13 nye Kodi-tilføjelser til Leia og Krypton-versioner (fungerer også på firestick)

Én ting, der holder Kodi foran andre online streamingplatforme, er mangfoldigheden af ​​dens tilføjelser. Kodi-tilføjelser er af forskellige typer, som giver brugerne mulighed for at streame næsten alt på det. Problemet, som mange brugere står overfor, er imidlertid, at nogle Kodi-tilføjelser, der plejede at fungere godt, begynder at gå ned eller sprænge fejl. Dette stimulerer brugerne til at se efter noget bedre, og de holder bolig fra stedet til stedet i søgen efter nye Kodi-tilføjelser.

Vær ikke mere bekymret; vi har listet nogle af de bedste nye Kodi-tilføjelser til dig, så du ikke står over for besværet ved at gennemse flere steder.

Kodi-tilføjelser er af forskellige typer og art. Med typer mener jeg, at de kan være til streaming af film, tv-shows, live tv, musik, dokumentarer osv., Eller at de kan være add-ons til vedligeholdelse og support.

Én ting at forstå herover er, at jeg henviser til uofficielle Kodi-tilføjelser, som er gratis at bruge. Installation i eller anvendelse af sådanne tilføjelser betragtes som ulovlig i mange regioner, derfor anbefaler jeg jer fyre at bruge en streaming VPN.

13 seneste Kodi-tilføjelser til 2019

1. Fladnag

Fladnag Kodi tilføjelse er en godbid for alle Kodi-brugere, der elsker streaming af tv-shows. IT har en række tv-udsendelser fra hele verden, og alle er organiseret i forskellige kategorier. Disse kategorier er trending, TMDB bedst bedømt, action og eventyr, populære shows osv.

fladnag film kodi addon

Du kan downloade og installere denne tilføjelse fra T2K-arkivet, som for nylig er skiftet til et nyt domæne. Jeg har personligt prøvet denne tilføjelse, og jeg stod ikke over for nogen fejl under installationen. Tilføjelsen installeres under et minut, og den kører problemfrit uden forsinkelser eller nedbrud.

2. DIY Fix Kodi Addon

Hvis du er en hyppig Kodi-bruger, der ikke kan lide at søge efter rettelser og ting på nettet, mens du hader at surfe, er denne tilføjelse noget for dig. DIY Fix Kodi add-on er en unik Kodi add-on, der giver løsninger til normal livsstil som havearbejde, elektronikreparation, kæledyr, Auto reparation osv. DIY Fix Kodi addon er tilgængelig i Butter Fingers Repository.

Diy-Fix-Kodi-Addon-Repo

At have denne tilføjelse vil gøre dit liv meget lettere, da du vil have en guide til at løse dine normale livsproblemer et sted. Du behøver ikke længere at søge efter sådanne ting over nettet eller YouTube; Du kan blot bruge denne tilføjelse til hjælp. Vi kan sige, at Kodi ikke kun gør online streaming bedre, men det giver også let i vores daglige liv.

3. Modus Operandi

Modus Operandi er en helt ny Kodi-sportsudvidelse, der giver streamingmuligheder til brydning, kampsport, basketball og racerbegivenheder. Denne Kodi-tilføjelse er muligvis en ny aktør i branchen, men det har helt sikkert et stort potentiale.

MODUS-operandi-ny-Kodi-Addon

Brugere kan prøve streaminglinkene, der leveres til deres ønskede sportsbegivenhed, da det giver talrige streaminglink til en enkelt begivenhed. Hvis et af de medfølgende streaminglink ikke fungerer, kan brugerne bruge søgefunktionen til at finde nye links. Download og installer Modus Operandi Kodi-tilføjelse fra iTzMe Repository.

4. Seren Kodi-tilføjelse

Seren er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til alle streaming geeks, der har en Real Debrid- eller Trakt-konto. En fantastisk Kodi-tilføjelse, der har alle de nyeste film, der er tilgængelige, da det skraber links gennem torrent-websteder.

Denne tilføjelse er tilgængelig i Nix-portens lager, og du kan nemt downloade og installere den derfra. Du kan henvise til vores guide ”Sådan installeres Seren Kodi Addon“ for at lære mere om dette addon.

seren nye kodi addon

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 er en ny Kodi-tilføjelse, der har alle de nyeste film, tv-shows, tegneserier, animeindhold og meget mere. Denne tilføjelse har indholdstitler, der er godt kategoriseret i forskellige sektioner.

nixtoons kodi addon

Grænsefladen for denne tilføjelse er ganske enkel, og selve tilføjelsen er meget lille. Derfor er det overhovedet ikke besvær at installere og bruge denne tilføjelse. Denne tilføjelse er tilgængelig i Doko Repository.

6. Gift

Venom er en ny gaffel af den legendariske Exodus Kodi-tilføjelse, der har et lignende layout, men forbedret kvalitet. Det har bedre og opdaterede scrappers, der giver bedre streaming-links. Tidligere har vi set mange Exodus-gafler på branchen, men ikke alle af dem havde potentialet til at give kvalitetsoplevelse.

gift nye kodi addon

Venom er på den anden side en fremragende gaffel, der fungerer ganske godt og ikke leverer ødelagte streaminglinks. Du kan downloade og installere Venom Kodi-tilføjelse fra dets dedikerede Venom-arkiv.

