Den bedste VPN til Torrenting / Torrents og P2P fildeling

Torrenter er en himmel for alle freebies på udkig efter nyeste film, tv-shows, musik, software og mange andre ting. Der er mange torrent-websteder tilgængelige online, der giver indhold af høj kvalitet til brugerne. Disse torrent-websteder leverer indhold ved at gribe links fra andre hosting-websteder og udbydere uden deres samtykke. På trods af at det er en fantastisk mulighed for at se alle de nyeste film og tv-shows, udsættes torrenting for piratkopiering. kræver derfor den bedste VPN-service til torrenting. Med VPN på plads bliver din aktivitet krypteret og anonym for internetudbyderen.


Bevægelsen mod online piratkopiering og databeskyttelse er begyndt at vinde styrke dag for dag, og myndighederne er på en vild jagt af alle spillerne i dette beskidte spil. Og hvorfor ønsker du at gå glip af privatlivets fred, når du kan få VPN-rabatter og -kuponer for at spare dig for ekstra penge.

Hvorfor har jeg brug for den bedste VPN til Torrenting?

Det er vigtigt at beskytte din browsing og trafik fra din internetudbyders øjne, hvis du bruger torrenter, online streaming-websteder eller får adgang til din bankkonto eller online-transaktioner. Online-frihed kommer til en pris, og en ting, som de fleste af dem, der bruger internettet ikke forstår, er, at det at have virtuel sikkerhed er en vigtig ting at have.

Torrenting er sjovt, indtil du fanger myndighedernes blik eller bliver offer for krænkelse af privatlivets fred. Torrent-websteder får rigelig mængde trafik hver dag, og mange hackere og myndigheder er altid på jagt efter sårbare brugere.

Myndighederne er begyndt at ansætte tredjemands ophavsretligt beskyttelsesbureauer og online piratkopieringsadvokater til at overvåge, identificere og retsforfølge brugere, der er involveret i det ulovlige spil.

Disse agenturer trækker dig ikke direkte til retten, hvis du bliver fanget, men de vil hellere først advare dig om, at de muligvis sagsøger dig for ulovlig forurening med en stor bøde. Hvis brugeren fortsætter med at engagere sig i torrent, er retten, hvor brugeren skal hen.

Hellere være på den sikre side!

At have en VPN til torrenting er ikke kun et valg, men et behov!

For at forhindre, at dine internetudbydere og myndigheder kryber på dig, overvåger din trafik og gennemser, skal du have en pålidelig Kodi VPN!

En VPN krypterer din webtrafik og tillader ikke internetudbyderen at overvåge din online aktivitet eller din browseraktivitet. For det andet skjuler den din IP-adresse ved at ændre den til den adresse, du er forbundet til. Dette efterlader internetudbydere clueless, og de kan ikke finde ud af, hvad du laver online.

En anden stor fordel ved en VPN er, at den giver adgang til alle geobegrænsede websteder eller websteder, der er blokeret af din internetudbyder. Det betyder, at hvis du vil have adgang til torrenter, der enten er blokeret i din region eller af din internetudbyder, er brug af en VPN det bedste og sikre værktøj.

Således giver en VPN dig komplet online privatliv og virtuel frihed.

Ofte stillede spørgsmål til den bedste VPN til Torrenter

Mange brugere forstår ikke, hvordan en VPN fungerer, og det er derfor, de altid er tvivlsomme og forvirrede. Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål, der stilles af torrenting brugere:

Er torrenting sikkert med en VPN?

Ja! Torrenting er sikkert med en VPN, fordi det beskytter dig ved at give dig trafikkryptering og skjule din IP-adresse for at holde dig beskyttet mod dine internetudbyders øjne.

Vil VPN skjule Torrenting for ISP?

Nemlig! Torrent med VPN vil ikke lade din internetudbyder vide, hvad du laver online. Det giver dig frihed til at få adgang til noget overalt uden at give nogen mulighed for at spionere på dig.

Kan en internetudbyder fortælle, om du torrenser?

Ja, hvis du ikke bruger en VPN, kan din internetudbyder let overvåge din online aktivitet og trafik. Når du får adgang til en hvilken som helst torrent, vil din internetudbyder være den første, der ved det. Brug derfor en VPN til at sikre dit online privatliv.

Brugere spørger konstant, at kan du blive fanget af torrenting eller ej, og jeg har altid sagt, at uden en VPN, er du altid sårbar.

