15 NYAA-alternativer udskiftning – Anime-webstedets lukning og Kodi-anime-tilføjelser

Det var chokerende for en nyhed for elskere af anime torrent, da deres foretrukne anime torrent websted NYAA svarede med en fejlmeddelelse. Denne fejl skyldtes domæne deaktivering af NYAA. Det er dog ikke noget nyt for websteder som Yify-torrenter eller Nyaa til at lukke (dog er YTS aktiv). Folk, der elsker streaming af film, får websteder som Nyaa, Extra torrents eller limetorrents fjernet og får adgang til dem selv med proxy- eller spejlsider..

Brug af sådanne websteder eller tilføjelser kan være risikabelt, da din identitet er sårbar overfor hackere og myndigheder. Derfor skal du installere en VPN Kodi addon på din enhed. Det vil beskytte din sande identitet og give dig mulighed for at nyde streaming uden nogen frygt.

Det mest populære og meget populære anime torrent-websted havde mistet kontrollen over alle sine domænenavne, der inkluderer nyea.se, nyaa.eu og nyaa.org. Årsagen til lukning af hjemmesiden er stadig ukendt. Men selvom vi spekulerer på ‘hvordan’ og ‘hvorfor’ webstedet fik et hit, kan vi diskutere nogle af de bedste NYAA-alternativer.

Bedste NYAA-alternativer

 1. Horrible Subs – Anime Fansub
 2. Anime Sharing – Anime
 3. Anime Bytes – Anime Fansub
 4. Pirate Bay – General
 5. Ekstra Torrent – Generelt
 6. AniDEX – Generelt
 7. Sukebei NYAA – Klon
 8. SallySubs – Down
 9. AniSearch – udløbet
 10. BakaBT – udløbet

NYAA-klient

Nyaa Client var Torrent-klient, der var tilrettelagt for østasiatiske publikum. Det leverede et stort antal Anime-torrenter og blev til sidst populær. Men på grund af de juridiske problemer og bekymringer blev dens udviklere tvunget til at lukke det ned, og det blev støvet.

nye alternativer

Kort efter lukning gik et af dets domæne imidlertid live igen om et par uger og begyndte at skrive, at de har besluttet at arbejde under jorden og anmodede webstedets besøgende om at downloade deres Binary Client. Se snapshot nedenfor:

nye klient

Dette var åbenlyst en fidus, da udviklerne bekræftede, at de har lukket den ned, mens svindleren forsøgte at prøve at tjene penge via tilknyttede klik. Sådanne svindelforsøg er blevet en norm over internettet.

Her er en Reddit-tråd fra en bruger, der rapporterer svindlen:

Kommentar fra diskussion Hpezlins kommentar fra diskussion "Kan jeg bare fortsætte med at bruge NYAA MIRROR?".

Sådanne falske websteder indeholder kun tilknyttede links eller .exe-filer, som naturligvis er noget, som du gerne vil holde dig væk fra. Derudover er de ikke sikre på grund af spywares og andre sikkerhedstrusler.

10 alternativer til NYAA Anime-websted

Hvis du ønsker at prøve andre alternativer til NYAA-webstedet, skal du måske overveje at se følgende websteder:

1) Frygtelig Subs

horriblesubs.info

Det måske mest velegnede alternativ til NYAA-webstedet, som torrentindustrien kunne komme med, er Horrible Subs. Det har været en hård konkurrent på NYAA 1 million daglige besøgende og en Alexa-placering på 2.797. Det er et brugervenligt websted, hvor du kan downloade det nyeste animeindhold.

2) Anime-deling

animesharing

Som navnet antyder er Anime Sharing et websted for mediedeling, der har et lignende layout som PirateBay. Det har mange animeindhold til visning. Hjemmesiden har også muligheden for at downloade og uploade anime-serier med det samme. Det har en Alexa-rating på 3.445.

3) Anime Bytes

animebytes

Et andet alternativ til NYAA-webstedet er Anime Bytes med tilstedeværelsen af ​​en stor mængde animeindhold, men er ikke noget match med NYAA. Dette websted kræver registrering, før du kan se indholdet. Ulempen med dette websted kan omfatte forebyggelse af nye brugere, når registreringen er fuld.

