Eksodus fungerer ikke – med opdaterede rettelser (2020)

Exodus Kodi-tilføjelse var en af ​​de mest populære Kodi-tilføjelser på grund af dens streaming-links i HD-kvalitet og det nyeste indhold. Denne tilføjelse har styret Kodi-samfundet i lang tid, indtil dens udvikler annoncerede, at det ikke ville blive opdateret mere.

Nå, det var mere end et år siden, og lige siden det ophørte med at opdatere, begyndte brugerne at blive skør over det.

Mange Exodus Kodi gafler begyndte at dukke op og havde lignende interface og funktionaliteter. Ingen af ​​disse replikerede Kodi-tilføjelser har imidlertid været i stand til at erstatte eller konkurrere med Exodus Kodi-addon.

Exodus Kodi addon blev erstattet af Covenant Kodi addon, som siges at være udviklet af det samme team, og det havde de samme funktioner, da det også var en gaffel. Ikke desto mindre måtte denne fantastiske Kodi-addon sammen med dens udvikler bide støvet på grund af lovlig meddelelse fra MPA.

Eksklusive KodiVPN.co Særlige tilbud 2020
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91Per måned

Grib denne aftale

surfshark

11,95 USD US $ 1,99Per måned

Grib denne aftale (3 måneder gratis)

Ivacy

 US $ 9,95 US $ 2,75 per måned

Grib denne aftale

Genfødsel af Exodus Kodi Addon

Halleluja! Exodus Kodi Addon er begyndt at arbejde igen, og dette var ikke forventet overhovedet. Kodi Exodus optrådte med et opdateret bibliotek, og det fungerer ganske godt. Strømmene er af høj kvalitet, og der er også 4k-strømme til nogle indholdstitler.

Denne genudvikling af Exodus Kodi-tilføjelsen er uforudset, da ingen i samfundet forudsagde det. Eksodus gafler har vist sig næsten hver uge og lukket ned i samme tempo.

Derfor troede alle, at Exodus Kodi-tilføjelsen og dens forgænger Covenant Kodi-tilføjelse er gået for godt.

Ikke mere!

Nu, hvor Exodus Kodi er tilbage i spillet, kan du downloade og installere den via den samme metode, som du bruger til at installere den tidligere. Se min “Sådan installeres Exodus Kodi” -guiden, der har flere muligheder forklaret til installation af Exodus addon.

Fejl og rettelser

Nu, hvor Exodus Kodi-tilføjelsen er opdateret, og den kører perfekt, skal du ikke høre om dette Kodi-addon ikke fungerer.

Da det imidlertid er en tredjepart Kodi-tilføjelse, kan du muligvis stå over for nogle fejl og blokader, men hvis du følger ovennævnte guide, har det Exodus Kodi-fejl og rettelser diskuteret.

Det skal hjælpe dig med at holde din Exodus Kodi kørende og slippe af med alle disse Exodus Kodi, der ikke streamer problemer.

Ikke desto mindre er der et par ting, du skal overveje at gøre, hvis du står over for problemer:

1. Opdater din tilføjelse

Hvis du står over for problemer med add-on-streaming eller ikke kan finde nogen nyeste strømme, skal du blot opdatere din add-on ved at følge disse trin:

 1. Start Kodi på din enhed
  Opdater Exodus Kodi
 2. Gå til Tilføjelsemenuen
  Exodus Kodi Addon fungerer ikke
 3. Klik på fanen Video-tilføjelser
  Opdater Exodus Kodi
 4. Rul ned på listen, og højreklik på Exodus > Klik på Information > Et nyt vindue åbnes
  Oplysninger om Exodus Kodi
 5. Klik på Opdater, og vælg kildelageret > Vent på meddelelsen
  Eksodus på Kodi-opdatering

2. Brug en VPN

Da Exodus Kodi er et tilføjelse til streaming af film og tv-udsendelser, henter bryggeskrapere links gennem forskellige udbydere over nettet. Mange af udbyderne har geobegrænsede strømme, som kun er tilgængelige fra specifikke regioner.

Kodi-brugere kan ikke bruge disse streams, hvis de ikke er i disse regioner. Derfor kræves en VPN for at omgå geo-begrænsningerne og få adgang til adskillige strømme af høj kvalitet.

Du kan vælge den bedste VPN til Kodi og installere den for at forbedre din streamingoplevelse ved også at bevare dit privatliv. Det bedste ved Kodi er, at du kan have en VPN-forbindelse integreret via VPN-tilføjelser og VPN-manager.

3. Ryd tilføjelsecache

Hvis tilføjelsen aftager eller ikke kører strømme på trods af at det vises i biblioteket, skal du følge disse trin:

 1. Åbn Kodi > Klik på fanen Tilføjelser
 2. Gå til Video-tilføjelser > Vælg Eksodus > Klik på Værktøjer
 3. Klik nu på indstillingen Ryd udbydere > Klik på Ja
 4. Klik nu på Ryd cacheindstilling > Klik på Ja

Der har du din cache ryddet, genstart Kodi, og den skal fungere glat.

Konklusion

Jeg tror, ​​at denne vejledning ville være nyttig for jer mennesker, da mange af Kodi-brugerne stadig ikke er klar over, at Exodus Kodi-tilføjelsen er vendt tilbage. Linket til installationsguiden findes allerede ovenfor, så du behøver ikke at bekymre dig, hvordan du installerer Exodus på Kodi.

Du finder blogs online, der foreslår, at du opdaterer dit grafikkort og andre perifere enheder, men stol på mig, det er ikke nyttigt. Disse ting har intet at gøre med tilføjelsen, så falder ikke for dem.

Sørg for, at du prøver denne Kodi-tilføjelse, hvis du ikke har brugt det før. Du vil helt sikkert elske denne tilføjelse, fordi der naturligvis er en grund til, at denne tilføjelse er blevet respekteret og populær.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this