Nymeria Build Kodi 17.6 – Sådan installeres på Leia, Krypton og Jarvis

For nylig er forskellige bygninger på Kodi ophørt med at fungere, hvilket får brugerne til febrilsk at søge efter andre alternativer. Hvis du leder efter nogle iøjnefaldende og forsinkelsesfrie bygger på Kodi, så er Nymeria build det bedste valg for dig!

Denne bygning på Kodi er fuld af aktuelt videoindhold og kategorier med enestående interface og tilføjelser. For altid at nyde den glatte oplevelse skal du altid bruge den bedste VPN til Kodi. Desuden giver denne build også mulighed for at installere de bedste tilføjelser på Kodi også!

Det er normalt, at forskellige builds og add-ons holder op med at arbejde og skaber en smertefuld situation for brugerne. Der er ingen løsning på dette problem, da de fleste byggerier bruger piratkopieret indhold, hvilket fører til deres død i hænderne på krænkelse af ophavsret.

Der er dog en god nyhed for Kodi-brugere, da Nymeria build stadig fungerer fint. For at give de bedste retningslinjer, funktioner, information og løsninger testede vi Nymeria bygger på forskellige Kodi-versioner.

Nymeria Build Kodi Repository

Hvis du er en stor fan af builds på Kodi, er Nymeria build det perfekte valg for dig, fordi det er baseret på 240 MB filen. Nymeria build er enkel at bruge, og du vil opdage, at det også er meget let at finde videoindhold på en hurtig måde.

nymeria bygger kodi repository

Det er ikke overraskende for mig, hvis det bliver en af ​​dine foretrukne bygger på Kodi. På grund af dets lette opsætning fungerer det perfekt med enheder til lavere ende uden at gå på kompromis med streamingoplevelse i høj kvalitet. Denne build indeholder også mange forskellige spændende tilføjelser. Du kan finde denne opbygning på http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Bedste Movie Add-ons

Hvis du er en stor fan af komedie, horror, sci-fi og actionfilm, er følgende tilføjelser på Nymeria build Kodi perfekt til dig!

 1. Ved Flix
 2. Jernmand
 3. Atriox
 4. Dødsstrøm

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Bedste tv-tilføjelser

De, der leder efter de bedste tilføjelser til tv-shows på Nymeria Build Kodi, efter tilføjelser vil meget hjælpe dig med at tilfredsstille dine tv-showstrang!

 1. Uranus
 2. Moderkage
 3. E.T.V
 4. BOOM! GOLD

Nymeria Build Bedste tv-tilføjelser

Nymeria Build Bedste sports-tilføjelser

Hold dig opdateret relateret til dine yndlingssport ved at bruge følgende tilføjelser på Nymeria Build Kodi!

 1. SKYNET
 2. RENE SPORTER
 3. ATF Sports
 4. Wrestling OD

Nymeria Build Bedste sports-tilføjelser

Nymeria Build Bedste Live Channel Add-ons

Stor fan af live tv-kanal shows? Bare rolig nu, Nymeria bygger på Kodi giver fantastiske addons og IPTV Kodi addons til dig!

 1. IPTV BONANZA
 2. LUFTBARE IPTV
 3. ATROIX LIVE
 4. SKYNET

Nymeria Build Bedste Live Channel Add-ons

Nymeria Build Bedste børn-tilføjelser

Hvis du stadig elsker at se dine foretrukne tegneserier og animerede serier, vil Nymeria Build on Kodi underholde dig på den bedste måde. Følgende tilføjelser anbefales til børnene.

