Bedste gratis VPN til FireStick, der virkelig fungerer i 2020

fri-vpn-firestick-kodi

Online streaming er blevet sjovt og behageligt med Amazon FireStick og FireTV enheder. De giver dig mulighed for at se, hvad du vil, gennem adskillige kanaler og apps, der er tilgængelige i deres bibliotek. I modsætning til sine konkurrenter fungerer FireStick hurtigere og har en let at bruge interface.

Desuden kan du installere Kodi på FireStick, som er den bedste online medieafspiller tilgængelig lige nu. Kodi har fantastiske tilføjelser, der giver brugerne mulighed for at se film, tv-shows, live sport og hvad ikke. Ved at kombinere Kodi og FireStick vil du sikkert forbedre din online streamingoplevelse og give dig mere adgang til indhold.

Problemet er imidlertid, at indhold tilgængeligt via FireStick og på nogle Kodi-tilføjelser er begrænset i mange dele af verden. Licensmyndighederne og indholdsdistributører pålægger disse begrænsninger, som censureres af binge-watchers. Disse begrænsninger kan omgås ved hjælp af en VPN til Kodi på FireStick.

En VPN giver brugerne komplet anonymitet over internettet og giver dem adgang til, hvad de måtte ønske. Ikke kun det, men det beskytter dem også mod at spionere øjne og hjælper med at omgå ISP-throttling.

Væsentlige funktioner i den bedste gratis VPN til FireStick

Når de vælger en VPN til FireStick, har brugerne to muligheder; gratis VPN eller en premium VPN. Det er en kendsgerning, at premium VPN-udbydere som PureVPN og SurfShark har fantastiske funktioner til online streamere. Men gratis VPN-udbydere stilles altid spørgsmålstegn ved deres sikkerhedsprotokoller og funktioner.

Jeg anbefaler ikke brugere at vælge en gratis VPN på grund af det tillidsunderskud, der findes i branchen i forhold til deres ydeevne. Der er dog et par gratis VPN til FireStick Kodi, der er pålidelige og kan bruges til streaming.

En pålidelig gratis VPN til Kodi på FireStick skal have følgende funktioner:

  1. Dedikeret FireStick-app
  2. Ingen tilmelding eller abonnement kræves
  3. Understøtter større operativsystemer
  4. Bør have toppen af ​​linjen sikkerhedsfunktioner
  5. Politik om streng logfiler

Jeg har diskuteret min top 5 anbefalede bedste gratis VPN til FireStick Kodi 2020 nedenfor, så sørg for at tjekke dem ud:

5 Bedste gratis VPN til FireStick

1. Skjul

hide.me-firestick

Denne Malaysia-baserede VPN-udbyder har mange fantastiske funktioner som sikker kryptering og et netværk på over 1400 servere over hele kloden. Hide.me tilbyder både gratis og premium servicepakker, og hver af planerne har sit tilbud.

Dens servere er sikre, og de leverer god båndbredde, så brugerne kan streame uden at blive problemer med buffering. Det har en streng no-logs-politik, hvilket betyder, at den ikke fører oversigt over brugernes aktiviteter. Desktop-klienten såvel som dens app over andre operativsystemer har en meget pæn og let at bruge interface.

Alle de ovennævnte funktioner er grunden til, at jeg først har opført det på min anbefalingsliste. Du kan nemt downloade og begynde at bruge Hide.me på FireStick uden at skulle tilmelde dig eller abonnere på tjenesten.

2. Windscribe

WindScribe-firestick

Windscribe er en fantastisk gratis VPN-udbyder, der har været i branchen i ganske lang tid nu og har opnået et fremragende ry. Det opretter forbindelse til en sikker server fra dit ønskede sted med et enkelt klik. Det har servere i mere end 50 lande over hele verden.

Windscribe har en ligetil grænseflade, og det kan installeres og bruges inden for få minutter, da det ikke har nogen komplicerede installationsprocedurer. Den har en premium pakke, men du kan bruge den gratis; den eneste forskel er, at båndbredden i den gratis pakke er begrænset til 10 GB pr. måned.

Dens påstand om at være en hurtig VPN er gyldig, da jeg personligt har oplevet det, at den opretter forbindelse til serveren med det samme. Den har en streng no-logs-politik, og den lækker ikke IP eller DNS. Brugere kan nyde Windscribe på flere operativsystemer som Windows, Android, iPhone, Linux og Firestick. Windscribe har også sin krom og Firefox-udvidelse.

3. Atom VPN

ATOM-FIRESTICK

AtomVPN er en gratis VPN-service tilgængelig for platforme som Android og Firestick. Det kræver ingen tilmelding eller registreringsproces, blot installer appen og beskyt dit netværk gennem et enkelt klik.

