Netflix VPN fungerer ikke – Den ultimative løsning, der fungerer i 2019

Netflix VPN fungerer ikke? Du skal nok gøre noget forkert der, kammerat!

Dette problem opstår, når du prøver at få adgang til Netflix med VPN-tjenester, som ikke engang kender den reelle betydning af privatliv, kryptering og sikkerhed.

Når du stoler på det ikke-tillidelige, får du bide støvet!

Tag en tur gennem denne vejledning for at lære mere om forholdet mellem VPN og Netflix.

Hvorfor har jeg brug for VPN med Netflix?

Netflix har en politik om at tilbyde forskellige indholdsbiblioteker i alle regioner på grund af licensproblemer med licenser og indholdsdistribution. Brugere foretrækker dog at få adgang til det bedste indholdsbibliotek, dvs. US Netflix-bibliotek såvel som det canadiske og australske bibliotek i USA, men de er ikke i stand til at gøre det på grund af den implementerede geo-begrænsning.

For at omgå disse begrænsninger er brugerne tvunget til at bruge en VPN og opfylde deres binge-watch behov gennem en VPN service.

Netflix VPN fungerer ikke – men hvorfor?

I begyndelsen var det nemt at få adgang til Netflix geo-begrænsede biblioteker, da nogen kunne omgå restriktionerne gennem online proxy-websteder og VPN-tjenester. Dette blev en bredt fulgt tendens, og næsten alle gjorde det på verdensplan. Imidlertid forårsagede denne brug af praksis stor skade på Netflix og indholdsdistributørers indtægter, og Netflix blev derfor tvunget til at blokere brugen af ​​VPN-tjenester og Proxy-websteder.

Netflix begyndte at krydse matchen af ​​DNS-serveradressen med brugerens IP-adresse, og uanset hvor de finder en modsigelse mellem de to, anser Netflix det for at være en VPN-server og forbyder dens adgang. Serveradressen er sortlistet, og den server kan ikke længere bruges af nogen til at få adgang til Netflix.

Mange VPN-tjenesteudbydere hævder at give adgang til Netflix-biblioteker, men alle disse krav er lagt til hvile, når Netflix VPN-blokerer sortlister dem. Hvis du mener, at din VPN-tjeneste ikke omgår Netflix-begrænsningen, betyder det, at den server, du bruger, allerede er registreret af Netflix og er forbudt.

Sådan omgås Netflix VPN Forbud og rettelse af Netflix VPN fungerer ikke?

Et ærligt forslag i denne henseende er at bruge en pålidelig VPN-tjeneste, der tilbyder linjekryptering og privatliv. Når det er sagt, skal du sørge for, at den udbyder, du har valgt, har opdaterede servere; Ellers er chancerne for at få adgang til Netflix-biblioteket 50/50.

Få top-VPN-udbydere som ExpressVPN, PureVPN og NordVPN osv. Leverer IP-maskering af god kvalitet, og sørg for, at du ikke bliver fanget af noget system. Disse VPN-udbydere har et stort antal højhastighedsservere at vælge imellem, og det bedste er, at disse udbydere fortsætter med at tilføje flere servere gang på gang.

For at omgå Netflix VPN skal du oprette forbindelse til en VPN-server, før du går ind på Netflix-webstedet og sørg for, at din IP-adresse og din DNS-server har den samme adresse. Når du har gjort dette sikkert, skal du gå ind på Netflix-webstedet og logge ind på din konto. Du vil se alle indholdstitlerne på den specifikke regionserver, du bruger. For eksempel. Hvis du har oprettet forbindelse til en amerikansk VPN-server, kan du få adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek.

I tilfælde af at du har testet VPN-serverens DNS-adresse og din nye IP-adresse, og de begge er en matchende, men du ikke kan få adgang til det regionale bibliotek, skal du nulstille din forbindelse. Sørg for, at din VPN ikke har nogen DNS-lækager, nogle gange viser det sig at være et problem.

En anden ting at løse din VPN-forbindelse til at bruge Netflix er at prøve at oprette forbindelse til en anden server. Nogle gange reagerer servere uansvarligt, hvilket skaber problemer for brugerne ved at omgå Netflix-begrænsninger.

Express VPN fungerer ikke med Netflix

Brugere har tillid til og foretrækker ExpressVPN til at omgå Netflix-bibliotek, fordi det har en bred vifte af servere, der har været meget effektive til at omgå restriktioner. Brugere har dog rapporteret flere problemer for nylig vedrørende ExpressVPN, der ikke arbejder med Netflix.

Årsagerne til disse kan være en af ​​følgende:

  1. IP-adressekonflikt
  2. Problem med DNS-serveradresse
  3. Proxy-serverkonfiguration
  4. Laggende / uansvarlige servere

Dette er ikke noget sædvanligt med ExpressVPN, men disse fejl kan let rettes. Find ud af mere ved at se vores ExpressVPN Netflix-guide. Det har alle detaljer om brug af Netflix med ExpressVPN såvel som alle fejlrettelser.

Mange brugere fortsætter med at sige, at VPN-udbydere opkræver for meget, men som jeg ser det, det privatliv og sikkerhed, de leverer, er det værd.

