ExpressVPN Netflix | Få adgang til amerikansk Netflix med ExpressVPN-app

Forsøger du at få adgang til det bedste indhold på Netflix og ikke være i stand til det? Prøv at kombinere den bedste VPN-service med den bedste streamingtjeneste. Det er rigtigt, prøv ExpressVPN Netflix-kombination og få adgang til komplette Netflix US eller ethvert lands bibliotek i dit land.

Tag en tur gennem vores guide og se, hvordan du kan nyde streaming med ExpressVPN eller komplette Netflix VPN-indstillinger.

Netflix Geo Restriction Libraries

Netflix er ikke populær bare på grund af dens indholdskvalitet, men det leverer også forskellige indhold.

Amerikanske Netflix har det største bibliotek for film og tv-shows med 4.593 film og 1.157 tv-shows og tælling.

På trods af at der er indhold fra hele verden, er amerikanske Netflix-bibliotek geo-begrænset og kan kun fås fuld adgang i USA, og du kan finde ud af, hvilket show du skal se på netflix.

Hvert land, hvor Netflix opererer, har forskellige biblioteker på grund af copyright-problemer. Regioner som større asiatiske lande og andre europæiske lande får kun 5% -25% adgang til det komplette bibliotek. Hovedårsagen bag denne geobegrænsning er forskellen i ophavsretlige politikker og forskrifter, der varierer fra region til region. Tidligere private internetadgang Netflix-servere forbipasserede let denne begrænsning. Men tingene har ændret sig, og ExpressVPN klarer sig ganske godt at være den bedste Netflix VPN.

Expressvpn Netflix-arbejdsservere

Mange VPN-tjenester hævder at omgå begrænsninger af Netflix, men disse påstande er ikke altid rigtige, og mange gange viser det sig at være fejlagtigt. Brugere, der er nye i streamingverdenen, er fanget i sådanne vildledende påstande og ender med at købe VPN-tjenester, der ikke er i stand nok til at omgå Netflix-bibliotekets begrænsninger.

For at bekræfte adgangsfunktionen til ExpressVPN-servere kontaktede vi deres livssupport, og de sikrede os, at deres servere fungerer.

Expressvpn netflix-servere

nordvpn netflixSer frem til at streame Netflix? ExpressVPN blokerer Netflix geo-restriktion. For at få adgang til Netflix US, UK eller et andet lands bibliotek. Vi anbefaler, at du bruger en VPN og ændrer din placering til det ønskede land for at streame alt tilgængeligt på Netflix.expressvpn cta

Bypasser ExpressVPN Netflix Geo-begrænsning? Rigtig testning

Vi besluttede at teste påstander fra ExpressVPN om, at deres servere kunne få adgang til Netflix geo-begrænsninger og give adgang til Netflix US-bibliotek. Derfor vi købte en ExpressVPN pakkeplan, forbundet til en amerikansk server og adgang til Netflix.com, og vi var i stand til at få adgang til det amerikanske bibliotek af Netflix. ExpressVPN er en yderst pålidelig udbyder til streaming, og du kan måle det ud fra det faktum, at selv Kodi-brugere kalder det en af ​​de bedste Kodi VPN.

Hvis du vil have adgang til Thor Ragnarok eller en af ​​dine yndlingsfilm fra USA-biblioteket uden for USA, vil du modtage følgende besked.

Bypasser ExpressVPN Netflix Geo-begrænsning? Rigtig testning

Dette billede, der er vist nedenfor, betyder den populære film “Thor Ragnarok”, som kun er tilgængelig i USA, og som ikke er blokeret fra en anden region gennem en top VPN.

Expressvpn Netflix fejl / problemer

ExpressVPN Netflix fejl

Der er visse fejl, som du måske står overfor, mens du prøver at få adgang til Netflix med ExpressVPN. Her er en liste over ExpressVPN Netflix fejl:

1. IP-adressekonflikt

Chancerne er store, at du muligvis står over for denne fejl, på trods af at du er tilsluttet en VPN-server. Nogle gange ændres din IP ikke, når du har oprettet forbindelse til serveren. En almindelig fejl opstår med næsten alle VPN-tjenester på grund af nogle fejl og tekniske fejl. I sådanne tilfælde, når din IP ikke er maskeret eller ændret, og du prøver at få adgang til Netflix, får du ikke adgangen.

2. DNS-problem

Nogle gange henter det websted, du prøver på, adgang til din DNS fra din internetudbyder, da det er tilbage i cachen på din enhed og dermed skaber et besvær for dig. Netflix firewall og servere er meget smarte, og de registrerer dine DNS- og IP-løkker meget let. Derfor kan sådanne fejl ikke lade dig omgå Netflix-begrænsningerne.

3. Forkert proxy-konfiguration

Din browser-proxy-konfiguration er muligvis ikke opdateret, eller den er muligvis forkert konfigureret, hvilket forårsager problemer. Hvis din proxy ikke er konfigureret korrekt, har du ikke adgang til Netflix US-biblioteket.

4. ExpressVPN-servere fungerer ikke / reagerer ikke

Et almindeligt problem med alle VPN-tjenester er uansvarlighed, hvis de servere der kan ske når som helst. Det faktum, at Netflix begyndte at blokere VPN’er og proxies, skabte et stort problem for mange VPN-tjenester. Kun få VPN-tjenester har været i stand til at omgå begrænsningerne, og under sådanne omstændigheder, når servere ikke fungerer, skal brugeren lide.

ExpressVPN Netflix fungerer ikke

1. IP-adressekonflikt

Det er en almindelig fejl og kan let rettes. Genstart bare din ExpressVPN-app og prøv at oprette forbindelse igen til din ønskede VPN. Kontroller derefter, din IP ændres.