AtomVPN har servere fra hele verden, og det giver brugerne mulighed for at omgå geobegrænsede websteder og de websteder, der er blokeret af internetudbydere..

Appen har en ligetil grænseflade, og den er ret brugervenlig. Det er en af ​​de hurtigste gratis VPN-udbydere, der er tilgængelige. Den blev frigivet i 2015, og siden har den serveret freebies fra hele verden.

4. Opera Free VPN

Det er en i sin slags tjeneste, der kommer integreret i en browser og ikke har en separat applikation. Opera-browser har VPN indlejret i det, og det er gratis. Vær ikke bange for at tænke over, hvordan du installerer Opera VPN på FireStick; skal du blot installere Opera-browseren og oprette forbindelse til en VPN-server fra listen for at surfe på nettet sikkert.

Opera VPN for FireStick krypterer trafikken og begrænser internetudbyderen og myndighederne fra at spionere på dig. Opera-browser kan installeres på Firestick gennem Amazon app store meget hurtigt og bruge dens VPN til streaming på Firestick gennem browseren.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN er en anden gratis VPN til FireStick Kodi, der hævder at tilbyde sikker og hurtig service. Ud fra det faktum, at det er en gratis VPN, kan vi sige, at disse påstande er noget nøjagtige. Efter at have kørt et par tests af denne VPN-udbyder, er jeg tilfreds med dens ydeevne.

Det har et massivt netværk på 8000+ servere på 50+ placeringer, og det er kompatibelt med alle de store operativsystemer som Windows, Mac, iOS, Android, FireOS og Linux.

X-VPN tilbyder også premium-planer for brugere, der ønsker at nyde udvidede funktioner og ubegrænset service.

3 Årsag til ikke at vælge en gratis VPN til FireStick

Jeg anbefaler ikke folk at bruge en gratis VPN, og til tider har jeg skrevet om det. Det er ikke, at jeg misunder dem; det er bare det faktum, at de ikke er pålidelige, i det omfang premium VPN’er er. De har svage krypteringsprotokoller og begrænsede funktioner, der gør dit privatliv og beskyttelse sårbar.

1. Usikker og sårbar

Jeg ville aldrig lade nogen bringe min sikkerhed og privatliv i fare, så hvorfor ville du gøre det?

Disse gratis VPN-udbydere har ikke avancerede sikkerhedsprotokoller som de betalte. Gratis VPN’er har DNS-lækager og svage protokoller, som let kunne lække dine data, din identitet til myndighederne. Disse VPN’er fører logfiler, som er den største trussel mod din online frihed.

Derudover har gratis VPN-udbydere været genstand for mange kontroverser såsom registrerede brugerdata og derefter sælge dem til myndigheder og organisationer. Dette er noget, der bryder brugernes tillid, og jeg ville aldrig vælge en sådan tjenesteudbyder.

2. Små servernetværk

En anden grund til, at jeg ikke anbefaler disse gratis VPN’er som hide.me eller Hideman, er antallet af servere, de har. For mig er det at have flere severs altid et pluspoint, og det er hvad jeg beder folk om at kigge efter, mens de vælger en VPN.

Disse gratis VPN’er har kun 20 til 30 servere over hele kloden; andre betalte VPN-servere har mere end 1000 servere sammenlignet med dem. Det er en af ​​de mange grunde til, at de kræver et abonnement.

3. Lav hastighed

Med hensyn til streaming, hvis du er nogen, der kan gå på kompromis med streaminghastigheden, så vær min gæst og prøv en af ​​nedenstående gratis VPN’er til Amazon Fire TV Stick.

Du vil ikke have den fantastiske oplevelse, som du ønsker at have, fordi gratis Fire TV VPN-servere ikke har gode hastighedsservere.

Konklusion

Amazon FireStick er fyldt med masser af funktioner og apps, der har gjort det populært blandt streamere. Brug en VPN for at nyde alle dens funktioner. En VPN til Kodi på FireStick er en praktisk ting at have, at være sikker og damp uden grænser.

At have en gratis VPN er ikke generelt en dårlig ting, men det er stadig risikabelt. Det er mere som at bringe en pelletpistol i krig snarere end en maskingevær. En premium VPN har idiotsikker sikkerhed og blokeringsfunktioner, hvorfor mange brugere vælger dem.

VPN-udbydere, som jeg har nævnt i denne vejledning, tilbyder også premium-pakker, hvorfor deres sikkerhed er tillidsfuld. Deres gratis pakker har begrænset båndbredde og funktioner, men på trods af dette er de bedre end andre gratis VPN til Kodi på FireStick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this