Alternativ til VPN: Netflix Proxy fungerer ikke

Mange brugere mener, at VPN’er er for dyre, og det er derfor, de vælger proxy Netflix-websteder, og tænker, at disse proxies vil være et godt alternativ for VPN’er, men i virkeligheden er de langt fra at være et alternativ.

Brugere, der prøver at få adgang til Netflix via proxy, kan se denne meddelelse:

Netflix vpn fungerer ikke

Denne fejl vises ikke, når du besøger webstedet med proxy, men den vises, når du prøver at åbne en indholdstitel.

Derfor har jeg altid brugt brugere til ikke at bruge noget proxy-sted, fordi de overhovedet ikke er pålidelige.

Nogle brugere argumenterer også om at bruge gratis VPN’er og mener, at de måske fungerer bedre end proxy-webstederne, men sandheden er, at de er på samme måde sårbare over for at blive opdaget af Netflix VPN-blokkering.

Gratis VPN-tjenester er overhovedet ikke pålidelige på grund af deres ineffektive IP-maskering og kryptering såvel som på grund af deres lavkvalitetsservere. Dette er den vigtigste grund til, at jeg hverken anbefale gratis VPN’er til brugere, der prøver at få adgang til Netflix eller et andet geobegrænset websted.

Privat internetadgang Netflix fungerer ikke

Privat internetadgang er muligvis en populær VPN-udbyder, men desværre forbigår den ikke længere Netflix-geo-begrænsningerne for at give adgang til Netflix-bibliotekerne. PIA plejede at omgå Netflix geo-begrænsninger i de tidligere dage, men lige siden Netflix indså PIAs serveradresser, kom hele verden ned på dem.

PIA gav adgang til Netflix via Silicon Valley-servere, men alle disse severs er nu sortlistede, og de kan ikke bruges mere. Dette har forårsaget stor skade på Private Internet Access ‘omdømme.

Hvis du stadig finder et websted, der fortæller dig, at du kan bruge PIA til Netflix, skal du sørge for at lukke det med det samme. Ikke desto mindre kan du vælge NordVPN til brug af Netflix.

PureVPN-udvidelse til at omgå Netflix VPN-forbud

PureVPN er en anden populær og pålidelig VPN-udbyder, der er blevet meget rost for sin service over hele kloden. PureVPN har nogle fantastiske funktioner og adskillige servere med høj hastighed overalt i verden.

netflix vpn forbud

PureVPN er et øverste valg for at fjerne blokering af Netflix, fordi det har sin egen Chrome browserudvidelse, som gør det muligt for brugere at omgå geo-begrænsningerne og få adgang til Netflix-biblioteker. Dette er en unik funktion i PureVPN, som ikke kan ses i nogen anden VPN-service.

At omgå Netflix VPN-forbud med PureVPN er meget let og kan gøres på kort tid. Download PureVPN-klienten, og log ind på din PureVPN-konto. Installer dens Chrome-udvidelse og få adgang til Netflix. Jeg kan forsikre dig om, at du ikke vil møde noget problem, mens du får adgang til Netflix med PureVPN.

Der er imidlertid en fangst i dette scenarie, at uden PureVPN-kromudvidelsen kan du ikke omgå Netflix VPN-forbud.

Netflix VPN Free

Én ting, som enhver fornuftig borger ved, er, at enhver god ting har en pris, der skal betales, og de bedste ting online er aldrig gratis. Det samme er tilfældet med VPN-tjenester, de bedste kræver abonnementsgebyr, mens de gratis ikke er pålidelige.

Når vi taler om at bruge Netflix med gratis VPN, er den første bekymring, der opstår, om en gratis VPN ville være i stand til at omgå geo-begrænsningen eller ej. Jeg kunne dog finde tre gratis VPN-tjenester, der kan bruges med Netflix:

  1. Smart DNS-proxy
  2. HomebrewVPN
  3. UltraSurf

Disse VPN’er er blevet testet og testet med Netflix og viste sig at fungere godt. Pålideligheden af ​​disse gratis VPN-tjenester er dog ikke garanteret. Sikkerhed og privatliv hos gratis VPN-udbydere er altid tvivlsomme, fordi mange af disse tjenester er involveret i datalogning og informations lækager. Gratis VPN-tjenester er altid en risiko at bruge, og jeg anbefaler aldrig disse tjenester til nogen, men hvis du ikke er villig til at betale for dit privatliv og ønsker at bruge en gratis VPN og tage en risikabel tur, så vær min gæst.

Konklusion

Netflix VPN-forbud har været en rigtig smerte for binge-overvågerne, fordi det var svært for alle at få adgang til de geobegrænsede Netflix-biblioteker. Fravigelse fra det bedste indhold er den sidste ting, som enhver netflix kodi binge watcher gerne vil have over for, og det er derfor, at det er nødvendigt at vælge en pålidelig VPN-udbyder.

Mange newbies forstår ikke denne kendsgerning og falder bytte for de gratis VPN-tjenester, der hævder at omgå Netflix-begrænsninger, men så snart deres forbindelse går ned, begynder de at klage over, at Netflix ikke arbejder med en VPN på mange sociale platforme.

Det er bedre, end undskyld det er, hvad de siger, så brug en pålidelig og betroet VPN-service med Netflix for at redde dig selv fra besværet med at omgå Netflix-begrænsningerne.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this