Funktioner til at passe på i den bedste VPN til Torrenting

Når du har besluttet, at du skal bruge en VPN, mens du torrenser, er den første ting du skal gøre at beslutte, hvilken VPN du skal bruge. Du finder adskillige VPN’er online, og det kan muligvis forvirre dig.

Hvad skal du kigge efter i den bedste VPN til torrenting?

Her er et par ting, du skal kigge efter i en VPN, når du vælger den bedste VPN til torrenting:

FunktionerBeskrivelse
FartNår du bruger VPN til at downloade torrenter eller online streaming, er hastighed en af ​​de vigtigste egenskaber, fordi nogle VPN’er hæmmer internetforbindelse, download og uploadhastighed. Dette bygger en ikke så behagelig oplevelse for brugeren og afskrækker ham til at bruge VPN længere.
Variation og stort antal servereAt have et stort udvalg og et stort antal servere over hele kloden er en af ​​de bedste ting, en VPN kan tilbyde. Årsagen til dette er, at du får adgang til ethvert websted, der er geobegrænset fra din region, eller prøv hurtighastighedsservere fra andre lande.
Kryptering af høj kvalitetKryptering er den nøglefunktion, man skal kigge efter, når man vælger den bedste VPN til torrenting. VPN’er, der tilbyder AES-256-kryptering er det øverste valg, fordi det niveau af kryptering er det, du har brug for. Kryptering er det, der beskytter din trafik fra din internetudbyder og myndigheder.
P2P-beskyttelseP2P-fildeling er en risikabel ting, og det er grunden til, at mange antivirus og nogle VPN’er afskrækker brugere til at prøve dem. En pålidelig og god VPN giver imidlertid p2P-delingsbeskyttelse, så brugerne kan nyde at dele film, tv-shows, musik, software og så meget mere.
Live supportMange brugere står over for problemer, mens de sagsøger en VPN, og problemerne kan være af mange forskellige typer. For at løse disse problemer skal en bruger altid vælge en VPN-service, der tilbyder 24/7 live kundesupport.
Ingen DNS-lækagerDNS-lækager er altid et alvorligt problem for brugere, der er tilsluttet VPN-servere, fordi en DNS-lækage bringer deres anonymitet i fare. Mange VPN’er hævder at have nogen DNS-lækager, men ikke alle deres krav er sandt. Vælg derfor en VPN, om hvilke brugere der har gode anmeldelser eller test deres DNS- og IP-lækager selv.
Kompatibilitet med flere platformeVPN’er, der er kompatible med adskillige platforme som Windows, iOS, Android, FireOS osv. Og enheder som mobiltelefoner, tv’er, routere er de bedste at vælge imellem, fordi de kan bruges med flere enheder.
Ingen logfilerMange VPN-tjenester er blevet fremhævet, der holdt brugertrafiklogfiler, og de solgte endda disse logfiler til myndighederne. Dette er grunden til, at mange mennesker har tillidsproblemer med VPN-tjenester. De bedste VPN’er til torrenting vil aldrig føre logfiler, hvilket sikrer dit privatliv og sikkerhed.

Funktionen Ikke at gå glip af i den bedste VPN til torrenting

Den vigtigste funktion, som enhver bruger har brug for fra enhver VPN-service, er en IP-adresse. ISP kan spore brugerne med IP-adresser og overvåge deres browsing let. Ikke kun din internetudbyder, men også mange andre tredjepartsbureauer fører din sporingsrekord ved at identificere din IP-adresse.

Din IP-adresse er din online identitet, og hvis den ikke er maskeret, kan enhver spore din placering og spionere efter dig.

Derfor anbefales det, at online streamere og torrentbrugere bruger en VPN til at skjule deres IP-adresser.

IP-lækkende VPN’er kan sætte din online frihed og din anonymitet i alvorlige problemer, fordi piratkopieringsmyndigheder og hackere stort set er overalt i verden. På den ene eller anden måde vil du være sårbar over for nogle problemer.

Pro Tip: Læs vores detaljerede vpn for firestick guide.

Sammenlign VPN Torrents-politikker

Okay, så nu ville du have taget hastighedstest, kryptering og alle ovenstående egenskaber i betragtning, og det er en god ting!

Men det er ikke så skåret og tørt!

Du kan tilmelde dig enhver VPN til torrenting, men du skal vide en ting før det, ikke hver VPN tillader torrenting.

Forbløffet over at høre det?