2. DNS-problem

Hvis du bruger Windows, kan du løse denne fejl ved at følge følgende trin:

 1. Gå til din pc’s Start-menu > Klik på Alle programmer > Klik på Tilbehør.
 2. Vælg Kør-funktionen herfra, eller hvis du bruger usinf-vindue 8 eller 10, skal du blot trykke på tasterne “Windows Key + R ” for at åbne Run-funktionen.
 3. Skriv nu “cmd”I kommandofeltet i dialogboksen.
 4. Når kommandoprompten åbnes, skal du skrive “ipconfig / flushdns” og trykke på Enter.

Din DNS vil nu skylles, og du kan få adgang til Netflix US-biblioteket.

3. Forkert proxy-konfiguration

Konfiguration af proxy- og forbindelsesindstillinger i browseren er en smule vanskelige og komplekse. Derfor har hver browser en komplet fejlfindingsprocedure for sådanne tilfælde i deres hjælpeguide. Hvis du står over for et sådant problem, skal du klikke på din respektive browser for løsningen:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. ExpressVPN-servere fungerer ikke / reagerer ikke

Hvis du står over for et sådant problem, hvor forbindelsen til en server mislykkes, skal du kontakte ExpressVPN live support med det samme. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve manuelt at oprette forbindelse til DNS-skinnen igen. Vi har leveret linket til ExpressVPN DNS-serverkonfiguration nedenfor, klik på det for at udforske mere:

 1. DNS-serverkonfiguration til Windows
 2. DNS-serverkonfiguration til Mac
 3. DNS-serverkonfiguration til Linux

Netflix ExpressVPN Reddit anmeldelser

Binge-overvåkere over hele verden har brugt ExpressVPN til streaming på Netflix, og det ser ud til, at de har det sjovt. Årsagen til at vi har brugt ordet “synes” er på grund af brugeranmeldelser, der er tilgængelige på Reddit. Se her:

Kommentar fra diskussion BlindSins’s kommentar fra diskussion "hvad er ExpressVpn amerikanske servere, der stadig fungerer med Netflix ?".

Denne tråd var et spørgsmål om de fungerende servere, og brugeren har svaret detaljeret og komplimenteret ExpressVPN-support.

Kommentar fra diskussion .

Her er en anden tråd, den person, der startede denne tråd, ser ud til at være meget romantisk, og det føles som om han har taget udtrykket “Netflix og chill” til et helt nyt niveau. Under alle omstændigheder blev det spørgsmål, han stillede, besvaret meget præcist, og personen har rost ExpressVPN for Netflix.

Expressvpn Netflix blokeret i 2018

Netflix opdagede et stort antal brugere, der fik adgang til det amerikanske bibliotek gennem VPN-tjenester og proxyservere. Dette rejste åbenlyst en stor bekymring for Netflix, og derfor begyndte de at planlægge at blokere disse VPN- og proxy-tjenester.

Netflix har implementeret et unikt VPN-detekteringssystem, der blokerer for trafikken, der kommer gennem VPN-servere.

Dette er grunden til, at mange brugere, der forsøger at få adgang til Netflix med VP-tjenester, mislykkes.

I begyndelsen mislykkedes mange førende VPN-tjenester, herunder ExpressVPN, at få adgang til Netflix US, men det bedste ved ExpressVPN er, at det fandt en vej rundt for at få adgang til Netflix, og nu er dens servere i USA i stand til at omgå de implementerede restriktioner meget let.

Imidlertid ville denne kat og mus jage fortsætte n og Netflix kan muligvis igen prøve at bringe ExpressVPN ned, men det er endnu ikke at se. I tilfælde af at det muligvis bliver brugere muligvis nødt til at vente i nogen tid, indtil VPN-serverne begynder at arbejde igen, eller de skal vælge enhver anden VPN-tjeneste, der muligvis giver dem adgang til Netflix.

Sådan køber du ExpressVPN til Netflix fra hvor som helst

At købe ExpressVPN til Netflix er en meget nem procedure, og du kan købe ExpressVPN fra alle regioner i verden ved blot at følge disse trin:

 1. Gå til ExpressVPN-webstedet, og klik på “Hent ExpressVPN” -fanen.
 2. En ny side åbnes med alle pakkeplanerne.
 3. Vælg din ønskede pakkeplan.
 4. Angiv din e-mail-adresse til registrering.
 5. Vælg din betalingsmåde.
 6. Indtast dine detaljer, oplysninger, og klik på “Tilmeld dig nu”.
 7. Når du har klikket på “Tilmeld dig nu”, vil du modtage en e-mail, der indeholder dine loginoplysninger.
 8. Download nu ExpressVPN-applikationen, og installer den på din enhed. Konfigurer applikationen og log ind på appen med de angivne legitimationsoplysninger.
 9. Vælg en foretrukken amerikansk server til forbindelse og åbn netflix.com.

Der har du det, let!

Arbejder ExpressVPN med Netflix?

Ja, ExpressVPN samarbejder med Netflix og andre brugere, og tjenesteudbyderen har også bekræftet det. Vi har også testet det for at sikre, at kravene fra tjenesteudbyderen er rigtige.

Afsluttende ord

Netflix er den førende streamingtjeneste globalt inden for underholdningsindustrien, og på lignende måde er ExpressVPN den førende VPN-tjenesteudbyder. At kombinere disse to tjenester til binge-overvågning er helt sikkert en ting af skønhed, da det giver dig adgang til det komplette Netflix-bibliotek, som du ikke kan have, hvis du er fra en anden region end USA. Vi har givet dig en fuldstændig indsigt i ExpressVPN Netflix-kombinationen, og vi håber, at du ikke har problemer nu. Bliv streaming og hold dig sikker!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this