Netflix nye udgivelser i september 2018: Top liste over film og tv-shows

Sætter du konstant fast i, hvad du skal se på næste? Så bekymre dig ikke mere! Vi ved, hvad der er bedst for dig på Netflix, og vi har samlet alt i detaljer for dig. Gå igennem vores guide grundigt, og du vil ikke spørge dig selv, hvilket show skal jeg se mere, og hvis du står over for et problem, mens du får adgang til Netflix, skal du bruge den bedste vpn til Netflix.

Hvad er Netflix?

Netflix er den regerende konge af online underholdnings- og streamingtjenester over hele kloden. Mangfoldigheden og kvaliteten af ​​indholdet på Netflix har virkelig sat nye standarder, og ingen kan matche det mægtige Netflix. Det er en online streamingtjeneste, der har en række sæsoner med shows fra hele verden. Der er forskellige Netflix-biblioteker for forskellige regioner, som kan fås adgang til med expressvpn netflix eller med nordvpn netflix.

Netflix er revolutionen inden for den digitale underholdningsindustri, der har gjort at se tv til en forældet mulighed. I dag er folk begyndt at vælge streaming af deres foretrukne shows online snarere end at sidde og se det på kabel. Den største kredit ved at bringe folk i retning af online streaming går til Netflix.

En anden stor ting ved Netflix er, at det for hver region har et specifikt bibliotek. Brugere fra forskellige regioner kan kun få adgang til det indhold, der er tilgængeligt i deres region. Dette er faktisk en begrænsning pålagt indhold på grund af indholdsudbyderes ophavsret og indholdshåndteringsregler.

Netflix nye udgivelser august 2018

Sommeren er ved at slutte, da august er begyndt, men karusellen med underholdning er lige begyndt. Netflix har netop annonceret nogle fantastiske tv-shows og filmudgivelser med øjenlig slik for august måned og har efterladt alle Netflix-brugere og streaming fans over hele verden ærefrygt. I alt 38 nye Netflix-orignaler og 9 Netflix-film kommer denne måned.

Her er et glimt af udgivelser for august måned:

SwitchedMagi for mennesker
KokainkystPinky Malinky
Dinotrux Supercharged: Sæson 3Spirit Riding Free: Sæson 6
Jeg er en dræberBliv her
Marscher ordrerUltraviolet
Flavours of Youth: International VersionThe Investigator: A British Crime Story: Season 2
Mr. Sunshine (Streaming hver lørdag)Deadwind
På børnFølg dette
72 farlige dyr: AsienSpørg StoryBots: sæson 2
AfflictedBert Kreischer: Secret Time
Alt om vaskemaskinerGhoul
Demetri Martin: OverthinkerDe uskyldige
InsatiableTrolls: The Beat Goes On !: Sæson 3
La casa de las floresInde i den kriminelle sind
Million pund menuOzark: sæson 2
Ponysitters ClubParadise PD
Voltron: Legendary Defender: Sæson 7Comedy Lineup: Del 2
ZionUltimate Beastmaster: Survival of the Fittest
desillusioneringUndercover Law

Netflix-film

 1. Brij Mohan Amar Rahe
 2. Som far
 3. Perdida
 4. Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
 5. Pakken
 6. Motivet
 7. Til alle drenge, jeg har elsket før
 8. Efterfesten
 9. Termodynamikens love

Hvad Netflix Show skal jeg se ?

Hvad man skal se på Netflix UK ?

 1. Som farHvad Netflix Show skal jeg se i august 2018

Like Father er en komediefilm med Kristen Bell, Kelsey Grammer og Seth Rogen. Filmen drejer sig om den akavede situation, der opstår, når den nygifte brud ved et uheld tager sin far; som hun ikke har mødt i år, på sin bryllupsrejse efter at have været beruset. Familien oplever øjeblikke af glæde og følelser, når far og datter tilbringer nogen tid sammen. Det er en stor følelsesladet og dramafilm at se.

 1. Alt om vaskemaskinerHvad skal man se på Netflix UK?

En historie om en nyligt pensioneret rapper ho tager ansvaret for at blive en familie mand og passe på sine 4 børn, mens hendes kone kapitaliserer hans pension for at forkæle sig med et forretningsforetagende.