 1. BOOM! KIDS
 2. POKEMON
 3. animania
 4. M-E-T-V Børn

Nymeria Build Bedste børn-tilføjelser

Sådan installeres Nymeria Build på Kodi Leia version 18 eller højere

Da Kodi Leia version 18 blev lanceret officielt, og siden da har den fungeret temmelig godt, skifter de fleste brugere nu til denne opdaterede version fra Kodi Krypton version 17.6 eller lavere. Følgende er trinnene til at installere Nymeria build på Kodi Leia:

 1. Åbn først Kodi-appen og Vælg “Systemindstillingsikon”.hvordan man installerer nymeria build kodi
 2. Nu Vælg “Systemindstilling” mulighed.hvordan man installerer nymeria build kodi på krypton version 17.6 eller lavere
 3. Gå til Add-ons mulighed og Aktivér de ukendte kilder (bemærk, at advarslen vises, Klik på Ja)hvordan man installerer nymeria build kodi på Jarvis version 16 eller nyere
 4. Gå nu tilbage til hovedmenuen og Vælg “Indstilling” valgmulighed, Gå til “Filhåndtering” mulighed.hvordan man installerer nymeria build kodi på firestick
 5. Vælg “Add-Source” mulighed og type http://miniaturelife67.co.uk/repo og Vælg “Okay”nymeria build kodi download
 6. Skriv nu navnet på kilden ”Ezzerman”.hvordan man tilføjer nymeria build kodi
 7. Gå tilbage til hovedmenuen og Vælg “Tilføjelser” mulighed.nymeria build kodi fejl / fungerer ikke / rettelser / ned
 8. Vælg det Kasseformet (tilføjelsesbrowser) ikon.nymeria build kodi setup
 9. Gå til “Installer fra zip-fil” mulighed og Klik på Ezzerman.nymeria build kodi konfiguration
 10. Gå til hovedmenu, Vælg tilføjelser mulighed og derefter Klik på boksformet ikon > Vælg “Install from Repository” > Vælg “M.E.T.V Repository” > Klik på “Program tilføjelse” > Klik på “Ezzerman Wizard”.nymeria build kodi-indstillinger
 11. Vent nu til meddelelsen “Add-on installeret”.hvordan man installerer nymeria build kodi på leia version 18
 12. Gå til hovedmenuen > Vælg “Add-on” mulighed > Vælg “Program tilføjelser” > Vælg Ezzerman Wizard > Vælg “(Ez Wizard) Builds” > Søg “Nymeria Build (v.15)” > Vælg “(Ez Wizard) Fresh Install” (et vindue vises, for at installere Nymeria, skal du trykke på knappen Fortsæt).nymeria build kodi anmeldelser
 13. Luk nu og åbn Kodi-appen igen for at nyde Nymeria build.

Sådan installeres Nymeria Build på Kodi Krypton version 17.6 eller lavere

Der er ikke meget forskel mellem Krypton og Leia version. Leia-versionens interface ligner meget Krypton-versionen. Derfor er trinnene næsten de samme:

 1. Åbn Kodi Leia-applikationen i dit system.
 2. Klik “System” mulighed.
 3. Klik nu “Tilføjelse” og tænd “Aktiver ukendte kilder” knap.
 4. Nu tilbage til hovedmenuen og Klik på “Indstilling” og Vælg “File Manager”.
 5. Tilføj nu kilde og type http://miniaturelife67.co.uk/repo> navngiv kilden ”Ezzermans”.
 6. Nu fra hovedmenuen Klik på “Addon”>Vælg “Boksformet (tilføjelsesbrowser)”>Vælg “Install from Zip”.
 7. Gå til hovedmenuen>Vælg kasseformet symbol>Klik på Installer fra depot> Klik på “M.E.T.V Repository”>Klik på “Program tilføjelse”>Klik på “Ezzerman Wizard” og vent nu på meddelelsen.
 8. Gå til hovedmenuen>Vælg “Add-on” mulighed> Vælg “Program tilføjelser”>Vælg Ezzerman Wizard>Vælg “(Ez Wizard) Builds”>Søg “Nymeria Build (v.15)”>Vælg “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 9. Luk nu Kodi og Åbn den igen for at nyde Nymeria-bygningen.

