra Vault på Kodi
 2. En boks dukker op, hvor du skal klikke på ‘Ingen’ og skriv URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik Okay > Skriv navnet ‘Overhøjhed’ > og Klik på Okay indtil boksen gemmer informationen og forsvinder.Sådan installeres Elektra Vault på Kodi krypton version 17 eller nyere
 3. Gå nu til Kodi-startskærm ved at trykke på ’Esc’ knappen på dit tastatur flere gange > Klik på Add-ons fane placeret lodret på venstre side > Tryk nu på Pakkeinstallatørikon placeret øverst til venstre.Sådan tilføjes Elektra Vault på Kodi
 4. Her ser du en lille liste over muligheder, klik på Installer fra zip-fil > Rul ned for at finde og klikke på Overhøjhed > Klik nu på repository.supremacy-1.2 > Klik derefter på repository.supremacy-1.2.zip > Vent nu til det installerer tilføjelsen.Elektra Vault på Kodi-opsætningen
 5.  Du finder den samme lille liste over indstillinger, men klik nu på Installer fra depot > Supremacy Repository > Video-tilføjelser > Elektra Vault > Installere.Elektra Vault på Kodi-konfiguration
 6. Når du har installeret tilføjelsen, skal du vende tilbage til Kodi-startskærm > Klik på Add-ons > Video-tilføjelser > Se til højre og rulle ned for at finde Elektra Vault > god fornøjelse!

Elektra Vault kodi-indstillinger

Sådan installeres Elektra Vault på Kodi Jarvis version 16 eller nedenfor

 1. Åbn Kodi Jarvis > Vælg den systemmenu, der findes vandret på din skærm > Klik nu på File Manager > Dobbeltklik derefter på Tilføj kilde.
 2. Klik på ‘Ingen’, og det vil bede om en opbevarings-URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ copy indsæt dette link, og klik på Udført > Skriv nu navnet på depotet, dvs. ‘Supremacy’, og klik på Udført > Klik på OK.
 3. Klik på Installer fra depot > Rul nu ned for at finde Supremacy Repository > Gå til tilføjelser til videoer > Elektra Vault > Installere > god fornøjelse!

Elektra Vault Kodi Zip Download

Elektra Vault kan downloades med en zip-fil, som du kan downloade den HER. Efter download af filen kan du følge nedenstående trin:

 1. Når du har åbnet Kodi, skal du gå til tilføjelsesprogrammer > Klik på bokseformet ikon i øverste venstre hjørne > og klik på Installer fra zip-fil
 2. Der vises en boks, hvor du er nødt til at navigere i den fil, du har downloadet Supremacy Repository Zip File > Vent på, at det installeres
 3. Når det er installeret, skal du klikke på Installer fra depot > Klik på Supremacy Repository > Video-tilføjelser > Elektra Vault > Installere > Nyd folkens!

Elektra Vault fejl / problemer / fungerer ikke

Elektra Vault kunne ikke installere en afhængighed

Hver gang depotet er uegnet til at installere en tilføjelse, giver det ‘Mislykkedes at installere en afhængighedsfejl’. Denne fejl henviser normalt ikke til et problem med tilføjelsen, men mest med depotet.

Løsning

Ændringen i depotet kan gøre det. I øjeblikket findes Elektra Vault i forskellige oplagringssteder, men Supremacy Repository er det foretrukne arkiv. Vi har diskuteret Elektra Vault installationsprocessen med Supremacy Repository, som jeg arbejder perfekt.

Elektra Vault Buffering-problemer

Nogle gange tager linkene fra Elektra Vault lang tid at buffere videoerne. Buffering er et almindeligt problem, der kan findes med mange Kodi-tilføjelser.

Løsning

For at løse buffertproblemet skal du rydde cache på Kodi. Nogle gange kan cache overbelaste Kodi, og det kan være til hinder, mens videoer bufferes. For at rydde cache, prøv at installere Merlin Auto Cleaner.

Pakken op

Elektra Vault har potentialet til at nå højderne i popularitet, hvis det er i stand til at overbevise Kodi-brugere som en all-round add-on. Med live sport, film, tv-serier og dokumentarer på sin bestand, bliver det helt sikkert en populær tilføjelse. Denne guide viste, hvordan du installerer Elektra Vault på Kodi, så du kan se ethvert medieindhold.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this