Uranus Kodi 17.6 – Asennus Krypton And Jarvis -versioon 16

Päivitys: Blamon arkisto on suljettu, eikä lisäosaa ole saatavana missään muussa arkistossa. Siksi kannattaa tarkistaa Uraanin vaihtoehdot.


Uranus Kodi -lisäosa on kuuluisan Elysium Kodi -lisäosan haarukka. Tällä lisäosalla on melkein kaikki samat Elysium-ominaisuudet, kuten elokuvat, TV-ohjelmat ja suora TV-suoratoisto. Se on saanut suuren maineen kaikissa muissa suosituissa Kodi-lisäosissa. Lisäksi tämän lisäosan tarjoamien streamien laatu on todella hyvä, ja niihin sisältyy sekä SD että HD.

Seuraa oppaamme nähdäksesi, kuinka Uranus Kodi -apuohjelma asennetaan laitteellesi. Suoratoisto tällaisten lisäosien kautta on kuitenkin aina riskialtista, joten varmista, että käytät luotettavaa Kodi VPN -palvelua online-yksityisyyden suojaamiseen..

Kuinka asentaa Uranus Kodi Krypton-versioon 17.6 tai uudempaan

 1. Avata Kodi > Klikkaa Vaihdekuvake > Avata Tiedostonhallinta > Nkaksoisnapsauta Lisää lähde vaihtoehto vasemmasta sarakkeesta.kuinka asentaa uranus kodi
 2. Uusi ikkuna aukeaa, napsauta aluetta, jossa se sanoo ja tyyppi http://repo.mrblamo.xyz/ > Klikkaa kunnossa > Anna nimi tälle lähteelle nimellä Blamo Repo > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje uudelleen valintaikkuna.Kuinka asentaa uranus kodi krypton-versioon 17.6 tai uudempaan
 3. Palaa sivulle Aloitusnäyttö > Klikkaa Lisäosia kieleke > Uusi ikkuna avautuu.kuinka asentaa uranus kodi jarvis-versioon 16 tai uudempaan
 4. Klikkaa Laatikkokuvake läsnä vasemmassa yläkulmassa > Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto.Kuinka asentaa uranus kodi tulipaloon
 5. Nyt vieritä ja valitse Blamo Repo luettelosta > valita repository.griffin-0.0.6.zip > Näyttöön tulee ilmoitus, jossa lukee Lisäosa käytössä.uranus kodi Lataa
 6. Kun ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Asenna arkistosta vaihtoehto > Avata Griffin-arkistouranus kodi addon
 7. Siirry Video-lisäosat kansio ja valitse Uranus luettelosta > Klikkaus Asentaa ja odota kunnes lisäosa on ladattu ja asennettu > Ilmoitus tulee näkyviin asennuksen valmistuttua.

uranus kodi -varasto

Kuinka asentaa Uranus Kodi Jarvis-versioon 16 tai alempaan

 1. Avata Kodi Jarvis V16.
 2. Klikkaa järjestelmä > Klikkaa Tiedostonhallinta.
 3. Tuplaklikkaus Lisää lähde > Klikkaus ‘Ei mitään’ > syötä URL- http://repo.mrblamo.xyz/ > Klikkaus Tehty.
 4. Nimeä tämä medialähde nimellä Blamo Repo > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 5. Palata Kodi Koti > Klikkaa järjestelmä > Klikkaa Lisäosia.
 6. valita Asenna ZIP-tiedostosta > Avata Blamo Repo > Klikkaa repository.griffin-0.0.6 > Odota ilmoitusta.
 7. Valitse nyt Asenna arkistosta > Avata Griffin Repo.
 8. Mene Video-lisäosat.
 9. Klikkaa Uranus > Osuma Asentaa > Odota ilmoitusta.

Kuinka asentaa Uranus Kodi Fire Stickiin

 1. Avata Kodi Fire Stickissä. Jos et ole asentanut Kodi Fire Stickiin, asenna se ensin.
 2. Mene Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 3. Seuraa sen jälkeen yllä kuvattuja vaiheita asentaaksesi Uranus Kodi Krypton -asennukseen, menettely tästä eteenpäin on sama kuin Kodi Krypton.

Uranus Kodi Lataa

 1. Lataa Zip-tiedosto laitteellesi.
 2. Avaa Kodi > Napsauta rataskuvaketta > Siirry tiedostohallintaan > Kaksoisnapsauta Lisää lähde
 3. Palaa aloitusnäyttöön > Napsauta Lisäosat.
 4. Napsauta laatikkokuvaketta > Napsauta Asenna ZIP-tiedostosta.
 5. Selaa järjestelmää ja avaa ladattu zip-tiedosto > Odota ilmoitusta.
 6. Napsauta Asenna arkistosta > Valitse Griffin Repo.
 7. Napsauta Videon lisäosat > Napsauta Uranus > Napsauta Asenna > Odota ilmoitusta.

Uranus Kodi -virheet / ei toimi / aiheet

Tarkista lokivirhe

Kun yritit asentaa lisäosaa, olet saattanut kohdata tämän virheen. Tämä virhe ilmenee, jos lisäosa-arkistosta puuttuu tiedostoja, joista yrität asentaa lisäosan. Toinen syy virheeseen on täytetty välimuisti tai taustatiedot.

Korjata

Voit korjata tämän virheen yrittämällä ensin tyhjentää välimuisti Kodista. Jos välimuistin tyhjentäminen auttaa, arkisto on kunnossa. Muussa tapauksessa yritä käyttää erilaista ja luotettavaa arkistoa lisäosan asentamiseen. Lisäblogi, jonka olemme maininneet blogissamme, on kokeiltu.

Ei voi muodostaa yhteyttä arkistoon

Tämä virhe voi esiintyä ponnahdusikkunassa, kun olet vaiheessa, johon yrität asentaa arkistosta. Tämä virhe ilmestyy, kun käyttämäsi arkisto päivittyy.

Korjata

Odota arkiston päivitystä tai valitse toinen arkisto korjaamaan tämä virhe.

Uranus Kodi – arvostelut

Yleensä arviot ilmestyvät, kun lisäosalla on joitain ongelmia. Tähän lisäosaan ei kuitenkaan ole vielä ilmoitettu liittyviä ongelmia. Siksi emme ole maininneet arvosteluita, koska vain lisäosan ylistäminen vaikuttaisi puolueelliselta.

Viimeiset sanat

Uranus Kodi on hämmästyttävä Kodi-lisäosa, joka on korvannut Elysium melko hyvin. Lisäosalla on hienoja ominaisuuksia, kuten Trakt-tili, samoin kuin elokuvia ja TV-ohjelmia. Tämä lisäosa on arvioitu suosituimpien lisäosien joukossa, koska lisäosa, josta se on haarukka, oli aiemmin erittäin suosittu Kodi-yhteisössä. Tässä oppaassa keskustelimme siitä, kuinka asentaa Uranus Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map