10 helt gratis VPN’er til Kodi (2020)


Kodi er gratis og open source, og det forklarer stort set, hvorfor du ikke bruger nogen penge på en VPN, som du ellers kan få gratis.

Gratis VPN’er findes overalt, men at finde en VPN, der ikke logger dine data, tilbyder ubegrænset båndbredde og også er gratis, er svært at finde.

Ikke at bekymre dig, da vi testede over 44+ gratis VPN’er for at udarbejde en liste over bedste gratis VPN’er til Kodi.

Jeg har brudt denne liste ned til ubegrænset båndbredde og begrænset båndbredde. Den gratis VPN til Kodi vælges baseret på hastighed, kraftig kryptering og streng no-log-politik.

5 gratis VPN’er til Kodi med ubegrænset båndbredde

1.SurfsharkUbegrænset data med kraftig kryptering. Du kan prøve 7-dages gratis prøveversion med ubegrænsede enhedsforbindelser
2.ProtonVPNOver gennemsnittet hastighed med ubegrænset båndbredde.
3.BetternetTop-notch sikkerhed uden båndbreddegrænse.
4.UrbanVPN81 serverplaceringer, der hjælper med at fjerne blokering af Kodi-tilføjelser.
5.Turbo VPN300+ millioner betroede brugere. HD-streamingoplevelse.

5 gratis VPN’er til Kodi med begrænset båndbredde

1.Hotspot Shield500 MB datagrænse per dag med kryptering af militær kvalitet.
2.WindScribe12 GB datagrænse pr. Måned. Kodi-trafik er helt skjult.
3.TunnelBear500 MB hver måned. Let at bruge og konfigurere.
4.Gem mig500 MB gratis data pr. Måned. Fjern let blokering af geobegrænsede tilføjelser.
5.SpeedifyDatagrænse på 10 GB. Kraftig kryptering med streamingtilstand.

Top 10 gratis VPN’er til Kodi

1. Surfshark

Surfshark-fri-vpn-til-kodi

Den bedste gratis VPN for Kodi i øjeblikket er Surfshark. Selvom det er en betalt mulighed, men det tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode på Android og iOS.

Det har 1.040 servere et kors 60 lande og let fjerner blokeringen af ​​alle Kodi-tilføjelser til Live TV, Film eller TV-shows. Den skjuler din originale IP-adresse og erstatter den med den på dens servere.

Den gode del er, med en enkelt Surfshark-konto, du kan Brug det på ubegrænsede enheder. Dets premium-version er ganske billig, og koster kun $ 1,99 / måned med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Surfshark er også rangeret på vores listes bedste VPN-service for Kodi, der kræver et betalt abonnement.

2. ProtonVPN

ProtonVPN-Kodi

ProtonVPN på sine gratis plantilbud 8 servere i 3 forskellige placeringer, der inkluderer USA, Holland, og Japan. Det holder dig helt sikker, når du streamer på Kodi, fordi den bruger AES 256-bit kryptering.

Det tilbyder også en 7-dages gratis prøveperiode i du vil bruge sin premium version, der kun koster $ 4 / måned med en 30-dages pengene-tilbage-garanti såvel.

Det har hastighed over gennemsnittet, så der er ikke noget problem at streame film og tv-shows på Kodi. Du kan streame Kodi med denne gratis VPN på enheder som Windows, Mac, Linux, Android, og iOS.

3. Betternet

Betternet-fri-vpn-til-kodi

Betternet er en anden gratis VPN med ingen båndbreddegrænse og passer perfekt til Kodi-brugere. Den har en anstændig hastighed også selvom det kun tilbyder 1 amerikansk server i sin gratis plan.

Det krypterer din internet- og Kodi-trafik med relativ lethed, så du kan streame gratis indhold uden at skulle bekymre dig om din internetudbyder.

Hvis du trods alt kan lide denne VPN, kan du købe den til $ 2,99 / måned. Det kan bruges i alle platforme, f.eks Windows, Android, iOS, og Mac.

4. Urban VPN

Urban-VPN-Kodi

Urban VPN er en peer-to-peer VPN, der er helt gratis og har 81 serverplaceringer over hele verden. Disse servere hjælper med at fjerne blokering af Kodi-tilføjelser og holder din identitet skjult under streaming.

Det har også servere i Kina, Hong Kong, og UAE, hvilket var lidt af en overraskelse for mig. I øjeblikket er denne VPN kun tilgængelig på Windows, Android, Chrome, og Firefox-udvidelse. 

