En sneak Peek i livet til en tredjepart Kodi Developer

Der er altid to sider af et billede; det grimme og smukke og to sider af en historie; sandheden og løgnen. Hver side har en vis værdi for det, som ikke kan overses på noget tidspunkt.


Der er altid nogle trends der kommer ind og skaber en hype, og så kommer en tid, hvor de bider støvet. Den mest populære diskussion blandt streamere og binge watchers lige nu er Kodi og dens tredjeparts add-ons.

Hvis vi undersøger dette, har det også to sider; siden af ​​add-on-brugere og den anden af ​​Kodi-add-on-udviklere.

Kodi-udvikler

Brugernes perspektiv kan let måles af de anmeldelser, de har indsendt på forskellige platforme som Reddit, Quora, Twitter, Facebook osv. Ingen kender imidlertid udviklerens side af historien. Hvordan de har det med deres egne tilføjelser, om myndighedernes tilbageslag og mange andre aspekter.

Så vi besluttede at opdage udviklernes side af historien. I den forbindelse anmodede vi om en af ​​de mest populære tredjeparts Kodi-add-on-udviklere Nick, der er kendt som MullaFabz blandt Kodi-samfundet. MullaFabz har udviklet den fantastiske Rising Tides Kodi-tilføjelse; populær til sportsstrømme.

Rejsen

Hver udvikler har en rejse, en lang vej, han har dækket. At kende hindringerne, som en udvikler står overfor, er vigtigt for at få et klart billede af, hvordan det er at være i deres sko. En udvikler skal opretholde standarderne for de stadigt skiftende markedstendenser, da miljøet i denne branche er meget dynamisk.

Derudover skal en udvikler holde brugerens præference og behov i tankerne, mens han udvikler en tilføjelse. Frem for alt skal udvikleren altid være klar til at forfalske ethvert problem, der opstår, hvad enten det er lovligt eller teknisk.

Vi begyndte på denne samtale ved at spørge ham om hans rejse som en Kodi-udvikler indtil nu, og han havde et meget enkelt og beskedent svar på det, hvor han sagde, at han har været ligesom alle, overlevet og lært dag for dag. Han tilføjede også, at han udvikler sig selv til det bedre, dette kan være en indikation af, at der er noget bedre i rørledningen.

Ifølge Mullafabz skal de tre ting, enhver, der starter i denne branche, have “enormt temperament, tålmodighed og åbenhed til forandring”. Det er indlysende, at det at være en tredjeparts add-on dev. er ikke så sjovt, fordi du udvikler fantastiske ting og ikke får noget til gengæld, snarere bliver spærret af myndigheder. Derfor er temperament og tålmodighed et perfekt korreleret svar med hensyn til industriens art.

Rutinen

forenet for kodi

Vi spurgte ham om hans rutine, og hvad gør han normalt i løbet af ugen, og han fortalte os, at han bruger sin tid på at opdatere sit lager, sine tilføjelser og interagere med sine tilhængere. Han tilføjede også som svar på spørgsmålet, at det, der holder ham gående gennem de svære tider, er den positive feedback og påskønnelse, som han får for den indsats, som han og andre udviklere af branchen har foretaget.

Tilbageslag

I de sidste par måneder har tredjeparts bedste Kodi-tilføjelser og deres udviklere været under myndighedernes nedlukningsradar. Hver dag smækkes et depot eller tilføjelse ned, og denne tilbageslag efter autoritet er blevet en smerte for brugerne, da de skal installere et nyt depot eller tilføjelse gang på gang.

Du kan ikke beskylde myndighederne for dette, fordi disse tilføjelser ikke overholder reglerne for digitalt indhold. Men på den anden side ville en vis kompensation til gengæld for udviklernes hårde arbejde være noget, der åbent hilses velkommen af ​​samfundet.

Mens vi drøftede de aktuelle scenarier for branchen og dens fremtid, spurgte vi ham, hvordan han føler sig med myndighedens tilbageslag. Til dette svarede han med uhyggelighed, at denne tilbageslag er ufortjent. Udviklerne lægger en stor indsats i det uden at forvente noget til gengæld.

Mens han syntes meget optimistisk med hensyn til fremtiden for tredjeparts Kodi-tilføjelser og sagde,

”Selv med al tilbageslag vil de stadig være der, uanset hvad der sker”.

Han virkede dog noget usikker på Kodis selv fremtid og sagde, at dens fremtid stadig er ukendt, men at den ikke ville udslette så let.

På den lettere note

Vi har alle læst tusind anmeldelser og anbefalinger på forskellige platforme. Vi har alle set folk rose nogle tilføjelser og opbevaringssteder, men at have en udviklers synspunkt er værd at tage. Så vi spurgte MullaFabz om hans foretrukne tredjeparts Kodi-tilføjelse og depot, som han svarede, at der ikke er nogen særlig tilføjelse, som han kunne fortælle, men den repo, han kan lide, er TVADDONSAG Repo.

Ingen overraskelse, TVADDONSAG plejede uden tvivl at være det største tredjepartslager. Det havde de bedste tilføjelser til alt, hvad enten det drejer sig om sport, film, tv-shows eller IPTV, men dens nedlukning skabte et stort vakuum i branchen, som mange andre lagre forsøgte at udfylde.

Men TVADDONSAG genopstod for et par måneder tilbage, med den samme ildkraft, som den havde, og med den samme kvalitet, som den altid tilbød. Han fik overdraget Nick, at hans valg er stort, og hvorfor ville det ikke være fantastisk, når alt kommer til alt, han er en udvikler! Han ved mange ting bedre end brugerne.

Besked til brugerne

I slutningen spurgte vi ham, om han havde nogen besked til brugerne af Kodi, og han sagde,

”Tab ikke troen på Kodi. Det køres og understøttes af samfundet ”.

Han tilføjede også, at brugerne alle burde forene og levere det fortjeneste. Da brugerne og myndighederne ikke ved, hvor meget der er lagt i at udvikle en tilføjelse.

Afsluttende ord

Denne samtale har virkelig givet en god indsigt i udviklernes liv. Derfor har vi besluttet at bringe flere indsigter som disse til brugerne, så de kan værdsætte, hvad en udvikler gør for dem. Vi vil gennemføre flere interviews i fremtiden og bringe det til brugerne for at hjælpe samfundet.

Det eneste formål med det hele er at samle både udviklere og brugere og fuldføre billedet. Vi planlægger at komme med en platform til at styrke Kodi-samfundet. Så brugerne kan værdsætte og støtte tredjepartsudvidelsesudviklere, fordi det er det, de har brug for. De er Kodis livline, og uden dem ville der ikke være nogen fest!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map