Sådan installeres Deceit Kodi Addon på Leia, Krypton, Jarvis ved hjælp af One Nation Repo

Bedrag-Kodi-addon

Deceit Kodi addon er en komplet tilføjelse til underholdning, der kan bruges til alle fritidsbehov. Det har film, tv-shows, live tv og sport.

En stor ting ved denne tilføjelse er tilgængeligheden af ​​Trakt og Real Debrid-integration, som giver brugerne mulighed for at vedligeholde deres indholdsbibliotek.

Hvis du vil streame alle de nyeste film og live-tv-shows, har du brug for en VPN for at fjerne blokering af streams. Sørg for, at du vælger en af ​​de bedste VPN til Kodi, før du begynder at streame.

Bedrageri Kodi Addon Repository

Bedrageri er tilgængeligt i One Nation Repository. Dette depot har nogle andre populære addons i det såvel som Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester osv..

Sådan installeres bedrag på Kodi Leia og Krypton

Følg disse trin for at installere Deceit add-on på dine Kodi Leia og Krypton versioner for at nyde dine yndlingsfilm, tv-show og meget mere:

 1. Lancering Kodi fra dit windows-skrivebord > Du vil se en Gear (indstillinger) ikon, klik på det > en ny menu vises herfra Klik Filhåndtering.hvordan man installerer bedrag på kodi
 2. Nu ser du to kolonner vises, klik på Tilføj kilde fra venstre kolonne.hvordan man installerer bedrag på kodi krypton version 17.6 eller lavere
 3. En dialogboks med en adresselinje vises, klik på hvor det står og skriv dette URL http://onenation.info/Repo/ > Klik Okay > Navngiv denne mediekilde som Et repo > Klik Okay > Når du har indtastet detaljerne, skal du tjekke kildens URL og kildenavn og klikke på Okay for at lukke dialogboksen.hvordan man installerer bedrag på kodi jarvis version 16 eller nyere
 4. Gå nu tilbage til Kodi hovedmenu > Klik på venstre i kolonnen Add-ons fanen for at åbne Add-ons menu > Fra denne menu skal du klikke på Pakkeinstallatør (Boksikon), til stede i øverste venstre hjørne.bedrager kodi download
 5. Klik på Installer fra zip-fil mulighed fra listen.bedrag med svindel
 6. Du vil se en liste over indstillinger, vælg Et repo fra listen > Klik repository.onenation-1.0.5.zip > Vent på, at meddelelsen “Tilføjet installeret” vises.bedrag bedrager ikke / fejl / problemer / ned / rettelser
 7. Når meddelelsen vises, skal du klikke på Installer fra depot mulighed > Klik og gennemse OneNation repo > Åben video tilføjelser > Rul ned på listen for at åbne Bedrageri Kodi5 tilføjelse > Klik Installere og vent > Der vises en meddelelse, der bekræfter tilføjelsesinstallationen.

bedrageri addon

Sådan installeres bedrag på Kodi Jarvis version 16 eller højere

Bedrag kan let installeres på Kodi Jarvis ved at følge disse trin:

 1. Åben Kodi Jarvis V16 på din enhed.
 2. Klik nu på System > Klik og åbn Filhåndtering.
 3. Dobbeltklik på Tilføj kilde for at åbne kildelinket til depot.
 4. Klik <Ingen> > Skriv dette URL http://onenation.info/Repo/ og Klik på Færdig > Navngiv denne depotkilde-URL som Et repo > Klik Færdig > Klik Okay.
 5. Gå tilbage til Kodi Home > Klik System > Klik Add-ons.
 6. Klik på Installer fra zip-fil mulighed > Klik på Et repo > Vælg repository.onenation-1.0.5.zip > Vent til meddelelsen vises.
 7. Vælg nu Installer fra depot mulighed > Åben OneNation Repo.
 8. Åben Video-tilføjelser folder.
 9. Vælg Bedrag > Klik Installere > Vent til meddelelsen vises.

Deceit Kodi Download

Download zip-filen > Kodi hovedmenu > Add-ons > Klik på Boksikon.

Klik Installer fra zip-fil > Gennemse og åbn den downloadede add-on zip-fil, dvs. klik på repository.onenation-1.0.5.zip > Vent til meddelelsen vises.

Klik på Installer fra depot > Klik på OneNation repo > Åben Video-tilføjelser > Klik på Bedrag > Klik Installere > Vent til meddelelsen vises.

Bedrageri fungerer ikke / fejl / rettelser på Kodi

Ingen strømme til rådighed

Du kan muligvis støde på en fejl pop-up, mens du prøver at streame en ny film eller undertiden en gammel film, hvor du siger “Ingen strømme til rådighed”. Denne fejl dukker op, når der ikke er nogen udbydere tilgængelige for strømme af det pågældende medieindhold.

Rette op

For at løse denne fejl skal du gå til tilføjelsesindstillinger, øge antallet af udbydere og rydde add-on cachen. Dette vil helt sikkert løse denne fejl, og du vil være i stand til at streame den film, du ønsker. Men hvis fejlen fortsætter, er der ingen faktiske udbydere tilgængelige for dette indhold.

Afsluttende ord

Bedrageri er en komplet pakke til alle Kodi-elskere og streaming geeks på grund af de forskellige indholdskategorier, den tilbyder. Mange tilføjelser fokuserer på et bestemt indholdssegment som et par tilføjelser fokuserer på streaming af film, mens nogle er på sport og et par på Live TV. Det er ikke tilfældet med bedrag, da det har dækket alle de vigtigste indholdssegmenter.

Derudover er det at have Trakt og Real Debrid-integration en vigtig faktor, at brugerne foretrækker det. Bedrag har opnået en stor respekt i samfundet på grund af dens gode funktionalitet og forskellige indhold. Vi anbefaler vores brugere at prøve denne tilføjelse ved at følge vores guide for at se, hvordan man installerer Deceit addon på kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this