Just Sports Kodi 17.6 – Sådan installeres Just Sports Addon på Krypton, Jarvis & Firestick

Just Sports Kodi-tilføjelse er en helt ny live-sportsstreaming Kodi-tilføjelse tilgængelig i UKodi1-arkivet. Det har en fantastisk interface og giver streaming i HD-kvalitet. Derudover har den en liste over sportskanaler, der er meget populære, dvs. BT Sports, beIN Sports, Sky Sports og ESPN. Bortset fra det giver det højdepunkter for de seneste kampe, som du har gået glip af.

Følg denne vejledning for at se, hvordan du installerer Just Sports addon på dine respektive enheder og nyd streaming af live sportshandling med et enkelt klik. Glem heller ikke at tjekke vores opdaterede kodi-addons-guide.

Just Sports Kodi Repository

Just Sports addon er tilgængeligt i UKodi1-arkivet. UKodi1-lageret er også blevet meget rost på grund af de mange Kodi-bygninger, som det har i sit bibliotek.

Sådan installeres Just Sports Kodi Addon på Krypton version 17.6 og nyere

Hvis du bruger Kodi Krypton version 17.6 eller en anden Krypton-version, der er lavere end denne, skal du følge disse trin for at installere Just sports addon:

 1. Åben Kodi > Klik på Gear (Indstillinger) Ikon > Fra denne menu skal du klikke på Fil Manager > Et nyt vindue åbnes, dobbeltklik på Tilføje Kilde mulighed fra venstre kolonne.hvordan man installerer bare sports addon på kodi
 2. En dialogboks vises, hvor det står <Ingen> og skriv dette URL http://ukodi1.com/Repo/ og klik derefter på Okay > Navngiv nu denne URL som UKODI1 og klik Okay > Dobbeltkontrol af URL og navn og klik derefter på Okay for at lukke dialogboksen.hvordan man installerer bare sport på kodi krypton version 17.6 eller lavere
 3. Vende tilbage til Kodi Startskærmen > Klik på Add-ons fra menuen til venstre kolonne. hvordan man installerer bare sport på kodi jarvis version 16 eller nyere
 4. Klik på Boksikon fra øverste venstre hjørne > Klik på Installer fra zip-fil mulighed fra listen.hvordan man installerer bare sport på kodi firestick
 5. Rul nu og vælg UKODI1 fra de tilgængelige indstillinger > Klik på repository.ukodi1-0.0.5.zip > Vent på meddelelsen.bare sportslager
 6. Når meddelelsen vises, skal du vælge Installer fra depot mulighed > Åben UKodi1bare sports ikke arbejdsfejl problemer
 7. Gå til Video-tilføjelser folder > Vælg Bare sport fra listen > Klik Installere.bare sports fifa verdensmesterskab

Sådan installeres Just sports Kodi Addon på Jarvis version 16 og ovenfor

Følg disse trin for at installere Just Sports addon på Kodi Jarvis version 16:

 1. Åben Kodi Jarvis version 16.
 2. Klik på System > Åben Filhåndtering.
 3. Dobbeltklik på Tilføj kilde > Klik nu på ‘Ingen’ og indtast dette URL, Som det er http://ukodi1.com/Repo/ > Klik Færdig.
 4. Navngiv denne URL som UKODI1 > Klik Færdig > Klik Okay for at lukke dialogboksen.
 5. Gå tilbage til Kodi Home > Klik på System > Klik på Add-ons fanen.
 6. Klik Installer fra zip-fil > Klik på UKODI1 > Vælg repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Klik Installer fra depot > Gå til UKodi1.
 8. Åben Video-tilføjelser.
 9. Vælg Bare sport > Klik Installere > Vent på, at tilføjelsen bliver installeret, en meddelelse vises.

Sådan installeres Just Sports Kodi Addon på Fire Stick

 1. Åben Kodi på Fire Stick. Hvis du ikke har installeret Kodi på Fire Stick, skal du først installere det.
 2. Gå til Udvikler muligheder > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.

Følg nu den nøjagtige procedure, der er illustreret ovenfor for installationen af ​​Kodi Krypton version 17.6. Det anbefales stærkt at bruge en vpn til firestick med Just Sports Kodi addon. Da dette tilføjelse leverer livestreams gratis, hvilket kan resultere i ophavsretlige meddelelser.

Just Sports Kodi Download

 1. Hent UKodi1 Zip-fil på din enhed
 2. Klik på Add-ons > Klik på Boksikon > Klik Installer fra zip-fil > Gennemse systemet og åbn den downloadede zip-fil i.e. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Vent på meddelelsen.
 3. Klik på Installer fra depot > Åben UKodi1 > Gå til Video-tilføjelser > Vælg Bare sport > Klik Installere.

Just Sports Kodi Addon Anmeldelser

Just Sports addon på kodi er blevet meget rost af brugerne på forskellige sociale medier platforme. Vi kunne ikke finde nogen negative kommentarer fremsat af nogen bruger. Her er nogle bevis for brugere, der deler deres oplevelse:

bare sportsanmeldelser

Denne fyr roste ikke bare tilføjelsen, men sammenlignede og vurderede det over en af ​​de mest populære sports-Kodi-tilføjelser; Sports djævel.

bare sports reddit anmeldelser

Imidlertid delte denne bruger sin oplevelse af at bruge Just sports addon på en Fire Stick, og han ser ud til at være anfægtet med oplevelsen. Det er en dejlig ting at vide.

Bare Sports Kodi-alternativer

Der er mange sportsudvidelser til Kodi, og nogle af dem kan konkurrere med Just Sports. Disse spændende sportsudvidelser kan levere live kampe samt højdepunkter i sportsbegivenheder.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Fodbold i dag Sports Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Bare Sports Kodi fungerer ikke / fejl / problemer

Kunne ikke oprette forbindelse til depot

Dette er en meget grundlæggende fejl, der ikke har noget at gøre med depotet. Det opstår, hvis kildeadressen ikke er indtastet korrekt, eller hvis der er et problem med internettet.

Rette op

Kontroller kildens URL igen, og sørg for, at du har indtastet den korrekt. For det andet skal du sikre dig, at du har placeret en fremadskåret skråstreg (“/”) i slutningen uden plads efter det. Prøv at gøre dette, og fejlen opstår ikke igen.

Afsluttende ord

Just Sports addon er en fantastisk tilføjelse til Kodi-samfundet, da det har et stort potentiale på grund af dets ydeevne og pålidelighed. Det er en stor ting at tillade brugere ikke bare at streame spilene live, men også se højdepunkterne i spillet. Sådanne ting, der giver brugerne bekvemmelighed, er, hvad de foretrækker at have i enhver tilføjelse.

Just Sports Kodi-tilføjelsen har modtaget nogle positive feedback fra brugerne, og du vil ikke finde nogen, der kritiserer dette tilføjelse. Derfor anbefaler vi dig at prøve denne Kodi-tilføjelse til dine streamingbehov, men på samme tid anbefaler vi dig at bruge en pålidelig VPN-service, så du kan beskytte din inline frihed.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this