 1. Insatiablenetflix nye udgivelser i august 2018

Patty, en teenager, der mobbes af sine kolleger i gymnasiet over hendes vægt, rådfører sig med Bob, en skønhedspageanttræner. Da hendes krop tager en 360-transformation, planlægger hun at hævne sig fra alle de mennesker, der har mobbet hende. Medvirkende i denne film er Debby Ryan, Alyssa Milano og Dallas Roberts. Insatiable er en fantastisk komediefilm at se sammen med din familie.

 1. Ghoultop netflix viser

Ghoul er en historie om forfærdelige afsløringer af et militært skjult tilbageholdelsescenter, hvor terroristerne holdes og forhøres. Idet Nida Rahim, en nyrekrutteret militærforhør, kommer ind i dette fangenskabscenter, finder hun ud af, at hendes tildelte mål ikke er et normalt menneske, men snarere noget andet fra et andet sted. Denne fortælling har mange vendinger og drejning, og seerne får deres kæber faldet efter at have set den fantastiske film.

 1. De uskyldigeNetflix UK

De uskyldige er en magtfuld historie om to teenagere, der er flettet af kærlighed, men deres super-naturlige kræfter, der prøver at opdele dem. Denne thriller- og dramaserie er et must-watch-serie, da du bliver vidne til en følelsesfyldt punch.

 1. Ozark (sæson 2)ozark sæson på netflix UK

En hvidvaskning af penge er gået galt, og en familie mistet, Ozark sæson 2 vil være en spændende sæson at se på. Marty er nødt til at betale en tung gæld på grund af den aftale, der gik galt med en mexicansk Drug Lord. Vidne til familiesammenføringen under barske omstændigheder i denne sæson af Ozark.

Hvad man skal se på Netflix Canada ?

 1. Følg detteHvad skal man se på Netflix Canada?

En kort, men informativ række historier dækket af Buzzfeed Journalister. Det fantastiske ved denne korte serie er, at den kun har hver episode på 15 minutter.

 1. House of Deadly Secretshus med dødbringende hemmeligheder på Netflix Canada

En fortælling om terror om en mor og datter, der lige flyttede ind i et nyt hus for at skære deres liv fra bunden igen, men huset har en fortid og en masse skræmmende hemmeligheder. Se denne rædselsfortælling på Netflix i august.

 1. Outlander sæson treoutlander er showet at se på netflix canada

Outlander er en historie om kærlighed, hjertesorg og tidssår, som ikke let kan heles. Historien drejer sig om Claire, der har to forskellige liv og to forskellige kærlighedshistorier, der løber parallelt med sit hjerte i parallelle tider.

 1. Hvordan man kommer væk med mord – sæson firehvordan man slipper af med mord sæson 4 på netflix canada

En gruppe på 4 jusstudenter sammen med deres professor samles i at grave dybt ned i mordssager, der er dybe og ikke så tørre. Den snoede historie om mord og afsløringer er en at se ud efter.

Hvad man skal se på Netflix Australien?

 1. La Casa De Las FloresHvad skal man se på Netflix Australien?

Hvis du er en komedie-fan, der elsker blomster, er denne spanske tv-serie en godbid for dig. Historien drejer sig om en rig mexicansk familie, der ejer en blomsterbutik, men har for lidt kontrol over deres egen dysfunktionalitet.

 1. Marlon: sæson 2marlonn sæson 2 på netflix australia

Historien drejer sig om det virkelige liv med Marlon Wayans, når han prøver at afbalancere sit liv mellem sine børn, venner og hans eks-kone. Den bedste ting ved Marlon er, at komediestjernen spiller sig selv, og man kan kun forvente den naturlige og originale fornemmelse, som denne tv-serie ville have. Fokus for denne sæson er omkring udsvingene i Marlon-livet, da familien vokser op og tiderne bliver svære.

 1. Gode ​​nyhedergode nyheder på netflix australia

God nyhed er historien om en kabelproducent og hendes mor, der arbejder sammen på det samme kabel-tv, da datter er nyhedsproducenten og hendes mor kommer ind som praktikant.