Ja, mange VPN’er giver avanceret beskyttelse og privatliv, men de tillader ikke torrenting gennem deres servere. Disse VPN’er kan være bedst til online streaming og online transaktioner, men ikke til torrenting.

Her er en liste over VPN’er, der tillader / ikke tillader torrenting.

providerTilladt / ikke tilladtLogningspolitik
VPN’er, der tillader Torrenting
PureVPNTilladtIngen logning
ExpressVPNTilladtIngen logning
NordVPNTilladtIngen logning
IPVanishTilladtIngen logning
ProtonVPNTilladtIngen logning
VPN’er, der ikke tillader Torrenting
ZenmateIkke tilladtIngen logning
TouchVPNIkke tilladtNoget logning
PersonalVPNIkke tilladtIngen logning
Norton Wi-Fi Privacy VPNIkke tilladtNoget logning
Hola VPNIkke tilladtFuld logning

Realtidstest af den bedste VPN til Torrenting

Hver VPN-udbyder hævder at være den bedste VPN og hævder, at de ikke lækker nogen IP, DNS eller WebRTC. Du kan dog aldrig stole på nogen VPN-udbyder blindt uden at teste den, fordi krav nogle gange kan være fejlagtige.

Jeg har ikke tillid til nogen VPN-udbyder, og det er derfor, jeg kørte IP-lækketest for at sikre, at VPN’erne, jeg anbefaler, er det værd.

Jeg downloadede desktop-apps fra 3 top VPN for torrents og abonnerede på deres månedlige planer. Efter at have installeret appen og logget ind på de respektive konti, tilsluttede jeg mig servere fra forskellige regioner gennem hver VPN en efter en og begyndte at gennemse.

Mens jeg gennemsøgte, gik jeg til https://ipleak.net/ og testede IP-lækager. Her er resultaterne:

Anbefalet NordVPN nr. 1 til Torrenting

NordVPN har altid opretholdt et positivt image blandt brugerne på grund af sin konsistens i at yde service af høj kvalitet. Valg af VPN er et spørgsmål om pålidelighed og tillid, og NordVPN har den standard, som det kan stole på, enhver given dag.

Til test af NordVPN tilsluttede jeg mig en amerikansk server.

bedste vpn til torrenting

Resultaterne var gode, da NordVPN ikke har nogen IP-lækager, som bøger sin plads blandt de øverste VPN’er til torrenting. Hvis den originale IP ville have lækket, ville den rigtige DNS-adresse have vist sig snarere end den viste “USA IP”. 

NordVPN har en lang række 5000+ servere, der giver brugerne mulighed for at nyde torrenting fra alle regioner, de ønsker. NordVPN-servere har stor hastighed, og dens tilslutningsmuligheder er fremragende.

nordvpn torrent cta

Anbefalet nr. 2 ExpressVPN til Torrenting

ExpressVPN er blevet meget værdsat over hele verden for sin hurtige forbindelse og fremragende beskyttelse.

ExpressVPN har altid været tro mod sin påstand om at levere stærk kryptering og ren anonymitet. En af de mange grunde til at vælge ExpressVPN er det brugervenlige interface. Bortset fra dette har ExpressVPN mere end 2000 højhastigheds- og sikrede servere i 94 lande.

For at teste denne påstand bundede jeg forbindelsen til en canadisk server og kontrollerer, om der er IP-lækager eller DNS-lækager.

expressvpn til torrenting

Resultaterne blev stort set forventet, da ExpressVPN ikke lækker IP eller DNS, mens de torrenser.

En ting, som et par nye brugere klager over, er prisfastsættelsen af ​​ExpressVPN, som er højere end andre konkurrenter. Hvad disse mennesker imidlertid ikke forstår, er, at servicekvaliteten for ExpressVPN er yderst berettiget til disse priser.

expressvpn cta

Anbefalet # 3 CyberGhost VPN til Torrenting og P2P fildeling

CyberGhost er ikke så populær, som de ovennævnte VPN-udbydere er, men det betyder ikke, at dens service ikke er op til niveauet. CyberGhost har nogle af de mest fantastiske funktioner, som du ikke får se hos nogen anden VPN-udbyder. Især hvis du leder efter den bedste VPN til torrenting, er CyberGhost muligvis den bedste mulighed for dig.

