Sådan installeres BBC iPlayer Kodi Addon og Access-streams uden for England

hvordan man installerer-BBC-iplayer-on-kodi


Denne artikel diskuterer lette trin til installation af BBC iPlayer Kodi, men indeholder også oplysninger om, hvordan man fjerner blokeringen af ​​BBC iPlayer-addon uden for Storbritannien med en VPN til Kodi.

Kodi VPN er et must at have noget for alle Kodi-brugere, fordi dette er en geo-begrænset Kodi-tilføjelse, og det fungerer ikke, medmindre du bruger en britisk server.

Hvis du er fan af britisk tv, skal BBC iPlayer være en go to streaming service. Den officielle BBC iPlayer-tilføjelse til Kodi giver dig mulighed for at se, populære shows, live events, nyheder, radioudsendelser, sport og meget mere.

BBC iPlayer Kodi Repository (IPlayer WWW)

“IPlayer WWW” er depotet, hvorfra du kan installere BBC IPlayer addon og nyde ubegrænsede britiske shows. Du behøver ikke tilføje dette depot manuelt, da det allerede er tilgængeligt i Kodi.

Desværre fungerer addon kun i England. Der er dog en måde at få adgang til dette addon ved at bruge en Kodi VPN og omgå geografiske begrænsninger – vi vil komme ind på dette emne senere.

Sådan installeres BBC iPlayer Kodi på Kodi Leia og Krypton

Her er trinnene til at installere BBC iPlayer på Kodi Leia version 18 og Krypton 17.6 eller lavere. Bemærk, at nedenstående billeder er taget fra Kodi 17.6 version Krypton.

 1. Efter installation af Kodi version 17.6 eller lavere, skal du starte softwaren i dit system og Vælg addon-option fra hovedmenuen.hvordan man installerer bbc iplayer kodi
 2. Klik ovenstående pakkeformet symbol (Addon Browser).hvordan man installerer bbc iplayer kodi på krypton version 17.6 eller lavere
 3. Klik “Installer fra depot” mulighed.hvordan man installerer bbc iplayer kodi på jarvis version 16 eller nyere
 4. Nu Vælg “Video addons” mulighed.bbc iplayer kodi download
 5. Finde “IPlayer WWW” depot og Vælg det.hvordan man installerer bbc iplayer kodi på firestick
 6. Nu efter at have valgt IPlayer-arkivet Klik det Installere mulighed.Sådan ser du Kodi BBC iPlayer uden for England
 7. Vent nu til meddelelsen “Addon aktiveret”.

Sådan ser du Kodi BBC iPlayer i USA

Sådan installeres BBC iPlayer Kodi på Jarvis version 16 eller højere trin

Trinene til installation af BBC IPlayer på Kodi er ikke meget forskellig fra ovenstående trin. Her er trinnene til at installere BBC IPlayer på Kodi Jarvis eller Higher:

 1. Efter installation af Kodi version 16 eller nyere skal du åbne Kodi og Vælg videoer mulighed.
 2. Klik Add-ons mulighed.
 3. Naviger til Få mere mulighed ved at rulle ned.
 4. Lede efter “IPlayer WWW” depot og derefter Vælg det.
 5. Klik på installere mulighed.
 6. Vent på bekræftelsen gennem anmeldelse “Addon aktiveret”.

BBC IPlayer-tilføjelsen er nu installeret, og du får adgang ved at gå til Videoer>Add-ons>IPlayer WWW fra hovedmenuen.

BBC iPlayer Kodi Download (direkte metode)

På den anden side kan du downloade addon direkte fra Kodis officielle websted. Følg blot disse trin:

 1. Download først zip-filen fra det officielle Kodi-websted.
 2. Åben Kodi-app på dit system, Vælg “Tilføjelse” fra hovedmenuen.
 3. Nu Klik på ovennævnte pakkeformkasse (Addon-browser).
 4. Vælg Installer fra Zip-fil, naviger til det sted, hvor du downloadede ZIP-filen, og installer ”Plugin.video.iPlayerwww-3.0.22.zip”
 5. Vent på meddelelsen “Addon aktiveret”.

Sådan ser du Kodi BBC iPlayer Uden for England

En af måderne at se BBC IPlayer på Kodi i udlandet eller uden for Storbritannien er gennem en Kodi VPN. Med en VPN-server i England kan du ændre din IP-adresse og få adgang til ethvert indhold på BBC iPlayer.

Men husk, at ikke alle VPN’er er i stand til at give adgang til Kodi BBC IPlayer. Det er vigtigt at vælge den rigtige VPN, som blokerer BBC iPlayer uden for England.

Hvis du leder efter VPN for at fjerne blokering af BBC IPlayer uden for England, skal du altid søge efter VPN, der tilbyder en server i England, leverer hurtig ydelse og har en pengene-tilbage-garanti. På denne måde vil du være i stand til at teste VPN, og i tilfælde af, at den ikke fjerner blokering af BBC IPlayer, kan du få dine penge tilbage.

