Sports Matrix Kodi Addon: Vaiheittainen asennusohje Kodi Kryptonille 17.6

Sports Matrix Kodi -lisäosa tarjoaa suoratoistovärit amerikkalaisille urheilulajeille ja Fifan maailmancupille. Tämä lisäosa on oikeastaan ​​improvisoitu muoto suositusta Pure Sports Kodi -lisäosasta, joka oli saatavana Pure repo -palvelun kautta ja Pure Repo isännöi Blamo Repository.

Blamo-arkisto kuitenkin meni alas ja otti kaikki nämä lisäosat mukaan. Kodi-urheilulisäosat ovat hyvin takana ja siksi Sports Matrix -sovelluksella on suuri merkitys käyttäjien keskuudessa, mikä on mieluummin kodin vpn: llä..

Sports Matrix Kodi Addon -varasto

Sports Matrix Kodi Addon on saatavana MasterZd Repon kautta, jolla on kaikki hienot Kodi-lisäosat, kuten Neptune Rising, Uranus ja Planet MMA jne. Aiemmin se oli saatavana kuuluisan Blamon arkiston kautta, mutta se suljettiin muutama viikko sitten ja siitä lähtien Kodi-käyttäjät jäivät avuttomiksi.

Tässä on arkiston URL-osoite: http://kodimatija.eu/repo/

Kuinka asentaa urheilumatriisi Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan

Asenna Sports Matrix Kodi -laajennus laitteellesi alla olevien vaiheiden mukaisesti:

 1. Avata Kodi > Klikkaa Asetukset ( ikoni) > Uusi ikkuna avautuu ja näet joitain vaihtoehtoja > Valita Tiedostonhallinta käytettävissä olevista vaihtoehdoista > Kaksoisnapsauta Lisää lähde vaihtoehto.Kuinka asentaa urheilumatriisi Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan
 2. Valintaikkuna avautuu, napsauta missä se sanoo  > Tyyppi http://kodimatija.eu/repo/ > Klikkaus kunnossa > Nimeä tämä URL- kuten “MasterZdJa napsauta kunnossa > Tarkista vielä kerran syötetty URL-osoite ja nimi ja sulje valintaikkuna napsauttamalla OK uudelleen.Lataa Sports Matrix Kodi -lisäosa
 3. Palaa Kodi-päävalikkoon ja napsauta Lisäosia välilehti vasemmasta valikkoruudusta > Klikkaa Laatikko ikoni.setup urheilumatriisi kodi jarvis
 4. Napsauta nyt Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto > valita MasterZd > Klikkaa repository.masterzd-1.1.5 > Odota ilmoitusta.urheilumatriisin zip-tiedosto
 5. Kun ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Asenna arkistosta > valita MasterZDRepo > Avaa Video-lisäosat kansio > Vieritä luetteloa ja valitse Urheilumatriisi > Klikkaus Asentaa ja odota ilmoitusta.

urheilumatriisin arkisto

Sports Matrix Kodi Lataa

Suorat lataukset ovat yksinkertaisin tapa asentaa lisäosat. Jos haluat valita tämän menettelyn, noudata näitä vaiheita:

 1. Lataa MasterZd-arkisto Zip tiedosto. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Avaa Kodi.
 3. Klikkaa Lisäosia kieleke
 4. Klikkaa Laatikko ikoni.
 5. Napsauta nyt Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto.
 6. Selaa järjestelmääsi ja lataa ladattu zip-tiedosto > Odota ilmoitusta.
 7. Klikkaa Asenna arkistosta.
 8. valita MasterZd Repo.
 9. Avaa Video-lisäosat kansio.
 10. valita Urheilumatriisi.
 11. Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta.

Urheilumatriisi alas / ei toimi / virheet / korjaukset

No Streams käytettävissä

Yksi yleisimmistä virheistä kolmansien osapuolien videoiden suoratoistolisäosissa on Ei suoratoistoja saatavissa -virhe. Se tulee näkyviin yritettäessä käyttää virtaa lisäosasta.

Tärkein syy virheeseen on palveluntarjoajien tai suoratoistolinkkien puuttuminen. Toinen syy on, että pilvisen välimuistin vuoksi scrappers epäonnistuu romuttamaan suoratoistolinkit.

Korjata

Korjaa tämä virhe tyhjentämällä välimuisti ja palveluntarjoajat. Lisäosa pystyy tarttumaan suoratoistolinkkeihin helposti. Toinen asia tarkistaa, onko lisäosa ajan tasalla vai ei. Jos päivitys on saatavana, tee se valmis.

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Monet Sports Matrix Kodi -lisäosan käyttäjät ovat ilmoittaneet tästä virheestä, koska tämä lisäosa oli aiemmin saatavana Blaure Repositoryn ylläpitämässä Pure Repossa..

Blamon arkisto on sulkenut äskettäin, ja kaikki Kodi-käyttäjät, jotka yrittävät asentaa tämän lisäosan edelliseen lähteeseen, ovat riippuvuusongelmia.

Tämä ongelma ilmenee, kun arkistosta puuttuu tiedostoja tai jos arkisto on vanhentunut.

Korjata

Asenna Sports Matrix Kodi -apuohjelma MasterZd-arkistosta (kuten yllä mainittiin asennuksessa). Koska se ei ole käytettävissä muualla kuin tässä arkistossa, ja siinä on Sports Matrixin päivitetty versio.

johtopäätös

Kodi-käyttäjät pitävät erittäin suosittuja ässävirtoja niiden saumattoman suoratoistokokemuksen vuoksi. Vain muutama Kodi-urheilu-lisäosa, joka tarjoaa laadukasta kokemusta ja Sports Matrix -tapahtumaa, on ilmoittautunut kilpailuun oikeaan aikaan.

Tämän lisäosan tarjoamat streaming-linkit toimivat täydellisesti mainoksena, mikä on tärkeätä. Se, että tämä lisäosa päivittää aikaa tomeen, on hieno asia nähdä, koska tämä osoittaa, että tämä lisäosa on täällä pysyäkseen.

Kolmannen osapuolen Kodi-lisäosan käyttäminen suoratoistoon ei kuitenkaan ole lainkaan turvallista tietosuojaongelmien vuoksi. Siksi käytä VPN: ää suojataksesi online-vapauttasi ja suoratoistaaksesi pelkäämättä häiriöitä tai keskeytyksiä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this