Sammen med Kodi ser det ud til, at det blokerer for amerikanske Netflix og andre streamingtjenester. Der er ingen live chat tilgængelig, og det er den eneste ulempe, jeg fandt.

5. Turbo VPN

Turbo-vpn

Turbo VPN er over 300+ millioner betroede brugere og er en perfekt pasform til at arbejde med Kodi. Det tilbyder ubegrænset båndbredde og har servere tilgængelige i 6 lande på sin gratis version.

Du kan fjerne blokering af ethvert Kodi-tilføjelse og også bruge det til at streame gratis Kodi-indhold anonymt. Hastigheden er også ganske god, hvilket betyder, at du kan bruge Real-Debrid-tjenesten til HD og 4K streaming.

Det krypterer din internettrafik fra hackere, og dens premium-version koster $ 2,99 / måned.

6. Hotspot-skjold

Hotspot-shield-fri-VPN-kodi

Hotspot Shield er vores top valg når det kommer til streaming med Kodi, men det har en begrænset båndbredde på 500 MB pr. Dag.

Det bruger kryptering af militær kvalitet der holder dine data beskyttet, men det også blokerer malware og phishingforsøg hvis du prøver at installere ondsindede tilføjelser fra tredjepart.

Den gratis plan har kun en server i USA, men dens premiumversion har over 3.200 servere samlet og koster $ 7,99 / måned.

7. Windscribe

WindScribe-kodi

Windscribe er en af ​​de bedste gratis VPN’er på grund af dens hastighed, men alligevel har den en datagrænse på 2 GB. Du kan øge denne grænse op til 12 GB, hvis du kan give dem din e-mail-adresse.

Windscribe tilbud AES-256 kryptering i militær kvalitet, hvilket er den samme protokol leveret af andre top VPN’er for at skjule din Kodi-trafik fra ISP’er.

Dens gratis version giver dig adgang til dens 23 servere der er til stede i 10 placeringer. For ubegrænset båndbredde kommer den til $ 4.08 / måned. 

8. TunnelBear

Tunnelbear-free-kodi

TunnelBear er en anden VPN, der tilbyder 23 serverplaceringer. Det har den samme mængde serverplaceringer som dens premium-version.

Der er en båndbredde grænse på 500 MB hver måned, men hvis du vil gøre det ubegrænset, skal du betale $ 4,99 / måned, som er kan ikke refunderes. 

Det er blandt de eneste gratis VPN, der udfører årlige sikkerhedsrevisioner fra tredjepartsfirmaer. Det har anstændig hastighed og fungerer ganske godt på Kodi.

9. Skjul.Me

Hide.Me-Kodi

Hide.Me er en perfekt match til Kodi-brugere, fordi den har en IP-lækage beskyttelse der udsætter ikke din rigtige IP-adresse for resten af ​​verden.

Dens gratis version tilbyder i øjeblikket 5 servere i 4 forskellige lande, dvs.. USA, Tyskland, Canada og Nederlandene. Den har en båndbredde grænse på 500 MB.

Det holder ikke også styr på din browseshistorik og er tilgængelig for alle større platforme som Windows, Mac, Linux, Android, og Android.

Dens premium-version koster $ 4,99 / måned med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

10. Speedify

speedify-kodi-free-vpn

Speedify har en ‘Starter Plan’, som er helt gratis, men den har kun en datakapgrænse på 10 GB. Denne plan fungerer godt sammen med Kodi, da den blokerer Live TV-tilføjelser.

Til kryptering bruger den en ChaCha eller AES-baseret krypteringsalgoritme det gør det umuligt for nogen at dekryptere dine oplysninger.

Det har en speciel ‘Streamingtilstand’ at du kan tænde for at undgå stamming eller buffering. Du kan bruge premiumabonnementet til $ 1,99 / måned.

Risici ved at bruge en gratis VPN til Kodi

Der er en grund til, at disse udbydere tilbyder gratis VPN’er i stedet for at opkræve en bestemt abonnementspris. Det er helt åbenlyst, at det, der kommer gratis, ikke er så pålideligt som premium-dem.

Deres ydelse har været meget bedre end disse gratis Kodi VPN-tjenester. Gratis VPN-tjenester har kompatibilitetsproblemer, og alle, men der er visse problemer, der er mere alvorlige, som:

1. Sårbarhed med fortrolighed

Privatlivets fred er enhver brugers grundlæggende ret, og ingen bruger vil gerne gå på kompromis med det. Online streamere risikerer altid at blive ofre for krænkelse af privatlivets fred.