 1. Paradise PDParadise PD på netflix australia

Paradise PD er en animeret serie for voksne, der premiere på Netflix. Historien cirkler omkring en politiafdeling fra en meget lille by, og det primære fokus er på politiets officerer, når de slentre rundt i byen for at bekæmpe kriminalitet. Denne serie har grafisk indhold og voksen humor, hvorfor vi anbefaler dig at se den alene.

 1. The Ultimate Beastmaster Australia: Survival of the FittestThe Ultimate Beastmaster Australia: Survival of the Fittest

En ekstrem konkurrencebegivenhed, der er vært for mere end 100 konkurrenter fra ni forskellige lande over hele kloden, der omfatter Frankrig, USA, Tyskland, Australien, Sydkorea, Brasilien, Italien og Mexico. Hver episode indeholder et sæt unikke forhindringer, som konkurrenterne skal møde og erobre. En vinder udnævnes i slutningen af ​​hver episode.

Hvilken Netflix-film skal jeg se ?

Nogle fantastiske Blockbuster-film kommer til Netflix i august, og du har ikke råd til at gå glip af dem. Her er et par anbefalinger af film til dig:

Tower HeistHouse Bunny
Bring It On: In It to Win ItStar Trek Beyond
Ouija: Ondskabs oprindelseStolthed & Fordomme
Bliv hårdCharlie St. Cloud
Hvem får hunden?Sully
Eventyr i den offentlige skoleTrettende etage
LivvagtenLakeview terrasse
City of AngelsMidnight Express
Min søsters vogterDen stedfar
Amerikansk skatAngreb på Wall Street
Dirty HarryDen afdøde
GoodFellasHot fuzz

Hvad skal man se på Netflix Quiz

En overraskende ting, som du vil se på mange underholdningsblogger, er den quiz, de er vært for vedrørende Netflix-film og tv-shows. Dette hjælper websteder og marketingfolk med at måle brugerpræferencer og deres smag. Brugere deltager i disse afstemninger, da disse quizzer er baseret på genrer, og de kan vælge de shows, de elsker at se fra disse genrer.

En anden stor ting ved sådanne quizzer er, at de hjælper brugerne med at lære mere om andre tilgængelige shows. At deltage i disse quizzer hjælper binge-seere med at fjerne forvirringen over, hvad Netflix-show skal jeg se på Netflix, eller hvilken tv-serie jeg skal se?

Disse quizzer kan også være baseret på din foretrukne berømthed eller din drømmeferie osv. Bare for at stimulere følelsen af, hvad man skal se på næste, disse quizzer kan gå i nogen grad.

Følgende er de websteder, der er vært for sådanne quizzer og afstemninger:

 1. BuzzFeed
 2. BrainFall
 3. PopBuzz
 4. Sytten
 5. Sporcle

En ting er helt sikkert, at efter at du har deltaget i sådanne quizzer, ikke spørger du dig selv, hvad skal jeg nævne næste, og du ikke gider at kigge på Netflix-forslagskassen heller.

Afsluttende ord

Spørgsmål som Hvilket Netflix-show skal jeg se på Netflix, og hvilke tv-serier jeg skal se er meget almindelige blandt alle Netflix-elskere og Binge-seere over hele kloden. Hvis du er en binge watcher af et ekstremt niveau, kan du tage dette spørgsmål til et nyere niveau som hvad skal jeg binge watch næste gang, og vi beskylder dig ikke for at være sådan.

Netflix er en sådan vanedannende ting, at det bare kommer under din hud for godt, at du ikke kan leve uden det, en, du har prøvet det. Sidste år siger vi, at et stort antal mennesker søger, hvad Netflix skulle vise, skal jeg se 2017, og forespørgslerne var på hver blogside.

Efter at have set et så stort indstrømning, begynder blogsider med gode anbefalinger til folk, der spørger, hvad Netflix viser, skal jeg se 2017?

Samme scenarie er blevet vidne til i år, og brugerne har oversvømmet de sociale medier og spurgt, hvad Netflix viser, skal jeg se 2018? Derfor tænkte vi på at guide dig detaljerede til at fortælle dig, hvad Netflix-show skulle jeg se 2018. Vi hopper efter at have gennemgået vores vejledning; du spørger ikke, hvad Netflix-show skal jeg se på Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this