Sådan installeres Nymeria Build på Jarvis version 16 eller højere

 1. Åbn først Kodi Jarvis i dit system.
 2. Direkte og Klik på “Filhåndtering” mulighed.
 3. Nu Klik på “Tilføj kilde”.
 4. Klik det “Ingen” for at indtaste kilden.
 5. Skriv eller indsæt “http://miniaturelife67.co.uk/repo”.
 6. Navngiv nu kilden ”Ezzerman” i navnesektionen.
 7. Gå til hovedmenu>Vælg System> Klik på tilføjelser> Vælg “Installer fra zip-fil” mulighed>Vælg Ezzerman Wizard.
 8. Gå til hovedmenu, Vælg System mulighed >Klik på “Tilføjelser”> Vælg “Install from Repository” >Vælg “M.E.T.V Repository”>Klik på “Program tilføjelse”>Klik på “Ezzerman Wizard”.
 9. Gå til hovedmenuen>Vælg “System” mulighed> Vælg “Program tilføjelser”>Vælg Ezzerman Wizard>Vælg “(Ez Wizard) Builds”>Søg “Nymeria Build (v.15)”>Vælg “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 10. Nyd nu Nymeria, der bygger videre på Kodi.

Nymeria Build anmeldelser

Vi gik gennem forskellige platforme for at finde brugeranmeldelser fra Nymeria build Kodi. En af brugerne fik buffermæssige problemer ved streaming, hvilket kan være et stort problem for enhver bygning på Kodi:

@nymeriabuild Jeg har dårlige bufferingsproblemer med denne build. Har du en rettelse til dette? Tak.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7. marts 2018

Selvom mange streamingelskere finder Nymeria build som en af ​​de bedste bygninger på Kodi på grund af dens funktioner og skarpe farverige interface.

Tak skal du have! elsker bygningen, så fortsæt med det store arbejde. Jeg værdsætter det arbejde, du har gjort!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9. marts 2018

Nymeria Build Kodi fungerer ikke / fejl / problemer

Kunne ikke installere afhængighedsfejl

Denne fejl opstår, når du prøver at tilføje eller installere add-ons-lageret, mens du bruger Nymeria Build Kodi. De fleste brugere tror, ​​det skyldes Kodi VPN, eller at builden ophører med at fungere, men dette er ikke tilfældet.

Sådan rettes denne fejl?

Som du ved, bygger Kodi videre efter gang, hvilket også er grunden til, at det ikke lykkedes at installere depotet og viser afhængighedsfejl. Den bedste måde at løse denne fejl er at vente. Hvis denne fejl vises, mens du prøver at tilføje depot på Nymeria Build Kodi, kan du prøve at installere den efter et stykke tid, når opdateringerne er færdige.

Forbindelsesfejl til depot

“Mislykkedes at forbinde depotet” er den mest grundlæggende fejl, mens du prøver at installere forskellige builds. Det sker, når du prøver at tilføje URL’en og navnet på kilden til Install Nymeria build på Kodi.

Sådan rettes denne fejl?

Kontroller først din internetforbindelse for at løse denne fejl. Denne fejl opstår normalt, når din internetforbindelse er afbrudt. Hvis internetforbindelsen fungerer fint, og fejlen stadig ikke er løst, skal du kontrollere kilden URL og kildenavn, som du tilføjer. Hvis URL-adressen og kildenavnet ikke er rigtigt, vises fejl i depotforbindelsen igen og igen.

Afslutter

Vi fandt Nymeria bygge en af ​​de mest spændende builds på grund af dens add-ons og iøjnefaldende interface. Den mest fantastiske funktion ved denne build på Kodi er, at den giver forskellige kategorier for tilføjelser, hvilket gør det lettere for dig at finde add-ons til at se dine yndlingsfilm, TV-shows, live sport, animerede serier og Live TV-kanaler.

Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at finde korrekt guide og information relateret til Nymeria, der bygger på Kodi. Men hvis du stadig har problemer i forbindelse med installationen, kan du spørge os ved at nævne dine spørgsmål nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this