En gratis VPN hævder muligvis at være fyldt med top-to-line-funktioner og lover dig en upåklagelig krypteringsprotokol, men i virkeligheden er der ikke sådan noget.

Hvis du ikke har en avanceret krypteringsprotokol, vil du lande i problemer, da DNS- og IP-lækage vil efterlade dig sårbar for hackere og myndigheder. Spionerende øjne er overalt, og det er derfor, du har brug for stærk beskyttelse, som disse gratis Kodi VPN-udbydere ikke er i stand til at levere.

2. Datalogning

Ikke opkræver en eneste krone, men hævder dog at tilbyde fantastiske funktioner og tjenester! Lyder for godt til at være sandt, ikke sandt?

Der er ikke sådan noget som gratis frokost! Især når du taler om cybersikkerhed og online streamingindustrien, skal der være en vis gevinst ved disse gratis tjenester.

Du vil snuble over adskillige VPN-udbydere, der tilbyder gratis VPN til Kodi og hævder, at de ikke fører logfiler. Men i virkeligheden kan du aldrig kontrollere, om de fører logfiler eller ej, og alt, hvad de laver, er at lege med din tillid.

Disse udbydere, der tilbyder VPN gratis til Kodi, tjener ved at indsamle logfiler og derefter sælge dem videre. Der er ingen anden metode til at tjene til dem end denne eller køre annoncer på deres VPN-app / klient eller websted.

En VPN-udbyder skal opbygge en følelse af tillid blandt brugerne, fordi dem, der vælger at bruge en VPN, ikke vil sætte pris på, at du optager logfiler.

3. Malware og phishing-risiko

Som nævnt tidligere har gratis VPN-udbydere ikke stærke krypteringsprotokoller, hvilket giver brugerne åbne for cybertrusler.

Disse Cyber-trusler kan være malware eller phishing-angreb, men disse tjenester er ikke i stand til at beskytte dig mod dem.

En stor mængde data udveksles hvert nanosekund af både værten og gæsteserverne, mens de streamer online. Disse datapakker, hvis de er krypterede, er utilgængelige og beskytter brugere i begge ender.

Imidlertid kan gratis VPN’er ikke levere den førsteklasses kryptering, idet de ikke sikrer online streamere.

4. Aktivitetssporing

Den bedste VPN sikrer, at din forbindelse er sikker, og at du gennemser eller streamer online anonymt ved at maske din IP og DNS.

Gratis VPN-udbydere til Kodi kan ikke give den idiotsikker anonymitet, så ISP’er kan holde styr på din online aktivitet.

Hvad er brugen af ​​en VPN, hvis din internetudbyder stadig kan spore din aktivitet?

5. Overtrædelse af data og båndbredde

Ja, du læser det rigtigt! Mange gratis VPN-udbydere, der arbejder med P2P-protokol, kan bryde eller stjæle din båndbredde. På denne måde kan de fremstille din personlige computer som deres serviceruter uden dit samtykke.

Det er ikke en teori eller en fejlagtig erklæring, en gratis VPN-udbyder ved navn “Hola” blev fundet at være involveret i denne praksis. Det leverede ikke nogen form for kryptering og solgte brugernes båndbredde.

Desuden kan disse gratis Kodi VPN-udbydere få adgang til dine systemdata, når du opretter forbindelse til deres server.

Konklusion

Som det siges, siger ”der er intet frit i denne verden” for det meste. Vi kan aldrig rigtig stole på gratis VPN’er på trods af det faktum, at de hævder at have en no-logs-politik.

For at finde den bedste gratis VPN til Kodi, skal det være godt med streaming, og det holder dig fuldstændig anonym, mens du streamer gratis indhold.

På trods af vores mange liste over gratis VPN’er i denne guide, vil jeg virkelig anbefale at bruge Surfshark, som er bedst fra enhver nævnt gratis mulighed.

Intet kan sammenlignes med kvaliteten af ​​serverhastigheden, der tilbydes af betalte VPN’er end gratis. Kodi er en open source-software, og du skal vide, at enhver dårlig add-on, som du installerer, kan kompromittere dit online privatliv.

Af alle disse grunde har du brug for en god VPN, der kan give dig hurtig hastighed og kraftig beskyttelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map