7. 13Klovne

13 klovner Kodi-tilføjelser er en til alle Kodi-tilføjelser til IPTV, film, tv-shows, YouTube-videoer, sport osv. 13 klovner blev for nylig s af TVA og det er vendt tilbage med et nyt domæne, men bedre scrappers og streams. 13 klovne har Civitas skrabere, som er en ny pakke, hvis skrabere er langt bedre end de gamle lambda skrabere.

13-klovne-kodi

Det er faktisk en gaffel med Exodus Redux Kodi-tilføjelse, men jeg har prøvet det personligt og indset, at det er bedre. Det har en søgemaskinefunktion, der giver brugerne mulighed for at søge efter deres foretrukne indholdstitler, der ikke findes i biblioteket. Tilføjelsen er tilgængelig til download og installation i 13 klovneregister.

8. Ubehagelig

En anden Exodus Kodi-gaffel, der er frigivet med nogle opdateringer og justeringer for at forbedre oplevelsen. Det er en god Kodi-tilføjelse til streaming af film og tv-shows, og den har også nogle nyttige Kodi-værktøjer.

overeasy kodi addon

Denne tilføjelse er tilgængelig i Eggman Repository.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic er en helt ny Kodi-musikudvidelse, der giver alle de nyeste musikstrømme tilgængelige via YouTube. Kladderne i Kodi Muzic-tilføjelsen trækker streaming-links fra YouTube, så brugerne kan søge og spille med et enkelt klik. Ikke kun det, brugere kan også se de nyeste musikvideoer og koncerter.

muzic kodi addon

Grænsefladen i denne nye Kodi-add-on er meget velorganiseret i forskellige kategorier som Musicals og spiller Live Stream Radio, Musik koncerter, dokumentarer osv. Du kan downloade og installere denne fantastiske Kodi add-on fra Butter Fingers Repository.

10. KODZI

Kodzi er en helt ny og unik Kodi-tilføjelsesprogram, som du aldrig selv havde forestillet dig. Det er udviklet på en sådan måde, at brugerne ikke længere skal gennemgå alle de lange trin med at installere et lager. Kodzi giver brugere mulighed for blot at indtaste URL’en til kildelinket til depotet i det, og det vil trække og installere selve depotet. Betydning, at brugerne nu kan slappe af og installere ethvert Kodi-lager uden at skulle følge nogen vejledning.

kodzi nye kodi addon

Med Kodzi-tilføjelse behøver brugerne ikke at samle deres filhåndtering mere, da dette tilføjelse er den ultimative tids- og kræfterbesparelse. Du kan nemt installere denne tilføjelse fra MrKodz depot.

11. Tempest

Nok af alle gaflerne til Exodus Kodi-tilføjelsen, denne af gaffelen til den populære Covenant Kodi-tilføjelse, som i sig selv var en gaffel med Exodus. Denne fiasko af gafler over gafler kommer bare ikke til ende, og det bedste er, at gaflerne er udviklet bedre end deres forgængere.

storm-kodi-add-on

Tempest Kodi-tilføjelse er en helt ny gaffel af Covenant Kodi-tilføjelsen, men med bedre scrappers og streaming-links i høj kvalitet op til 4K-kvalitet. Interfacet ligner imidlertid Covenant Kodi-tilføjelsen. Jeg har personligt prøvet denne tilføjelse og har tillid til mig, at det fungerer utroligt godt. Du kan prøve denne tilføjelse ved at downloade og installere den fra Tempest Repository.

12. Grid Iron Legends

Er du fan af amerikansk fodbold? Hvis ja, så er denne tilføjelse helt sikkert en godbid for dig. Grid Iron Legends er en dedikeret Kodi-tilføjelse til Amerikas største sport, da du kan streame live kampe, repriser, dokumentarer og meget mere.

gridiron kodi addon

Ikke kun det, du kan også streame andre College Football-divisioner. Denne Kodi-tilføjelse er tilgængelig i Planet Universe Repository.

13. Skæbne

Destiny er en Kodi-tilføjelse, der giver strømme til næsten alt, hvad en bruger ønsker at se på Kodi. Brugere kan se film, tv-udsendelser, børns indhold, live sport og meget mere gennem denne tilføjelse. En anden stor ting ved Destiny Kodi-tilføjelsen er, at det er Acestream opdateret, så brugerne kan nyde underholdning med streaminglink af høj kvalitet.

Destiny-Addon-Kodi addon

En af de største nye funktioner, du finder i Destiny Kodi-tilføjelsen, er Torrent-streaming, der fungerer uden behov for nogen proxy eller VPN. Denne tilføjelse er tilgængelig i Eggman Repository og du kan downloade og installere det derfra.

Konklusion

Nye Kodi-tilføjelser fortsætter med at frigøre dag for dag, da Kodi-samfundet udvikler sig med et stort tempo. Brugere kan godt lide at prøve noget bedre og nyt, der kan forbedre deres oplevelse, eller som kan give dem bedre underholdning. En ting at forstå herover er imidlertid, at nye Kodi-tilføjelser frigiver, men på den anden side dør mange Kodi-tilføjelser gang på gang. Disse nyligt frigivne Kodi-tilføjelser tager stedet for de faldne Kodi-tilføjelser, og cyklussen fortsætter.

De Kodi-tilføjelser, der er nævnt i denne vejledning, er alle uofficielle Kodi-tilføjelser. Disse nye Kodi-tilføjelser er gratis at installere og streame, og sådan art af streaming betragtes som ulovlig i mange regioner. Derfor anbefaler jeg dig at vælge en pålidelig VPN til Kodi, der kan hjælpe dig med at omgå geo-begrænsningerne og hjælpe dig med at bevare anonymitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this