4) Pirate Bay

piratbugt

I betragtning af de største torrentknudepunkter er der kun et navn, der straks dukker op til dit hoved, dvs. PirateBay. Selvom webstedet står over for forskellige nedlukninger, formår det stadig at fremstå som et populært torrentwebsted. Det indeholder også enorme mængder af animeindhold, der er tilgængeligt til download.

5) Ekstra Torrent

extratorrent

Endelig er ExtraTorrent næste på linje med PirateBay, der tilbyder en lang række animerede serier, film og shows, der kan downloades. Søgemaskinen er godt designet til lettere navigation.

6) AniSearch

anisearch

AniSearch er et alternativ til den berømte Nyaa Torrent, der blev lukket ned i 2017, der fokuserer på Anime torrent-aggregering. Du får let adgang til det ved at klikke her: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT er også et meget godt Nyaa.se-alternativ og anbefales stærkt af Anime-fans. Det er en privat torrent tracker, der leverer animeindhold af høj kvalitet. Du kan besøge BakaBT-stedet herfra: BakaBT

8) AniDex

anidex

AniDex er en tracker og indekser for Anime-torrenter, der fokuserer på Anime på engelsk også hovedsageligt med andre sprog. Det kan nås via: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

Sallysubs griber HD-kvalitet Anime torrents fra andre grupper, foretager en vis ændring af det og frigiver det. Da Nyaa blev lukket, begyndte den at gribe fra forskellige steder, og det er et meget godt Nyaa.se-alternativ. Besøg Sallysubs ved at klikke her: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Sukebei nyaa udskiftning til det voksne afsnit i Nyaa.se. Mange af brugerne foretrak Nyaa på grund af dets voksne indhold, og Sukebei Nyaa-udskiftning dækkede dette vakuum. Du kan få adgang til denne torrent ved at klikke på linket: Sukebei Nyaa

5 Bedste NYAA-klon / udskiftning

 1. Anirena
 2. Tokyo Toshokan
 3. AcgnX Torrent
 4. Anime Tosho
 5. Shana-projekt   

Hvis du skulle finde et nøjagtigt NYAA-klon / udskiftningswebsted, er du kommet til det rigtige sted. Nedenstående liste viser 5 NYAA klon / udskiftningswebsted:

1) Anirena

AniRena Torrent-websted er en klon af et berømt NYAA-anime torrent-websted. Det har lignende mediefaner, der er oprettet horisontalt på en startside, der giver brugerne mulighed for nemt at navigere på webstedet.

I øjeblikket har webstedet 14.360 torrenter til rådighed, da det er på randen af ​​vækst, mens i alt 6.354 uploadere på sin hjemmeside. AniRena informerer også brugerne om deres aktuelle status angående de data, der er overført til brugere. At være gennemsigtig og forblive tro mod sine brugere er nøglen til, at AniRena går videre med brugerens samtykke.

anirena nyaa udskiftning

2) Tokyo Toshokan

Tokyo Toshokan er et omfattende anime torrent-websted, som også er en NYAA-klon / udskiftning. Fra film til dramaer, musik til musikvideoer, dette websted har det hele. Det tilbyder også et ikke-engelsk medieindhold til de brugere, der er til stede overalt i verden.

Du kan tilpasse dit mediebibliotek, når du tilmelder dig webstedet. Animeelskere kan søge i et medieindhold på baggrund af filstørrelse, der giver dem mulighed for at downloade specifikt indhold. Virksomheden hævder, at de har tilføjet 2 nye DB-servere, hvilket har øget webstedets indlæsningstid.

tokyo toshokan nyea udskiftningskloon

3) AcgnX Torrent

Anime Comics Games Novel X-Project (AcgnX) er et NYAA klon / udskiftningswebsted med avancerede funktioner. Det er mere avanceret end noget af anime-webstedet, der er vist på listen.

Siden NYAA-webstedet er gået ned, er en masse internettrafik skiftet mod dette websted. Dette er grunden til, at det er behov for uploadere at udvide væksten.

Det meddeler også, om der er indlejret nogen nye funktioner på webstedet eller om nyheder vedrørende anime-fans. AcgnX blomstrer med det nye medieindhold, og det er grunden til, at det har holdt webstedet som en attraktiv mulighed efter NYAA.

acgnx nyea udskiftnings spejl

4) Anime Tosho

Anime Tosho følger det lignende design og navigation sammen med medieindholdet som på NYAA-webstedet. Anime Tosho er helt gratis og tilbyder en automatiseret service, hvor den er vært for DDL-tjenester og såvel som Usenet.

