Kodi på Nvidia Shield TV Ultimate Streaming Player: Nem 4-trins vejledning

Kodi er den bedste streaming video-app, og Nvidia er en banebrydende streaming- og spilplatform kan kombineres sammen for at opleve noget, som andre ikke kan tilbyde. Kodi er noget, der kan installeres på enhver platform for at overgå den moderne streamingoplevelse, og denne erklæring kan ses praktisk, når du installerer Kodi på Nvidia Shield.

Tag en tur gennem denne guide og se, hvordan du kan installere Kodi og nyde at streame dit yndlingsindhold på Nvidia Shield med nogle af de bedste kodi-tilføjelser.

Hvad er Nvidia Shield TV?

Nvidia Shield er en af ​​de mest populære og pålidelige Android-baserede medieafspiller tilgængelig på hylden. Nvidia har været meget anerkendt GPU-producent globalt og er kendt på grund af det. At komme med Nvidia Shield var imidlertid en stor ting, de gjorde, da det bragte en stor konkurrence inden for streamingmediekonsolindustrien. Det faktum, at Nvidia er den største producent af GPU, har hjulpet det med at blive førende inden for videostreaming af høj kvalitet platform. Nvidia Shield tilbyder streaming af 4K-kvalitet og Geforce-spiloplevelse.

Sådan installeres Kodi på Nvidia Shield TV?

Da Nvidia Shield er en Android-platform, kan Google Play Store derfor bruges til let at installere Kodi. Der er dog nogle regioner, hvor Google Play Store ikke er tilgængelig på grund af geobegrænsningerne.

 1. Start din Nvidia-skjold > Gå til Google Play Store
 2. Klik på søgning og skriv Kodi > Fra de viste resultater, Klik på Kodi udviklet af XBMC.
 3. Klik Installere og Kodi vil blive downloadet og installeret på din Nvidia Shield.
 4. Åbn Kodi-applikationen, når den er installeret.

Installer nu de bedste Kodi-tilføjelser for at nyde den bedste streamingoplevelse.

Nvidia Shield Bedste funktioner til Kodi

Nvidia Shield har et par ting over toppen til streaming på Kodi, som:

 1. Nyd HD-streaming og 4K-videostreaming.
 2. Brugervenligt interface med fjernbetjeningsfunktion.
 3. Streaming af hurtig hastighed og avanceret tilgængelighed.

Sådan opdateres Kodi til Kodi Krypton v17.6 på Nvidia Shield TV?

Den eneste måde at opdatere Kodi er ved at geninstallere det ved at downloade den opdaterede version af Kodi på Nvidia-skjoldet. Når Kodi er tilgængelig i Google Play Store, kan du dog opdatere den ved at følge disse trin:

 1. Åbn Play Store på din Nvidia Shieldopsætning kodi på nvidia skjold tv
 2. Gå til mine appsopsæt kodi ved hjælp af play store på nvidia skjold
 3. Klik på KodiNvidia-skjold til kodi
 4. Klik på Opdater (Opdateringsindstillingen er kun tilgængelig, hvis der er en opdatering tilgængelig.)

Sådan installeres Kodi Jarvis v16 på Nvidia Shield TV ?

Opdater din Kodi Jarvis version 16 ved at følge disse trin:

 1. Download APK fil af Kodi Jarvis version 16 på din Nvidia
 2. Åbn downloadet zip-fil og installere Klik på, hvis du bliver bedt om det overskrive eksisterende app.

Sådan installeres Kodi-tilføjelser på Nvidia Shield TV ?

Installationsproceduren for installation af Kodi-add-on på Nvidia Shield vil være den samme som på pc og FireStick. Kodi-attributter og interface forbliver det samme på hver platform, og dens installationsmetode er derfor også den samme.

Bedste Kodi-tilføjelser til Nvidia Shield TV

De bedste Kodi-tilføjelser til Nvidia Shield, der anbefales til dig, er:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. Covenant
 4. Moderkage
 5. Uranus
 6. Neptune Rising
 7. Nemesis
 8. cCloud TV
 9. Planet MMA
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV skifter til Kodi

 • Firestick-alternativ til Nvidia Shield For Kodi

Fire Stick er udviklet af Amazon og er en fantastisk videostreamingsenhed til alle streaming-elskere, der kan lide at bære deres streamingafspillere med sig. Fire Stick er et godt valg til at bruge Kodi, da det giver strømme i HD-kvalitet og et meget brugervenligt interface.

 • Windows-alternativ til Nvidia Shield For Kodi

Faktisk er Windows det øverste valg af brugere til at prøve enhver software, især når det kommer til streaming. Årsag til at være pladsen til tilpasning og tilgængelighed, det tilbyder. Windows er en grundlæggende platform for næsten enhver platform, og i tilfælde af Kodi er det virkelig et godt valg.

 • Ubuntu-operativsystem til Kodi

Ubuntu kan bruges til Kodi og Kodi fungerer godt på det, men installationsprocedurerne for Kodi til Ubuntu er lidt komplekse sammenlignet med andre platforme.

 • Raspberry Pi alternativ til Nvidia Shield For Kodi

Raspberry Pi er faktisk et lille computerkort, der kan transformeres i henhold til spil- og dampbehovet. Det er det, der gør det godt at bruge Kodi på, fordi Kodi kan installeres på det, og det giver en fantastisk streamingoplevelse.

 • Apple TV alternativ til Nvidia Shield For Kodi

Når du hører ordet Apple TV, er den første ting, der måske kommer op i tankerne, bare et andet smart-tv udviklet af Apple. Apple TV er en digital streamingenhed designet og udviklet af Apple. Det er et godt alternativ til Nvidia Shield at vælge Kodi, da streamingfunktionerne fra Apple TV er fantastiske.

 •  iPad som et alternativ til Nvidia Shield på Kodi

Hvis du lever til at streame på en tabletenhed og leder efter en potentiel alternativ streamingplatform af Nvidia Shield, skal du prøve Kodi på iPad. Installationsproceduren for Kodi på iPad er kompleks sammenlignet med andre platforme som Enker og Android. Imidlertid er Kodi på iPad virkelig en fantastisk ting at have, da tilgængeligheden af ​​iPad er stor.

Afsluttende ord

Kodi er en verden af ​​vidundere, og når du kombineres med en spektakulær platform som Nvidia Shield, kan du forestille dig den betagende oplevelse, du kan have. NVIDIA Shield er en god ting udviklet af Nvidia og det har vundet hjerter hos brugere over hele kloden. Prøv Kodi på Nvidia Shield til dine streaming- og spilbehov. Der er ikke mange platforme nu, som kan levere streaming af 4K-kvalitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this