Det er alt sammen godt indtil her, men for at sikre mig, om det er sikkert eller ej, testede jeg dens IP- og DNS-lækage, og resultaterne var sådan:

cyberghost til torrenting

Resultaterne var ret tilfredsstillende, da der ikke var nogen IP- eller DNS-lækager. Derfor er det bevist, at CyberGhost er en af ​​de bedste VPN til Torrenting.

Det har en dedikeret torrenting-funktion til alle nørder, der vælger sikker torrenting. Denne funktion giver high-end trafikkryptering, der giver brugerne mulighed for at downloade torrenter anonymt.

cyberghost torrent cta

Anbefalet # 4 IPVanish VPN til Torrenting og P2P fildeling

IPVanish deltog i konkurrencen med et slag ved at give en god konkurrence til de forud etablerede industristyranner. IPVanish er blevet populært over tid på grund af dets store serviceudbydelse.

Når jeg testede IPVanish’s IP-lækage, tilsluttede jeg mig en tysk IPVanish-server og testede den. Her er resultatet:

IPVanish VPN til Torrenting

IPVanish har 1100 servere over hele kloden, der leverer kompromisløs sikkerhed og stor båndbreddehastighed. IPVanish Kodi tilbyder 10 samtidige forbindelser, hvilket faktisk er mere end nogen anden konkurrent. Derudover har den en streng No Logs-politik, hvilket gør den til en pålidelig VPN-udbyder.

Gratis VPN til Torrenting

På udkig efter en gratis VPN snarere end at abonnere på en betalt?

Nå, der er en hånd fuld af gratis VPN’er og proxyservere tilgængelige online, som ikke kræver noget abonnement og tilmeldinger. Her er de 3 bedste gratis VPN’er til torrenting.

Top gratis VPN til Torrenter

# 1 Gem mig

# 2 Hotspot Shield

# 3 Sikkerhedskys

Dette er de mest foretrukne gratis VPN’er, der bruges af mange torrenting brugere til online-beskyttelse.

Men er de virkelig pålidelige?

Har denne tanke nogensinde krydset dit sind?

En gratis VPN-service, der hævder at levere så mange funktioner, lyder for godt til at være sandt!

Jeg mener, det er så indlysende, at online privatliv og sikkerhed ikke er en social service, som nogen ville give ud til verden uden at tage noget tilbage.

En vigtig ting at vide om alle de gratis VPN’er er, at ingen af ​​dem leverer sikkerhed, der er konkurrencedygtig over for de ovennævnte VPN’er. Funktionerne, som disse VPN’er har, er ikke op til mærket, og det er bare påstande, der ikke er helt sandt. P2P VPN uden omkostninger, der giver high end sikkerhed er bare en myte!

Online-privatliv og -beskyttelse er en alvorlig matrand, det kan ikke og bør ikke kompromitteres. Disse VPN’er har lækager af DNS og IP, og de holder logfiler, hvilket er noget, som ingen VPN-brugere hilser velkommen.

Jeg anbefaler ikke gratis VPN’er på grund af deres svage protokoller og ikke-konkurrencedygtige standarder. Men hvis du er villig til at prøve en gratis VPN og står over for privatlivets fred, skal du være min gæst!

Bedste VPN til Torrenting Reddit

Reddit er et sjovt sted at lede efter løsninger med hensyn til alt andet, men mange gange vil du snuble over nogle spørgsmål, der skal adresseres som disse:

Kommentar fra diskussion CryptoMeThis kommentar fra diskussion "Hvad er den bedste VPN til torrenting?".

Denne fyr har ingen anelse om omfanget af VPN-funktioner. Svaret på denne forespørgsel er, at ja, VPN’er kan forbindes til flere enheder, og de har også flere loginfunktioner.

Foreslået vpn til torrenting? fra piratkopiering

Denne bruger postede på Reddit, at han modtog en besked fra sin internetudbyder og nu planlægger han at bruge en VPN.

God kalder bror, det er aldrig for sent! Abonner på den bedste VPN til torrenting og lad dit torrenting skib sejle.

Konklusion

Torrenter er uden tvivl skøre på en god måde!

Men at torrentere uden VPN er skør på en bogstavelig måde!

Du skal altid være meget speciel ved hver bevægelse, du foretager over internettet, og du skal altid holde hvert smuthul dækket, mens du bruger kodi-addons. Du skal beskytte dine data og din trafik ved at have den bedste kryptering og privatliv.

Denne vejledning er til at oplyse dig om problemerne og deres løsninger vedrørende torrenting. Sørg for at tage disse aspekter i betragtning, næste gang du overvejer at downloade en torrent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map