Når du uploader medieindhold til dette websted tager det normalt få minutter og uploades hurtigt som muligt. Anime Tosho hævder, at cirka 300 MB fil vil forbruge få minutter og bliver spejlet til mindst en vært. Det er uden tvivl en stærk konkurrent på hjemmesiden listen over anime torrent.

anime tosho nyea udskiftningskloon

5) Shana-projekt

Shana Project er relativt et nyt anime torrent-websted med en fantastisk funktion, der automatiserer anime-downloads.

Shana Project er relativt et nyt anime torrent-websted, men det har en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at automatisere dine anime-downloads. Med denne funktion kan du indstille bittorent-klient til automatisk at downloade dit foretrukne medieindhold.

Shana Project er en NYAA-klon / erstatning, men da det er et nyt websted, mangler det at tilbyde forskellige medieindhold.

Selvom webstedet ikke tilbyder en menu-fane til forskellige genrer, men animeelskere kan søge manuelt.

shana-projektet er den sidste nye erstatning

5 bedste Kodi Anime-tilføjelser

Mange animeelskere hævder muligvis, at NYAA havde været det mest populære anime torrent-websted. De er dog ikke mindre enige om, at der er forskellige andre konkurrencedygtige platforme, hvor anime-torrent kunne downloades.

Kodi er den bedste løsning til alt, hvad det drejer sig om fra streaming af medie og sportsindhold til download af torrent. Det er et open source-program, der kører på en række enheder, der spiller både video- og lydindhold lige fra torrents, live stream eller statiske filer.

Kodi er dit næste store valg til anime torrent indhold. Kodi er en open source, og der er forskellige Kodi-anime-tilføjelser, der kunne downloades på Kodi. Det er enorme kilder til funktioner, der gør det til en ideel software til alle fans over hele verden. Animeelskere kan streame eller downloade enhver torrent, de beundrer.

Vi leverer de bedste 5 Kodi-anime-tilføjelser, der sandsynligvis erstatter NYAA-anime-torrent-webstedet:

KissAnime

Med KissAnime kan du finde over 130 sider af anime-tv-shows, film og torrent af bedste kvalitet. Det er den mest foretrukne anime-tilføjelse til Kodi, da den tilbyder over 6.000 anime-tv-shows og -film.

Animego

Animego er en anden anime-tilføjelse til Kodi, der tilbyder brede kategorier og veludviklede anime-muligheder for anime-fans. Streaming kan tage lidt til ingen tid, men med sit fuldt udstyrede menusystem kan det vise en masse underholdningsindhold.

Animehere

Animehere er en perfekt mulighed for alle, der leder efter anime-film og tv-serier af høj kvalitet. Denne anime-tilføjelse skraber et stort antal animeindhold, der har lav kvalitet. Tilstedeværelsen af ​​veludviklet menustruktur vil gøre det lettere for anime-fans at rulle efter de nyeste opdateringer med deres undertekster.

Anime-IPTV

Anime-IPTV er et samarbejde mellem flere lignende tjenester, der kombineres for at danne en større anime Kodi-tilføjelse. Det tilbyder hundreder af anime lyd- og videoindhold. Det er nemt at navigere og måske den mest ressourcefulde anime-tilføjelse.

Funimation

Hvis det er din første gang nogensinde at møde en Kodi-anime-tilføjelse, er Funimation det bedste valg, du nogensinde vil tage. Layoutet for anime-tilføjelsen gør det lettere for dig at finde alle anime-ting, der omgiver internettet. Dertil kommer, at du ikke har nogen problemer med hensyn til lovligheden af ​​adgang til indholdet. Tjek andre bedste kodi-tilføjelser.

Afsluttende tanker

Mens NYAA-anime-webstedet muligvis er væk, får brugerne mulighed for at udforske forskellige andre potentielle kilder, der kan erstatte NYAA. Kodi-anime-tilføjelser kan synes en passende mulighed for anime-fans, hvor de kunne streame og downloade forskellige anime-indhold. Kodi-anime-tilføjelser er lettere at installere og giver lidt til ingen komplikationer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this