Trin for at fjerne blokering af BBC IPlayer på dit system

 1. Registrer dig for din ønskede VPN-udbyder for Kodi.
 2. Download opsætningen, og installer VPN på dit system.
 3. Log ind på din konto.
 4. Gå til serverindstilling, og opret forbindelse til en britisk server.
 5. Få nu adgang til BBC iPlayer-addon på Kodi og nyd ubegrænset streaming.

Sådan ser du Kodi BBC iPlayer i USA

Bare rolig, hvis du bor i USA og vil se Kodi BBC IPlayer. Proceduren for at se Kodi BBC IPlayer i USA forbliver den samme. Ved at bruge en VPN-tjeneste kan du få adgang til Kodi BBC IPlayer-tilføjelse i USA eller hvor som helst i hele verden. Selv om der er andre metoder til at få adgang til indhold fra BBC iPlayer, men VPN er stadig den bedste løsning til at fjerne blokering af Kodi BBC IPlayer uden for England.

En anden ekstra fordel ved at bruge den officielle addon er, at de britiske live-kanaler og shows direkte trækkes fra BBCs officielle websted. Dette gør strømmen jævn, og du behøver ikke at se problemer med BBC IPlayer Kodi-buffering ofte.

BBC iPlayer Kodi fungerer ikke / fejl / problemer

Kontroller logfejlen

Den mest almindelige fejl, som de fleste af brugerne står overfor, er “Kontroller loggen for mere information”. Dette problem opstår, når du prøver at få adgang til geo-blok indhold som BBC IPlayer uden for England.

Løsning

Den mest effektive løsning til ovennævnte fejl er ved hjælp af VPN. På grund af geo-begrænsning, skal du have britisk IP-placering for at få adgang til addon. En VPN-service giver mulighed for at ændre din placering ved at oprette forbindelse til en britisk server. Indstilling af IP-placering til UK fjerner denne fejl inden for få minutter.

Kunne ikke tilslutte arkivet

Det andet mest almindelige problem mislykkes med at forbinde depotet. Dette problem vedrører de manglende filer i depotet eller forkert installation.

Løsning

Kontroller altid din internetforbindelse for at forhindre denne fejl. Hvis dit internet ikke fungerer korrekt, eller der er forstyrrelser under download, stiger chancerne for manglende filer fra repoen. For at løse dette problem skal du slette det eksisterende lager og gå til en ny installation.

BBC iPlayer Kodi Faqs

Hvordan får jeg BBC iPlayer på min Kodi Box

 1. Installer og download Kodi på dine Kodi-bokse.
 2. Åbn Kodi-applikationen, og følg de lignende trin, der er nævnt ovenfor, hvordan du installerer BBC iPlayer-tilføjelse til Krypton 17.6 eller lavere og Jarvis 16 eller højere.
 3. Nyd nu dine foretrukne britiske live-kanaler og shows på din Kodi Box.

Kan du få BBC iPlayer på Kodi Amazon Firestick

Du kan også få BBC iPlayer-tilføjelse på Amazon Firestick også! Her er trinnene til installation af BBC iPlayer Kodi-tilføjelse:

 1. Download først og installer Kodi på Amazon Firestick.
 2. Åben Amazon Firestick og Vælg “System”.
 3. Find nu ”Indstillinger” indstillinger fra menuen og Vælg det.
 4. Vælg “Udviklermuligheder”.
 5. Aktiver “Apps fra ukendte kilder” og “ABD-fejlfinding”.
 6. Gå nu til startmenuen og skriv ”Kodi” i søgemulighed.
 7. Nu Åben Kodi-applikationen, og følg de lignende trin, der er nævnt ovenfor for, hvordan du installerer BBC IPlayer-tilføjelse til Krypton 17.6 eller lavere og Jarvis 16 eller højere.

Er BBC iPlayer gratis på Kodi

Ja! BBC iPlayer er helt gratis på Kodi, og du kan nyde ubegrænset britiske live-kanaler og shows. Du behøver ikke at betale et månedligt abonnement for at se dit yndlingsprogram eller din film på BBC iPlayer Kodi.

Hvis du imidlertid bor uden for Storbritannien, er VPN et kernekrav for at få adgang til BBC iPlayer-shows og live-kanaler på Kodi på grund af geobegrænsninger.

Konklusion

BBC IPlayer-tilføjelse på Kodi er en af ​​de bedste iptv kodi-tilføjelser for de brugere, der elsker at se britiske live-kanaler og vise. Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe dig, hvordan du installerer BBC IPlayer Kodi. Derudover giver det også svar på alle dine spørgsmål relateret til problemer, mens du bruger BBC iPlayer xbmc.

Hvis du stadig vil vide mere om BBC iPlayer skal du nævne dine kommentarer nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map